kim olduğu önemli değil malum şahır kendini biliyordur zati..
neyse kaynanam bana küstü yiğitin doğum gününü onlarda yapmıyorum diye:)) ne yapsam
Canım benim gerçekten sağolsunlar annem ve akrabalar okadar çok kıyafet aldılarki .Daha giyemediğimiz çok kıyafetimiz var 1-1,5 yaş arası bir dünya .Sen daha büyük almak istersen alabilirsin bitanem .Daha büyükken yani iki yaşında falan giyebileceği bişeyleri yok madem sordun söyledim bende Ama şunu al diyemem sen ne istersen alabilirsin şuanda ihtiyacımız olan yok .Allaha şükür ama ilerisi için herşey olabilir canım düşünceli arkadaşım
Bu arada ben dün Demiralp paşaya hediyesini aldım .Sadece doğum gününde orda olacak şekilde kargolamak kaldı .Biraz acele ettim ama havalar malum dışarı pek çıkılmıyor birde ben hediye almaya pek hevesliyimdir .Göndermek için bile acele ediyorum ama zor tutuyorum kendimi:87:
Aman ya doğum günü banada dert oldu .Annem bizde yapın diyor kocişle kaynanam itiraz eder kesin biliyorum .Benim evdede zor küçük ve sobalı herkesi çağıramam .Bu seferde çağırmadıklarım alınacaklar .Birde kendi aramızda olsun istemiyorum bu ilk yaşı daha çok kişi olsun ilerde sadece ailecek kutlanabilir .Bende çok kararsızım gerçekten:26:
geldim kızlar birazdan da ipeği uyutucam 1 saat buralardayım...
bla bla laptopa saldırı halinde şu an
cnm dişten huysuz lanıyolar yemiyolar ama herşeyi dişe yorupta ihmal ediyoruz benim oğlumda çok huysuzdu diştir diştir dedim artık gece uyurken çığlık atıp ağlıyodu zor susturyodum kulak iltihabı çıktı vardır demiyorumda dişde olabilir sadece
neyse kaynanam bana küstü yiğitin doğum gününü onlarda yapmıyorum diye:)) ne yapsam
canım ya yağızdamı iştagsızlandı demek ama kabarmalarda varsa diştendir acayip işta kesiyor çünkü.bu dönemde ben rahat bırakıyorum emsin sürekli diyorum yemediğini ordan alsın..iş konusu benimde gündemimde(bende aynı şeyi düşünüyorum yada genceride çantamın köşesine sıkıştırıp her istediğinde çıkarıp emzirirp geriye koyarım diyorum:)) kayınvalidenin bakacağınamı yanayım yoksa nasıl ayrılıp bırakıp gideceğimemi
topik abimizin doğum günü geldi kızlar
evde yapıcaz burda benim hiç kimsem yok izmirde eşimin bi kaç akrabası ama malum cuma yılbaşı herkesin bi programı var bakalım nasıl olcak olmadı biz bize kaynım gillerle kutluycaz...
keşke sizlerin gelme ihtimali olsa ne güzel olurdu
pınarcım evet bende girmiştim 76,608 puan almıştım bişe olacağı yok amam umut fakirin ekmeği napçan nasrettin hoca gibim ya tutarsa
defneye ilk defe balkabagı yaptım.bakalım yiyecekmi.içine ekmek dograsammı.biliyorsunuz biz pütürlüye geçemidk.aslında bi deneyesim var ama şimdi kusacak yemeyecekk.offf..bide yiyen çocugum olsun yaa
defneye ilk defe balkabagı yaptım.bakalım yiyecekmi.içine ekmek dograsammı.biliyorsunuz biz pütürlüye geçemidk.aslında bi deneyesim var ama şimdi kusacak yemeyecekk.offf..bide yiyen çocugum olsun yaa
hadı bakalım yer ınsallah. bızımkı bayılıyor tatlı kabaga. ama ekmek dogramıyom ben.defneye ilk defe balkabagı yaptım.bakalım yiyecekmi.içine ekmek dograsammı.biliyorsunuz biz pütürlüye geçemidk.aslında bi deneyesim var ama şimdi kusacak yemeyecekk.offf..bide yiyen çocugum olsun yaa
canım daha önceden gripal bi durumu vardı atlattı onu.kulağını kaşıyor demiştim dr a baktı temiz bi sıkıntı yok demişti.diş etleri kabarmış ishalde var diş belirtisi gibi inşallah başka bi sıkıntısı yoktur.
ayy küsmesin ya.bu büyüklerimizde pek alıngan oluyorlar.herşeye küsüyolar.sen evinde yapmak istemiyomusun canım.sana hak versinler onlarda amaaaa...
elifcim valla bi iş var gibi.yılbaşından sonra eğitimini alıcam 20 gün sonrada başlayabilirim.eğer düzene girmezse yağız aklım hep evde kalıcak.benimde kayınvalidem bakıcak.annemlerde arada gelip çok soğuklarda 1 ay kalır bakarlar bende.ama hiç bişey yemez sırf emmek isterse ne yaparım bilemiyorum.zaten 1 haftada kaşık kadar kaldı yüzü.çok güzel yemesi vardı iştaha gelmişti kilo almıştı ama şimdi hepsi gitti başa döndük
aras abinin doğum günü geldi çattı hee.vayy beee sana ulaşmak için hastane hastane aradığımız günler aklıma geldi fatoşş.meraklanıyorduk bu kız ne yaptı diye.şimdide aras paşanın doğum günü partisi var.Allah uzun ömürler versin hepsine..
açıyorum sayfayı geçmişe bakayım bilgileneyim kim neyapmış ne olmuş sonra olaya dal daban giriyorum hiç birşey anlamıyorum...geçmiş okurken gencer uyanıyo saolsun yarım saat uyuyor çünkü.bu sırada yine birikmiş oluyo bi 5 10 sayfa ne bişiy yazabiliyorum ne birgeçmiş olsun diyebiliyorum nede kendi dertlerimi paylaşabiliyorum((
gencer e dahada bir kızıyorum bu sefer..sonucundada ben üzülüyorum çalışıyo olmak bu durumda en süperi emin olun(
merhaba kızlar.yağız uyumuşken bakayım dedim.sanahtan ütüm vardı onları hallettim anca bitti.
yağız bu sıra hiç bişey yemiyor damakları kabarmış dişdendir diyorum ama kahvaltıda 5 6 kaşık anca.doğru düzgün yemiyor kaşık görünce ağlıyor.memmee memmee diyip duruyo.gçğüs uçlarım acıyı artık sürekli emmek istiyo.umarım geçici bi durumdur.
çünkü bi yandan iş bakıyorum çalışmaya başlarsam ne olacak memeyi evdemi bırakıp gitsem işe
hülyacım aynı şeyi düşünmüşüz aynı anda.. ferroyu versemmi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?