babytvden ne yapıyosunuz kızlar bizede söyleyin yahuuu
doğum günü klibi yaptım oğluma kendi resmini görünce çok sevindi oğlum
bizede anlatın yahu nerden yaptınızzz
Merhabaaa
görüşemedik epeydir,evden çıkmıyoruz ananemize gelmeyince sizede katılamıyoruz haliyle...artık eve internet şart...!!
hastalıklarımızdan kurtulduk çok şükür...
ya ama bende bi gerginlik bi asabiyet var anlamadım...elim ayağım titriyo sinirlenince
ecenazımıda üzüyorum en çokda bu canımı sıkıyo...
elimde değil ama sanırım bi uzamandan yardım alsam iyi olcak...hayatta kimseyle kavga bile demeyen ben çocuğma bağırmaya başladım...çok kötü hissediyorum kendimi...
Hoşbulduk Serapcım menüde süper görünüyor gerçektenTarçınlı kurabiye
ıspanaklı pasta yada çikolatalı pasta yapıcam şeker hamuru bulabilirsem
3 renkli patates salatası
paçanga böreği
bide çilkeli frozen yapıcam dolaba çilek koymuştummm
belki daha bişeyler eklerimmm
ayten ben yaptımda sonra nasıl izleyeceğiz
geçmiş olsun hülyacım ballı zencefil iyi gelir inş.fazla ilerlemeden toparlarsın canım....selam kızlar, bugün aktif olamadım
çok fazla öksürüğüm var, grip ve boğaz ağrısı yok ama kuru öksürük var. bağrım delinecek nerdeyse, tüm kaslarım ayrıdı öksürmekten. akşam viks sürdüm başka da bişey yapmadım..
birazdan eve gitmek istiyorum, bal ve zencefil karıştırıp yicem bir de ıhlamur. var mı aklınızda başka bişey, büyükler için öksürüğe iyi gelen bişey?
neoldu canım hayırdır.....bende yemekten geldim kızlar of ne sıkıcı bir gün geçmek bilmedi vallaa
öptüm mavişimin güzel yanaklarındanbirikenleri okuyup 2satır yazana kadar hoop kucağımda teyzeleri oğlumun size selamı var
hoşgeldin tuğbacımHele şükür gelebildim nasılsınız hanımlar :87:
gülşahcım hoşgeldin üzülme canım arada hepimiz böyle oluyoruz......Merhabaaa
görüşemedik epeydir,evden çıkmıyoruz ananemize gelmeyince sizede katılamıyoruz haliyle...artık eve internet şart...!!
hastalıklarımızdan kurtulduk çok şükür...
ya ama bende bi gerginlik bi asabiyet var anlamadım...elim ayağım titriyo sinirlenince
ecenazımıda üzüyorum en çokda bu canımı sıkıyo...
elimde değil ama sanırım bi uzamandan yardım alsam iyi olcak...hayatta kimseyle kavga bile demeyen ben çocuğma bağırmaya başladım...çok kötü hissediyorum kendimi...
Tarçınlı kurabiye
ıspanaklı pasta yada çikolatalı pasta yapıcam şeker hamuru bulabilirsem
3 renkli patates salatası
paçanga böreği
bide çilkeli frozen yapıcam dolaba çilek koymuştummm
belki daha bişeyler eklerimmm
selamm..
gülşah hepimiz yaşıyoruz.üzülme kız.kızına bi sarıl erşey geçer..
serap ayy menün süperr.valla cınm çkti.afiyetle yiyin inşallah.bende yapacagım paçanga böregi.tatlı yapacagım.bide şu fındıklı kurabiyen varya onu yapayım diyorum.zaten çerez falanda olur.iki kişiye yeter bee..
pınarcım bende dolma yaptım.afiyet olsun sizede..
hülyacım geçmiş olsun.iyi edersin iç kız.bende ıhlamur bol bol içerim.bide ball önemli.ya yeter bence.
ayten furkanın dogum tarii 22 ocakmışdı.kilo takip çizelgesine ekleyecegimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?