zeynepcim esra ulaşmıştı heralde hastaneye hatta bilgi vermiyorlar diye tartışmıştıda telefondaki kadınla
öyle deme kız... bizimki 1.5 aydır ısırıyor beni inatla. vazgeçicek gibi de durmuyorburcu'cum normalde yemek yiyip arada emdiği için o kadar sıkıntı olmuyordu.ama şimdi sürekli emmek istediği için göğüslerim çok acıyor.sadece alt dişleri var üstler henüz patlamadı.onlarda çıkınca heralde başlarda ısırır ama sonradan alışırız ikimizde ısırmadan yürür gideriz...
kızlar bal kabagını severek yedi maşallahilk kez yaptım.hiç evimede girmezdi, özleme teşekkürler(zeynep6672)ve zeyl ee..ama bundan sonra sı sık yapayımbari.selda gibi çok demeyeyim barii.zaten benim kızın yedegi neki zaten...ama yinede itiraz etmedi o bile güzel
sorma yaa... kım ulaşmıştı en son hastaneye? esramıydı burcumuydu :) buyudude yaşına giriyor şimdi :)
hosbulduk kızlar sagolun.
uyudu ohhh şimdi alemlere akabilirim
bende babanemde yapıcam dogum gunumuzu kızlar. orda 3 ev var. geleni oraya beklerim. gelmeyeninde keyfi bilir ne diyeyim. babanem hasta malum,dogum gununu gormek ıstıyor,kıramadım onu. hem burda ev kucuk,sıgamayız,hemde babanemle dedem gelemezleri, e halam da gelemez onları yanlız bırakamıyor cunku 1 kısı lazım yanlarında. bende orda yapalım dedim. burda herkesın altında araba var,hepsi de sapasaglam,azcık yol ceksınler napıyım.
kızlar bal kabagını severek yedi maşallahilk kez yaptım.hiç evimede girmezdi, özleme teşekkürler(zeynep6672)ve zeyl ee..ama bundan sonra sı sık yapayımbari.selda gibi çok demeyeyim barii.zaten benim kızın yedegi neki zaten...ama yinede itiraz etmedi o bile güzel
hehehe yap kız kendı annenlerde azcık yuregıne ınsın kadının çatır çatır çatlasınEsra ulaşmıştı .ben ve Serap galiba telefonda takışmıştık bilgi vermemişlerdi.hey gidi günler hey.
ee seninki mantıklı canım.ama Seldanın evi geniş yeri müsait ve yeni evi yani onun çoçuğu bıraksın nasıl istiyorsa süslesin hazırlansın.
şu torunu olan babaannelerin çoçuğun annesi gibi davranmalarına sinir oluyorum.en başta kendiminkine.
bende babamlarda kutlayım azcık daha mı nispet yapsam bu sefer kesin kaplten gider
# zeynepb
# dineva
# 1tanelerim
# ZEYNEP6672+
# sibelce0+
# 07papatya+
# mydarling+
# eliferdi
# XSIDE+
# ZeyL
# sumifer+
# tugba64+
# srpp
# ebruderin+
# denizkızıl
# selda58+
# akarahan
# essemayit
# yaren_h
21kullanıcı
hemde hiç yabancı yok herkes bildik tanıdık
aaammmaaan anasını satıym yetişemiyorum yavvv..
okumuyorum geçmişi geldim bugüne ohhh...
bende babanemde yapıcam dogum gunumuzu kızlar. orda 3 ev var. geleni oraya beklerim. gelmeyeninde keyfi bilir ne diyeyim. babanem hasta malum,dogum gununu gormek ıstıyor,kıramadım onu. hem burda ev kucuk,sıgamayız,hemde babanemle dedem gelemezleri, e halam da gelemez onları yanlız bırakamıyor cunku 1 kısı lazım yanlarında. bende orda yapalım dedim. burda herkesın altında araba var,hepsi de sapasaglam,azcık yol ceksınler napıyım.
öyle deme kız... bizimki 1.5 aydır ısırıyor beni inatla. vazgeçicek gibi de durmuyor
balkabagını kuru kayısı ve ırmıkle koy suya pişir,ceviz ek blendırdan geçir öylede çok güzel oluyor severek yiyor bizim kuduruk.
burcu'cum normalde yemek yiyip arada emdiği için o kadar sıkıntı olmuyordu.ama şimdi sürekli emmek istediği için göğüslerim çok acıyor.sadece alt dişleri var üstler henüz patlamadı.onlarda çıkınca heralde başlarda ısırır ama sonradan alışırız ikimizde ısırmadan yürür gideriz...
hehehe yap kız kendı annenlerde azcık yuregıne ınsın kadının çatır çatır çatlasın
böyle konuşunca da senelerdir arkadaşmışız gibi geliyor,way be...
geçemedimi ya defne kuş arada bir kaşık verirken bikerede minik ekmekle kakala dicem ama sen denemişndir
bide ben hiç denemedim çorbadan ya bende yapim bari yicekmi bakalım
ayşegülcüm yemeceğini bildiğim için denemedim daha önce ama bende pazara ilk çıkışımda balkabağı alcam muhallebisini bi deneyeceğim belki yer.. az önce 4 kaşım meyve püresi yedi..
bu arada ilaç çok veriyorum diye devit ve ferroyu vermiyorum kızlar birkaç gündür bişey olmaz inşallah..
bide fikrim geldi.. çok istiyorsa kayınvalidem kendi evinde yapsın ben evimde yapayım bz 5 kız kardeşiz hepsi evli hepsi gelir aslında isabette olur.
hadı bakalım yer ınsallah. bızımkı bayılıyor tatlı kabaga. ama ekmek dogramıyom ben.
sorma yaa... kım ulaşmıştı en son hastaneye? esramıydı burcumuydu :) buyudude yaşına giriyor şimdi :)
hosbulduk kızlar sagolun.
uyudu ohhh şimdi alemlere akabilirim
kız deli kk ya yetişemiyorum diye çalışmak isteyen sayılı hatun.sen onu mutfağa koy önünede çekmeceleri aç 4-5 saat elleşmez sana :)
ayy bak bende bunu soracaktım biliyorsunuz benim emzirme olayım yok.ama duru acayipleşti bu ara meme meme diyip yakama yapışıyor açıyorum nasıl ısırıyor birde edepsiz tutup çekiyor etimden et kopuyor resmen siz nasıl emziriyorsunuz ısırmıyorlarmı.vermeyincede ağlıyor.2 ısırıg gidiyor diş kaşıyıcı odundayım bu ara.
kime diyon Selda dün dışarı çıkartıyoruz üşütüyoruz diye 2 laf ettim üstüme alındım valla haberin ola.belki arada yer falanda demişimdir ama valla kime diyorsun de bak herkes şüpede kaldı.
önce normal ver yesin baktın sevdi arada ekmek ver ama bu seferde ya kusarsa dolu mide hepten kusar.aman zor anacığım senin işinde zor.
öyle deme kız... bizimki 1.5 aydır ısırıyor beni inatla. vazgeçicek gibi de durmuyor
balkabagını kuru kayısı ve ırmıkle koy suya pişir,ceviz ek blendırdan geçir öylede çok güzel oluyor severek yiyor bizim kuduruk.
bizdediyelim defneye devamını bekliyoruz bak bide dil balığı çorbasını dene oda çok güzel oluyor
afiyet olsun defne kuşa...yarasın.darısı başımıza bakalım yağız paşa uyanınca yiyecekmi çorbasını,meyvesini :97:
aaammmaaan anasını satıym yetişemiyorum yavvv..
okumuyorum geçmişi geldim bugüne ohhh...
:Ay ne kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?