2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ablam 18 19 haftalık hamile bu sabah 6 yoktu aradı ağlayarak esma çok kanamam var elime parça geldi napıcam ben nereye gidim die ay hemen doğumevine git dedim heralde düşük yapıyor dedim kendi kendime çok korktum şimdi konuştum bebeğimiz canlıymış ama eşi önde demişler yatırmışlar hastaneye kanaması bitip tehlike geçene kadar yatıcak ay dua edin bize inş. düşmez bebiş
eşi önde oluncamı kanama oluyor doktorda doğru dürüs bişiy demedi dio

günaydınlarr kızlarr

Günaydın esmacımmm

günaydın canlar.

Allah yardımcısı olsun bebeğini ona bağışlasın.5 aylık falan o zaman esma ablan.hatırladığım kadarı ile Zeynep de falanda kanama oluyordu İpektetemi eş aşağıda deniyordu.7. aya kadar ıstirahat etse ağır iş yapmasa bari.inşallah tutunur canım.kanama çok kötü değil ama parça parça gelmeside pek iyi değil diye bilirim.hastanede müdahale ederler sorun olmaz inşallah.
benimde 7. aydan sonra eş aşağıdıda demişlerdi ama hiç kanamam olmadı benim.

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah kötü bi şey olmaz. Hatırladığım kadarıyla Zeynepin de eşin önde olma durumu vardı.

günaydınlarr kızlarr

Günaydın esmacımmm

Günaydınnnn. Güzel bir gün olsun inşallah
günaydınlar

esmacım çok geçmiş olsun inş.bişey olmaz canım iş felan yapmasın kendine çok dikkat etsin,inş.sağlıcakla kavuşur yavrusuna ablan......

Kızlar akşam kabaklı tatlının tarifini yazdım gördünüz müüüü
evet canım okudum not almadım ama anladım .ben sütün içinde haşlanıyor gibi düşündüm önce. ama pratik bi tarif yerse ne ala deniyeceğim canım sağolasın.ben ceviz ve bebe büs. ile ezip tatlı gibi yapıncada sütle sullandırıyordum aslında aynı gibi tarif ama bu sefer sütü daha bol koyup daha akıcı kıvamda vereyim.

bu arada yarın ne yarım günmü tam gün mü çalışanlar sizde nasıl.bize daha birşey söylemediler olmadı sorucam niye birşey demiyorlarsa.

evet evet burcucum aynı gibi yani çeşitlendirilebilir bisküvide olur yakışıyor herpimizin bildiği bi tarif aslında ama genede yazayım dedimmm....

Ay yarın ne yapıyorsunuz kızlar.Biz malum Duru dolayısıyla evdeyiz ama birsürü misaf,r,miz var.Kuzenlerin hepsi bizde toplanıcaz.
Yaklasık 11 kişi.Bugünden baslıycam artık hazırlıklara.Belki yarın girmeye fırsatım olmazsa Hepinize iyi bir yıl diliyorum.
Sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl.

sağolun kızlar inş. düşmez de sağlıkla doğar benona dedim dikkat et die bebeğin eşi problem vardı
havvacım zeynebin öle bi durumu vardı hatırladım bende

burcu cnm tam gün çalışıyoruz biz

serap senin tarifi okudum cnm kabak normal yeşil kabakmı ?

Son düzenleme:

sağol haticecim sanada iyi yıllar canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…