2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende yemeğimi yedim nevanın servis hostesiyle şöföre yılbaşı hediyesi aldım bi ciciannemizle evdeki kadın kaldı onlarıda çıkışta halledicem

canım geçmiş olsun ayva yaprağının öksürüğe iyi geldiğini biliyorum birde papatya ama dün bunların ne kadar nasıl kaynatılacağı hakkında konuşulmuştu zararlı olabiliymuş bitkileri gereğinden fazla kaynatmak papatyayı sıcak suya ısla 5 dk sonra süzüp içebilirmişsin
bende yemeğimi yedim nevanın servis hostesiyle şöföre yılbaşı hediyesi aldım bi ciciannemizle evdeki kadın kaldı onlarıda çıkışta halledicem
ohhh wala gelsin hediyeler yaşadı senin etrafındaki insanlar bana sadeceablam hediye alırdı yeni yılda bu yıl oda yok( kimsecikler almıyacak yani halbuki bayılırım hediye almaya minnacık saç tokasına bile 1 yıl sevinirim:))

didem sabahta ben dellendim..
burağa cicibebeyle süt karışımı yaptım..
yav iki kaşık yedi kaçtı aç biliyorum bağırdım çağırdım..
utku baya korktu garibim burak ta tabii.
off bitmez bu çile şu çocuklar kendi yiyecekleri yaşa gelselerdi..
6 senedir yaşadığımı ben bilirim...
bide burak çıktı başıma:84:..
2 kaşıktan sonra kaçıyo yakala yakalayabilirsen..

zencefil bal ama bununda çoğu kez faydasını görmedim .dene bakalım ama eve giderken bir tanede yetişkinler için öksürük şurubu al bitkiseli işe yaramazsa şurup kullanırsın.ilerlerse daha beter geçirmekde zor oluyor.geçmiş olsun canım.

gecen gündüzün yok dimi şimdi senin gece kız uyanık gündüz toprak.haftasonu eşin ilgilensede sen yatsan diycem ama bende hiç bırakamamışımdır gündüzde uyuyamayanlardanım.40 ı çıksa düzelir aslında.sarılık geçmişmi Özlem sonuçlar çıktımı.

heyy maşallah alınmadık kaldımı kapıcıyada alaydın ayırt etme adamı.

canım geçmiş olsun ayva yaprağının öksürüğe iyi geldiğini biliyorum birde papatya ama dün bunların ne kadar nasıl kaynatılacağı hakkında konuşulmuştu zararlı olabiliymuş bitkileri gereğinden fazla kaynatmak papatyayı sıcak suya ısla 5 dk sonra süzüp içebilirmişsin
ohhh wala gelsin hediyeler yaşadı senin etrafındaki insanlar bana sadeceablam hediye alırdı yeni yılda bu yıl oda yok( kimsecikler almıyacak yani halbuki bayılırım hediye almaya minnacık saç tokasına bile 1 yıl sevinirim:))

Kızın sarılığı için kan verdik Sibelcim.
Yok gece de Toprak uyanıktı gündüzde bu sefer
Bakalım tahlil sonuçları öğleden sonra çıkıcak inşallah geçmiştir.Bana daha iyi geliyor sanki

napayım kızlar ya mecbur ben onları memnun edicem ki onlarda benim kızçelere iyi baksınlar servis hostesi saolsun nevayı sınıfına kadar gidip alıyor çokda iyi davranıyor şöförede ayıp olur birine al öbürüne alma ciciannemiz zaten bizim anane babanne herşey almak lazım şimdi onlara alınca evdekini ayırmak olmaz başka kimseyede almam zaten kızlarla ilişkili olanlara hediye amma uzun anlattımk heeee

beklediğin bi gün olduğu zaman öyle olur canım şimdi yarın için evde olup hazırlık yapmak plan yapmak istiyorsan ondandır geçmek bilmez kör olası saatler

elif sen dün babytv ile ilgili soru sormuştunya canım hiçmi indiremedin kendine mail olarak göndermeyi denedinmi bende yaptım ve sık kullanılanlara ekledim ordan açıyorum cdye kayıt nasıl olcak hala araştırma içindeyim bulursam söylerim sanada

beklediğin bi gün olduğu zaman öyle olur canım şimdi yarın için evde olup hazırlık yapmak plan yapmak istiyorsan ondandır geçmek bilmez kör olası saatler

ay evet ondan galiba gerçi ben bu akşamdan yapıcam menüm hazır alışveriş yapmam lasım önce

Merhabaaa
görüşemedik epeydir,evden çıkmıyoruz ananemize gelmeyince sizede katılamıyoruz haliyle...artık eve internet şart...!!
hastalıklarımızdan kurtulduk çok şükür...
ya ama bende bi gerginlik bi asabiyet var anlamadım...elim ayağım titriyo sinirlenince
ecenazımıda üzüyorum en çokda bu canımı sıkıyo...
elimde değil ama sanırım bi uzamandan yardım alsam iyi olcak...hayatta kimseyle kavga bile demeyen ben çocuğma bağırmaya başladım...çok kötü hissediyorum kendimi...

hoşgeldiniz gülşahçım tuğbacımmm

gülşah bazen hepimize oluyo ama bebeklerimizin bi suçu yok biliyoruz bunu ama engel olamıyoruz kendimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…