iyiler benimkilerde sağol canım....çok şükür allahım.iyilerr..seninkiler nasıl.
öyle valla geçti gitti zamanlarr..
maşallah ipeğe inş.dahada iyi olacak canım iyi haberlerini bekliyoruz ....canım daha iyi walla
öksürüğü çok azaldı
dr a gidicez öğleden sonra bakalım
Geçen sene bu zamanlar doğumlara 1 aylar vardııı
keremin 11. ayı kutlu olsun. saglıklı olsun... nice güzel ayları olsun.
canım daha iyi walla
öksürüğü çok azaldı
dr a gidicez öğleden sonra bakalım
bizde tam gün çalışıyoruz benimde annemler gelecekmiş yarın akşam
11.ayın kutlu olsun Kerem.DArısı yasına olsun insallah.
İpeğin daha iyi olmasına da cok sevindim Zeynep.İnsallah tamamen atlatırda ikinizde rahat edersiniz.
Bende Duruya kahvaltı yaptırim.Yumurta dısında hiç birseyi sevmiyor.Labnemizde kalmamıs.Ne versem şimdi ben yumurtanın yanında.
yarın akşam biz evdeyiz malum ufak bebekle biyere gidemeyiz kocamda şehir dılşına çıkıcak okula geç gelir muhtemelen ben ve enciklerim kutlarız yeni yılı artık bi pasta yapıp dertli dertli yiyim bari
günaydın kızlar nasılsınız
kızlar ablam 18 19 haftalık hamile bu sabah 6 yoktu aradı ağlayarak esma çok kanamam var elime parça geldi napıcam ben nereye gidim die ay hemen doğumevine git dedim heralde düşük yapıyor dedim kendi kendime çok korktum şimdi konuştum bebeğimiz canlıymış ama eşi önde demişler yatırmışlar hastaneye kanaması bitip tehlike geçene kadar yatıcak ay dua edin bize inş. düşmez bebiş
eşi önde oluncamı kanama oluyor doktorda doğru dürüs bişiy demedi dio
Ay kızlar haberlerde gördünüzmü nerdeydi bilmiyorum kadının 3,5aylık ikizleri var mama yediirpyatırmış sabah ölü bulmuş mamaları araştırıyorlarmış şimdiii içime kyrt düştü benimde
Günaydın şekerler bakalım bugün yetişebilecek miyim size.. yarın yokum malum kaynanamlar var dışarı falan çıkarız
Cuma günleri evde olmamın avantajı yılbaşına vurdu hehe
yeni yıla bir kala herkese günaydınn biz bugün 11 aylık olduk teyzoşlar az kaldı azzzz
günaydın hanımlar...
yaw ben açtım pc yi.defne ayaklarıma dolanmaa başladı.şunu bi emzireyim.becerebilirsem bide uyutayım.
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın hanımlar hepinize...
dualarımız ablanla canım.oda hayırlısı ile alsın yavrusunu kucağına.geçmiş olsun.
ya bebekler küçük diye belkide yedikten sonra sindiremeden yattıkları için boğulmuşlardır.Allah korusun kuzularımızı.
günaydın serapcım.ohh hazırlık yaparsın rahat rahat.
maşallah kereme hayırlı olsun 11.ayınız.
günaydın zeynepcim.ipeğin öksürüğünün azaldığına sevindim.daha iyi olacak inşallah..
uyuttun geldin bile ben alıntı yapıp yazana kadar hoşgeldin ayşegülcüm.
evettt nasıl bir heyecan vardı değilmi.gün saymaya başlamıştık ocak ayından itibaren.
günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız.
günaydın..iyiz sen.
defne uyumuşken bende evi havalandırıyorum.maraş buz gibi yaabırrrrr...
bende şaşırdım gelmelerine ama geleceklermiş bide onlar hep teyzemlerle olurlar bu sene teyzem kızını nişanladı yalnızlar ondan geliyorlar herhalde kocamda çok ısrar etti bu sene gelin diye kıramadılar sanırsam gelene kapımız açık
ayşegül işte yapmayalım diyoruz gene yapıyoruz sanki o 1 kaşığı yemese doymayacakmı amaaa eşimde kızdı nevayıda böyle yaptın çocuğu yemekten soğuttun şimdi bunuda aynıssı yapacaksın dedi adam haklı ama sabah bile ayşenin siniri geçmemişti bana hiç yüz vermedi hemen abla abla deyip nevaya kaçtı
günaydın pınarcım..
he valla uyudu şükür...
delikanlı nörüyo..
Günaydın pınarcım nasılsın yağızcık nasıll
ayşegül banamı yazdın sen anlamadım ben yahuu
zeynebinde iyi olomasına sevindim
serap bende alttan muayeneye karşıyım neva da yaptı doktorum çok kanamam oldu 2. debaktı düşük oldu o yüzden ayşede 8. haftda gittimki kese ultrasonda görünsün diye eğere çok samimiysen söyle alttan baktırmasın
kim geliyor canım ?
zorla yedirince dahada ters tapiyor çocuklara en iyisi zorlamadan yedirmek ben diş çıkarma dönemlerinde 2 gün sadece emzirdiğimi biliyorum yaptıklarımı yemiyordu dişinin acısından
annemle kızkardeşim gelecek uyarsa erkek kardeşimle gelin hanımda gelecekmiş
Banada ilk 3 ay alttan baktı doktorum daha garanti oluyomuşşş
Günaydın pınarcım nasılsın yağızcık nasıll
ayşegül banamı yazdın sen anlamadım ben yahuu
bende şaşırdım gelmelerine ama geleceklermiş bide onlar hep teyzemlerle olurlar bu sene teyzem kızını nişanladı yalnızlar ondan geliyorlar herhalde kocamda çok ısrar etti bu sene gelin diye kıramadılar sanırsam gelene kapımız açık
ayşegül işte yapmayalım diyoruz gene yapıyoruz sanki o 1 kaşığı yemese doymayacakmı amaaa eşimde kızdı nevayıda böyle yaptın çocuğu yemekten soğuttun şimdi bunuda aynıssı yapacaksın dedi adam haklı ama sabah bile ayşenin siniri geçmemişti bana hiç yüz vermedi hemen abla abla deyip nevaya kaçtı
iyiyim canım benim minnoşta uyuyor bakalım dün beni öldürdü uyumadı 2 kere 45-50 dak uyudu akşam kaşları kızardı uyumak istemedi saat 10 da pili bitti artık uyudu sabahta 7:20 de ayaktaydı Allahtan gece uyanmadı
ortalıkda dolanıyo canım.
klavyeye basmak için elinden geleni yapıyor.bide ellerimiz çekiyo ki kendi basacakmış.
iyiyim serapcım sağol canım..yağızcık da iyi teyzesi selam ediyo sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?