2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kim olduğu önemli değil malum şahır kendini biliyordur zati..
neyse kaynanam bana küstü yiğitin doğum gününü onlarda yapmıyorum diye:)) ne yapsam

kaynannalrada yap işte.senmi istemiyorsun yapmayı.
kız kime küstün bacım herkes kendinden korkar oldu ne yazdıkki diye

tamam canım. ne demekk..bende o zaman 2-2,5 yaş arası kışlık alıyorum tamammı..bende bu aralar hava iyi. bende aradan çıkaracagım ..

geldim kızlar birazdan da ipeği uyutucam 1 saat buralardayım...
bla bla laptopa saldırı halinde şu an

hoşgeldin.gel gel..buhar işini nasıl hallediyorsunn.duruyormu.

Sağol Fatoşcum iyi diyelim şimdilik hala burnu akıyor bazen tıkanıyor .birazda öksürüyor .Dru balgam söktürücü verdi ondan kullanıyoruz . Ama daha iyice şükür
Arasta iyileşemedi demek Allah tez zamanda şifa versin onların hastalığı çok zor oluyor gerçekten
Doğum günüde yaklaştı paşanın geçen seneyi hatırladım birden sizin için bu sene iki kutlama olacak
Maşallah topikimizin abisine

Zeynep canım hoşgeldinnnnn

defneye ilk defe balkabagı yaptım.bakalım yiyecekmi.içine ekmek dograsammı.biliyorsunuz biz pütürlüye geçemidk.aslında bi deneyesim var ama şimdi kusacak yemeyecekk.offf..bide yiyen çocugum olsun yaa

canım daha önceden gripal bi durumu vardı atlattı onu.kulağını kaşıyor demiştim dr a baktı temiz bi sıkıntı yok demişti.diş etleri kabarmış ishalde var diş belirtisi gibi inşallah başka bi sıkıntısı yoktur.

neyse kaynanam bana küstü yiğitin doğum gününü onlarda yapmıyorum diye:)) ne yapsam

ayy küsmesin ya.bu büyüklerimizde pek alıngan oluyorlar.herşeye küsüyolar.sen evinde yapmak istemiyomusun canım.sana hak versinler onlarda amaaaa...

elifcim valla bi iş var gibi.yılbaşından sonra eğitimini alıcam 20 gün sonrada başlayabilirim.eğer düzene girmezse yağız aklım hep evde kalıcak.benimde kayınvalidem bakıcak.annemlerde arada gelip çok soğuklarda 1 ay kalır bakarlar bende.ama hiç bişey yemez sırf emmek isterse ne yaparım bilemiyorum.zaten 1 haftada kaşık kadar kaldı yüzü.çok güzel yemesi vardı iştaha gelmişti kilo almıştı ama şimdi hepsi gitti başa döndük

aras abinin doğum günü geldi çattı hee.vayy beee sana ulaşmak için hastane hastane aradığımız günler aklıma geldi fatoşş.meraklanıyorduk bu kız ne yaptı diye.şimdide aras paşanın doğum günü partisi var.Allah uzun ömürler versin hepsine..

defneye ilk defe balkabagı yaptım.bakalım yiyecekmi.içine ekmek dograsammı.biliyorsunuz biz pütürlüye geçemidk.aslında bi deneyesim var ama şimdi kusacak yemeyecekk.offf..bide yiyen çocugum olsun yaa

geçemedimi ya defne kuş arada bir kaşık verirken bikerede minik ekmekle kakala dicem ama sen denemişndir
bide ben hiç denemedim çorbadan ya bende yapim bari yicekmi bakalım

İnş. yer canım ekmek de mi yiyemiyor .Hay Allah işinde gerçekten zor senin .Umarım yer seni üzmeden yormadan

selam kızlar.

esma aynen ben de artık kendime bile dile getirmiyorum, bu ara iyi uyuyo, iyi yemek yiyo falan demiyorum..kendimden korkuyorum çünkü..mesela ne zaman eşimle çok mutluyuz, iyiki o var falan vs. diye düşünsem ertesi gün kavga ediyoruz :))

fatoşcum iyiyim canım, işler evet bu ara yoğun ama bugün iyi takip ettim burayı :) burak paşa iyi ya, yerinde durmuyor 1 dk. herşeyi karıştırmak istiyor, kendi kendine yemek yemek istiyor, kaşığı,telefonu elinden alınca basıyor yaygarayı,yere kapanıp bi küsüyo,bi ağlıyo ki görmeniz lazım..
aras da daha iyileşmemiş, ameliyat olmamak için iyileşmemekte ısrar ediyor herhalde..2011 size uğurlu gelir inşallah canım.

seldaaa hakkaten herkes ben bişey mi dedim acaba diye düşünür oldu :) neyse takılma şekerim böyle şeylere, biz yiğit paşanın durumunu merak ederiz sonra..hele bi iyileşsin inş yine iştahı açılır..geçen burcu da dedi ama ben de burağın iştahında ferro ya da ferrum un çok etkisi olduğunu düşünüyorum.

sen kendi evinde mi yapcan doğum gününü yoksa annenlerde mi?kendi evinde yapcaksan kızmaya hakkı yok ama annenlerde yapcaksan kıskanmış zaar kadın..

ayşegülcüm yemeceğini bildiğim için denemedim daha önce ama bende pazara ilk çıkışımda balkabağı alcam muhallebisini bi deneyeceğim belki yer.. az önce 4 kaşım meyve püresi yedi..
bu arada ilaç çok veriyorum diye devit ve ferroyu vermiyorum kızlar birkaç gündür bişey olmaz inşallah..
bide fikrim geldi.. çok istiyorsa kayınvalidem kendi evinde yapsın ben evimde yapayım bz 5 kız kardeşiz hepsi evli hepsi gelir aslında isabette olur.

