2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

öyle deme kız... bizimki 1.5 aydır ısırıyor beni inatla. vazgeçicek gibi de durmuyor

balkabagını kuru kayısı ve ırmıkle koy suya pişir,ceviz ek blendırdan geçir öylede çok güzel oluyor severek yiyor bizim kuduruk.

sorma yaa... kım ulaşmıştı en son hastaneye? esramıydı burcumuydu :) buyudude yaşına giriyor şimdi :)

hosbulduk kızlar sagolun.
uyudu ohhh şimdi alemlere akabilirim

Esra ulaşmıştı .ben ve Serap galiba telefonda takışmıştık bilgi vermemişlerdi.hey gidi günler hey.

ee seninki mantıklı canım.ama Seldanın evi geniş yeri müsait ve yeni evi yani onun çoçuğu bıraksın nasıl istiyorsa süslesin hazırlansın.
şu torunu olan babaannelerin çoçuğun annesi gibi davranmalarına sinir oluyorum.en başta kendiminkine.
bende babamlarda kutlayım azcık daha mı nispet yapsam bu sefer kesin kaplten gider

bizde diyelim defneye devamını bekliyoruz bak bide dil balığı çorbasını dene oda çok güzel oluyor

# zeynepb
# dineva
# 1tanelerim
# ZEYNEP6672+
# sibelce0+
# 07papatya+
# mydarling+
# eliferdi
# XSIDE+
# ZeyL
# sumifer+
# tugba64+
# srpp
# ebruderin+
# denizkızıl
# selda58+
# akarahan
# essemayit
# yaren_h

21kullanıcı

afiyet olsun defne kuşa...yarasın.darısı başımıza bakalım yağız paşa uyanınca yiyecekmi çorbasını,meyvesini :97:

hehehe yap kız kendı annenlerde azcık yuregıne ınsın kadının çatır çatır çatlasın

böyle konuşunca da senelerdir arkadaşmışız gibi geliyor,way be...

aaammmaaan anasını satıym yetişemiyorum yavvv..
okumuyorum geçmişi geldim bugüne ohhh...

bende diş buğdayını adapazarında yani annemlerde yapacağım benimde çok aklıma takılmışt kayınvalidemin tarafından darılan küsen olur mu diye??

aman yaa düşünmekten kendi heyecanımzı yaşayamıyoruz.. bazen alınan alınsın diyorum..

oo zeynep harika bir tarif bu balkabağımız yok ama olunca aklımda olsun yapayım ömür efendiye..

öff bu doğum günü muhabbetinde bendensin burcu..
napıcamı bilmiyorum dediğin gibi içim bi kaynıyo yapayım diye bi heves kaçıyo hemen..
şimdi kayınvalidemleri çağırmasam olmaz eşimi ezemem dediğin gibi..
onları çağırsam annmlerle araları bozuk biraraya gelmeleri hoş olmaz..
ayrı ayrı yapsam iki yorgunluk onlar gelcek kayınvalidem görümcem 2kişi için yine hazırlık
aman bilmiyom valla.

bence üst dişler için çok acele etme.kopartıyor resmen .

benim buzlukta var ayy bende mi denesem.ama bu tatlımı tuzlumu ben anlamadım.

Zeynep kayısı tatlı ama bu nasıl çorba ya.

şimdi tarifine bakıyım diyip bi ek gıda topiğinde yazmasın.yaktım seni ek gıda topik sahibesi hatun..

hehehe yap kız kendı annenlerde azcık yuregıne ınsın kadının çatır çatır çatlasın

böyle konuşunca da senelerdir arkadaşmışız gibi geliyor,way be...

ama ben arkadaçlarımda burdaki kadar çok şey paylaşmıyorum , hoş pek arkadaşımda kalmadıyarısı evlenince tarafımca elendi diğerlerinin bir kısmı duru ile uzaklaştım 1-2 dışında pek görüştüğüm arkadaşımda yok.

geçemedimi ya defne kuş arada bir kaşık verirken bikerede minik ekmekle kakala dicem ama sen denemişndir
bide ben hiç denemedim çorbadan ya bende yapim bari yicekmi bakalım

yok canım yaa geçemedik.en son biz kaldık.ah kakalamaya gelmiyo anlıyo cadı..allımı yardım etsin.

kız benimkide yemiyo yigit neyse benim kızda öyle valla.hele bide pütürlüde yemiyo bizimki.düşün ne haldeyim benn al dene.bak sevdi bizimki.

bende irmik koydum.ama kayısı cevizde deneyeyim sagol bidenem.

yapma yaa duru emmekmi istiyo biz bırakıp ben başlıyormuşsun..küçük dana:)))
zor kız işim valla..

QUOTE=zeynepb;16875159]bende babanemde yapıcam dogum gunumuzu kızlar. orda 3 ev var. geleni oraya beklerim. gelmeyeninde keyfi bilir ne diyeyim. babanem hasta malum,dogum gununu gormek ıstıyor,kıramadım onu. hem burda ev kucuk,sıgamayız,hemde babanemle dedem gelemezleri, e halam da gelemez onları yanlız bırakamıyor cunku 1 kısı lazım yanlarında. bende orda yapalım dedim. burda herkesın altında araba var,hepsi de sapasaglam,azcık yol ceksınler napıyım.[/QUOTE]

hımm güzel fikirr..

bizde diyelim defneye devamını bekliyoruz bak bide dil balığı çorbasını dene oda çok güzel oluyor

he he öyle valla.deneyeyim balıgıda sağol tatlımm..

afiyet olsun defne kuşa...yarasın.darısı başımıza bakalım yağız paşa uyanınca yiyecekmi çorbasını,meyvesini :97:

inşallah yerrr.seninki bu ara mız mız mış.sizimki hep öyle..ah ah

aaammmaaan anasını satıym yetişemiyorum yavvv..
okumuyorum geçmişi geldim bugüne ohhh...

amman boşver gel kız.

:Ay ne kalabalık

maşallahı var rekor kırıyoruz

Herkes burdayken kızımın resmini koyyim

ben göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…