2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür allahım.iyilerr..seninkiler nasıl.

öyle valla geçti gitti zamanlarr..
iyiler benimkilerde sağol canım....

canım daha iyi walla
öksürüğü çok azaldı
dr a gidicez öğleden sonra bakalım
maşallah ipeğe inş.dahada iyi olacak canım iyi haberlerini bekliyoruz ....

Geçen sene bu zamanlar doğumlara 1 aylar vardııı

he valla ne heyacan vardı ama,yarıyıl tatilinde doğar inş.diyordum tamda okulların tatil olduğu gün doğdu minik cimcimem .....

canım daha iyi walla
öksürüğü çok azaldı
dr a gidicez öğleden sonra bakalım

oh oh maşallah iyiye gidiyormuş çoksevindim.güzel şeyler söyleyecek eminim:))

bizde tam gün çalışıyoruz benimde annemler gelecekmiş yarın akşam

he he geliyorarmı iyi kız..
valla didem senin ettigini bende çook ediyorum.defneye bir kaşık al .iki derken bende çok zorluyorum.ne yapayım kendi zevkine bıraksam bi damla yemiyo .bende arkasından koşturup yedirmeye çalışoyorum.bendede olur tıktığğım için çok kusmuştur.beni deli ediyo şu bebekelrin kusması.evet aslında zorlammaak lağzım ama yemiyoki ne ediyim.

vall bizimki tek tek yemez o yüzden blırdırdan geçirip veriyorum.zeytin.hazır mama.peynir.ceviz.hep karıştırıp veriyorum.

yarın akşam biz evdeyiz malum ufak bebekle biyere gidemeyiz kocamda şehir dılşına çıkıcak okula geç gelir muhtemelen ben ve enciklerim kutlarız yeni yılı artık bi pasta yapıp dertli dertli yiyim bari

biendee derteleneyim barii

ayy sorma ya.benrim sancılar tam gazdı

serap bacı kız ne veriyonuz die bi sor akalım.aceba ne yediriyorki..bi sorun yoksa boşver yedirsini çirisin...

defneyide uyuttumm..

Aynen sevil yusyuvarlak geziyorduk ben iş yerinde doğurcaktım biraz daha sabretseydimmm,,,neler neler yaşadık yaa

günaydın hanımlar hepinize...

dualarımız ablanla canım.oda hayırlısı ile alsın yavrusunu kucağına.geçmiş olsun.

ya bebekler küçük diye belkide yedikten sonra sindiremeden yattıkları için boğulmuşlardır.Allah korusun kuzularımızı.

Günaydın şekerler bakalım bugün yetişebilecek miyim size.. yarın yokum malum kaynanamlar var dışarı falan çıkarız

Cuma günleri evde olmamın avantajı yılbaşına vurdu hehe

günaydın serapcım.ohh hazırlık yaparsın rahat rahat.

yeni yıla bir kala herkese günaydınn biz bugün 11 aylık olduk teyzoşlar az kaldı azzzz

maşallah kereme hayırlı olsun 11.ayınız.

günaydın hanımlar...

günaydın zeynepcim.ipeğin öksürüğünün azaldığına sevindim.daha iyi olacak inşallah..

yaw ben açtım pc yi.defne ayaklarıma dolanmaa başladı.şunu bi emzireyim.becerebilirsem bide uyutayım.

uyuttun geldin bile ben alıntı yapıp yazana kadar hoşgeldin ayşegülcüm.

evettt nasıl bir heyecan vardı değilmi.gün saymaya başlamıştık ocak ayından itibaren.

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız.

günaydın pınarcım..
he valla uyudu şükür...
delikanlı nörüyo..

bende şaşırdım gelmelerine ama geleceklermiş bide onlar hep teyzemlerle olurlar bu sene teyzem kızını nişanladı yalnızlar ondan geliyorlar herhalde kocamda çok ısrar etti bu sene gelin diye kıramadılar sanırsam gelene kapımız açık
ayşegül işte yapmayalım diyoruz gene yapıyoruz sanki o 1 kaşığı yemese doymayacakmı amaaa eşimde kızdı nevayıda böyle yaptın çocuğu yemekten soğuttun şimdi bunuda aynıssı yapacaksın dedi adam haklı ama sabah bile ayşenin siniri geçmemişti bana hiç yüz vermedi hemen abla abla deyip nevaya kaçtı

günaydın..iyiz sen.

defne uyumuşken bende evi havalandırıyorum.maraş buz gibi yaa bırrrrr...

iyiyim canım benim minnoşta uyuyor bakalım dün beni öldürdü uyumadı 2 kere 45-50 dak uyudu akşam kaşları kızardı uyumak istemedi saat 10 da pili bitti artık uyudu sabahta 7:20 de ayaktaydı Allahtan gece uyanmadı

zeynebinde iyi olomasına sevindim
serap bende alttan muayeneye karşıyım neva da yaptı doktorum çok kanamam oldu 2. debaktı düşük oldu o yüzden ayşede 8. haftda gittimki kese ultrasonda görünsün diye eğere çok samimiysen söyle alttan baktırmasın

kim geliyor canım ?
zorla yedirince dahada ters tapiyor çocuklara en iyisi zorlamadan yedirmek ben diş çıkarma dönemlerinde 2 gün sadece emzirdiğimi biliyorum yaptıklarımı yemiyordu dişinin acısından

günaydın pınarcım..
he valla uyudu şükür...
delikanlı nörüyo..

ortalıkda dolanıyo canım.
klavyeye basmak için elinden geleni yapıyor.bide ellerimiz çekiyo ki kendi basacakmış.

Günaydın pınarcım nasılsın yağızcık nasıll

ayşegül banamı yazdın sen anlamadım ben yahuu

iyiyim serapcım sağol canım..yağızcık da iyi teyzesi selam ediyo sizlere..

Alttan muayene benide çok korkutuyor yaaa Allahtan benim dr um hiç bakmamıştı keseyi görmek için

kim geliyor canım ?
zorla yedirince dahada ters tapiyor çocuklara en iyisi zorlamadan yedirmek ben diş çıkarma dönemlerinde 2 gün sadece emzirdiğimi biliyorum yaptıklarımı yemiyordu dişinin acısından

annemle kızkardeşim gelecek uyarsa erkek kardeşimle gelin hanımda gelecekmiş

Günaydın pınarcım nasılsın yağızcık nasıll

ayşegül banamı yazdın sen anlamadım ben yahuu

yok kız diger seraba dedim..

ayne öyle vermesek ne olur..amaan işte yesin istiyoruz heleki zayıf ounca..
iyi hadi ailenle gideceksin öylemi.
sen daha önce düşükmü yaptın

iyi uyuyormuş yinede..benimti çalar saat gibi 6,30 da ayakta...

ortalıkda dolanıyo canım.
klavyeye basmak için elinden geleni yapıyor.bide ellerimiz çekiyo ki kendi basacakmış.

iyiyim serapcım sağol canım..yağızcık da iyi teyzesi selam ediyo sizlere..

kız aynen benimkide öyle.bazen görmüyom bi basıyo yazılar minnacık oluyo.yada görüntü gidyobişeyler yapıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…