yeni yıla bir kala herkese günaydınn biz bugün 11 aylık olduk teyzoşlar az kaldı azzzz
Valla bilmiyorum kızlar ama yaşından sonra mamayı bende kesicem içime sinmiyo hiç
zeynep ipoş nasılll canımm
bizde tam gün çalışıyoruz benimde annemler gelecekmiş yarın akşam
keseyi tam göremediklerinde alttan bakıyorlar canım onunda daha keseye bakacakları için alttan bakıyordur ilk üç ay zaten alttan bakmayı öneriyormuş drlar öyle duydum drdan erkekti hemen değiştirdim dru inşallah ikizidr canım allah hayırlısını nasip etsin
yeni yıla bir kala herkese günaydınn biz bugün 11 aylık olduk teyzoşlar az kaldı azzzz
günaydın serapcım nasıl gidiyor kayınvalidenlerle, tospişim anlaşıyormu babaanne ve dedesiyle....
üstten ultrasonla bakınca görememişti doktor banada alttan bakmışlardı canım keseyi görebilmek için,arkadaşındanda hayırlı haberler gelir inş....
günaydın hanımlar...
kerem 11 ayını doldurmuş bugün kutlu mutlu olsun
11.ayın kutlu olsun Kerem.DArısı yasına olsun insallah.
İpeğin daha iyi olmasına da cok sevindim Zeynep.İnsallah tamamen atlatırda ikinizde rahat edersiniz.
Bende Duruya kahvaltı yaptırim.Yumurta dısında hiç birseyi sevmiyor.Labnemizde kalmamıs.Ne versem şimdi ben yumurtanın yanında.
dedin dedinbelki de erken diye isemişlerdir. benim doktorum alttan bakmıyoruz demişti de ondan sordum..
maşallah keremeee
valla Berkinin anlaşmadığı kimse olmadığı için sorun yok. yuvarlanıp gidiyoruz işte.
babanenin benim dediğim şekilde yapmaması kafasına göre beslemesi, sanki hep o bakıyomuş gibi bişey sormaması da cabası işte.. annem bile 6 aydır bakıyo hala soruyo o 2 günde uzman oldu bize öğretmeye çalışıyo çocuğumuzu
erken görsünler diye belki istemiş olabilirler o zaman..
günaydın canım İpek hanım nasıl bugün..
ben geçmiş olsun demişimdir herhalde İpeğe değil mi
bak o da olabilir hımm baharlık daha iyi fikir gibisaol canım bakalım mevsimi diil ya yazlık belki bulamam ama mevsimlik yani çok kalın olmayan bişiler bakayım baharda falan giyer uykusuz prenses
pekmez11.ayın kutlu olsun Kerem.DArısı yasına olsun insallah.
İpeğin daha iyi olmasına da cok sevindim Zeynep.İnsallah tamamen atlatırda ikinizde rahat edersiniz.
Bende Duruya kahvaltı yaptırim.Yumurta dısında hiç birseyi sevmiyor.Labnemizde kalmamıs.Ne versem şimdi ben yumurtanın yanında.
Geçen sene bu zamanlar doğumlara 1 aylar vardııı
bu ara annem annem dedin gelmez gitmez dedin bak geliyorlar işte.seneye annele gir bütün sene yanında olur :)bizde tam gün çalışıyoruz benimde annemler gelecekmiş yarın akşam
canım daha iyi walla
öksürüğü çok azaldı
dr a gidicez öğleden sonra bakalım
dedin dedin
sağol canım daha iyi bugün
bak o da olabilir hımm baharlık daha iyi fikir gibi
pekmez
zeytin
bebek ekmeği
ceviz
muz
tereyağ
ne bulursan doldur içine
inşallah...bu ara annem annem dedin gelmez gitmez dedin bak geliyorlar işte.seneye annele gir bütün sene yanında olur :)
hadi iyi haberlerle gel inşallah.
evet canımAy yermiki acaba hiç denemedim Blendırdan mı geciricem hepsini :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?