2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

22 ocak canım bizim oğlan aceleci çıktı durmamda durmam dedi drda sezeryanla aldı

deminden beri yemek konuşuyoruz benim yemek hiç aklıma gelmiyor allahtan altı kısıktı kara şimşek kapkara şimşek olacaktı valla

bitkilerden birçoğunu kaynatmak zararlı canım sadece ıhlamur kaynatılabiliyor zararı olmuyor hatta faydalı ama diğerleri kaş yapayım derken göz çıkarmayalım 5 dak fazla bekletmekte zararlıymış babam baya bi bitki çayı severde o söylemişti kuralına uygun yapılmazsa sağlığı olumsuz etkiliyormuş

öksürük ve soğuk algınlığı için ıhlamur , nane, elma, ayva ( çekirdeğiyle birlikte doğrayıp atıyorum ) ve yarım limon doğrayıp kaynatıyorum ben minik kuzuyada içireceksem şekerle tatlandırıyorum kendimiz içinse balla tatlandırıyorum baya iyi geliyor bi zararıda yok bu çayın tavsiye ederim

valla burcu ayıp sana annesi siz çay keyfi yapın duru su içsin olurmu ver onunda çayını içsin

ıhlamur çok verdim canım elma ve ayva bende katıyorum ekşi sevmediği için limon sıkmıyordum sadece hafif şeker katıyordum değişiklik olsun dedim tam nasıl yapacağımı bilmediğim için ben milupanın çayını alayım demiştim öğrendiğim iyi oldu bende bitki çayı severim ama yanlış etki etmesinden korktuğum için pek kullanmıyordum

Son düzenleme:
ne yemek yaptın tuğbacım ben hala oturuyorum ne yapacağıma karar veremedim ya.....

annem yeni bi tarif bulmuş sosyete mantısı dedi ama valla ben internetten bakmadan size yazayım aynı şeymi bilmem.hazır yufkayı alıyorsun 2 ye kesiyorsun içine patates koyup gül bööreği gibi doluyorsun.ama öyle sıkı sıkı dolamaya gerek yokda sıkmadan labirent gibi.sonra onları kızartıyorsun sarmısaklı yoğurt ve reklendirsin diye az yağda kızdırılmış biber kırmızı biber işte.
geçen hafta bunu kıymayla yaptı dünde patatesle yapmış ayy nasıl güzşel anlatamam bi ara yapın kızlar hem kolayda diyor annem. sarmaya çok özenmiyeceksin sık olmayacak deneyin bi valla çok beğendim ve açıktım.

burak çorbayı yemediiiiiiiiiii

hay ben seninnn.

22 ocak canım bizim oğlan aceleci çıktı durmamda durmam dedi drda sezeryanla aldı

zaten normal doğsa şaşırırdım.%80 i sezeryan oldu.

bi kase çorbayı içti içine ekmekde koymuştum biraz.. ohh azcık moralim yerine geldi

afiyet olsun yiğit e .

ama birşey sorucam yiğit şimdi yedi ee sonra ne yiyecek.gece uykusundan önce 1 öğünü daha var dimi ve onu kaçta yiyor.bu ara buna takmış duumdayım.biberonu bıraktık ve geçe o kadar sık uyanıyorki açtı yokmu anlamıyorum

milupa iyi bir marka tereddüt etmeden kullanabilirsin benim cadı bizim gibi çay içerek kahvaltısını yapıyor bazen ıhlamur veriyorum bazende bu milupanın çayından arada devam sütüde yapıyorum ama beni emdiği için devam sütünü çok ağırlıklı kullanmıyorum

sevil o zamna meyveleri kaynatıp altını kapatım içine bitkiyi demlenmeye bırakıyoruz.ıhlamur harici kaynatılmıyor dimi.

ben rezeneyi-kekiği kaynatıyordum zararın neresinden dönsen kar yapacak yok.

sevil o zamna meyveleri kaynatıp altını kapatım içine bitkiyi demlenmeye bırakıyoruz.ıhlamur harici kaynatılmıyor dimi.

ben rezeneyi-kekiği kaynatıyordum zararın neresinden dönsen kar yapacak yok.

aynen öyle canım rezeneyi ve papatyayı ben kıskaçlı bardak içine koyulabilen süzgeçler varya onlarla yapıyordum 6 ay baya bi içtiğim içinn artık usanmışım başka bitki çayları içiyorum ama dediğim gibi hepsini yıkayıp üstüne sıcak su ekliyorum 5 dak sonra bu düzgeci çıkarıyorum ve ılıyınca içiyorum genelde sıcak içemiyorum kuzucuktan dolayı

doğru diyosun canım etraftan kime sorsam sezeryan bizim herşey iyiydi daha bir ay önceden 3 cm açılma vardı ama çatın dar dedi dr daha sonrada sancılar başlamak üzereydi sezeryana aldı drumuz

sosyete mantısını bende biliyorum gerçekten çok güzel oluyor yakınlarda yapayım aklıma gelmişken

herkes burdaydı sadece okudum yetişemedim

bu kadar kişi her zaman toplanmaz çok kıskandım:84::84::84::84::84::84::84::84:

çok şey geçti aklımdan hepsi içimde kaldı konular değişti :84::84::84::84::84::84::84:

bu mesajı bile 2 saatte tamamladım

çok sıyırmış gördüm seni

çalış anam çalış iş herşeyden önemli.

bu 3.yazışım bizim küçük fare her seferinde gelip siliyor.inşallah bu sefer tamamlayabilirim.

hepinizi öptümmm

bizde seni öptüm canım güle güle..

afiyet olsun yağıza yeğenimin dediği gibi löp löp et olsun

sağol aytencim inşallah olur çünkü bu ara zayıfladı oğlum..

ne çorbası içti kuzucuk
benim minik kuzucuk tarhanayı ve pirinçli şehriyeli tavuk çorbasını severek içiyor onun dışındaki çorbaları pek sevmiyor yaaa

kıymalı patates çorbası yaptım sevdi allahda.
benim oğlumda tarhanayı ve terbiyeli tel şehriye çorbasını seviyor.

maşallah yaaa benimki beyaz görünen çorbaları sevmiyor salçalı olacak illa ağzının tadını biliyor şimdiden eti yada tavuğuda olacak o yüzden et haşlayınca buzluğa buz poşetiyle atıyorum et sularını elime hazır geliyor çorba yada yemek yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…