pınarcım evişi nankör canım ben dün toz aldım güya gel bak yine heryer toz olmuş,,,,serapcım yap yap aynı.ev işi hiç bitmiyo.bide yağız yerlerde sürekli o yüzden hergün siliyorum evi.
ayşegülcüm sizede afiyet olsun canım.yağız paşa uyuyunca yapıcam artık bende.
teyzem pratik evkadını işte sonradan iş olmasın diye baştan parçalamış .....paçanga böreğini bende düşünüyorum birde kırmızı lahana ve havuçlu patates salatası yaparsam yeter annemde çorba-yemek-pilav yapar. cerez çips daha ne olsun.
ayy size birşey anlatayım dün akşam haberlerde hindi içini doldurmayı gösteriyor babamda 3-4 gün önce söylemesi ayıptır almıştı anneme tuzla difrize at demiş.
babam diyorki bak nasıl yapılıyormuş sende yap dedi.annem ben o hindileri parçaladım öyle tuzladım dedi.
babam ' yılbaşı hindisi parçalanırmı GERİZEKALI ' dedi.ayy koptum resmen canım hindi gitti KADIN HİNDİYİ PARÇALAMIŞ YA.
hoşgeldin gülşahcım....Merhana kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
annenle babana geçmiş olsun pınarcım,iyileşince gelip kalırlar inş.yada siz bir gidip süpriz yaparsınız .....istanbuldan kuzenim gelicek yarın bize.3 ay önce annesini(teyzemi) kaybettik.5 yaş büyük benden ama çok iyi anlaşırız.yarın akşam kayınvalidem yada eşimin dayısında toplanıcaz.
eşimin 2 teyzesi,abisi,dayısı,(tabii aileleriyle) kayınvalidemler....
istanbuldan annemlerin gelmesini çok istedim ama annemde babamda grip oldu.bugün dr a gittiler yağıza geçer doya doya sevemeyiz diye gelmiyorlar.ama iyileşince hemen geleceklermiş.çok özledim ya en son bayramda görmüştüm
kızlar slm ben geldimablamı gördüm geldimm çok şükür bebişimiz iyimiş ama yatıyo serumla doktor kesilirse sabaha bile çıkarsın demiş ben karnında öldüyse felan die çok korktumdu
çıkınca annem alıcak götürücek gel yat bizde dedi öle işte sizde kaynatmışınız maşallah sürümüze kaç kişi olmuşunuz gene
geldim kızlar ipeği uyuttum kendimi buraya attım
ama zaten pc açık kalmış hep burdaymışım :)
durumumuz iyi. doktor daha iyi gördüm dedi. ventolini 8 saatte bir yarıma düşürdük. flixotide a devam sabah akşam. salı tekrar görücek. öksürük birazda allerjik gibi,salı duruma göre bakıcaz dedi geldik eve.
durumumuz iyi. doktor daha iyi gördüm dedi. ventolini 8 saatte bir yarıma düşürdük. flixotide a devam sabah akşam. salı tekrar görücek. öksürük birazda allerjik gibi,salı duruma göre bakıcaz dedi geldik eve.
düzelmesene çok sevindim.bak evde olmak daha rahat ve iyi geliyo bebeleree
ipek böcüğü düzelmiş demek ne güzel inşallah bir dahaki kontrolde tamamen iyileşmiş olur canım
Ipeğim çok daha iyimiş çöok sevindim valla hiç bi bebişimiz hasta olmasın aklımız kalıyorr
oh maşallah kuzuma allah yaşatmasın bi daha inş onunla geçmiş olsun zeynepcim...daha da iyi olacak prenses...
esmacım hadi gözünüz aaydın ablanınve bebeğin iyi olmasına sevindim..
selmacım ohhh iyi yaptın çok tatlıymış bana kadar geldi tadı..
zeynepcim seninde gözün aydın ipektoş iyiye doğru gidiyomuş. yarına bişiyciği kalmıycak inşallah annesi..
iyi olmasına çok sevindim zeynep salıya kadar tamamen düzelir inş.canım....
pınarcım evişi nankör canım ben dün toz aldım güya gel bak yine heryer toz olmuş,,,,
teyzem pratik evkadını işte sonradan iş olmasın diye baştan parçalamış .....
hoşgeldin gülşahcım....
annenle babana geçmiş olsun pınarcım,iyileşince gelip kalırlar inş.yada siz bir gidip süpriz yaparsınız .....
esmacım hadi gözünüz aydın çok sevindim valla,ablan dikkat etsin buaralar ağır iş falan yapmasın dinlensin......
Elif senin yerine ısırdım zeynebi teyzoşu
Zeynep geçmiş olsun canım ya. Sevindim iyileşme sürecinin güzel geçtiğine.
sağolun kızlar. ev iyi geldi evet,hastanede daha çok mikrop alıcaktık boylesı daha iyi oldu gibihaklısın selmacım ya yap yap yine aynı...
hadi gözün aydın zeynepcim.ev ortamı iyi geldi ipeğe.inşallah daha da iyi olacak..
hangi esra erzurumlu kız bende erzurumluyum benimde dikkatimi çekti o taraftan olduğun
sobalı ewde zor oluyor. benımde kaynanamların ewı sobalı. gıtmek ıstemıyorum. odaya tıkılıyoruz durmuor ıpek sıkılıyor. bıde bı yakıyolar sobayı ılk 15 dk nefes alamıyoruz bı anda parlıyo hamam gıbı oluyo kucucuk oda.az önceannem aradı yarın bizegelin diye halalarım gelicekmiş onlara bende sürüsüne bereket 4 tane hala var çoluk çocuk cümbürcemaat eeevde sobalı 1 odaya gencerle tıkılamıyoruzda çıkmak emeklemek istiyo heryerde hiçgidesim yok benimde attım kocişin üstüne bakalım gelirse gelirizdedim bir umut annemler gelir ilerleyen saatlerdede olsa diyodum o umutta kesildi(kaynanaları çağırmasa bari benimki
ay ınsallah canım aminnVoles Esra vardı ya o erzurumlu canım.
bende onun söylemlerinden işkillenmiştim var bi doğu havası bu kızda dedim doğru çıktı.
Ayşegül pınar kars lımısın dedi de ona dedim evet diye.bizde kaz meşhur diyince bildi hemen :)
benimde cizelgemi zeynep yapmıştı halende annamam bu cizelge işinden.
Zeynep hadi gözün aydın canım salıya kadarda kolladınmı iyi olacak atacak tamamiyle inşallah.
az önceannem aradı yarın bizegelin diye halalarım gelicekmiş onlara bende sürüsüne bereket 4 tane hala var çoluk çocuk cümbürcemaat eeevde sobalı 1 odaya gencerle tıkılamıyoruzda çıkmak emeklemek istiyo heryerde hiçgidesim yok benimde attım kocişin üstüne bakalım gelirse gelirizdedim bir umut annemler gelir ilerleyen saatlerdede olsa diyodum o umutta kesildi(kaynanaları çağırmasa bari benimki
Voles Esra vardı ya o erzurumlu canım.
bende onun söylemlerinden işkillenmiştim var bi doğu havası bu kızda dedim doğru çıktı.
Ayşegül pınar kars lımısın dedi de ona dedim evet diye.bizde kaz meşhur diyince bildi hemen :)
benimde cizelgemi zeynep yapmıştı halende annamam bu cizelge işinden.
Zeynep hadi gözün aydın canım salıya kadarda kolladınmı iyi olacak atacak tamamiyle inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?