2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

işlerimi hallettim tam oturdum yağız uyandı geldik birlikte yanınıza..bi makina çamaşır yıkandı biri daha yıkanıyor.bide akşama yemek işim kaldı.biber doldurucam eti çıkardım yağız uyuyunca etde çözülür onu doldururum..off yorulmuşum ama oturunca anladım :93:

Tarçınlı kurabiye
ıspanaklı pasta yada çikolatalı pasta yapıcam şeker hamuru bulabilirsem
3 renkli patates salatası
paçanga böreği

bide çilkeli frozen yapıcam dolaba çilek koymuştummm

belki daha bişeyler eklerimmm

gülşahcım niye üzüyosun kendini canım bir uzmana git yazık çocuğun suçu ne annesi evde kalınca sıkılıyosan gezin biraz kızınla belki birileriyle konuşursan ferahlarsın canım

Hoşbulduk Serapcım menüde süper görünüyor gerçekten Şimdiden afiyet olsun size .Bizim evde kocişim belirler bu tarz şeyleri kendisi pek bilgilidir yemek konusunda Bakalım şunu yapın der bizde hazırlarız zaten kimseyi çağırmayız kendimiz oluruz herzamanki gibi

Gülşah hoşgeldin canım al tabi evine net böyle uzak kalıyorsun bizden
Kendinide üzme hepimize oluyor zaman zaman elimizde olmuyor .Bir ara bende çok kötüydüm bende düşündüm yardım almayı .Kendim iyi olmadıktan sonra çocuğuma faydam olmayacak diye hem üzülüyor hemde çok sıkılıyordum .Tabi bizim eşimle ve ailesiyle baya sorunlarımız oldu .Herşey çözülmedi ama ben artık onları umursamayarak yoluma devam ediyorum .Yoksa gerçekten insanın sinirleri dayanmıyor

gülşahcım üzülme hepimizde oluyo böyle şeyler..
insanız sonuçta robot değiliz kızıyoruz bağırıyoruz..
ama sen kendini rahat hissedeceksen bi yardım al derim...

burak uyandı çok yattı sıpa...
kaçtım ben paçama yapıştı çekişitiriyo..

Çok çok sağolun kızlar...işte biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz ama yakın çevremde arkadaşım yok malesef...anneme geliyorum konuşuyoruz dertleşiyoruz ama olmuyo anne çok başka bi yerde arkadaşla aynı yere koyamıyorum ...onunda üzülüceni düşünürek bazı şeyleri içimde yaşıyorum...Çok şükür eşimle bi sıkıntım yok hiç bi sıkıntım yok ama neden oldu böyle anlamadım...
hepimize oluyo demekki geçicidir haklısın oluyo bazen...

geçmiş olsun hülyacım ballı zencefil iyi gelir inş.fazla ilerlemeden toparlarsın canım....

bende yemekten geldim kızlar of ne sıkıcı bir gün geçmek bilmedi vallaa
neoldu canım hayırdır.....

birikenleri okuyup 2satır yazana kadar hoop kucağımda teyzeleri oğlumun size selamı var
öptüm mavişimin güzel yanaklarından

Hele şükür gelebildim nasılsınız hanımlar :87:
hoşgeldin tuğbacım

gülşahcım hoşgeldin üzülme canım arada hepimiz böyle oluyoruz......

ohh şimdiden afiyet olsun çok güzel bir menü hamarat arkadaşım benim

selamm..

gülşah hepimiz yaşıyoruz.üzülme kız.kızına bi sarıl erşey geçer..
serap ayy menün süperr.valla cınm çkti.afiyetle yiyin inşallah.bende yapacagım paçanga böregi.tatlı yapacagım.bide şu fındıklı kurabiyen varya onu yapayım diyorum.zaten çerez falanda olur.iki kişiye yeter bee..
pınarcım bende dolma yaptım.afiyet olsun sizede..
hülyacım geçmiş olsun.iyi edersin iç kız.bende ıhlamur bol bol içerim.bide ball önemli.ya yeter bence.
ayten furkanın dogum tarii 22 ocakmışdı.kilo takip çizelgesine ekleyecegimde..

Son düzenleme:
Sağol SELMACIM tabi ben bu yaptıklarımdan az yiyeceğim yarın detoks yapıcam akşama ödül vericem kendimee:))))

yok ya arkadaşım içim sıkıldı ne bileyimmm

Son düzenleme:
şu baby tav yi banad anlatın.ee bir sectim geçtim.ikiyide seçtim sonra orda kalakaldım..yani gisiyede sectim.sonra gitmiyo ya.a.

aytene sormuşsun ama bende cevaplayabilirim kızımla aynı gün doğdukları için biliyorum ,doğum tarihi 22 ocak canım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…