2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep

butları ayrıca koy 5 dk kaynasın .

yada zaten 7 kişisinin diğer parçaları niye pişiriyorsun ki.

ama ben pişiricem yaa dersende at haslansın azcık sonra harça bula.

aslında biliyorumda ne bileyim bana kırılıp darılmadığınızı bildiğim içinde laflarımı seçmiyorum valla aklıma geleni içtenlikle yazıyorum.

bak bende hülya birde biri daha yazmış.ben şimdi antibiotik veriyorum ferro vermelimiyim.niye dr demedi bunları ya sinir bastı yine beni.

Bende bugün kızıma balkabağı yaptım ama tatlısını içine tahinde koydum sütle yaptım yemiş derin hanımm

birde tarif bulamıyorum diyorsun tarif kurdu olmuşsun kız sen her çeşit sende.
sütle kabağımı pişirdin.tahini arada bende katıyorum ama sütle hiç yapmadım du bende deniycem.

hülya yazınca aklıma geldi Shine nin brokoli çorbasını yaptı duru çok sevdi geçen hafta evdeydim ya 6-7 saatim mutfakta geçti habire birşey yaptım.ama sarımsak 2 tane çok geldi onu 1 yaparsak süer oldu.

Şu burak bizden di zaten dimi

bende ne konuşacam diyorum ya aslıda haksızlık tabii ama napıyım konu yok.

günde 3 kere ne konuşuyorsun kız kocanla konuşmyorsundur o kadar.

valla ben bütün sebzelerini atıyorum hele patesi yuvarlak dilimliyip atıyorum çok güzel oluyor hatta bi ara onları eşime kızartmayıda deniycem nasıl olur acaba.100 gr falan alamam ki ben ee evdede yemek yapmıyorum babası sağolsun en taze sebzeleri getiriyor yıkayıp kurutup dilimliyip atıyorum buzluğa.

memleket havasını mı satıyolarmışş koptum yazamıyorm

2-3 yıl önceydi haberlerde bas bas bağardılar bende kopmuştum.

dogru
hamarat seni

uyandı zilli zilloşşşş

bizim banyo sorunumuz var kızlar tek başıma yıkayamıyorum çünkü sinir krizi geçiriyo sıpa sevmiyor banyoyu.. neyseki düştü ateşi 37.2 şuan..
ateşi düşmüş çok şükür geçmiş olsun tekrar seldacım.....

burağa çorba yedirip geleyim...
hadi afiyet olsun....

benim kızda fena ısıranlardan elif teyzesi

kızlar bişey sorucam mikupanın karışık papatya çayını deneyen var çocuklar için

ben ondan değil ama bimden naneli rezene çayı almıştım onu veriyorum arada aytencim....

he dur butları önden 10 dk harçliyim sonra hepiciğini bir fırına vereyim o zaman.
evet burak bizden :)))
walla burcu bende anlamıyom ne konusuyoruz bu kadar. kız osursa arıyoruz bırbırımızı gun ıcınde en cok onunla konusuyorum sanırım. bi araşmamızda en az yarım saat. o avea da calıstıgı ıcın beleşşşşşşş

Zeynep niye bu kadar uğraşıyorsun ben fırında patates tavuk yada türlü yapınca hepsini bir taşım ocakta kaynatıyorum.hatta sen etleri koy az kaynasın sonra etleri kevgirle al aynı suya patatesleri at.
fırında cok uzun sürüyor çiğden hiç atmam ben.

elif neyse bi 10-15 dk rahatsın demek sonrada kociş gelecek zaten

ayten kullanmadım canım hiç ama hazır çaya gerek yok artık ya.aktardan papatya al kaynat olmazmı acaba.

