2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

defne tekrar uyanınca ona koştum.pek yapmazdı ama:26: neyse emdi yattı.anlaşılan derin bi uyku olmayacak.

annemle kızkardeşim gelecek uyarsa erkek kardeşimle gelin hanımda gelecekmiş

kalabalık olacak bayağı didemcim iyi eğlenceler size,biz eşim ve çocuklarla yanlız olacaz ben 12'ye kadar bekleyemem 10-10,30 gibi uyurum herhalde, akşamları erkenden uykum geliyor bazen izlediğim dizilerin bile sonunu izleyemiyorum koltukta uyuyup kalıyorum.....

bende ikisindede alttan hiç bakılmadı.defnede son doguma bi gün kala biliyorsunuz doktor çok ısrar etti ve bide kadındı ama yok asla dedim.tamam dedi sen bilinsin..

[

iyi uyuyormuş yinede..benimti çalar saat gibi 6,30 da ayakta...

yok canım gündüz doğru düzgün uyumayınca uyudu yoksa kalkardı 3 kere
bende sporumu yaptım o uyuyunca bitki çayımı hazırladım uyanıncaya kadar mola verdim dinleniyorum

bütün gün sabahtan akşama maraton halindeyiz yaaa bende bazen erkenden uyumak istiyorum en geç 23 de yatarım

hımm.iyi işene gelmiş bari.ne sporu yapıyon..benim evdede bisiklet var onu çeviriyom.üstünede bi tatlı

ilk 2-3 ay duruma göre doktorlar alttan bakıyorlar ama tüp bebekte alttan bakmayı pek tercih etmiyorlar bildigim kadarıyla.

valla ben de öyle biliyorum ama.. acep tüp bebek diye mi erken bakmak istiyorlar anlamadım. samimi arkadaşım söyledim de tehlikeli diye biliyorum diye ama sonuçta doktorunu dinleyecektir.

Banada ilk 3 ay alttan baktı doktorum daha garanti oluyomuşşş

kafa karıştırıcı:26:

hımm.iyi işene gelmiş bari.ne sporu yapıyon..benim evdede bisiklet var onu çeviriyom.üstünede bi tatlı

amann sporun o zaman anlamı pek kalmıyor yaaa tatlıya dur diyince insan kendini daha rahat hissediyor
ben saat 10:30- 11 :10 arası ebru şalllı eşliğinde pilates yapıyorum 1 aydır başladım
üstünede tarçınlı ve ballı yada c vitaminli yeşil çayımı içiyorum

ayy bende pilates seti, topu aldım ama öylece kutusunda duruyor.şişiricemde başlıycam güya nerdeee...

selam kızlar, bugün aktif olamadım

çok fazla öksürüğüm var, grip ve boğaz ağrısı yok ama kuru öksürük var. bağrım delinecek nerdeyse, tüm kaslarım ayrıdı öksürmekten. akşam viks sürdüm başka da bişey yapmadım..

birazdan eve gitmek istiyorum, bal ve zencefil karıştırıp yicem bir de ıhlamur. var mı aklınızda başka bişey, büyükler için öksürüğe iyi gelen bişey?

hülyacım geçmiş olsun.
bal-zencefil ve ıhlamur benim diyebileceklerim ama onları sen biliyorsun zaten.
hastalığa iyi gelecek şey dinlenmek ama oda çocukla çok mümkün olmuyor. vitamin falan al bari,ilermesin inşallah...

Ay ne döktürmüşünüz bugüüüüüüün bıraktım okumuyom geçmiş felan yetişemedim.Toprak uyancak ben geçmişi bitirene kadar

Özlem güzel dileklerin için saol canım.Ama mesele yeğen mesele bütün gece uykusuz kalmak

Merhaba bu arada tünaydın münaydın

slm kızlar...
burası çok soğuk bugün.....
utkuyu alıp gelene kadar biyerlerim dondu
nabersizzz.........

Çok şükür Sibelcim iyiyiz sen nasılsın burası da çok soğuk hastaneye kan vermeye gittim geldim bende çok üşüdüm.Totom donmadı yalnız korse var çünkü altımda

Bana çok fena alttan bakıldı bakmayan kalmadı öle diyim
Toprakında ilkten kalp atışı alınmamıştı o zaman ultrasonla alttan bakmıştı doktor.Elle muayene gibi bi tehlikesi yok ultrasonun Serapcım

Esmacım eşi önde olması önden gelme riski taşıyor.Gelebilirdi gelmeyebilirdi.Çoğunda gelmez nitekim Zeynebe de bana da risk var demişlerdi ama bişey olmadı elhamdulillah.İnşallah sizin bebikte doğar sağ salim canım.Allahım anasına babasına bağışlasın

valla benmki dondu hemide iyi dondu
hayırdır niye kan verdnküü..
burak ağlıyo yatırıp gelem bacılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…