selamm..
gülşah hepimiz yaşıyoruz.üzülme kız.kızına bi sarıl erşey geçer..
serap ayy menün süperr.valla cınm çkti.afiyetle yiyin inşallah.bende yapacagım paçanga böregi.tatlı yapacagım.bide şu fındıklı kurabiyen varya onu yapayım diyorum.zaten çerez falanda olur.iki kişiye yeter bee..
pınarcım bende dolma yaptım.afiyet olsun sizede..
hülyacım geçmiş olsun.iyi edersin iç kız.bende ıhlamur bol bol içerim.bide ball önemli.ya yeter bence.
ayten furkanın dogum tarii 22 ocakmışdı.kilo takip çizelgesine ekleyecegimde..
selamm..
gülşah hepimiz yaşıyoruz.üzülme kız.kızına bi sarıl erşey geçer..
serap ayy menün süperr.valla cınm çkti.afiyetle yiyin inşallah.bende yapacagım paçanga böregi.tatlı yapacagım.bide şu fındıklı kurabiyen varya onu yapayım diyorum.zaten çerez falanda olur.iki kişiye yeter bee..
pınarcım bende dolma yaptım.afiyet olsun sizede..
hülyacım geçmiş olsun.iyi edersin iç kız.bende ıhlamur bol bol içerim.bide ball önemli.ya yeter bence.
ayten furkanın dogum tarii 22 ocakmışdı.kilo takip çizelgesine ekleyecegimde..
aytene sormuşsun ama bende cevaplayabilirim kızımla aynı gün doğdukları için biliyorum,doğum tarihi 22 ocak canım......
yap yap tabi insan istiyo değişik bişeyler paçangadan vazgeçtim avcı böreği yapıcam eltim hanım paçanga yapıcakmış
şu baby tav yi banad anlatın.ee bir sectim geçtim.ikiyide seçtim sonra orda kalakaldım..yani gisiyede sectim.sonra gitmiyo ya.a.
Tarçınlı kurabiye
ıspanaklı pasta yada çikolatalı pasta yapıcam şeker hamuru bulabilirsem
3 renkli patates salatası
paçanga böreği
bide çilkeli frozen yapıcam dolaba çilek koymuştummm
belki daha bişeyler eklerimmm
paçanga böreğini bende düşünüyorum birde kırmızı lahana ve havuçlu patates salatası yaparsam yeter annemde çorba-yemek-pilav yapar. cerez çips daha ne olsun.
ayy size birşey anlatayım dün akşam haberlerde hindi içini doldurmayı gösteriyor babamda 3-4 gün önce söylemesi ayıptır almıştı anneme tuzla difrize at demiş.
babam diyorki bak nasıl yapılıyormuş sende yap dedi.annem ben o hindileri parçaladım öyle tuzladım dedi.
babam ' yılbaşı hindisi parçalanırmı GERİZEKALI ' dedi.ayy koptum resmen canım hindi gitti KADIN HİNDİYİ PARÇALAMIŞ YA.
Merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen ve kızın nasılsınızMerhana kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
paçanga böreğini bende düşünüyorum birde kırmızı lahana ve havuçlu patates salatası yaparsam yeter annemde çorba-yemek-pilav yapar. cerez çips daha ne olsun.
ayy size birşey anlatayım dün akşam haberlerde hindi içini doldurmayı gösteriyor babamda 3-4 gün önce söylemesi ayıptır almıştı anneme tuzla difrize at demiş.
babam diyorki bak nasıl yapılıyormuş sende yap dedi.annem ben o hindileri parçaladım öyle tuzladım dedi.
babam ' yılbaşı hindisi parçalanırmı GERİZEKALI ' dedi.ayy koptum resmen canım hindi gitti KADIN HİNDİYİ PARÇALAMIŞ YA.
sağol tatlım.serapcım yap yap aynı.ev işi hiç bitmiyo.bide yağız yerlerde sürekli o yüzden hergün siliyorum evi.
ayşegülcüm sizede afiyet olsun canım.yağız paşa uyuyunca yapıcam artık bende.