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam milupanın karışık papatya çayını deneyen var çocuklar için

ben gece çayını alıyorum 3 keredir baya güzel tadı benim minnoşta seviyor kahvaltıda bazen yapıp içiriyorum bardakla birde biz çay içerken rahat vermediğinde yapıyorum bu çayı arada da ıhlamur veriyorum

üstteki 4. diş patlamak üzere bugün uyumadı benim kızım yaaa sabah ilaçta verdim 45 dak uyudu saat 4 e doğru yatırdım tekrar uyuttum ama yine yarım saat uyuyup kalktı şimdi kucağımda klavyeye dokunmak istiyor

kız burcu öyle deme burda biyerde okudum 8.aydan sonra emmeye başlamış bebişi olurmu olur hiç öyledeme olmayacak yok yani

zeynepcim bence hepsini aynı anda koyabilirsin poşete ben yapmıştım daha önce pişti tabi 2 but vardı bizim poşette(tabi ben bunu yazana kadar tavuklar pişmediyse hihi:)

papatyayı kaynatırsan acı olur canım sıcak suyun içine 2 tane atmak yeterli 5 dak bekleyince rengini veriyor zaten benim 6 ay favori çayımdı rezene ve papatya

Anammmmmm bir yemek yapasıya döktürmüşsünüz okuyasıya canım çıktı
Özlem kızın çok tatlı maşallah .Bahtıda kendi kadar güzel olsun inş.

ateşi düşmüş çok şükür geçmiş olsun tekrar seldacım.....

ben ondan değil ama bimden naneli rezene çayı almıştım onu veriyorum arada aytencim....

rezene çayı bende kullanıyorum canım papatya öksürüğe iyi geliyor diye duydum bir deneyeyim dedim

bende öyle düşündümde güvenebileceğim aktar bulamadım burda bulsam öyle alacaktım canım daha iyide olurdu

bende rezene ve ıhamur veriyorum canım öksürüğü artınca papatya iyi geliyor diye duydum onun için sordum gece çayı bende alıcam bizimkide rahat çay içirmiyor bize iyi olur onu içer oda

Son düzenleme:
anammmmmm bir yemek yapasıya döktürmüşsünüz okuyasıya canım çıktı
özlem kızın çok tatlı maşallah .bahtıda kendi kadar güzel olsun inş.

hamarat hatun işte kaşla göz arasında yaptı yemeğini geldi.

hazır bebk rezene çayı almıştım bende dolabı bekliyor bi aklıma gelip içiremedim hep unutuyorum.biz çay içerken duruyada çay bardağında su döküyoruz ılınıncada onu içiriyoruz.ayy ne cimri bi anneymişim ben kuru kuru su dayıyorum çoçuğa.

kıyamam ya bir çıksaydı dişleri kuzucuklarda rahatlasaydı....

bu şubat bebekelri elektronik delisi zaten .bari mühendis falan olsalarda bi halta yarasa.
telefonu alıp eline aya aya diyor sonra direk ağzına götürüyor zararlı ya hayır zeynep diyorum gözlerimin içine bakıp telefonu yemeye devam ediyor cadı

seldacım şükür düşmüş yiğitin ateşi...
uyandı yağız çorba yaptım bakalım içecekmi.haber veririm size.

hadi afiyet olsun paşama.....

papatyayı kaynatırsan acı olur canım sıcak suyun içine 2 tane atmak yeterli 5 dak bekleyince rengini veriyor zaten benim 6 ay favori çayımdı rezene ve papatya

bilgilendirdiğin için sağol en azından henüz papatyam olmasada nasıl yapıldığını öğrendim eşime telefon edeyimde iyi kötü alsın bir aktardan ben pek sevmem papatya çayını kokusundan ötürü ama belki oğlum sever öksürüğede iyiymiş ilaçlardan daha iydir

papatya çayı öksürüğe iyi gelir diye biliyorum bende bulabilirsen direk kendisini kaynatman daha faydalı olur artık malum kocaaa adam oldular:)
bizimki ilk zamanar hergün 30cc de olsa rezene içiyordu şimdi ağzını sürmüyo gece çayı bende almıştım açtım belki rezeneden bıktı bunu içer diye 10cc anca içti birdahada içmedi öylece duruyo ikiside
aytencim ne zamandır sorucam hep unutuyorum bizim sat lar aynıydı furkanın d.tarihi neoldu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…