bu 3.yazışım bizim küçük fare her seferinde gelip siliyor.inşallah bu sefer tamamlayabilirim.
bizde seni öptüm canım güle güle..
sağol aytencim inşallah olur çünkü bu ara zayıfladı oğlum..
kıymalı patates çorbası yaptım sevdi allahda.
benim oğlumda tarhanayı ve terbiyeli tel şehriye çorbasını seviyor.
kız burcu benim oğlumun adı yağız, yiğit değil
şimdi çorba içti 18:30 da emerek yatar.uyanınca bir muz veririm eline onu yer.10-10:30 gibi muhallebi yer.12 de yatarkende emer yatar.gecede bazen 3 de çoğunluklada 6 da emmeye kalkar.
maşallah yaaa benimki beyaz görünen çorbaları sevmiyor salçalı olacak illa ağzının tadını biliyor şimdiden eti yada tavuğuda olacak o yüzden et haşlayınca buzluğa buz poşetiyle atıyorum et sularını elime hazır geliyor çorba yada yemek yaparken
aaaa Yağız kuşum özür dilerim.bugün pek bi yiğit yiğit dedim ondan karıştı herhal
bende 9-10 arası muhallebi verip uyutuyorum.aç değil o zaman ya bu kız niye uyanıp duruyor o zaman .
Pınar seninkide gece kuşu olacak galiba saat 12.00 ertesi günü görmeden uyumuyor.
maşallah yaaa benimki beyaz görünen çorbaları sevmiyor salçalı olacak illa ağzının tadını biliyor şimdiden eti yada tavuğuda olacak o yüzden et haşlayınca buzluğa buz poşetiyle atıyorum et sularını elime hazır geliyor çorba yada yemek yaparken
bende içine az salça, nane ve çok az da tuz attım.bizimkide tuzsuz salçasız pek sevmiyo
afiyet olsun yarasın yağız paşama....bi kase çorbayı içti içine ekmekde koymuştum biraz.. ohh azcık moralim yerine geldi
görüşürüz seçilcim....hepinizi öptümmm
bunu biliyorum burcucum çok güzel oluyor gerçektende bencede deneyin kızlar,ben çorba yaptım,bide kıymalı bezelye sonrada pilav yapacam......annem yeni bi tarif bulmuş sosyete mantısı dedi ama valla ben internetten bakmadan size yazayım aynı şeymi bilmem.hazır yufkayı alıyorsun 2 ye kesiyorsun içine patates koyup gül bööreği gibi doluyorsun.ama öyle sıkı sıkı dolamaya gerek yokda sıkmadan labirent gibi.sonra onları kızartıyorsun sarmısaklı yoğurt ve reklendirsin diye az yağda kızdırılmış biber kırmızı biber işte.
geçen hafta bunu kıymayla yaptı dünde patatesle yapmış ayy nasıl güzşel anlatamam bi ara yapın kızlar hem kolayda diyor annem. sarmaya çok özenmiyeceksin sık olmayacak deneyin bi valla çok beğendim ve açıktım.
hay ben seninnn.
zaten normal doğsa şaşırırdım.%80 i sezeryan oldu.
afiyet olsun yiğit e .
ama birşey sorucam yiğit şimdi yedi ee sonra ne yiyecek.gece uykusundan önce 1 öğünü daha var dimi ve onu kaçta yiyor.bu ara buna takmış duumdayım.biberonu bıraktık ve geçe o kadar sık uyanıyorki açtı yokmu anlamıyorum
herkes burdaydı sadece okudum yetişemedim
bu kadar kişi her zaman toplanmaz çok kıskandım:84::84::84::84::84::84::84::84:
çok şey geçti aklımdan hepsi içimde kaldı konular değişti :84::84::84::84::84::84::84:
bu mesajı bile 2 saatte tamamladım
herkes burdaydı sadece okudum yetişemedim
bu kadar kişi her zaman toplanmaz çok kıskandım:84::84::84::84::84::84::84::84:
çok şey geçti aklımdan hepsi içimde kaldı konular değişti :84::84::84::84::84::84::84:
bu mesajı bile 2 saatte tamamladım
benimki muhallebiyi çok fazla yemiyor üst üste yaparsam hiç istemiyor bende haftada 1 yada 2 kez milupanın sütlü bisküvilisi var ondan yapıp yediriyorum genelde tercihini beni emmekten yana kullanıyor cadı bazen göğüslerim sızlıyor üst dişleri çok acıtıyor ıssırmıyor Allahtan bide ıssırsa naparım offff
tatlıyı hiç sevmiyorbenimki meyve yetiyor sanırım küçük hanıma tatlı olarak
neyse kızlar oğlum uyandı 1 den beri uyuyor acıkmıştır gidip doyurayım oğlumu size iyi muhabbetler
neyse kızlar oğlum uyandı 1 den beri uyuyor acıkmıştır gidip doyurayım oğlumu size iyi muhabbetler
özüre gerek yok kız karışıyo bazen normal.
tabii hemde nasıl gece kuşu uykularını düzene sokmam lazım ama nasıl.babasıyla illa gece kuduracak yatakda boğuşacak yorulacakki emsin uyusun.
alışkanlık haline getiriyorlar bazen aynı saatte uyanıp su içip yattığı bile oluyor.senin cimcimede belkim öyledir.
afiyet olsun yarasın yağız paşama....
bunu biliyorum burcucum çok güzel oluyor gerçektende bencede deneyin kızlar,ben çorba yaptım,bide kıymalı bezelye sonrada pilav yapacam......
serapcım yoğunsun buaralar canım kolay gelsin.....
ooo sağlığı yerindeya annesi varsın erken gelsin bizimde 31 ocak oldu 12 gün önce bizimde ve malesef normal gibi başlayıp sezeryanla bittik bizde:)22 ocak canım bizim oğlan aceleci çıktı durmamda durmam dedi drda sezeryanla aldı
afiyet bal şeker lokum fındık fıstık ne varsa olsun paşamabi kase çorbayı içti içine ekmekde koymuştum biraz.. ohh azcık moralim yerine geldi
bu 3.yazışım bizim küçük fare her seferinde gelip siliyor.inşallah bu sefer tamamlayabilirim.
bizde seni öptüm canım güle güle..
sağol aytencim inşallah olur çünkü bu ara zayıfladı oğlum..
kıymalı patates çorbası yaptım sevdi allahda.
benim oğlumda tarhanayı ve terbiyeli tel şehriye çorbasını seviyor.
kız burcu benim oğlumun adı yağız, yiğit değil
şimdi çorba içti 18:30 da emerek yatar.uyanınca bir muz veririm eline onu yer.10-10:30 gibi muhallebi yer.12 de yatarkende emer yatar.gecede bazen 3 de çoğunluklada 6 da emmeye kalkar.
bugün yaprak dökümü nün finali kızlar...
çok ağlarım kesin ben uyyy uyyyy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?