2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepte az uyuyor elif, genelde bilgisayar başında oturmama tahammülü yok, şimdi önüne mama tabağını verdim bide bir kaşık verdim onlarla oyalanıyor ,sıkılınca başka bişeyler veriyorum arada biraz oynuyoruz yoksa nerde, bende giremem üzülme canım hepsi aynı bu yaramazların......

slm kızlar giremedm sabahtaqn beri
2 ve 3. bebişler muhabbeti açılmış Allah herkese hayırlısını nasip etsin valla hem zor geliyo hemde bir çocuk az geliyo yanlız kalıyo mutlaka kardeş gerekiyo ama doğum yapmak çok zor büyütmek zor

hülya dedi sana söyleme şu çocuğun yediğini nazar etcen dedi nazar ettin bak

Hasta olduğu içindir canım ilaçlarını düzenli içince düzelir merak etme .Hem emdiği içinde karnı aç değildir merak etme sen .Boşuna üzüyoruz kendimizi anneyiz işte aksini yapamıyoruz malesef

Aman canım ne yapacaksın bir çoğumuzda var bu durum hele hastalarsa dahada zor oluyor .Birde benimkisi bilgisayarada meraklı nerdeyse tepesine çıkacak .Kaç defa kapattı , kaç defa emek emek yaptığım alıntılar gitti .Onların canı sağolsun bizde elbet birgün rahata kavuşacağız yani inş.:97:

hoşgeldin esma nasılsın emir nasıl canım.....

benim ağlamalarım sızlamalarım iştahını açmıyor maalesef.. ne yapayım artık yemiyor ne yaptıysam.. tam iştahı açıldı diyorum seviniyorum ardından bişey çıkıyor.. neyse sağlığı yerinde olsun başka bişey istemiyorum..
bazı arkadaşlar sürekli şikayet etmemizden sıkıntılarımızı yazmamızdan sıkılmış anlaşılan..
elimden geldiği kadar sitem etmemeye çalışacağım bende artık bu arada..

kızlar doğum günü topiğine bakıyormusunuz arada?

Valla doğru söylüyosun.. didemcim ama ne yapayım çok seviniyorum mutluluğu sizinle paylaşmayımda ne yapayım içimde tutamam ki:)

memnun oldum canım.ismim ayşegül.iki kızım var.büyük 4,5 yaşında zeynep.
küçükte malum işte 11 aylık defne.benim cadı ocakta doğdu.durmadı:)
maşallah ne güzel.benim kızın hiç dişyi yok maalesef.evet bu aylarda böyleler çok koşturup duruyorlar.haraketliler.maşallahh..benm bilgisayar masa üstü oldugundan gelemiyo.eli anca klavyeye yetişiyo.onuda çekiyom:)) bilgisayar kasasıda kapalı hatta kilitli:))
izmirdeydin dimi.bende kısa sürelegin ekaldım izmirde.bolçova targında 9 ay yaşadı.eşimin simineri vardı ozamanlar o kadar süre kalmıştım.

yok tabi elat ayrımı yapanlara kızarım zatenbaileseyle lah var çok iyi nlaşırım.az çok agzımız arıdlar sanırım yok dyipceda kapadılar konuyo:))
benim sülalemde çocugu olmayan okadar çok insan varki selma.ahh ahh o derdi ben bilirim.çok acı bişey.allahım esteyen harkese nasip etsin.onlarında olsayldıda bi tane olsaydı tek..işte rabbim dileyene evlat verir .dileyenede vemez.çok şükür.

Hayırlı çarşambalar herkese:)
snad seldam.

ya birtürlü şu sohbete dahil olamıyorum sinir oluyorum..bu yüzdende hiç açasım gelmiyor siteyi(((

gir kız aradanr deredenn..

iyi bari ateşi düytüyse yakındır iyileşmesi..
yatsınki vücut dinlensin kız.üzme kendini.

bencede zor yaa.ama hazır olunca yapın çokta ara vermeyin.

