bu soruyu en az 5 kişi sordu ama özlem sır gibi saklıyor cevabını
burcu gözden kaçırmışım,bende sizinle daha çok görüşüyorum. hele hele çevremde bekar hiç arkadaşım kalmadı. bi burak,o kadar. ne konuşucam ki? o her ay değiştirdiği sevgilisini anlatıcak,ben ipeğin kakasını,mamasını. paylaşıcak bişey yok ki maalesef...
bi ersinin 20 senelik arkadaşı var onların da bebişi 6 aylık onlarla görüşüyoruz her hafta mutlaka
bi de benim cocukluk arkadasım var onunda bebişi 8 aylık onlada en az 3 kere konusuruz gunde
bıde sız
coluksuz cocuksuz ınsanla paylasıcak bısey bulamıyorum,kelimeler tukenıyor iki hoşbeşten sonra :78:
benimde yakama yapış sibellllöyle oluyo kızlar bekarlarla arkadaşlık pek gitmiyo..
sen çocuklarınla ilgili konuşmak istiyosun onlar aşk meşk anlatmak istiyo
hele ben bir ortamda çocuklarımla yaşıt çocukları olan birini görünce yüzmde güller açıyo..
yapışıyom yakasına işte şöylemi böylemi ne veriyon ne yediriyon gibilerinden
ammavelakin çok sevdiğim 2 dostum var onla hiç ilişkiyi kesmedik..
çocuklarımız hep arka arkaya oldu eşlerimiz tanıştı..
ama zamnla azalıyo gitme gelme orası doğru..
bize et bize et bize etaynen kızlar
bazen muhabbete dahil olamasam da sizlerle konuşmak iyi geliyor
benim bursa da kimsem yok kocama kızsam şikayet edecek kimsem yok valla..
aynen kızlar
bazen muhabbete dahil olamasam da sizlerle konuşmak iyi geliyor
benim bursa da kimsem yok kocama kızsam şikayet edecek kimsem yok valla..
Sütün hiç mi yok Burcu emme yok mu sadece ısırıyomu? emiyosa aç ver kız sütün olur belki belli mi olur..
Saolun canlar..Doğduğunda pek benzemiyodu Topraka zamanla benzicek galiba.Karışmıyor Burcu 40ları.Kızın kırkı çıkıyor bi hafta sonra Toprak yaşına giriyor
evet bu nedense büyük bir sırçok tatlı ya maşallah, abisine benziyor..zeynepin yanına bi isim daha koydunuz mu canım?
bu soruyu en az 5 kişi sordu ama özlem sır gibi saklıyor cevabını
zaten 21 kişiyiz dedik kk gitti valla biz nazar ediyoruz ha.zeynep bebek maşallah yaa dudaklarını yiyim ayyy yoprağada benziyor evet kızlar
sürümüze berekettt
benimde yakama yapış sibellll
bize et bize et bize et
cnm bursa buluşması yapalım dioduk serapla konuştuk 15 ocakta herkese mesaj atıcaktı
şimdik size bi soru bacılar.
akşama 7 kişiyiz
kasaptan bütün tavuk aldım,parçalattım,içinde 2 but var malum +5 tane de ayrıca aldım. etti 7 but
bir de diğer parça tavuklar.
kalan tavuklarıda kemiklerinden ayırdım ama tabi daha küçük parçalar halinde oldu.
knorr un fırında tavuk harçları var,içine patates de ekleyip fırın poşetinde harca bulayıp pişiricem.
amma velakin..........
küçük parçalar ve butlar aynı anda pişmezler değil mi??? but ve patates daha geç pişer
parça tavuklar daha erken
fikri olan?
Yok yarum 5 aylıktı duru hepten kesildi sütüm emmiyor bayağı geliyor ısırıp gidiyor.sonra geri dönüp bakıyor kapadımmı diye açıyor 2 kez ısırıp gidiyor çıkartmazsam yaygara yapıor çıkartırsamda ben yaygara yapıyorum canım yanıyor.be saaten sonra ne sütü gelecek canım.aman canı sağolsun napalim nasip bu kadarmış diyorum.
ayy ben niye benzetemedim toprağa.Özlem çokkk dattlu bu kız.ayy bizim danalar ne hemen büyüdüler yaa az küçük kalsalardı ya öylede çok güzeldi.kokla annesi mis gibi hatta kavanoza doldur 4-5 yaşında bakarsın kokusuna.
