2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yap yap tabi insan istiyo değişik bişeyler paçangadan vazgeçtim avcı böreği yapıcam eltim hanım paçanga yapıcakmış

eve canım 22 ocak sağol cbilgileri yazmıştım

serapcım yap yap aynı.ev işi hiç bitmiyo.bide yağız yerlerde sürekli o yüzden hergün siliyorum evi.

ayşegülcüm sizede afiyet olsun canım.yağız paşa uyuyunca yapıcam artık bende.

aytene sormuşsun ama bende cevaplayabilirim kızımla aynı gün doğdukları için biliyorum ,doğum tarihi 22 ocak canım......

tamam canım.teşekkürler.

yap yap tabi insan istiyo değişik bişeyler paçangadan vazgeçtim avcı böreği yapıcam eltim hanım paçanga yapıcakmış

evet yapacagım ama bi yandanda canım istemiyo.ya şimdi hepsini kocayla ben yiyecegim:44: oh bi güzel mideye gidecek işte.ondan pek istekli degilimende yiyince öyle bi dilim dedim.valla götürürüm hepsini

şu baby tav yi banad anlatın.ee bir sectim geçtim.ikiyide seçtim sonra orda kalakaldım..yani gisiyede sectim.sonra gitmiyo ya.a.

4 seçeneğin hepsinden bir tane seçicen daha sonra defnenin resmini oraya aktarıcan kenarlarını kesicen ve biticek yükleme bittikten sonra başlar istersen ben yaparım sana

ayy iki kıkırdadık dans ettik kudurduk..
dedim 2dk sivişeyim hemen farketti ağlıyo..

paçanga böreğini bende düşünüyorum birde kırmızı lahana ve havuçlu patates salatası yaparsam yeter annemde çorba-yemek-pilav yapar. cerez çips daha ne olsun.

ayy size birşey anlatayım dün akşam haberlerde hindi içini doldurmayı gösteriyor babamda 3-4 gün önce söylemesi ayıptır almıştı anneme tuzla difrize at demiş.
babam diyorki bak nasıl yapılıyormuş sende yap dedi.annem ben o hindileri parçaladım öyle tuzladım dedi.
babam ' yılbaşı hindisi parçalanırmı GERİZEKALI ' dedi.ayy koptum resmen canım hindi gitti KADIN HİNDİYİ PARÇALAMIŞ YA.

:76: Ay koptum buna:86:
Merhana kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen ve kızın nasılsınız

olsun canım ne var zaten yerken parçalanacaktı o erken parçalanmış biraz

serapcım yap yap aynı.ev işi hiç bitmiyo.bide yağız yerlerde sürekli o yüzden hergün siliyorum evi.

ayşegülcüm sizede afiyet olsun canım.yağız paşa uyuyunca yapıcam artık bende.
sağol tatlım.

olsun kız parça parça yiyin sizdee..

Merhana kızlar nasılsınız görüşmeyeli?

selam canım.

evet ya mail olarak kendime atmak gelmedi hiç aklıma eşime gönderdim birdahada soramadım geldimine oldu diye akşam geç geldide beyzadem:)
ay evet ondan galiba gerçi ben bu akşamdan yapıcam menüm hazır alışveriş yapmam lasım önce
menüler alışverişler nasıl özeniyorum kız sizlere ama evimizde tv karşısındayız bizde malesef
canım benim bu anlattığın dönem dönem banada çok oluyor hele gencerin huysuzluğu arttığı dönemlerde tavan yapıyor ve ona patlıyorum sonrada oturup ağlıyorum..geçicek ama eminim onların varlığıyla ayaktayız benbuna inanıyorum..
babytvden ne yapıyosunuz kızlar bizede söyleyin yahuuu
doğumgünü parti klibi yapıosun canım ..ayten vermiş aslında linki ben buraya gelene kadar:))
oğlumun selamını kabul eden birtek selma teyzesine öncelikle büyükbir alkışsonrada kocaman teşekkürler...bizde sinemin o tombilik yanaklarından yüksek müsadenle ısıra ısıra öpüyoruz

bendesendenim ayşegül evde veyalnızız bu yıl..kimsecikler yok oyüzden ekstra bişiyler yapasım gelmiyor..kendim için hiç özenmem ben malesef 2 insan gelse onlara yedirsem içirsem isterim

annen önceden hazır etmiş işte babanda daha ne istiyor

Merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen ve kızın nasılsınız

Ben iyiyim. Eflal de grip olmuş sanırım. Burnu tıkalıydı. Gece sık sık ağladı. Allah'tan ateşi yok. İnşallah da olmaz hayırlısıyla.

Ne bu tarifler böyle ya? Yılbaşına hazırlık mı yapıyorsunuz?

ayy iki kıkırdadık dans ettik kudurduk..
dedim 2dk sivişeyim hemen farketti ağlıyo..

ee istiyordur annesii

aynen bende kendime bişey hazırlamayı pek sevmem.ah birileri olsaydı.ama koca var allahtan yap yerim ben diyo..

sen yinede dikkat et başlangıç olabilir..
ivet yılbaşı menüsü

hülyaaaaa mesajımı gördünmüü

evet canım yılbaşı hazırlığı yapıyoruz hoşgeldin bu arada eflale geçmiş olsun tam mevsimi şuan bebişler ne yapsınnn

oyy çok güldüm ya.. siz varya ailecek doğal komiksiniz kız burcu.. gencerde doğrlumuş bana bakıp oda gülüyo

biz öyle içine falan doldurmayız hoş annem bilmezde zaten.ama bütün kızartmak vardı kadın parça pinçik etmiş ya.birde bizde kaz eti de vardır ya bilir yani parçalanmayacağınıda.gaza gelmiş ortadan kalksın diye parçalamış kaldırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…