2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

datlum ben 29 yaşımı bitirdim :44: acuk genç görünüyorum bana 24 23 diolar :94: ama 34 yaşından önce olmalı demi şikerim

tamam ozaman cicim bendensin
kız arada evet oluyo bazen benikilerde kaynıyo ama işte birbirimizi biliyoruz tanıdığımız için alınmıyoruz..
tubaaa..ben belki bu aralar civcivin hediyesini alabilirim.hiç bişey demedin bana.rahatlıkla söyle valla ben zeynebe söyledim
illaki bu yaş gurubu olmayabilir.
yazlık,kışlık.iki yaş.bir yaş.pantolun.tulum.takım.ne diyon bacım.neye ihtiyacı var.yada neyi daha çok severr.daha çok giyerr..hadi anlat.boyu ne posu. ne.bida şimdiki boşunu deme.malim bir yaşında gönderecgiz ya.accık uzun söyle..

benimde cevap yazmadığım atladığım varsa neolur küsmesin bana bende herkesi çok seviyorum....

cnm dişten huysuz lanıyolar yemiyolar ama herşeyi dişe yorupta ihmal ediyoruz benim oğlumda çok huysuzdu diştir diştir dedim artık gece uyurken çığlık atıp ağlıyodu zor susturyodum kulak iltihabı çıktı vardır demiyorumda dişde olabilir sadece

kim olduğu önemli değil malum şahır kendini biliyordur zati..
neyse kaynanam bana küstü yiğitin doğum gününü onlarda yapmıyorum diye:)) ne yapsam

benimde cevap yazmadığım atladığım varsa neolur küsmesin bana bende herkesi çok seviyorum....
ben küstüm banane bananee

buyurr..vala hiç göstemiyon. ozaman 4 yaş çok.gel iki yaş edelim
ayy dur acık kuyruk acım geçsin ayşegüll zor dovurdum zati çıkmak bilmedi ciddi kuyruk sokumu kemiği varya o kaydı neyse 3 yapalım biz anlaşalımm

canım ya yağızdamı iştagsızlandı demek ama kabarmalarda varsa diştendir acayip işta kesiyor çünkü.bu dönemde ben rahat bırakıyorum emsin sürekli diyorum yemediğini ordan alsın..iş konusu benimde gündemimde(bende aynı şeyi düşünüyorum yada genceride çantamın köşesine sıkıştırıp her istediğinde çıkarıp emzirirp geriye koyarım diyorum:)) kayınvalidenin bakacağınamı yanayım yoksa nasıl ayrılıp bırakıp gideceğimemi

slm canlarım nasılsınız

selma teyzesi aras paşaş dün çok kötüydü ilaç ları içiyo hayda arkadan fosur hepsi dışarda cansız tavuk gibiydi akşama kadar çok ağladı bende oturdum ağladım öksürüyor balgam çıkaramıyo dün mahvoldu yavrum bügün daha iyi gibi şükür ama kusmadı ilaçlar tok karnına öle yapınca kusuyo bende yemek arası verdim kahvaltısından 3.4 kaşık verdim arkasından şurup sonra kahvaltıya devam öle işte canım ya uyuyo kalkar şimdi anca okusum geçmişi...
zeynep çok sevindim ipek iymiş inşallah dahada ii olur.
sibel arasta öksürüyo kusuyo bide balgamı çıkaramıyo çok zorlanıyo
reyhan geçmiş olsun tatlım sizede
özlem allajhım bozmasın mutluluğunuzu canım topprak kıskanır yavrum oda bebe daha sütünede maşallah canım
selam oğlun benden miş anacım adam olmuş annesinide dansa kaldırmış maşallah ona
ayşegül nasılsın bacım kızlar nasıl iyleşti dimi defnecik
didemcim sizin temizlik işine bakan kadın mı iş arıyodu
hülya yoğunsun galiba anacım nasılsın burak nasıl
tubacım sen nasılsın mert nasıl oldu
seçil diş buğdayı yapacakmışın hadi bakalım kolay gelsin
esmacım nasısın ttalı oğlun nasıl

