Ben iyiyim. Eflal de grip olmuş sanırım. Burnu tıkalıydı. Gece sık sık ağladı. Allah'tan ateşi yok. İnşallah da olmaz hayırlısıyla.
Ne bu tarifler böyle ya? Yılbaşına hazırlık mı yapıyorsunuz?
biz öyle içine falan doldurmayız hoş annem bilmezde zaten.ama bütün kızartmak vardı kadın parça pinçik etmiş ya.birde bizde kaz eti de vardır ya bilir yani parçalanmayacağınıda.gaza gelmiş ortadan kalksın diye parçalamış kaldırmış.
Ben iyiyim. Eflal de grip olmuş sanırım. Burnu tıkalıydı. Gece sık sık ağladı. Allah'tan ateşi yok. İnşallah da olmaz hayırlısıyla.
Ne bu tarifler böyle ya? Yılbaşına hazırlık mı yapıyorsunuz?
biz öyle içine falan doldurmayız hoş annem bilmezde zaten.ama bütün kızartmak vardı kadın parça pinçik etmiş ya.birde bizde kaz eti de vardır ya bilir yani parçalanmayacağınıda.gaza gelmiş ortadan kalksın diye parçalamış kaldırmış.
yapsam benimkide yer hemde bayıla bayıla ama bende böyle özel günlerde yalnızsak bişiy yapmıyosak onu suçlarım hep aklımca ceza veririm klasik akşam ne varsa yemekte onuyer oturur sesinide çıkarmaz garibim şunu bunu yapsaydın diye belkides öylese benimde iştahım gelir özenir yaparım ama hiç ses etmez saf kocam benimee istiyordur annesii
aynen bende kendime bişey hazırlamayı pek sevmem.ah birileri olsaydı.ama koca var allahtan yap yerim ben diyo..
sen yinede dikkat et başlangıç olabilir..
ivet yılbaşı menüsü
hülyaaaaa mesajımı gördünmüü
paçanga böreğini bende düşünüyorum birde kırmızı lahana ve havuçlu patates salatası yaparsam yeter annemde çorba-yemek-pilav yapar. cerez çips daha ne olsun.
ayy size birşey anlatayım dün akşam haberlerde hindi içini doldurmayı gösteriyor babamda 3-4 gün önce söylemesi ayıptır almıştı anneme tuzla difrize at demiş.
babam diyorki bak nasıl yapılıyormuş sende yap dedi.annem ben o hindileri parçaladım öyle tuzladım dedi.
babam ' yılbaşı hindisi parçalanırmı GERİZEKALI ' dedi.ayy koptum resmen canım hindi gitti KADIN HİNDİYİ PARÇALAMIŞ YA.
kız yazık dolapta yer yoktu belki koca hindiyi bütün olarak koyamadı kadıncağız :))) çok güldüm ama babanın yorumuna:)))
AYTENNN sağol canım yaaa klibi yaptım ecenaz tekrar tekrar seyrediyo pc yi kaptı valla...çok eğleniyoruz keyfimiz yerine geldi:)))
oyy çok güldüm ya.. siz varya ailecek doğal komiksiniz kız burcu.. gencerde doğrlumuş bana bakıp oda gülüyo
o zaman içini doldurmak yerine başka bi hindiyle yemek menüsü düşünün..
kız burcu sen yoksam karslımısın
kız dolapta yer yoktur napsın kadın
kız yazık dolapta yer yoktu belki koca hindiyi bütün olarak koyamadı kadıncağız :))) çok güldüm ama babanın yorumuna:)))
AYTENNN sağol canım yaaa klibi yaptım ecenaz tekrar tekrar seyrediyo pc yi kaptı valla...çok eğleniyoruz keyfimiz yerine geldi:)))
kızlar slm ben geldimablamı gördüm geldimm çok şükür bebişimiz iyimiş ama yatıyo serumla doktor kesilirse sabaha bile çıkarsın demiş ben karnında öldüyse felan die çok korktumdu
çıkınca annem alıcak götürücek gel yat bizde dedi öle işte sizde kaynatmışınız maşallah sürümüze kaç kişi olmuşunuz gene
babamın sakin sakin çok fazla hakareti vardır annem alıştı ama bize halen garip geliyor.biz gülüncede değilmi ama diyor birde.yani anneme evet gerizekalı dememizi bekliyor alem adam alem.
öyle olacak mecbur.
evet sendemi aslında ben seni benzetiyorum kaslılara.hatta Esrayıda çok benzetirdim ama erzurumlu çıkmıştı o ama sen karslısın dimi.
de get be habire bundan şikayet ediyor diye geçen ay derin dondurucu aldı babam.annem yine bildiğini okuyor.edi büdü gibiler ya sürekli didişiyorlar.bakma anneminde hoşuna gidiyor oda bıyık altından gülüyor.
kızlar slm ben geldimablamı gördüm geldimm çok şükür bebişimiz iyimiş ama yatıyo serumla doktor kesilirse sabaha bile çıkarsın demiş ben karnında öldüyse felan die çok korktumdu
çıkınca annem alıcak götürücek gel yat bizde dedi öle işte sizde kaynatmışınız maşallah sürümüze kaç kişi olmuşunuz gene
babamın sakin sakin çok fazla hakareti vardır annem alıştı ama bize halen garip geliyor.biz gülüncede değilmi ama diyor birde.yani anneme evet gerizekalı dememizi bekliyor alem adam alem.
öyle olacak mecbur.
evet sendemi aslında ben seni benzetiyorum kaslılara.hatta Esrayıda çok benzetirdim ama erzurumlu çıkmıştı o ama sen karslısın dimi.
de get be habire bundan şikayet ediyor diye geçen ay derin dondurucu aldı babam.annem yine bildiğini okuyor.edi büdü gibiler ya sürekli didişiyorlar.bakma anneminde hoşuna gidiyor oda bıyık altından gülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?