Anammmmmm bir yemek yapasıya döktürmüşsünüz okuyasıya canım çıktı
Özlem kızın çok tatlı maşallah .Bahtıda kendi kadar güzel olsun inş.
papatya çayı öksürüğe iyi gelir diye biliyorum bende bulabilirsen direk kendisini kaynatman daha faydalı olur artık malum kocaaa adam oldular:)
bizimki ilk zamanar hergün 30cc de olsa rezene içiyordu şimdi ağzını sürmüyo gece çayı bende almıştım açtım belki rezeneden bıktı bunu içer diye 10cc anca içti birdahada içmedi öylece duruyo ikiside
aytencim ne zamandır sorucam hep unutuyorum bizim sat lar aynıydı furkanın d.tarihi neoldu ??
kıyamam ya bir çıksaydı dişleri kuzucuklarda rahatlasaydı....
telefonu alıp eline aya aya diyor sonra direk ağzına götürüyor zararlı ya hayır zeynep diyorum gözlerimin içine bakıp telefonu yemeye devam ediyor cadı
benimkide aynısını 1 defa yaptı sesin geldiği yeri baya bi salya yapmıştı kuruyana kadar kimseyi doğru düzgün duyamadım
hadi afiyet olsun paşama.....
bilgilendirdiğin için sağol en azından henüz papatyam olmasada nasıl yapıldığını öğrendim eşime telefon edeyimde iyi kötü alsın bir aktardan ben pek sevmem papatya çayını kokusundan ötürü ama belki oğlum sever öksürüğede iyiymiş ilaçlardan daha iydir
papatya çayı öksürüğe iyi gelir diye biliyorum bende bulabilirsen direk kendisini kaynatman daha faydalı olur artık malum kocaaa adam oldular:)
bizimki ilk zamanar hergün 30cc de olsa rezene içiyordu şimdi ağzını sürmüyo gece çayı bende almıştım açtım belki rezeneden bıktı bunu içer diye 10cc anca içti birdahada içmedi öylece duruyo ikiside
aytencim ne zamandır sorucam hep unutuyorum bizim sat lar aynıydı furkanın d.tarihi neoldu ??
hamarat hatun işte kaşla göz arasında yaptı yemeğini geldi.
hazır bebk rezene çayı almıştım bende dolabı bekliyor bi aklıma gelip içiremedim hep unutuyorum.biz çay içerken duruyada çay bardağında su döküyoruz ılınıncada onu içiriyoruz.ayy ne cimri bi anneymişim ben kuru kuru su dayıyorum çoçuğa.
bitkilerden birçoğunu kaynatmak zararlı canım sadece ıhlamur kaynatılabiliyor zararı olmuyor hatta faydalı ama diğerleri kaş yapayım derken göz çıkarmayalım 5 dak fazla bekletmekte zararlıymış babam baya bi bitki çayı severde o söylemişti kuralına uygun yapılmazsa sağlığı olumsuz etkiliyormuş
öksürük ve soğuk algınlığı için ıhlamur , nane, elma, ayva ( çekirdeğiyle birlikte doğrayıp atıyorum ) ve yarım limon doğrayıp kaynatıyorum ben minik kuzuyada içireceksem şekerle tatlandırıyorum kendimiz içinse balla tatlandırıyorum baya iyi geliyor bi zararıda yok bu çayın tavsiye ederim
bi kase çorbayı içti içine ekmekde koymuştum biraz.. ohh azcık moralim yerine geldi
bi kase çorbayı içti içine ekmekde koymuştum biraz.. ohh azcık moralim yerine geldi
ne yemek yaptın tuğbacım ben hala oturuyorum ne yapacağıma karar veremedim ya.....
burak çorbayı yemediiiiiiiiiii
22 ocak canım bizim oğlan aceleci çıktı durmamda durmam dedi drda sezeryanla aldı
ıhlamur çok verdim canım elma ve ayva bende katıyorum ekşi sevmediği için limon sıkmıyordum sadece hafif şeker katıyordum değişiklik olsun dedim tam nasıl yapacağımı bilmediğim için ben milupanın çayını alayım demiştim öğrendiğim iyi oldu bende bitki çayı severim ama yanlış etki etmesinden korktuğum için pek kullanmıyordum
sevil o zamna meyveleri kaynatıp altını kapatım içine bitkiyi demlenmeye bırakıyoruz.ıhlamur harici kaynatılmıyor dimi.
ben rezeneyi-kekiği kaynatıyordum zararın neresinden dönsen kar yapacak yok.
annem yeni bi tarif bulmuş sosyete mantısı dedi ama valla ben internetten bakmadan size yazayım aynı şeymi bilmem.hazır yufkayı alıyorsun 2 ye kesiyorsun içine patates koyup gül bööreği gibi doluyorsun.ama öyle sıkı sıkı dolamaya gerek yokda sıkmadan labirent gibi.sonra onları kızartıyorsun sarmısaklı yoğurt ve reklendirsin diye az yağda kızdırılmış biber kırmızı biber işte.
geçen hafta bunu kıymayla yaptı dünde patatesle yapmış ayy nasıl güzşel anlatamam bi ara yapın kızlar hem kolayda diyor annem. sarmaya çok özenmiyeceksin sık olmayacak deneyin bi valla çok beğendim ve açıktım.
hay ben seninnn.
zaten normal doğsa şaşırırdım.%80 i sezeryan oldu.
afiyet olsun yiğit e .
ama birşey sorucam yiğit şimdi yedi ee sonra ne yiyecek.gece uykusundan önce 1 öğünü daha var dimi ve onu kaçta yiyor.bu ara buna takmış duumdayım.biberonu bıraktık ve geçe o kadar sık uyanıyorki açtı yokmu anlamıyorum
herkes burdaydı sadece okudum yetişemedim
bu kadar kişi her zaman toplanmaz çok kıskandım:84::84::84::84::84::84::84::84:
çok şey geçti aklımdan hepsi içimde kaldı konular değişti :84::84::84::84::84::84::84:
bu mesajı bile 2 saatte tamamladım
hepinizi öptümmm
afiyet olsun yağıza yeğenimin dediği gibi löp löp et olsun
ne çorbası içti kuzucuk
benim minik kuzucuk tarhanayı ve pirinçli şehriyeli tavuk çorbasını severek içiyor onun dışındaki çorbaları pek sevmiyor yaaa
kız burcu benim oğlumun adı yağız, yiğit değil
şimdi çorba içti 18:30 da emerek yatar.uyanınca bir muz veririm eline onu yer.10-10:30 gibi muhallebi yer.12 de yatarkende emer yatar.gecede bazen 3 de çoğunluklada 6 da emmeye kalkar.
bu 3.yazışım bizim küçük fare her seferinde gelip siliyor.inşallah bu sefer tamamlayabilirim.
bizde seni öptüm canım güle güle..
sağol aytencim inşallah olur çünkü bu ara zayıfladı oğlum..
kıymalı patates çorbası yaptım sevdi allahda.
benim oğlumda tarhanayı ve terbiyeli tel şehriye çorbasını seviyor.
kız burcu benim oğlumun adı yağız, yiğit değil
şimdi çorba içti 18:30 da emerek yatar.uyanınca bir muz veririm eline onu yer.10-10:30 gibi muhallebi yer.12 de yatarkende emer yatar.gecede bazen 3 de çoğunluklada 6 da emmeye kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?