açıyorum sayfayı geçmişe bakayım bilgileneyim kim neyapmış ne olmuş sonra olaya dal daban giriyorum hiç birşey anlamıyorum...geçmiş okurken gencer uyanıyo saolsun yarım saat uyuyor çünkü.bu sırada yine birikmiş oluyo bi 5 10 sayfa ne bişiy yazabiliyorum ne birgeçmiş olsun diyebiliyorum nede kendi dertlerimi paylaşabiliyorum((
gencer e dahada bir kızıyorum bu sefer..sonucundada ben üzülüyorum çalışıyo olmak bu durumda en süperi emin olun(
he valla.....özlemden heveslenip herkes doğuracak
görüşürüz canım.....benim kuzucukta durmuyor onunla oyun oynayayım sonra yine uğrarım
iki gündür yemek namına 5 kaşık yoğurt 5 kaşıkda tarhana çorbası içti az önce..sabahtan akşama memem ağzında geziyoruz..
açmıyor ağzını hiçbirşeye.. ilaçlar iyi geldi ateşi düştü ama hiç keyfi yok oğlumun.. ölü balık gibi bakıyor.. hareketsiz ve mutsuz
Hasta olduğu içindir canım ilaçlarını düzenli içince düzelir merak etme .Hem emdiği içinde karnı aç değildir merak etme sen .Boşuna üzüyoruz kendimizi anneyiz işte aksini yapamıyoruz malesefiki gündür yemek namına 5 kaşık yoğurt 5 kaşıkda tarhana çorbası içti az önce..sabahtan akşama memem ağzında geziyoruz..
açmıyor ağzını hiçbirşeye.. ilaçlar iyi geldi ateşi düştü ama hiç keyfi yok oğlumun.. ölü balık gibi bakıyor.. hareketsiz ve mutsuz
Aman canım ne yapacaksın bir çoğumuzda var bu durum hele hastalarsa dahada zor oluyor .Birde benimkisi bilgisayarada meraklı nerdeyse tepesine çıkacak .Kaç defa kapattı , kaç defa emek emek yaptığım alıntılar gitti .Onların canı sağolsun bizde elbet birgün rahata kavuşacağız yani inş.:97:açıyorum sayfayı geçmişe bakayım bilgileneyim kim neyapmış ne olmuş sonra olaya dal daban giriyorum hiç birşey anlamıyorum...geçmiş okurken gencer uyanıyo saolsun yarım saat uyuyor çünkü.bu sırada yine birikmiş oluyo bi 5 10 sayfa ne bişiy yazabiliyorum ne birgeçmiş olsun diyebiliyorum nede kendi dertlerimi paylaşabiliyorum((
gencer e dahada bir kızıyorum bu sefer..sonucundada ben üzülüyorum çalışıyo olmak bu durumda en süperi emin olun(
slm kızlar giremedm sabahtaqn beri
2 ve 3. bebişler muhabbeti açılmış Allah herkese hayırlısını nasip etsin valla hem zor geliyo hemde bir çocuk az geliyo yanlız kalıyo mutlaka kardeş gerekiyo ama doğum yapmak çok zor büyütmek zor
benim adım sevil kızçemin ismi Elif İlayda 10 şubat doğumlu bu aralar biraz huzursusuz geçen haftadan beri üst dişler arka arkaya geldi iştahı biraz azaldı minik kuşumun şu an odasında pilli bi arısı var davul çalan onunla oynuyor ama birazdan sıkılır ve gelir yanıma bende bilgisayarı açıp başında oturamıyorum kablolarını çekip ağzına almak istiyor kasaya tutunup ayağa kalkıyor yaramaz değil ama bu dönemin verdiği bir özellik merak ve hareketlilik
evladın kızı erkeği olmaz evlat evlattır hiç evladı olmayan insanlar var derdim kendi kendime kızardım, ama bir yandanda içim giderdi benim kızkardeşimde yok kendimi hep yanlız hissederdim, annem var çok şükür ama allah gecinden versin ona bişey olursa tekim erkek kardeşlerimle nekadar derdimi paylaşabilirimki o yüzden çok istedim kızım olmasını rabbim kabul etti dualarımı allah herkesin gönlüne göre versin ayşegülcüm hakkında hayırlısı canım.....
dansa kaldıracakları minik biri daha var burcucum tahtım sallantıda
snad seldam.Hayırlı çarşambalar herkese:)
ya birtürlü şu sohbete dahil olamıyorum sinir oluyorum..bu yüzdende hiç açasım gelmiyor siteyi(((
iyi bari ateşi düytüyse yakındır iyileşmesi..iki gündür yemek namına 5 kaşık yoğurt 5 kaşıkda tarhana çorbası içti az önce..sabahtan akşama memem ağzında geziyoruz..
