sağol burcucum ....aslında çok düzenliydi akşam 21.00 bi uyuturdum sabah saat 5.30 -06.30 uyanırdı.ama son 2 haftadır sapıttı.derdi var ama ne valla bilmiyorum neyse düzelecek inşallah.bende gece beslemiyorum sadece su evriyorum aç olsa geri uyumaz aç değilse ne istiyor bilmiyorum ve arada bi uyanınca 2 saat uyumuyor bazen 3 saat oluyor bu ee bende gece uykusunda 3 saat uyanık kalınca ertesigün mahvoluyorum.valla bunada şükür allah güç veriyor normalde olsa gelemezdim işe ama şimdi eskisi kadar koymuyor.
ama olmazki ben çok acıktım üstüme üstüme geliyorsunuz.
Afiyet olsun selmacığım.bende çok severim bezelyeyi ama tavuklu olanını.
1 den berimi uyuyor ee bütün uykusunu aldı gece nasıl yatacak.büyüme dönemleri çok uykuya düşerlermiş.aman maşallah tabiide sanki biraz fazla uyutmuşsun.
görüşürüz canım iyi akşamlarbende kaçtım kocişiminb bugün işi çıkmış birazdan gelir pilav yapacam hadi yarın görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın :80:
bugün yaprak dökümü nün finali kızlar...
çok ağlarım kesin ben uyyy uyyyy....
ahhh ne alıyorsun ben sıktı valla sulugözler bitsin valla isabet.
sen onu bırak osman'a gel.valla dün akşam elime ali'yi verseler onu 10 dk da caroline haline getiridim.aeliii beniiim uyuz kadın ya.ama pnuda çok ağlak yapmasalar bari sıkar yoksa.tek izlediğim dizi bu.Sağolsun filmin başında sonuna kalkmıyorum eşim ilgileniyor bende film izliyorum sonrada tıpış tıpış gece nöbeti duru hanım ın yanına.
bende çıkıcam birazdan kızlar çok öpüyorum yarın görüşürüz inşallah.
maşallah yaaa benimki o kadar uyusa gece uyumaz herhalde siz gece napıyosunuz kaçta uyuyor
aynene bende öle bak yalnızım..bende çok üzülüyom bazen erken geliyo ama yetmiyo
hülya antibiyotik verince ferro verilmiyomu ben bilmiyodum çocuğa veriyorum 2 haftadır bişi olurmu ki acaba ya peki multi tabs devit 3 veriliyomu peki?
serapçım hastane çalışanlarını anladımda bilgenle niye kapıştınız ki canım
aynene bende öle bak yalnızım..bende çok üzülüyom bazen erken geliyo ama yetmiyo
hülya antibiyotik verince ferro verilmiyomu ben bilmiyodum çocuğa veriyorum 2 haftadır bişi olurmu ki acaba ya peki multi tabs devit 3 veriliyomu peki?
serapçım hastane çalışanlarını anladımda bilgenle niye kapıştınız ki canım
günaydın özlemcim çok güzel dilekler bunlar amin canımGünaydın Kızlaaar,
Cok şükür yine işimize sağ salim gelebildik. Cok şukür uyuduk, saglıkla uyandık. Cok sükür güzel şarkılar dinledim bu sabahta. Cok şükür oğlum bu sabahta gülerek ben cıkarken arkamdan bakıyordu...
allah bizi mutsuzlugu hayat şekli haline getirmiş insanlardan uzak tutsun, iftiralara, karamalara maruz bırakmasın. elimizdekilerin kıymetini bilerek, mutlulukla bakan gözler olsun etrafımızda....
Herkese harika bir gün diliyoruuuuum:81:
günaydın kızlar
ben delirdim dün akşam ya bu ayşe beni zıvanadan çıkarttı anlatayımda rahatlayayım akşam çorbasını bi güzel yedi son 2 kaşık kaldı istemedi bende inat ettim verdim senmisin veren ıkındı tıkındı kendini zorla biraz koltuğa kusturdu tabi bu ayşeyi kesmedi babası banyoya götürüken biraz holdeki halıya arkasından sıvamaca banyoya kustu çıldırdım giden yemeğemi yanayım emeğimemei çıldırdım neyse soydum üstünü başını değiştik arkasından bi tarafta elma kaynattım birazda keçi sütüyle muhallebi yaptım onları karıştırıp verdim neyseki yedi sonra döktüm çamaşır suyunu her tarafı temizledim bide kadın yazık dün halı ve koltukları silmiştim delirdim vallaha ama hep babası yüzünden eve erken geldi bizimkide şımardı onu görünce facia bir akşamdı
günaydın esmacımgünaydınlarr
özlemcim güzel dileklerin için ALlah razı olsun
didemcim tambi delirme akşamı olmuş senin için ama sinir olsanda olmasanda yapıyo ayşecik sakin ol kendini yıpratma napalım sağlık olsun cnm
günaydın kızlar
ben delirdim dün akşam ya bu ayşe beni zıvanadan çıkarttı anlatayımda rahatlayayım akşam çorbasını bi güzel yedi son 2 kaşık kaldı istemedi bende inat ettim verdim senmisin veren ıkındı tıkındı kendini zorla biraz koltuğa kusturdu tabi bu ayşeyi kesmedi babası banyoya götürüken biraz holdeki halıya arkasından sıvamaca banyoya kustu çıldırdım giden yemeğemi yanayım emeğimemei çıldırdım neyse soydum üstünü başını değiştik arkasından bi tarafta elma kaynattım birazda keçi sütüyle muhallebi yaptım onları karıştırıp verdim neyseki yedi sonra döktüm çamaşır suyunu her tarafı temizledim bide kadın yazık dün halı ve koltukları silmiştim delirdim vallaha ama hep babası yüzünden eve erken geldi bizimkide şımardı onu görünce facia bir akşamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?