hadı bakalım yer ınsallah. bızımkı bayılıyor tatlı kabaga. ama ekmek dogramıyom ben.

sorma yaa... kım ulaşmıştı en son hastaneye? esramıydı burcumuydu :) buyudude yaşına giriyor şimdi :)

hosbulduk kızlar sagolun.
uyudu ohhh şimdi alemlere akabilirim

selda kız bana alınma sakın ben sen nazar ediyon diye deme dedim gerçi cvbı yazmışın alınmadığını anladım ama genede içime kurt düştü bende çünkü ne zaman ayşe çok güzel yiyor desem hemen bişey oluyor benimde çok nazarım değiyor kuzuma doğum gününüde yap kız işte kaynananda daha ne istiyorsun ben yıttım valla ciciannemiz bizde yapalım çıkışta gelirsiniz işten gelip bide onlarla uğraşma dedi işime geldi valla olur dedim zaten anamlar zahmet edip gelmez benimde kimsem yok kutlarım onlarla zaten çocuğuma emekleri çok
iş arıyordu fatoşcum ama şimdilik sustu bende beklemedeyuim

kız deli kk ya yetişemiyorum diye çalışmak isteyen sayılı hatun.sen onu mutfağa koy önünede çekmeceleri aç 4-5 saat elleşmez sana :)

ayy bak bende bunu soracaktım biliyorsunuz benim emzirme olayım yok.ama duru acayipleşti bu ara meme meme diyip yakama yapışıyor açıyorum nasıl ısırıyor birde edepsiz tutup çekiyor etimden et kopuyor resmen siz nasıl emziriyorsunuz ısırmıyorlarmı.vermeyincede ağlıyor.2 ısırıg gidiyor diş kaşıyıcı odundayım bu ara.

kime diyon Selda dün dışarı çıkartıyoruz üşütüyoruz diye 2 laf ettim üstüme alındım valla haberin ola.belki arada yer falanda demişimdir ama valla kime diyorsun de bak herkes şüpede kaldı.

önce normal ver yesin baktın sevdi arada ekmek ver ama bu seferde ya kusarsa dolu mide hepten kusar.aman zor anacığım senin işinde zor.

kız selda sen kesin sabah benim herkes sikayet ediyor daral geldi yazmama kızdın :)

eger ona kızdıysan valla kimseyi kastetmedim. sadece burda degil genel olarak heryerde böyle bugünlerde herkes. ondan oyle yazmıştım. alıncak bisey yok. biraz elimizdekilerin kıymetini bilelim mutlu olalım istedim.

bende babanemde yapıcam dogum gunumuzu kızlar. orda 3 ev var. geleni oraya beklerim. gelmeyeninde keyfi bilir ne diyeyim. babanem hasta malum,dogum gununu gormek ıstıyor,kıramadım onu. hem burda ev kucuk,sıgamayız,hemde babanemle dedem gelemezleri, e halam da gelemez onları yanlız bırakamıyor cunku 1 kısı lazım yanlarında. bende orda yapalım dedim. burda herkesın altında araba var,hepsi de sapasaglam,azcık yol ceksınler napıyım.

hülyacım aynı şeyi düşünmüşüz aynı anda.. ferroyu versemmi acaba..

ferroyu vermemekle hata ediyorsun.kansızlık beyin gelişimini olumsuz etkiliyor.al işte hem iştahsız diyorsun hem ferro vermiyorsun sanada bi sopa lazım.iştah surubunu verme ferro yu ver sonra diğer şuruplar bitincede iştah şurubuna başlarsın.

5 kardeşin kayınvalidenlerde nasıl rahat etsin ne düşüncesizlik.ben kardeşimin kaynanasına gitsem susu pus otururum eğlenemembile. sen evim yeni heves ediyorum anne falan de.bende yapalım sünnet yemeğini sende yaparız de:) hem o zaman daha çok dağınıklık olur :)

dışardaydım yeni geldim kızlar ayaklarım koptu valla geçmişe söyle bi üstten bakabildim anca
selda canım aşkolsun ne olur böyle düşünme herkes herşeyi paylaşıcakki hepimiz bişeyler öğrenicez üzüntüleri sevinçlerimizi paylaşıcaz

bursalı kızlar buluşmamızı kimde yapacağımza karar vermedik ama büyük ihtimalle burçinde olur ben 2 kişi alabilirim giderken haberiniz olsun buluşalımartık

ay evet ne günlerdi fatoş ben aramıştım ameliyathaneyi sonra esra ulaşmıştı koca ege üniv.birbirine katmıştık hatta bilgen vardı onunla kapışmıştım kız sarmıştı banaaa

burcu'cum normalde yemek yiyip arada emdiği için o kadar sıkıntı olmuyordu.ama şimdi sürekli emmek istediği için göğüslerim çok acıyor.sadece alt dişleri var üstler henüz patlamadı.onlarda çıkınca heralde başlarda ısırır ama sonradan alışırız ikimizde ısırmadan yürür gideriz...

kızlar bal kabagını severek yedi maşallah ilk kez yaptım.hiç evimede girmezdi, özleme teşekkürler(zeynep6672)ve zeyl ee..ama bundan sonra sı sık yapayımbari.selda gibi çok demeyeyim barii.zaten benim kızın yedegi neki zaten...ama yinede itiraz etmedi o bile güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…