slm kızlar giremedm sabahtaqn beri
2 ve 3. bebişler muhabbeti açılmış Allah herkese hayırlısını nasip etsin valla hem zor geliyo hemde bir çocuk az geliyo yanlız kalıyo mutlaka kardeş gerekiyo ama doğum yapmak çok zor büyütmek zor
benim ağlamalarım sızlamalarım iştahını açmıyor maalesef.. ne yapayım artık yemiyor ne yaptıysam.. tam iştahı açıldı diyorum seviniyorum ardından bişey çıkıyor.. neyse sağlığı yerinde olsun başka bişey istemiyorum..
bazı arkadaşlar sürekli şikayet etmemizden sıkıntılarımızı yazmamızdan sıkılmış anlaşılan..
elimden geldiği kadar sitem etmemeye çalışacağım bende artık bu arada..
kızlar doğum günü topiğine bakıyormusunuz arada?
benim ağlamalarım sızlamalarım iştahını açmıyor maalesef.. ne yapayım artık yemiyor ne yaptıysam.. tam iştahı açıldı diyorum seviniyorum ardından bişey çıkıyor.. neyse sağlığı yerinde olsun başka bişey istemiyorum..
bazı arkadaşlar sürekli şikayet etmemizden sıkıntılarımızı yazmamızdan sıkılmış anlaşılan..
Aaa oda nerden çıktı şekercim neden öyle düşündün .Valla burdada anlatamazsam çatlar giderim .Kime anlatacağım annemi bile arada görüyorum .Eşime anlatamıyorum, ailesi zaten cins her lafa bir laf .Herşeye bir yorum yapıyorlar beni delirtecek .Burdaki bebekleri ve annelerini nasıl merak ediyorsam .Belki birçok kişinin umrunda olmasada girip bende anlatıyorum ne kadar görünmez gibi olsada bazı yazdıklarım . Kendim anlatıp kendim rahatlıyorum anlayacağın
sağol cnmhoşgeldin esma nasılsın emir nasıl canım.....
seldacım cnm nie öle diosun valla kimse sıkılmıyo bence sıkılan buraya girmez okumaz alınma tatlımbenim ağlamalarım sızlamalarım iştahını açmıyor maalesef.. ne yapayım artık yemiyor ne yaptıysam.. tam iştahı açıldı diyorum seviniyorum ardından bişey çıkıyor.. neyse sağlığı yerinde olsun başka bişey istemiyorum..
görüyoz cnm yazdıklarını kendi kendine konuşup gitmiyosun merak etme kuzumAaa oda nerden çıktı şekercim neden öyle düşündün .Valla burdada anlatamazsam çatlar giderim .Kime anlatacağım annemi bile arada görüyorum .Eşime anlatamıyorum, ailesi zaten cins her lafa bir laf .Herşeye bir yorum yapıyorlar beni delirtecek .Burdaki bebekleri ve annelerini nasıl merak ediyorsam .Belki birçok kişinin umrunda olmasada girip bende anlatıyorum ne kadar görünmez gibi olsada bazı yazdıklarım . Kendim anlatıp kendim rahatlıyorum anlayacağın
merhaba kızlar.yağız uyumuşken bakayım dedim.sanahtan ütüm vardı onları hallettim anca bitti.
yağız bu sıra hiç bişey yemiyor damakları kabarmış dişdendir diyorum ama kahvaltıda 5 6 kaşık anca.doğru düzgün yemiyor kaşık görünce ağlıyor.memmee memmee diyip duruyo.gçğüs uçlarım acıyı artık sürekli emmek istiyo.umarım geçici bi durumdur.
çünkü bi yandan iş bakıyorum çalışmaya başlarsam ne olacak memeyi evdemi bırakıp gitsem işe
ölemi dersin ayşegülcüm valla kimi ara ver 5 yaşına gelsin öle yap 2. yi dio kimisi hiç ara verme dio bende karıştım
Ama Allah ım aratmasın ben biraz çalışayımda birikim olsun sskam dolsun 4 yaşında felan istiytorum Allh nasip ederse
haydaa herkes dertliymiş meğer.kız kim sizi görmüyo yaabak pörtlettim gözlerimi bakıyom sizee...
yok öyle şeylar bende kimseye alınmam kimsede başkmasına alınmasın...emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?