Son düzenleme:
ayşegülcüm bende zorlamayayım diyorum içim rahat etmiyor yesin diye ısrar ediyorum bu seferde ağlayınca benim sinirlerim bozuluyor...

kpss açıklanmış evet bende çalışmadan 60 almışım... yağızın en hareketli dönemine geldi bırakıp çalışacağım kimsede yoktu öylesine girmiştim sınava keşke çalışma fırsatım olsaydı daha yüksek alabilirdim...

topik abimizin doğum günü geldi kızlar

evde yapıcaz burda benim hiç kimsem yok izmirde eşimin bi kaç akrabası ama malum cuma yılbaşı herkesin bi programı var bakalım nasıl olcak olmadı biz bize kaynım gillerle kutluycaz...

keşke sizlerin gelme ihtimali olsa ne güzel olurdu

pınarcım evet bende girmiştim çalışmadan 76,608 puan almıştım çalışsam 85 90 nı zorlarmışım valla bişe olacağı yok amam umut fakirin ekmeği napçan nasrettin hoca gibim ya tutarsa

Son düzenleme:
Gerçekten mi canım bende seni kendimden küçük sandım .Bende 26 yaşındayım sen benden küçük görünüyorsun oysa
cnm valla sağol şimdi kapalıyım azdaha olgun duruyom açıkken herkes çocuk muamelesi yapıyodu ben lise 3e gidiyodumbide 2 sene geç başlamıştım ama lise 1 çocukları bana asılıyodu :78:

neyse kaynanam bana küstü yiğitin doğum gününü onlarda yapmıyorum diye:)) ne yapsam
datlummm alınma kuzum seni çok seviyoz biz hele dilini hep dışarı çıkaran minik bücürünü yicez :)
kız kaynanandada yap doğumgünü gene sonra bildğini yaparsın

Canım benim gerçekten sağolsunlar annem ve akrabalar okadar çok kıyafet aldılarki .Daha giyemediğimiz çok kıyafetimiz var 1-1,5 yaş arası bir dünya .Sen daha büyük almak istersen alabilirsin bitanem .Daha büyükken yani iki yaşında falan giyebileceği bişeyleri yok madem sordun söyledim bende Ama şunu al diyemem sen ne istersen alabilirsin şuanda ihtiyacımız olan yok .Allaha şükür ama ilerisi için herşey olabilir canım düşünceli arkadaşım

Bu arada ben dün Demiralp paşaya hediyesini aldım .Sadece doğum gününde orda olacak şekilde kargolamak kaldı .Biraz acele ettim ama havalar malum dışarı pek çıkılmıyor birde ben hediye almaya pek hevesliyimdir .Göndermek için bile acele ediyorum ama zor tutuyorum kendimi :87:

Aman ya doğum günü banada dert oldu .Annem bizde yapın diyor kocişle kaynanam itiraz eder kesin biliyorum .Benim evdede zor küçük ve sobalı herkesi çağıramam .Bu seferde çağırmadıklarım alınacaklar .Birde kendi aramızda olsun istemiyorum bu ilk yaşı daha çok kişi olsun ilerde sadece ailecek kutlanabilir .Bende çok kararsızım gerçekten :26:

elifçim bende kaynanama bırakıyorum çokda iy bakıyo sevdiklerine bizedn daha iyi bakmaya çalışıyor

fatoş arasın doğum günü şimdiden kutlu olsun yeni yaşında hiç hastalık gömesin keşke burda olsan biz koşa koşa gleirdik cnm ya

fatoş sağol canım yapmak istiyorum diş buğdayı dur bakalım nasıl olacak..

seldacım neden küstü kayınvaliden onu anlamadım ben doğum gününü kendi evinizde yapacaksınız diye mi??

düzeldiler çok şükür..arasta düzelir inşallah.

valla ısrar hem bizi yıqratıyo hem bebekleri..
iyi almıssın kız.ne olacak daha..

iyi iyi.bizimde burda kimse yok.bizde ailecek kutlayacagız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…