kız burcu ne alındın..
küseceğim en son insanlardan birisin bilmezmisin..
neyse yaa.. uzamasın kızlar.. çok duygusalım bu günlerde ona verin..
yiğitin ateşi 38.2 paranox fitil verdim iyi gelin inşallah
özlem kızın çok güzel gerçekten allah nazarlardan korusun..
hülyacım bilmeden doğru yapıyomuşum sağol canım
Bende bugün kızıma balkabağı yaptım ama tatlısını içine tahinde koydum sütle yaptım yemiş derin hanımm
burcu gözden kaçırmışım,bende sizinle daha çok görüşüyorum. hele hele çevremde bekar hiç arkadaşım kalmadı. bi burak,o kadar. ne konuşucam ki? o her ay değiştirdiği sevgilisini anlatıcak,ben ipeğin kakasını,mamasını. paylaşıcak bişey yok ki maalesef...
bi ersinin 20 senelik arkadaşı var onların da bebişi 6 aylık onlarla görüşüyoruz her hafta mutlaka
bi de benim cocukluk arkadasım var onunda bebişi 8 aylık onlada en az 3 kere konusuruz gunde
bıde sız
coluksuz cocuksuz ınsanla paylasıcak bısey bulamıyorum,kelimeler tukenıyor iki hoşbeşten sonra :78:
kızlar bende yazamıyorum.hepyazdıklarım gitmiş.hemde iki kez burcu balkabagının tatlısı acasımıda oluyor.ben bilmedegime rast gele almıştım.buzlugadamı atılıyo.iyi benimde elimde az daha vardı onuda atayım ozaman..
kız emmek izityorsa ver emsinn...
.
memleket havasını mı satıyolarmışş koptum yazamıyorm
dogrubende
yaw bunlar hepten aynı.defnede çıglık çıglığa yıkarım maalasef .küççken çok seviyorduama 3 aydır ocuk nefret ediyo..
iyibari düşmüş ateşi.
yoh denemedim.
güzelll.poşette olmasa yanarda.poşet olunca yanmaz en fazle yumuşaklık farkı oulur..oda olsun dimi.
ateşi düşmüş çok şükür geçmiş olsun tekrar seldacım.....bizim banyo sorunumuz var kızlar tek başıma yıkayamıyorum çünkü sinir krizi geçiriyo sıpa sevmiyor banyoyu.. neyseki düştü ateşi 37.2 şuan..
hadi afiyet olsun....burağa çorba yedirip geleyim...
benim kızda fena ısıranlardan elif teyzesibirikmiş yine yarabbim :))maşallah bugün kk nın kabul günü gibi ne güzel yahu
burcucum şuan mutfakta orta yerde duruyo çekmecelerde ne var ne yoksa.. ben kaldırıyorum o boşaltıyo sadece 2 dk sürüyo yalnız bu oyalanma durumu sonra geliyor yine benim paçamda..
kız ısırmazmı gencer sadece emerken değil her daim her yerimden ısırıyor ama 4 aylıkken dişleri yokken damağıyla kıstırıp beni yerimden fırlatıyodu sıpalimm:))
karşı komşumun(şu bizi hep hasta eden,neyseki şuan hasta değil) oğlu geldi koydu genceri oyuncak sandığının içine koridorda geziyorlar:))
kızlar bişey sorucam mikupanın karışık papatya çayını deneyen var çocuklar için
he dur butları önden 10 dk harçliyim sonra hepiciğini bir fırına vereyim o zaman.zeynep
butları ayrıca koy 5 dk kaynasın .
yada zaten 7 kişisinin diğer parçaları niye pişiriyorsun ki.
ama ben pişiricem yaa dersende at haslansın azcık sonra harça bula.
aslında biliyorumda ne bileyim bana kırılıp darılmadığınızı bildiğim içinde laflarımı seçmiyorum valla aklıma geleni içtenlikle yazıyorum.
bak bende hülya birde biri daha yazmış.ben şimdi antibiotik veriyorum ferro vermelimiyim.niye dr demedi bunları ya sinir bastı yine beni.
birde tarif bulamıyorum diyorsun tarif kurdu olmuşsun kız sen her çeşit sende.
sütle kabağımı pişirdin.tahini arada bende katıyorum ama sütle hiç yapmadım du bende deniycem.
hülya yazınca aklıma geldi Shine nin brokoli çorbasını yaptı duru çok sevdi geçen hafta evdeydim ya 6-7 saatim mutfakta geçti habire birşey yaptım.ama sarımsak 2 tane çok geldi onu 1 yaparsak süer oldu.
