2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu soruyu en az 5 kişi sordu ama özlem sır gibi saklıyor cevabını

öyle oluyo kızlar bekarlarla arkadaşlık pek gitmiyo..
sen çocuklarınla ilgili konuşmak istiyosun onlar aşk meşk anlatmak istiyo
hele ben bir ortamda çocuklarımla yaşıt çocukları olan birini görünce yüzmde güller açıyo..
yapışıyom yakasına işte şöylemi böylemi ne veriyon ne yediriyon gibilerinden

ammavelakin çok sevdiğim 2 dostum var onla hiç ilişkiyi kesmedik..
çocuklarımız hep arka arkaya oldu eşlerimiz tanıştı..
ama zamnla azalıyo gitme gelme orası doğru..

aynen kızlar

bazen muhabbete dahil olamasam da sizlerle konuşmak iyi geliyor

benim bursa da kimsem yok kocama kızsam şikayet edecek kimsem yok valla..

benimde yakama yapış sibellll

aynen kızlar

bazen muhabbete dahil olamasam da sizlerle konuşmak iyi geliyor

benim bursa da kimsem yok kocama kızsam şikayet edecek kimsem yok valla..
bize et bize et bize et

Yok yarum 5 aylıktı duru hepten kesildi sütüm emmiyor bayağı geliyor ısırıp gidiyor.sonra geri dönüp bakıyor kapadımmı diye açıyor 2 kez ısırıp gidiyor çıkartmazsam yaygara yapıor çıkartırsamda ben yaygara yapıyorum canım yanıyor.be saaten sonra ne sütü gelecek canım.aman canı sağolsun napalim nasip bu kadarmış diyorum.

ayy ben niye benzetemedim toprağa.Özlem çokkk dattlu bu kız.ayy bizim danalar ne hemen büyüdüler yaa az küçük kalsalardı ya öylede çok güzeldi.kokla annesi mis gibi hatta kavanoza doldur 4-5 yaşında bakarsın kokusuna.
(bi ara vardıya böyle yurtdışında gurbettekilere kayseri-adana havası diye kavanozda hava yolluyorlarmış yani satıyorlarmış aklıma geldi.) küçük beyinliler.

çok tatlı ya maşallah, abisine benziyor..zeynepin yanına bi isim daha koydunuz mu canım?
evet bu nedense büyük bir sır

bu soruyu en az 5 kişi sordu ama özlem sır gibi saklıyor cevabını

bende tam alıntı yaptım sende aynısını yazmışsın şekerim.

zeynep bebek maşallah yaa dudaklarını yiyim ayyy yoprağada benziyor evet kızlar
sürümüze berekettt
zaten 21 kişiyiz dedik kk gitti valla biz nazar ediyoruz ha.

oku oku yetişemiyorum sabah beri ne kalabalık burası bugun özlem çok tatlı maşallah kızına...geçmişi okuyorum ama aklımda bişey kalmıyo cevap yazmak için...kızlar bu arada bişey sormak istiyorum aranızda lazer epilasyon yaptıran varmı önerirmisiniz?

benimde yakama yapış sibellll

bize et bize et bize et

dur akşam gelince bi kavga çıkartayım..

cnm bursa buluşması yapalım dioduk serapla konuştuk 15 ocakta herkese mesaj atıcaktı

aldım canım msj ı.. hatta sağolsun ben diş buğdayı için şehir dışında olacağm dedim 15 ine karar verdik.. inşallah herkes için uygundur..

istersene butlarıda parçala o poşetin içine at.yada bi tavuk daha al onun but haricinde diger parçalarını al poşete at.aslında tavuk bu çokta kayıp oymaz bence.oda pişer yaa..

ay burcu.o emse ben yaygarı koparıyom.ben kapayınca o yaygarayı koparıyo hım
kız nedne aklına geldiki emme...verme kız ozaman.yazık sana..

ben yaptırmadım canım..uzun iş dimi..

memleket havasını mı satıyolarmışş koptum yazamıyorm

bizim banyo sorunumuz var kızlar tek başıma yıkayamıyorum çünkü sinir krizi geçiriyo sıpa sevmiyor banyoyu.. neyseki düştü ateşi 37.2 şuan..

birikmiş yine yarabbim :))maşallah bugün kk nın kabul günü gibi ne güzel yahu
burcucum şuan mutfakta orta yerde duruyo çekmecelerde ne var ne yoksa.. ben kaldırıyorum o boşaltıyo sadece 2 dk sürüyo yalnız bu oyalanma durumu sonra geliyor yine benim paçamda..

kız ısırmazmı gencer sadece emerken değil her daim her yerimden ısırıyor ama 4 aylıkken dişleri yokken damağıyla kıstırıp beni yerimden fırlatıyodu sıpalimm:))
karşı komşumun(şu bizi hep hasta eden,neyseki şuan hasta değil) oğlu geldi koydu genceri oyuncak sandığının içine koridorda geziyorlar:))

kızlar bişey sorucam milupanın karışık papatya çayını deneyen var çocuklar için

Son düzenleme:
butlar pişene dek diğerleri yanarmı dediydim ama
bişi olmaz herhal
pattisler geç pişiyo tavukları alırım pattisleri ayrı poşete koyarım onlar devam ederler pişmeyee
bizim banyo sorunumuz var kızlar tek başıma yıkayamıyorum çünkü sinir krizi geçiriyo sıpa sevmiyor banyoyu.. neyseki düştü ateşi 37.2 şuan..
sıpa ki ne sıpa
neyse düşmüş ateşi şükür.

kızlar bişey sorucam mikupanın karışık papatya çayını deneyen var çocuklar için

bi onu denemedim kız...

heeee bağyanlar aklımdayken yazayım
ıhlamur
hibisküs
zencefil
karanfil
kabuk tarçın
elma ve ayva
kaynatıp 3 gündür içiriyorum ipeğe. küçük demlikte yapınca 2 gün gidiyor bu karışım. bitince üzerine su koyup bekletiyorum içiceğimiz zaman kaynatıyorum tekrar. güzel karışım tavsiye ederim.

memleket havasını mı satıyolarmışş koptum yazamıyorm
bende

yaw bunlar hepten aynı.defnede çıglık çıglığa yıkarım maalasef .küççken çok seviyorduama 3 aydır ocuk nefret ediyo..
iyibari düşmüş ateşi.

kızlar bişey sorucam mikupanın karışık papatya çayını deneyen var çocuklar için
yoh denemedim.

güzelll.poşette olmasa yanarda.poşet olunca yanmaz en fazle yumuşaklık farkı oulur..oda olsun dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…