2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım bu aralar salgın var galiba .Bir ara çoğu bebişte boğaz iltihabı vardı .Şimdide burun akıntısı tıkanıklığı falan .Umarım ateşi falan olmadan atlatırsınız .Bizim hala burnumuz akıyor ve arada tıkanıyor balgamını atamıyor bir türlü şurup da kullanıyoruz halbuki :2:

istanbuldan kuzenim gelicek yarın bize.3 ay önce annesini(teyzemi) kaybettik.5 yaş büyük benden ama çok iyi anlaşırız.yarın akşam kayınvalidem yada eşimin dayısında toplanıcaz.
eşimin 2 teyzesi,abisi,dayısı,(tabii aileleriyle) kayınvalidemler....
istanbuldan annemlerin gelmesini çok istedim ama annemde babamda grip oldu.bugün dr a gittiler yağıza geçer doya doya sevemeyiz diye gelmiyorlar.ama iyileşince hemen geleceklermiş.çok özledim ya en son bayramda görmüştüm

o zaman içini doldurmak yerine başka bi hindiyle yemek menüsü düşünün..

geçmiş olsun eflal kuzuyada burun ve boğazlar bu günlerde gündemde malesef..

yapsam benimkide yer hemde bayıla bayıla ama bende böyle özel günlerde yalnızsak bişiy yapmıyosak onu suçlarım hep aklımca ceza veririm klasik akşam ne varsa yemekte onuyer oturur sesinide çıkarmaz garibim şunu bunu yapsaydın diye belkides öylese benimde iştahım gelir özenir yaparım ama hiç ses etmez saf kocam benim

kız yazık dolapta yer yoktu belki koca hindiyi bütün olarak koyamadı kadıncağız :))) çok güldüm ama babanın yorumuna:)))
AYTENNN sağol canım yaaa klibi yaptım ecenaz tekrar tekrar seyrediyo pc yi kaptı valla...çok eğleniyoruz keyfimiz yerine geldi:)))

kız dolapta yer yoktur napsın kadın

kızlar slm ben geldim ablamı gördüm geldimm çok şükür bebişimiz iyimiş ama yatıyo serumla doktor kesilirse sabaha bile çıkarsın demiş ben karnında öldüyse felan die çok korktumdu

çıkınca annem alıcak götürücek gel yat bizde dedi öle işte sizde kaynatmışınız maşallah sürümüze kaç kişi olmuşunuz gene

bebiklerinçok hoşuna gidiyor bu baby tv dedeyapıolar bunu hergün bi bebek partisi şeklinde tabi orda genelde yabancı bebek oluyorda neyse..gencer onada çok bakardı şimdi tv açmıyorum bakamıyor pc de dün yapınca bende bayıldı arka arkaya izledi severek...ben birde turkcellin sayfasındaki dans klibinden yaptım (facde var) onada bayıldı gencer gülerek oynayarak izliyor:)

oyy çok güldüm ya.. siz varya ailecek doğal komiksiniz kız burcu.. gencerde doğrlumuş bana bakıp oda gülüyo

babamın sakin sakin çok fazla hakareti vardır annem alıştı ama bize halen garip geliyor.biz gülüncede değilmi ama diyor birde.yani anneme evet gerizekalı dememizi bekliyor alem adam alem.

o zaman içini doldurmak yerine başka bi hindiyle yemek menüsü düşünün..

öyle olacak mecbur.

kız burcu sen yoksam karslımısın

evet sendemi aslında ben seni benzetiyorum kaslılara.hatta Esrayıda çok benzetirdim ama erzurumlu çıkmıştı o ama sen karslısın dimi.

kız dolapta yer yoktur napsın kadın

de get be habire bundan şikayet ediyor diye geçen ay derin dondurucu aldı babam.annem yine bildiğini okuyor.edi büdü gibiler ya sürekli didişiyorlar.bakma anneminde hoşuna gidiyor oda bıyık altından gülüyor.

keyfini yerine gelmesine sevindim canım evet oğlumda bayıldı klibe kendini gördükçe alkış yapıyor akşam babasına gösterirken söylicem o halinin fotoğrafını çeksin biz 4-5 kere izledik beğendiği için bende çok mutlu oldum ecenaz sevdiği için

aman çok şükür iyi olsunlar.evet evet annen alsında baksın valla şunun şurasında 3 ay dişini sıktımı tamamdır.dikkat etsin oda başkalarının didiklemesiyle olmaz.ne korkmuştu ama yazık kaybedicem diye.

hangi esra erzurumlu kız bende erzurumluyum benimde dikkatimi çekti o taraftan olduğun

aman iyiyimiş.sevindim..kucagına sağ sağlim alır inşallah.

kız burcu alemsin.asında yeniliklere pek alışamıyor annelerimizve babalarımız.bence normal..
ne karsı kız

Son düzenleme:

gittin gördün için rahat etmiştir en azından.gitsin tabi annende dinlenir yatar kendini iyi hissedincede evine geçer...ahh analar ahhh

yaw ben bu kilo takip çizelgesini ik degişteriyim dedim.düzeltemedim bitrlü.poh ettim yani.onunla ögraşıp duruyorum..ya örnek çizelge istiyorummm..kimde varr..
zeynep6672.yaren.havva..yardımm..el atınn..

esmacım iyi yapmışsın gitmekle için rahatlamıştır hastaneden çıkınca annene gitmeside iyi olur en azından yatar kalkmaz yerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…