(bi ara vardıya böyle yurtdışında gurbettekilere kayseri-adana havası diye kavanozda hava yolluyorlarmış yani satıyorlarmış aklıma geldi.) küçük beyinliler.
evet bu nedense büyük bir sır
bende tam alıntı yaptım sende aynısını yazmışsın şekerim.
zaten 21 kişiyiz dedik kk gitti valla biz nazar ediyoruz ha.
oku oku yetişemiyorum sabah beri ne kalabalık burası bugun özlem çok tatlı maşallah kızına...geçmişi okuyorum ama aklımda bişey kalmıyo cevap yazmak için...kızlar bu arada bişey sormak istiyorum aranızda lazer epilasyon yaptıran varmı önerirmisiniz?
Yok yarum 5 aylıktı duru hepten kesildi sütüm emmiyor bayağı geliyor ısırıp gidiyor.sonra geri dönüp bakıyor kapadımmı diye açıyor 2 kez ısırıp gidiyor çıkartmazsam yaygara yapıor çıkartırsamda ben yaygara yapıyorum canım yanıyor.be saaten sonra ne sütü gelecek canım.aman canı sağolsun napalim nasip bu kadarmış diyorum.
ayy ben niye benzetemedim toprağa.Özlem çokkk dattlu bu kız.ayy bizim danalar ne hemen büyüdüler yaa az küçük kalsalardı ya öylede çok güzeldi.kokla annesi mis gibi hatta kavanoza doldur 4-5 yaşında bakarsın kokusuna.
(bi ara vardıya böyle yurtdışında gurbettekilere kayseri-adana havası diye kavanozda hava yolluyorlarmış yani satıyorlarmış aklıma geldi.) küçük beyinliler.
evet bu nedense büyük bir sır
bende tam alıntı yaptım sende aynısını yazmışsın şekerim.
zaten 21 kişiyiz dedik kk gitti valla biz nazar ediyoruz ha.
bizim banyo sorunumuz var kızlar tek başıma yıkayamıyorum çünkü sinir krizi geçiriyo sıpa sevmiyor banyoyu.. neyseki düştü ateşi 37.2 şuan..
butlar pişene dek diğerleri yanarmı dediydim amaistersene butlarıda parçala o poşetin içine at.yada bi tavuk daha al onun but haricinde diger parçalarını al poşete at.aslında tavuk bu çokta kayıp oymaz bence.oda pişer yaa..
ay burcu.o emse ben yaygarı koparıyom.ben kapayınca o yaygarayı koparıyo hım
kız nedne aklına geldiki emme...verme kız ozaman.yazık sana..
ben yaptırmadım canım..uzun iş dimi..
sıpa ki ne sıpabizim banyo sorunumuz var kızlar tek başıma yıkayamıyorum çünkü sinir krizi geçiriyo sıpa sevmiyor banyoyu.. neyseki düştü ateşi 37.2 şuan..
kızlar bişey sorucam mikupanın karışık papatya çayını deneyen var çocuklar için
bende
memleket havasını mı satıyolarmışş koptum yazamıyorm
bizim banyo sorunumuz var kızlar tek başıma yıkayamıyorum çünkü sinir krizi geçiriyo sıpa sevmiyor banyoyu.. neyseki düştü ateşi 37.2 şuan..
yoh denemedim.kızlar bişey sorucam mikupanın karışık papatya çayını deneyen var çocuklar için
butlar pişene dek diğerleri yanarmı dediydim ama
bişi olmaz herhal
pattisler geç pişiyo tavukları alırım pattisleri ayrı poşete koyarım onlar devam ederler pişmeyee
sıpa ki ne sıpa
neyse düşmüş ateşi şükür.
zeynep canım çekti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?