2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esmacım benim de eşim öndeydi hic kanamam olmadı. bence baska bir nedeni vardır kanamanın. inşallah sağlıklı bir şekilde cıkar hastaneden. allah korusun.

amin cnm cümlemize inş.

esmacım benim de eşim öndeydi hic kanamam olmadı. bence baska bir nedeni vardır kanamanın. inşallah sağlıklı bir şekilde cıkar hastaneden. allah korusun.

cnm ölemi dersin birliktelikten olabilir belki
şimdi aradım usg ye götürüyolarmış durmamış kanama Allah a emanet artık napalım nasibi varsa dünyaya gelicek

evet evet burcucum aynı gibi yani çeşitlendirilebilir bisküvide olur yakışıyor herpimizin bildiği bi tarif aslında ama genede yazayım dedimmm....

iyi yaptın canım bazen insan nasıl yapacağınıda şaşırıyor.

ben dün akşam ıhlamur kaynattım.ayrı cezvede 1 incir-1 kayısı -10 tane kadarda kırmızı üzün haşladım sabahta ekmek içi ve devam maması ile tahinde koyup blendırdan geçirdim sevdi ne tatlı ne ekşi güzel oldu tahdıda.artık elime ne gelse atıyorum valla.bazende mandalina ile yapıyorum.pekmez tatlı yapıyor Duru sevmiyor tatlı şeyleri.

yarım gündür herhalde burcu,okullarda yarım gün sanırsam.....

Umarım Selma yaaa ben annemlerde olucam ama yinede 12 ye kadar oturmayız orda kendi evimede alış veriş yapmam lazım.anneme yardım etmem lamzım .biz annemde yemek yer 10-11 gibide eve geçerşiz herhalde.ama 1-2 birşeyde ben hazırlıyayım istiyorum erken çıkalım banane bana ne.

sanada Duru kız la eşinle ve tüm sevdiklerinle huzur-sağlık -bol para dolu bir yıl dilerim.

hepinize günaydın yaşasın bugün yine kalabalık kalabalık yakaladım sizi
esmacım ablan ve minik bebiş için haklarında hayırlısıneyse o olsun.dualarımız onlarla..inşallah tutunur anneciğine..
bu arada eşi aşağıda demek ne demek ben hiç duymamışım böyle birşeyi

serapcım tarifini okudum bende yaptım daha önce gencere aynından ama 3 lokmayı zor yedi beyenmedi benim paşa.aslında normal muhallebiyide yemiyor..

herkese günaydın bugün herşey yolunda gibi

esmacım geçmiş olsun canım inşallah bir sorun yokturda sağlıklı sıhhatli doğar ablanın bebeği allaha emanet allah ömür verdikten sonra bişey olmaz canım

Son düzenleme:
Ay kızlar haberlerde gördünüzmü nerdeydi bilmiyorum kadının 3,5aylık ikizleri var mama yediirpyatırmış sabah ölü bulmuş mamaları araştırıyorlarmış şimdiii içime kyrt düştü benimde

ben hiç duymaamıştım off ya ne acı allahım evlat acısı göstermesin kimselere..ikisidemi ölmüş acaba?

esmacım çok geçmiş olsun ablanın istirahat etmesi gerekir inşallah çabucak atlatır
evet burcu maaledsef biraz pis tadıda çok kötü ama hemen fayda ediyor duru içinde sevindim iyileşmesine

şimdi okudum bende mama yapıyorum oğluma ama milupa aptamil kullanıyoruz benimde içime kurt düştü şimdi acaba neydi mama yazmamışlar ikiside ölmüş allah sabır versin ailesine biz neye güvenicez şimdi

Son düzenleme:

günaydın kızlar....

ayy çok fena oldum ikisi birdenmi, allah sabırlar versin rabbim kimseyi evladından ayırmasın....

Günaydın şekerler bakalım bugün yetişebilecek miyim size.. yarın yokum malum kaynanamlar var dışarı falan çıkarız

Cuma günleri evde olmamın avantajı yılbaşına vurdu hehe

Son düzenleme:
Görmedim bende Serap.Ne kadr kötü bir durum acaba direk mamadanmıymıs ki.
Bende aptamil kullanıyorum Duruya ama kokusundan ben bile gıcık kapıyorum.
Ne zaman kesicez biz bu mamayı ya

Havva sana özelden mesaj attım canım bakabilecekmisin.

buralar kesmiyor beni özelleşelim
:92: aloo neoliii öle bakim bizden özell

sağol cnm inş.
eşi bebkten ayrılınca yaşamıyor cnm biraz aşağı inmesi yada önde olması tehlike oluyo bildiğim benimde bukadar

amin inş. amin cnm

evet cnm geçen hafta okumuştum ben onu nie ölmüş bilmiyolar

esmacım çok geçmiş olsun ablanın istirahat etmesi gerekir inşallah çabucak atlatır
evet burcu maaledsef biraz pis tadıda çok kötü ama hemen fayda ediyor duru içinde sevindim iyileşmesine
sağol didemcim

Esmacım Allah korusun bebişinizi. Allah haklarında hayırlısını versin..

Benin tüp bebek yapan arkadaşım da bugün doktora gitçek ultrasona keseye bakacaklarmış.. bi de ikiz mi diye değerleri de yüksek olduğu için şüpheleniyo doktor da.. ay inşallah öyledir..
Ya kızlar alttan bakacaklarmış ben alttan bakılmıyor diye biliyordum ama şaşırdım.. Sizlerin nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…