2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sabah kahvaltısı yapmayanlardanız ama ben yinede hazırlıyorum 2 kaşıkta olsa olsun diye..bebelac devam sütünden almıştım belki içer diye tabiki içmedi böyle kahvaltısını filan hazırlıyodum(3adet cici bebe,1ç.kaşığı tahıl karışım maması,1ç.kaşığı pekmez ve devamsütü) hay allah ne vericemizi ne yedireceğğimizi şaşmış durumdayız

keseyi tam göremediklerinde alttan bakıyorlar canım onunda daha keseye bakacakları için alttan bakıyordur ilk üç ay zaten alttan bakmayı öneriyormuş drlar öyle duydum drdan erkekti hemen değiştirdim dru inşallah ikizidr canım allah hayırlısını nasip etsin

Son düzenleme:

sağol cnm ya
inş arkadaşından güzel haberler gelir cnm

Günaydın şekerler bakalım bugün yetişebilecek miyim size.. yarın yokum malum kaynanamlar var dışarı falan çıkarız

Cuma günleri evde olmamın avantajı yılbaşına vurdu hehe

günaydın serapcım nasıl gidiyor kayınvalidenlerle, tospişim anlaşıyormu babaanne ve dedesiyle....

üstten ultrasonla bakınca görememişti doktor banada alttan bakmışlardı canım keseyi görebilmek için,arkadaşındanda hayırlı haberler gelir inş....

AYYY Allah korusun.benimde elimde 2 kutu 500 gr lık var onlar bitsin kullanmayacağım artık yaşı geldi gerek yok.ama onlarda yaşında sonra bitecek gibi.

burcuuuu niye özelleştiriyon kız kendini açık saçık olsana kıskanıyoz haa:))

ya havvadan bi hastane adı almam lazımda onu yazdım.yeterince açık sezik değilmiyim ben hııı.

şimdi okudum bende mama yapıyorum oğluma ama milupa aptamil kullanıyoruz benimde içime kurt düştü şimdi acaba neydi mama yazmamışlar

Burcu havvaa ne o fısır fısır heee

özel fiskos yapıyoruz.. ooo kimleri kaynatmıyorum ki özelden ahh bi bilseniz.havva bi operasyon geçirmişti totodan o hastanenin adını istedim de lazım ablam gidecek.

kerem güzel teyzelerine teşşekkür ediyorr zeynep sana bişi sormuştum cevap verdinmi bilmiyorum geçmişe bakmaya zaman yok ipeğe alıcam bu hafta bişler istediğin bişi varmı canım özel olarak yoksa kafama göremi takılayım

esma geçmişş olsun canım.bolbol dinlensin ablan.agırda kaldırmasın allah korusun.bişeycik olmaz.beni ardaşda vardı üçünü çocuga hamileydi.ondada her hamilileginde aşagıdaymış.ama epsinide dourdu:))

bence o mama oluyanda.bebekelmri yedirip yatırdıysa.gaz falanda çıkarmadıysa asitlik yapmış olablir bebekler.yani bogulma gibi.bizler bu dönemi kapattık arkaraşlar allah korusun.ama bebekleri içince haman yatırmasalar iyi olur tabi.allah yardımcıları olsun.çok acı..

ben çıkıyorum kızlar oğlum uyandı anne oğul kahvaltı edelim sonra gelirim ama fazla kaynatmayın yetişemiyorum sonra

Son düzenleme:
günaydın zeynep hoşgeldin ipek nasıl bugün daha iyicedir inşallah
sağol canım çok daha iyi öksürüğümüz belirgin şekilde azaldı
canım walla yazlık olursa iyi olur aslında
çok kışlığımız war ama yaz için bişey stoklamadım daha :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…