Aaa oda nerden çıktı şekercim neden öyle düşündün .Valla burdada anlatamazsam çatlar giderim .Kime anlatacağım annemi bile arada görüyorum .Eşime anlatamıyorum, ailesi zaten cins her lafa bir laf .Herşeye bir yorum yapıyorlar beni delirtecek .Burdaki bebekleri ve annelerini nasıl merak ediyorsam .Belki birçok kişinin umrunda olmasada girip bende anlatıyorum ne kadar görünmez gibi olsada bazı yazdıklarım . Kendim anlatıp kendim rahatlıyorum anlayacağın

al bendende okadar bende azen çokmu defneyi şayet ediyom ki diyom
valla benemkide yemiyo.artık bende yazmıyomne edeyim.hep aynı değişen bişey yok işte.defnede..
hem neden öyle düşündünki.kim ne dedi kız. ozaman banada diyordur:)))

fatoşcum nasılsın canım.aras düzelmemiş.üzümlme kız herşeyde vardır bi hayır.hem sen demiyomuydun yımbaşını evemizde geçirelim dyin.az kaldı kuzunun yaşına annesi.koca delianlı oldu.ee ilaçladı içebiyirmu..ne zaman kontrol.

Son düzenleme:

haydaa herkes dertliymiş meğer.kız kim sizi görmüyo yaa bak pörtlettim gözlerimi bakıyom sizee...
yok öyle şeylar bende kimseye alınmam kimsede başkmasına alınmasın...emii

neden böyle söylüyorsun seldacım aşkolsun, burda sevinçlerimizi,sıkıntılarımızı paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz düşünme böyle canım......

hoşgeldin esma nasılsın emir nasıl canım.....
sağol cnm
çok şükür Allah a
senin haberleri alıyorum okuyorum cnm oğlunla dans etmişin felan

seldacım cnm nie öle diosun valla kimse sıkılmıyo bence sıkılan buraya girmez okumaz alınma tatlım
ben biliyorum yiğite mama alcam aptamil milumil iştah açıyomuş felan diodun sonra yiyo die bahsettin
şimdi gene yimiyomuş
ben varya şunu öğrendim oğlumda yiyosa yiyo uyuyosa uyuyo die hiç bahsetmiyorum kendime bile aa ne güzel uyudu die sesli düşünmem çünkü ertesi günü uyumaz yada yemez bu malesef böle işte nazar oluyo nasıl sütüm vardı benim ama emzirirken gören oldu aa sütün var var dediler sonra azaldı gitti nazara geliyolar cnm malesef işte

görüyoz cnm yazdıklarını kendi kendine konuşup gitmiyosun merak etme kuzum

merhaba kızlar.yağız uyumuşken bakayım dedim.sanahtan ütüm vardı onları hallettim anca bitti.
yağız bu sıra hiç bişey yemiyor damakları kabarmış dişdendir diyorum ama kahvaltıda 5 6 kaşık anca.doğru düzgün yemiyor kaşık görünce ağlıyor.memmee memmee diyip duruyo.gçğüs uçlarım acıyı artık sürekli emmek istiyo.umarım geçici bi durumdur.
çünkü bi yandan iş bakıyorum çalışmaya başlarsam ne olacak memeyi evdemi bırakıp gitsem işe

ölemi dersin ayşegülcüm valla kimi ara ver 5 yaşına gelsin öle yap 2. yi dio kimisi hiç ara verme dio bende karıştım
Ama Allah ım aratmasın ben biraz çalışayımda birikim olsun sskam dolsun 4 yaşında felan istiytorum Allh nasip ederse

ya benim kızda öyle hep emse.valla ik gündür emme işini abartmadıda gögüslerim düzeliyo.çok emmekten resmen acıyodum benimde..ne kadar yerse dert etme..üstünede gitme..

ya aslında yaşlarınız küçük.bence bekleyin.benim gibi yaşta olanlar bence etsin.ama sen daha küçüsün bencede 4 yaş uygun..

haydaa herkes dertliymiş meğer.kız kim sizi görmüyo yaa bak pörtlettim gözlerimi bakıyom sizee...
yok öyle şeylar bende kimseye alınmam kimsede başkmasına alınmasın...emii

Yok canım benim sen herkesi görüyorsun .Mümkün olduğunca cevap yazıyorsun çoğu arkadaşta öyle .Bazen selam bile veren olmuyor onu diyorum .Zaman zaman hepimize oluyor ya kendimizi görünmez sanıyoruz .Kendime yapılan şahsi bir olay olarak görmüyorum kesinlikle ve alınmıyorum . Daha önce defalarca oldu bu olaylar arada kaynayıp gidiliyor ya onu demek istedim . Kimse alınmasın yanlış anlamasın lütfen
Yoksa huyum pistir azıcık alınganımdır küsersem dahada girip yazmam buraya :78:
Ama ben burdaki herkesi çok seviyorummmmmmmmmmmm bebişleri daha çok :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…