Şu burak bizden di zaten dimi
bende ne konuşacam diyorum ya aslıda haksızlık tabii ama napıyım konu yok.
günde 3 kere ne konuşuyorsun kız kocanla konuşmyorsundur o kadar.
valla ben bütün sebzelerini atıyorum hele patesi yuvarlak dilimliyip atıyorum çok güzel oluyor hatta bi ara onları eşime kızartmayıda deniycem nasıl olur acaba.100 gr falan alamam ki ben ee evdede yemek yapmıyorum babası sağolsun en taze sebzeleri getiriyor yıkayıp kurutup dilimliyip atıyorum buzluğa.
2-3 yıl önceydi haberlerde bas bas bağardılar bende kopmuştum.
kızlar bişey sorucam milupanın karışık papatya çayını deneyen var çocuklar için
Zeynep niye bu kadar uğraşıyorsun ben fırında patates tavuk yada türlü yapınca hepsini bir taşım ocakta kaynatıyorum.hatta sen etleri koy az kaynasın sonra etleri kevgirle al aynı suya patatesleri at.
fırında cok uzun sürüyor çiğden hiç atmam ben.
elif neyse bi 10-15 dk rahatsın demek sonrada kociş gelecek zaten
ayten kullanmadım canım hiç ama hazır çaya gerek yok artık ya.aktardan papatya al kaynat olmazmı acaba.
bu şubat bebekelri elektronik delisi zaten .bari mühendis falan olsalarda bi halta yarasa.
ateşi düşmüş çok şükür geçmiş olsun tekrar seldacım.....
ben ondan değil ama bimden naneli rezene çayı almıştım onu veriyorum arada aytencim....
Zeynep niye bu kadar uğraşıyorsun ben fırında patates tavuk yada türlü yapınca hepsini bir taşım ocakta kaynatıyorum.hatta sen etleri koy az kaynasın sonra etleri kevgirle al aynı suya patatesleri at.
fırında cok uzun sürüyor çiğden hiç atmam ben.
ayten kullanmadım canım hiç ama hazır çaya gerek yok artık ya.aktardan papatya al kaynat olmazmı acaba.
ben gece çayını alıyorum 3 keredir baya güzel tadı benim minnoşta seviyor kahvaltıda bazen yapıp içiriyorum bardakla birde biz çay içerken rahat vermediğinde yapıyorum bu çayı arada da ıhlamur veriyorum
seldacım şükür düşmüş yiğitin ateşi...
uyandı yağız çorba yaptım bakalım içecekmi.haber veririm size.
anammmmmm bir yemek yapasıya döktürmüşsünüz okuyasıya canım çıktı
özlem kızın çok tatlı maşallah .bahtıda kendi kadar güzel olsun inş.
rezene çayı bende kullanıyorum canım papatya öksürüğe iyi geliyor diye duydum bir deneyeyim dedim
bende öyle düşündümde güvenebileceğim aktar bulamadım burda bulsam öyle alacaktım canım daha iyide olurdu
bende rezene ve ıhamur veriyorum canım öksürüğü artınca papatya iyi geliyor diye duydum onun için sordum gece çayı bende alıcam bizimkide rahat çay içirmiyor bize iyi olur onu içer oda
kıyamam ya bir çıksaydı dişleri kuzucuklarda rahatlasaydı....üstteki 4. diş patlamak üzere bugün uyumadı benim kızım yaaa sabah ilaçta verdim 45 dak uyudu saat 4 e doğru yatırdım tekrar uyuttum ama yine yarım saat uyuyup kalktı şimdi kucağımda klavyeye dokunmak istiyor
telefonu alıp eline aya aya diyor sonra direk ağzına götürüyor zararlı ya hayır zeynep diyorum gözlerimin içine bakıp telefonu yemeye devam ediyor cadıbu şubat bebekelri elektronik delisi zaten .bari mühendis falan olsalarda bi halta yarasa.
seldacım şükür düşmüş yiğitin ateşi...
uyandı yağız çorba yaptım bakalım içecekmi.haber veririm size.
papatyayı kaynatırsan acı olur canım sıcak suyun içine 2 tane atmak yeterli 5 dak bekleyince rengini veriyor zaten benim 6 ay favori çayımdı rezene ve papatya
papatya çayı öksürüğe iyi gelir diye biliyorum bende bulabilirsen direk kendisini kaynatman daha faydalı olur artık malum kocaaa adam oldular:)rezene çayı bende kullanıyorum canım papatya öksürüğe iyi geliyor diye duydum bir deneyeyim dedim
bende öyle düşündümde güvenebileceğim aktar bulamadım burda bulsam öyle alacaktım canım daha iyide olurdu
bende rezene ve ıhamur veriyorum canım öksürüğü artınca papatya iyi geliyor diye duydum onun için sordum gece çayı bende alıcam bizimkide rahat çay içirmiyor bize iyi olur onu içer oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?