Esmacım Allah korusun bebişinizi. Allah haklarında hayırlısını versin..
Benin tüp bebek yapan arkadaşım da bugün doktora gitçek ultrasona keseye bakacaklarmış.. bi de ikiz mi diye değerleri de yüksek olduğu için şüpheleniyo doktor da.. ay inşallah öyledir..
Ya kızlar alttan bakacaklarmış ben alttan bakılmıyor diye biliyordum ama şaşırdım.. Sizlerin nasıldı?
Benin tüp bebek yapan arkadaşım da bugün doktora gitçek ultrasona keseye bakacaklarmış.. bi de ikiz mi diye değerleri de yüksek olduğu için şüpheleniyo doktor da.. ay inşallah öyledir..
Ya kızlar alttan bakacaklarmış ben alttan bakılmıyor diye biliyordum ama şaşırdım.. Sizlerin nasıldı?
Günaydın şekerler bakalım bugün yetişebilecek miyim size.. yarın yokum malum kaynanamlar var dışarı falan çıkarız
Cuma günleri evde olmamın avantajı yılbaşına vurdu hehe
yeni yıla bir kala herkese günaydınn biz bugün 11 aylık olduk teyzoşlar az kaldı azzzz
yeni yıla bir kala herkese günaydınn biz bugün 11 aylık olduk teyzoşlar az kaldı azzzz
Ay kızlar haberlerde gördünüzmü nerdeydi bilmiyorum kadının 3,5aylık ikizleri var mama yediirpyatırmış sabah ölü bulmuş mamaları araştırıyorlarmış şimdiii içime kyrt düştü benimde
burcuuuu niye özelleştiriyon kız kendini açık saçık olsana kıskanıyoz haa:))
şimdi okudum bende mama yapıyorum oğluma ama milupa aptamil kullanıyoruz benimde içime kurt düştü şimdi acaba neydi mama yazmamışlar
Burcu havvaa ne o fısır fısır heee
günaydın hanımlar...
günaydın zeynepcim ipek nasıl iyidir inş.bugün.....günaydın hanımlar...
günaydın ayşegülcüm nasılsın kızların nasıl.....günaydın..
sevil 11 ayı kutlu olsun paşanın
günaydın..
sevil 11 ayı kutlu olsun paşanın
günaydın zeynepcim ipek nasıl iyidir inş.bugün.....
günaydın ayşegülcüm nasılsın kızların nasıl.....
saol ayşegülcüm kocaman oldular valla daha dün gibi
sağol canım çok daha iyi öksürüğümüz belirgin şekilde azaldıgünaydın zeynep hoşgeldin ipek nasıl bugün daha iyicedir inşallah
canım walla yazlık olursa iyi olur aslındakerem güzel teyzelerine teşşekkür ediyorr zeynep sana bişi sormuştum cevap verdinmi bilmiyorum geçmişe bakmaya zaman yok ipeğe alıcam bu hafta bişler istediğin bişi varmı canım özel olarak yoksa kafama göremi takılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?