günaydınlarr kızlarr
Günaydın esmacımmm
kızlar ablam 18 19 haftalık hamile bu sabah 6 yoktu aradı ağlayarak esma çok kanamam var elime parça geldi napıcam ben nereye gidim die ay hemen doğumevine git dedim heralde düşük yapıyor dedim kendi kendime çok korktum şimdi konuştum bebeğimiz canlıymış ama eşi önde demişler yatırmışlar hastaneye kanaması bitip tehlike geçene kadar yatıcak ay dua edin bize inş. düşmez bebiş
eşi önde oluncamı kanama oluyor doktorda doğru dürüs bişiy demedi dio
kızlar ablam 18 19 haftalık hamile bu sabah 6 yoktu aradı ağlayarak esma çok kanamam var elime parça geldi napıcam ben nereye gidim die ay hemen doğumevine git dedim heralde düşük yapıyor dedim kendi kendime çok korktum şimdi konuştum bebeğimiz canlıymış ama eşi önde demişler yatırmışlar hastaneye kanaması bitip tehlike geçene kadar yatıcak ay dua edin bize inş. düşmez bebiş
Esmacım çok geçmiş olsun canım inşallah bebişe bişey olmaz
zorlamasam o 2 kaşığıda vermesem kusmayacak demiyorda babası eve erken geldi şımardı kustu diyor.bende malesef bazen ısrarcı oluyorum ve ne yediyse kusuyor 1-2 kaşık yüzünden bütün mide boşalıyor hata yapıyoruz hata.
Didem senin bana söylediğin antibiotiği aldım cumartesi gününden beri kullanıyorum ama ne uyuz bi şurup o ya içinde granül var her ilaç içme sonrası banya yaptırmak zorunda kalıyoruz.yapış yapış ve silmeklede geçmiyor.inşallah bügün yarın bitecekte kurtulacağım o şuruptan.ama iyi geldi orası ayrı hırıltı falan yok sadece öksürük kaldı onada preprondu galiba şurup kullanıyoruz.
günaydınlarr kızlarr
Günaydın esmacımmm
günaydınlarGünaydınnnn. Güzel bir gün olsun inşallah
evet canım okudum not almadım ama anladım .ben sütün içinde haşlanıyor gibi düşündüm önce. ama pratik bi tarif yerse ne ala deniyeceğim canım sağolasın.ben ceviz ve bebe büs. ile ezip tatlı gibi yapıncada sütle sullandırıyordum aslında aynı gibi tarif ama bu sefer sütü daha bol koyup daha akıcı kıvamda vereyim.Kızlar akşam kabaklı tatlının tarifini yazdım gördünüz müüüü
evet canım okudum not almadım ama anladım .ben sütün içinde haşlanıyor gibi düşündüm önce. Ama pratik bi tarif yerse ne ala deniyeceğim canım sağolasın.ben ceviz ve bebe büs. Ile ezip tatlı gibi yapıncada sütle sullandırıyordum aslında aynı gibi tarif ama bu sefer sütü daha bol koyup daha akıcı kıvamda vereyim.
Günaydın kızlar
Esmacım ablana cok gecmiş olsun.Aman dikkat etsin.İnsallah bebiş sağlıkla doğar.
Günaydın selmacım ve haticecim
bu arada yarın ne yarım günmü tam gün mü çalışanlar sizde nasıl.bize daha birşey söylemediler olmadı sorucam niye birşey demiyorlarsa.
evet evet burcucum aynı gibi yani çeşitlendirilebilir bisküvide olur yakışıyor herpimizin bildiği bi tarif aslında ama genede yazayım dedimmm....
Ay yarın ne yapıyorsunuz kızlar.Biz malum Duru dolayısıyla evdeyiz ama birsürü misaf,r,miz var.Kuzenlerin hepsi bizde toplanıcaz.
Yaklasık 11 kişi.Bugünden baslıycam artık hazırlıklara.Belki yarın girmeye fırsatım olmazsa Hepinize iyi bir yıl diliyorum.
Sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?