canım geçmiş olsun ayva yaprağının öksürüğe iyi geldiğini biliyorum birde papatya ama dün bunların ne kadar nasıl kaynatılacağı hakkında konuşulmuştu zararlı olabiliymuş bitkileri gereğinden fazla kaynatmak papatyayı sıcak suya ısla 5 dk sonra süzüp içebilirmişsinselam kızlar, bugün aktif olamadım
çok fazla öksürüğüm var, grip ve boğaz ağrısı yok ama kuru öksürük var. bağrım delinecek nerdeyse, tüm kaslarım ayrıdı öksürmekten. akşam viks sürdüm başka da bişey yapmadım..
birazdan eve gitmek istiyorum, bal ve zencefil karıştırıp yicem bir de ıhlamur. var mı aklınızda başka bişey, büyükler için öksürüğe iyi gelen bişey?
ohhh wala gelsin hediyeler yaşadı senin etrafındaki insanlar bana sadeceablam hediye alırdı yeni yılda bu yıl oda yokbende yemeğimi yedim nevanın servis hostesiyle şöföre yılbaşı hediyesi aldım bi ciciannemizle evdeki kadın kaldı onlarıda çıkışta halledicem
zencefil bal ama bununda çoğu kez faydasını görmedim .dene bakalım ama eve giderken bir tanede yetişkinler için öksürük şurubu al bitkiseli işe yaramazsa şurup kullanırsın.ilerlerse daha beter geçirmekde zor oluyor.geçmiş olsun canım.selam kızlar, bugün aktif olamadım
çok fazla öksürüğüm var, grip ve boğaz ağrısı yok ama kuru öksürük var. bağrım delinecek nerdeyse, tüm kaslarım ayrıdı öksürmekten. akşam viks sürdüm başka da bişey yapmadım..
birazdan eve gitmek istiyorum, bal ve zencefil karıştırıp yicem bir de ıhlamur. var mı aklınızda başka bişey, büyükler için öksürüğe iyi gelen bişey?
Ay ne döktürmüşünüz bugüüüüüüün bıraktım okumuyom geçmiş felan yetişemedim.Toprak uyancak ben geçmişi bitirene kadar
Özlem güzel dileklerin için saol canım.Ama mesele yeğen mesele bütün gece uykusuz kalmak
Merhaba bu arada tünaydın münaydın
bende yemeğimi yedim nevanın servis hostesiyle şöföre yılbaşı hediyesi aldım bi ciciannemizle evdeki kadın kaldı onlarıda çıkışta halledicem
canım geçmiş olsun ayva yaprağının öksürüğe iyi geldiğini biliyorum birde papatya ama dün bunların ne kadar nasıl kaynatılacağı hakkında konuşulmuştu zararlı olabiliymuş bitkileri gereğinden fazla kaynatmak papatyayı sıcak suya ısla 5 dk sonra süzüp içebilirmişsinselam kızlar, bugün aktif olamadım
ohhh wala gelsin hediyeler yaşadı senin etrafındaki insanlar bana sadeceablam hediye alırdı yeni yılda bu yıl oda yokbende yemeğimi yedim nevanın servis hostesiyle şöföre yılbaşı hediyesi aldım bi ciciannemizle evdeki kadın kaldı onlarıda çıkışta halledicem
bende yemekten geldim kızlar of ne sıkıcı bir gün geçmek bilmedi vallaa
niye kız du bi niye sıkıldın sen..
bende yemekten geldim kızlar of ne sıkıcı bir gün geçmek bilmedi vallaa
beklediğin bi gün olduğu zaman öyle olur canım şimdi yarın için evde olup hazırlık yapmak plan yapmak istiyorsan ondandır geçmek bilmez kör olası saatler
beklediğin bi gün olduğu zaman öyle olur canım şimdi yarın için evde olup hazırlık yapmak plan yapmak istiyorsan ondandır geçmek bilmez kör olası saatler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?