kızlar ablam 18 19 haftalık hamile bu sabah 6 yoktu aradı ağlayarak esma çok kanamam var elime parça geldi napıcam ben nereye gidim die ay hemen doğumevine git dedim heralde düşük yapıyor dedim kendi kendime çok korktum şimdi konuştum bebeğimiz canlıymış ama eşi önde demişler yatırmışlar hastaneye kanaması bitip tehlike geçene kadar yatıcak ay dua edin bize inş. düşmez bebiş
eşi önde oluncamı kanama oluyor doktorda doğru dürüs bişiy demedi dio
amin cnm cümlemize inş.Ay yarın ne yapıyorsunuz kızlar.Biz malum Duru dolayısıyla evdeyiz ama birsürü misaf,r,miz var.Kuzenlerin hepsi bizde toplanıcaz.
Yaklasık 11 kişi.Bugünden baslıycam artık hazırlıklara.Belki yarın girmeye fırsatım olmazsa Hepinize iyi bir yıl diliyorum.
Sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl.
esmacım benim de eşim öndeydi hic kanamam olmadı. bence baska bir nedeni vardır kanamanın. inşallah sağlıklı bir şekilde cıkar hastaneden. allah korusun.
evet evet burcucum aynı gibi yani çeşitlendirilebilir bisküvide olur yakışıyor herpimizin bildiği bi tarif aslında ama genede yazayım dedimmm....
yarım gündür herhalde burcu,okullarda yarım gün sanırsam.....
Ay yarın ne yapıyorsunuz kızlar.Biz malum Duru dolayısıyla evdeyiz ama birsürü misaf,r,miz var.Kuzenlerin hepsi bizde toplanıcaz.
Yaklasık 11 kişi.Bugünden baslıycam artık hazırlıklara.Belki yarın girmeye fırsatım olmazsa Hepinize iyi bir yıl diliyorum.
Sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl.
.burcu cnm tam gün çalışıyoruz biz
serap senin tarifi okudum cnm kabak normal yeşil kabakmı ?
Ay kızlar haberlerde gördünüzmü nerdeydi bilmiyorum kadının 3,5aylık ikizleri var mama yediirpyatırmış sabah ölü bulmuş mamaları araştırıyorlarmış şimdiii içime kyrt düştü benimde
Ay kızlar haberlerde gördünüzmü nerdeydi bilmiyorum kadının 3,5aylık ikizleri var mama yediirpyatırmış sabah ölü bulmuş mamaları araştırıyorlarmış şimdiii içime kyrt düştü benimde
hepinize günaydın yaşasın bugün yine kalabalık kalabalık yakaladım sizi
esmacım ablan ve minik bebiş için haklarında hayırlısıneyse o olsun.dualarımız onlarla..inşallah tutunur anneciğine..
bu arada eşi aşağıda demek ne demek ben hiç duymamışım böyle birşeyi
serapcım tarifini okudum bende yaptım daha önce gencere aynından ama 3 lokmayı zor yedi beyenmedi benim paşa.aslında normal muhallebiyide yemiyor..
günaydın kızlar....herkese günaydın bugün herşey yolunda gibi
esmacım geçmiş olsun canım inşallah bir sorun yokturda sağlıklı sıhhatli doğar ablanın bebeği allaha emanet allah ömür verdikten sonra bişey olmaz canım
:92: aloo neoliii öle bakim bizden özellHavva sana özelden mesaj attım canım bakabilecekmisin.
buralar kesmiyor beni özelleşelim
sağol cnm inş.hepinize günaydın yaşasın bugün yine kalabalık kalabalık yakaladım sizi
esmacım ablan ve minik bebiş için haklarında hayırlısıneyse o olsun.dualarımız onlarla..inşallah tutunur anneciğine..
bu arada eşi aşağıda demek ne demek ben hiç duymamışım böyle birşeyi
serapcım tarifini okudum bende yaptım daha önce gencere aynından ama 3 lokmayı zor yedi beyenmedi benim paşa.aslında normal muhallebiyide yemiyor..
amin inş. amin cnmherkese günaydın bugün herşey yolunda gibi
esmacım geçmiş olsun canım inşallah bir sorun yokturda sağlıklı sıhhatli doğar ablanın bebeği allaha emanet allah ömür verdikten sonra bişey olmaz canım
evet cnm geçen hafta okumuştum ben onu nie ölmüş bilmiyolarAy kızlar haberlerde gördünüzmü nerdeydi bilmiyorum kadının 3,5aylık ikizleri var mama yediirpyatırmış sabah ölü bulmuş mamaları araştırıyorlarmış şimdiii içime kyrt düştü benimde
sağol didemcimesmacım çok geçmiş olsun ablanın istirahat etmesi gerekir inşallah çabucak atlatır
evet burcu maaledsef biraz pis tadıda çok kötü ama hemen fayda ediyor duru içinde sevindim iyileşmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?