2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa Yağız kuşum özür dilerim.bugün pek bi yiğit yiğit dedim ondan karıştı herhal

bende 9-10 arası muhallebi verip uyutuyorum.aç değil o zaman ya bu kız niye uyanıp duruyor o zaman .

Pınar seninkide gece kuşu olacak galiba saat 12.00 ertesi günü görmeden uyumuyor.

bende içine az salça, nane ve çok az da tuz attım.bizimkide tuzsuz salçasız pek sevmiyo

benimki muhallebiyi çok fazla yemiyor üst üste yaparsam hiç istemiyor bende haftada 1 yada 2 kez milupanın sütlü bisküvilisi var ondan yapıp yediriyorum genelde tercihini beni emmekten yana kullanıyor cadı bazen göğüslerim sızlıyor üst dişleri çok acıtıyor ıssırmıyor Allahtan bide ıssırsa naparım offff
tatlıyı hiç sevmiyorbenimki meyve yetiyor sanırım küçük hanıma tatlı olarak

özüre gerek yok kız karışıyo bazen normal.
tabii hemde nasıl gece kuşu uykularını düzene sokmam lazım ama nasıl.babasıyla illa gece kuduracak yatakda boğuşacak yorulacakki emsin uyusun.
alışkanlık haline getiriyorlar bazen aynı saatte uyanıp su içip yattığı bile oluyor.senin cimcimede belkim öyledir.

benim oğlumda yoğurtlu şehriye çorbası yapıyorum ya küçük köfteler etıyorum içine yada tavuk etini parçalayıp katıyorum çok seviyor genelde çorba sever ama yoğurtlu olanlara bayılıyor

bende içine az salça, nane ve çok az da tuz attım.bizimkide tuzsuz salçasız pek sevmiyo

tuzda olacak tabiii beğenip içmiyor valla ama zaten 9. aydan sonra biz ne yiyorsak o şekilde besleyebiliyoruz sadece baharat miktarını abartmamak gerekiyor ben öyle yapıyorum ona özel şeyler yapınca genelde yemiyor sofrada bizim yediklerimizden yemek istiyor ek gıdalara başladığımızdan beri böyleydi

bi kase çorbayı içti içine ekmekde koymuştum biraz.. ohh azcık moralim yerine geldi
afiyet olsun yarasın yağız paşama....
hepinizi öptümmm
görüşürüz seçilcim....

bunu biliyorum burcucum çok güzel oluyor gerçektende bencede deneyin kızlar,ben çorba yaptım,bide kıymalı bezelye sonrada pilav yapacam......

serapcım yoğunsun buaralar canım kolay gelsin.....

neyse kızlar oğlum uyandı 1 den beri uyuyor acıkmıştır gidip doyurayım oğlumu size iyi muhabbetler

Son düzenleme:

serapcım bende inanki 3 defa yazmak zorunda kaldım aynı mesajı bu velet izin vermiyor bir türlü yazmama.
ee sende malum işde olunca normal yetişememen.
yarın yine toplaşırız sende işlerini halledersin yazışırız :13:

bende 2 günde bir yapıyorum muhallebi içine milupanın devam sütünden de katıyorum.
sütlü bisküvilide tok tutuyor olsun yesin oda kardır.
ahh o ısırmalar yokmu valla benimde sızım sızım sızlıyo.

aslında çok düzenliydi akşam 21.00 bi uyuturdum sabah saat 5.30 -06.30 uyanırdı.ama son 2 haftadır sapıttı.derdi var ama ne valla bilmiyorum neyse düzelecek inşallah.bende gece beslemiyorum sadece su evriyorum aç olsa geri uyumaz aç değilse ne istiyor bilmiyorum ve arada bi uyanınca 2 saat uyumuyor bazen 3 saat oluyor bu ee bende gece uykusunda 3 saat uyanık kalınca ertesigün mahvoluyorum.valla bunada şükür allah güç veriyor normalde olsa gelemezdim işe ama şimdi eskisi kadar koymuyor.

ama olmazki ben çok acıktım üstüme üstüme geliyorsunuz.

Afiyet olsun selmacığım.bende çok severim bezelyeyi ama tavuklu olanını.

neyse kızlar oğlum uyandı 1 den beri uyuyor acıkmıştır gidip doyurayım oğlumu size iyi muhabbetler

1 den berimi uyuyor ee bütün uykusunu aldı gece nasıl yatacak.büyüme dönemleri çok uykuya düşerlermiş.aman maşallah tabiide sanki biraz fazla uyutmuşsun.

22 ocak canım bizim oğlan aceleci çıktı durmamda durmam dedi drda sezeryanla aldı
ooo sağlığı yerindeya annesi varsın erken gelsin bizimde 31 ocak oldu 12 gün önce bizimde ve malesef normal gibi başlayıp sezeryanla bittik bizde:)

bi kase çorbayı içti içine ekmekde koymuştum biraz.. ohh azcık moralim yerine geldi
afiyet bal şeker lokum fındık fıstık ne varsa olsun paşama

maşallah maşallah öğünleride süper ayarlamışsınız yesede yemesedeyapıyo olman çok güzel..gencerde 2 ay öncesine kadar hergün yarım muz yiyodu ezerek tabi şimdi lokma bile almıyor..çok çabuk sıkılıyor bıkıyor herşeyden neyapcam ben buçocukla..

bende kaçtım kocişiminb bugün işi çıkmış birazdan gelir pilav yapacam hadi yarın görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın :80:

kız dilini ısır maşallah subanallah 1 den 6ya uykunedemek klavye tuşa basmamış olsa gerek 1in yanına 5 yada 6 filan gelecekti heral hani 15 16 gibi gece nasıl uyuyor peki furkan ben anlamadım inan şoktatyım şuan

bugün yaprak dökümü nün finali kızlar...
çok ağlarım kesin ben uyyy uyyyy....

bugün yaprak dökümü nün finali kızlar...
çok ağlarım kesin ben uyyy uyyyy....

ahhh ne alıyorsun ben sıktı valla sulugözler bitsin valla isabet.

sen onu bırak osman'a gel.valla dün akşam elime ali'yi verseler onu 10 dk da caroline haline getiridim.aeliii beniiim uyuz kadın ya.ama pnuda çok ağlak yapmasalar bari sıkar yoksa.tek izlediğim dizi bu.Sağolsun filmin başında sonuna kalkmıyorum eşim ilgileniyor bende film izliyorum sonrada tıpış tıpış gece nöbeti duru hanım ın yanına.

bende çıkıcam birazdan kızlar çok öpüyorum yarın görüşürüz inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…