2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cidden ya bugün ne kalabalığız maşallah..

seldacım ilaç döneminde verilmiyor ferro,kestiğin iyi olmuş ama normal zamanda ihmal etme bence..eğer ferroyu içiremiyorsan, ferrum var,onu mamalara,çorbalara katabiliyorsun..

ya ben de yapayım bal kabağı çorbası çok meth ettiniz..nedense bana hiç yenilesi bişey gibi gelmiyor :) tatlısını çok severim ama bakalım çorbası nasıl olacak? brokoli çorbası da mesela bana çok itici gelir ama burakın çok sevdiği çorbalardan..ben ısıtırken ısınmış mı diye ağzıma alıp bakamam bile,tadı çok kötü bana göre..

didemcim senin bu cici anne çok iyi biri, nasıl güzel düşünmüş..isabet olmuş orada olacağı..
zeynep senin de babaannenlerde yapman çok iyi olmuş,iyi düşünmüşsün.
selda salla bence,evinde yap mis gibi,onu da davet edersin,isterse gelir,isterse gelmez..

ben ne yapsam ya..geçen söyledim eşime, nasıl yapalım diye, "ne yapcaz,bişey yapmayız" dedi..Ahmet talhaya hediye alalım diyo bana..patronunun oğluyla burak'ın doğum günler aynı, onu düşünmüş o da,hey Allah'ım

ben de bizim evde yapıp,annemleri çağırayım bari..aslında herkesi çağırmak istiyorum ama daha önce de söylediğim gibi biri damdan,biri şamdan oluyo böyle de..bi aklım da bu..ne yapsam küü..

:Ay ne kalabalık

yap canım rica ederim. hem besleyici hem doyurucu. muz falan da koyablirsin içine,cici bebe falan da olur. mis gibi yesinler işte. uydurmasyon tarif. hoş benimkilerin hepsi öyle. kafama göre sallıyorum bişiler.
Herkes burdayken kızımın resmini koyyim
maşallah minik adaşıma. pamuk kızım benim. benim yerime kokla annesi.

kızlar bişey yazılmıyo ya donuyo bende..

özlem bebiş çok tadluuuuu aynı toprak....

Sütün hiç mi yok Burcu emme yok mu sadece ısırıyomu? emiyosa aç ver kız sütün olur belki belli mi olur..
Saolun canlar..Doğduğunda pek benzemiyodu Topraka zamanla benzicek galiba.Karışmıyor Burcu 40ları.Kızın kırkı çıkıyor bi hafta sonra Toprak yaşına giriyor

bu çorma değil normal meyve püresi oluyor burcu.
içine muz,cici bebe falanda koyabilirsin. hem çok tok tutuyor,hemde tadı güzel oluyor.
çorbasını istiyosa bal kabağı,az irmik ve patatesle yap. biraz daha su koy fazlaca,çorbası oluyor öylede,bizimki kabağı sevdiğinden kabaklı herşeyi yiyor.
aaa yapcan tabiii... ilk dogum gunu. ne demek bısey yapmayız. patronun oglu kovalasın onu

hımm güzel fikirr..

he he öyle valla.deneyeyim balıgıda sağol tatlımm..

inşallah yerrr.seninki bu ara mız mız mış.sizimki hep öyle..ah ah

amman boşver gel kız.

maşallahı var rekor kırıyoruz

ben göremiyorum.[/QUOTE]

reca :13:

kız burcu ne alındın..
küseceğim en son insanlardan birisin bilmezmisin..
neyse yaa.. uzamasın kızlar.. çok duygusalım bu günlerde ona verin..
yiğitin ateşi 38.2 paranox fitil verdim iyi gelin inşallah
özlem kızın çok güzel gerçekten allah nazarlardan korusun..
hülyacım bilmeden doğru yapıyomuşum sağol canım

Bende bugün kızıma balkabağı yaptım ama tatlısını içine tahinde koydum sütle yaptım yemiş derin hanımm

burcu gözden kaçırmışım,bende sizinle daha çok görüşüyorum. hele hele çevremde bekar hiç arkadaşım kalmadı. bi burak,o kadar. ne konuşucam ki? o her ay değiştirdiği sevgilisini anlatıcak,ben ipeğin kakasını,mamasını. paylaşıcak bişey yok ki maalesef...
bi ersinin 20 senelik arkadaşı var onların da bebişi 6 aylık onlarla görüşüyoruz her hafta mutlaka
bi de benim cocukluk arkadasım var onunda bebişi 8 aylık onlada en az 3 kere konusuruz gunde
bıde sız
coluksuz cocuksuz ınsanla paylasıcak bısey bulamıyorum,kelimeler tukenıyor iki hoşbeşten sonra :78:

kızlar bende yazamıyorum.hepyazdıklarım gitmiş.hemde iki kez denedimm..
özlem maşallah.çok tatlı 41 kere maşallah.onunda gözleri renkli sanırım
burcu balkabagının tatlısı acasımıda oluyor.ben bilmedegime rast gele almıştım.buzlugadamı atılıyo.iyi benimde elimde az daha vardı onuda atayım ozaman..
kız emmek izityorsa ver emsinn...
hüyla aynen bende çocuklara verirkn valla pek kötü geliyo.zeynep hala ıspanak çorbasına bayılır..maşallah.bende ikisine bir yaparım genelde..bende kaak almazdım hiçama. sevdi valla.

selda evın sıcaksa ılık bi duşa sok bence.
Bende bugün kızıma balkabağı yaptım ama tatlısını içine tahinde koydum sütle yaptım yemiş derin hanımm
tarif isterizzzzzzzzzzzzzzzz

özlem maşallah zeynep çok tatlı toprağa benzettim bende allah nazarlardan saklasın bol bol süt versin sanada

şimdik size bi soru bacılar.
akşama 7 kişiyiz
kasaptan bütün tavuk aldım,parçalattım,içinde 2 but var malum +5 tane de ayrıca aldım. etti 7 but
bir de diğer parça tavuklar.
kalan tavuklarıda kemiklerinden ayırdım ama tabi daha küçük parçalar halinde oldu.
knorr un fırında tavuk harçları var,içine patates de ekleyip fırın poşetinde harca bulayıp pişiricem.
amma velakin..........
küçük parçalar ve butlar aynı anda pişmezler değil mi??? but ve patates daha geç pişer
parça tavuklar daha erken
fikri olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…