Merhana kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
evet ya mail olarak kendime atmak gelmedi hiç aklıma eşime gönderdim birdahada soramadım geldimine oldu diye akşam geç geldide beyzadem:)elif sen dün babytv ile ilgili soru sormuştunya canım hiçmi indiremedin kendine mail olarak göndermeyi denedinmi bende yaptım ve sık kullanılanlara ekledim ordan açıyorum cdye kayıt nasıl olcak hala araştırma içindeyim bulursam söylerim sanada
menüler alışverişler nasıl özeniyorum kız sizlere ama evimizde tv karşısındayız bizde malesefay evet ondan galiba gerçi ben bu akşamdan yapıcam menüm hazır alışveriş yapmam lasım önce
canım benim bu anlattığın dönem dönem banada çok oluyor hele gencerin huysuzluğu arttığı dönemlerde tavan yapıyor ve ona patlıyorum sonrada oturup ağlıyorum..geçicek ama eminim onların varlığıyla ayaktayız benbuna inanıyorum..Merhabaaa
görüşemedik epeydir,evden çıkmıyoruz ananemize gelmeyince sizede katılamıyoruz haliyle...artık eve internet şart...!!
hastalıklarımızdan kurtulduk çok şükür...
ya ama bende bi gerginlik bi asabiyet var anlamadım...elim ayağım titriyo sinirlenince
ecenazımıda üzüyorum en çokda bu canımı sıkıyo...
elimde değil ama sanırım bi uzamandan yardım alsam iyi olcak...hayatta kimseyle kavga bile demeyen ben çocuğma bağırmaya başladım...çok kötü hissediyorum kendimi...
doğumgünü parti klibi yapıosun canım ..ayten vermiş aslında linki ben buraya gelene kadar:))babytvden ne yapıyosunuz kızlar bizede söyleyin yahuuu
oğlumun selamını kabul eden birtek selma teyzesine öncelikle büyükbir alkışgeçmiş olsun hülyacım ballı zencefil iyi gelir inş.fazla ilerlemeden toparlarsın canım....
neoldu canım hayırdır.....
öptüm mavişimin güzel yanaklarından
hoşgeldin tuğbacım
gülşahcım hoşgeldin üzülme canım arada hepimiz böyle oluyoruz......
ohh şimdiden afiyet olsun çok güzel bir menü hamarat arkadaşım benim
tamam canım.teşekkürler.
evet yapacagım ama bi yandanda canım istemiyo.ya şimdi hepsini kocayla ben yiyecegim:44: oh bi güzel mideye gidecek işte.ondan pek istekli degilimende yiyince öyle bi dilim dedim.valla götürürüm hepsini
Merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen ve kızın nasılsınız
ayy iki kıkırdadık dans ettik kudurduk..
dedim 2dk sivişeyim hemen farketti ağlıyo..
aynen bende kendime bişey hazırlamayı pek sevmem.ah birileri olsaydı.ama koca var allahtan yap yerim ben diyo..evet ya mail olarak kendime atmak gelmedi hiç aklıma eşime gönderdim birdahada soramadım geldimine oldu diye akşam geç geldide beyzadem:)
menüler alışverişler nasıl özeniyorum kız sizlere ama evimizde tv karşısındayız bizde malesef
canım benim bu anlattığın dönem dönem banada çok oluyor hele gencerin huysuzluğu arttığı dönemlerde tavan yapıyor ve ona patlıyorum sonrada oturup ağlıyorum..geçicek ama eminim onların varlığıyla ayaktayız benbuna inanıyorum..
doğumgünü parti klibi yapıosun canım ..ayten vermiş aslında linki ben buraya gelene kadar:))
oğlumun selamını kabul eden birtek selma teyzesine öncelikle büyükbir alkışsonrada kocaman teşekkürler...bizde sinemin o tombilik yanaklarından yüksek müsadenle ısıra ısıra öpüyoruz
bendesendenim ayşegül evde veyalnızız bu yıl..kimsecikler yok oyüzden ekstra bişiyler yapasım gelmiyor..kendim için hiç özenmem ben malesef 2 insan gelse onlara yedirsem içirsem isterim
Ben iyiyim. Eflal de grip olmuş sanırım. Burnu tıkalıydı. Gece sık sık ağladı. Allah'tan ateşi yok. İnşallah da olmaz hayırlısıyla.
Ne bu tarifler böyle ya? Yılbaşına hazırlık mı yapıyorsunuz?
ben iyiyim. Eflal de grip olmuş sanırım. Burnu tıkalıydı. Gece sık sık ağladı. Allah'tan ateşi yok. Inşallah da olmaz hayırlısıyla.
Ne bu tarifler böyle ya? Yılbaşına hazırlık mı yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?