2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

serapcım yap yap aynı.ev işi hiç bitmiyo.bide yağız yerlerde sürekli o yüzden hergün siliyorum evi.

ayşegülcüm sizede afiyet olsun canım.yağız paşa uyuyunca yapıcam artık bende.
pınarcım evişi nankör canım ben dün toz aldım güya gel bak yine heryer toz olmuş,,,,

teyzem pratik evkadını işte sonradan iş olmasın diye baştan parçalamış .....

Merhana kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
hoşgeldin gülşahcım....

annenle babana geçmiş olsun pınarcım,iyileşince gelip kalırlar inş.yada siz bir gidip süpriz yaparsınız .....

esmacım hadi gözünüz aydın çok sevindim valla,ablan dikkat etsin buaralar ağır iş falan yapmasın dinlensin......

Elif senin yerine ısırdım zeynebi teyzoşu

geldim kızlar ipeği uyuttum kendimi buraya attım
ama zaten pc açık kalmış hep burdaymışım :)
durumumuz iyi. doktor daha iyi gördüm dedi. ventolini 8 saatte bir yarıma düşürdük. flixotide a devam sabah akşam. salı tekrar görücek. öksürük birazda allerjik gibi,salı duruma göre bakıcaz dedi geldik eve.

düzelmesene çok sevindim.bak evde olmak daha rahat ve iyi geliyo bebeleree

ipek böcüğü düzelmiş demek ne güzel inşallah bir dahaki kontrolde tamamen iyileşmiş olur canım

oh maşallah kuzuma allah yaşatmasın bi daha inş onunla geçmiş olsun zeynepcim...daha da iyi olacak prenses...

esmacım hadi gözünüz aaydın ablanınve bebeğin iyi olmasına sevindim..
selmacım ohhh iyi yaptın çok tatlıymış bana kadar geldi tadı..
zeynepcim seninde gözün aydın ipektoş iyiye doğru gidiyomuş. yarına bişiyciği kalmıycak inşallah annesi..

iyi olmasına çok sevindim zeynep salıya kadar tamamen düzelir inş.canım....

ipek böcüğü düzelmiş demek ne güzel inşallah bir dahaki kontrolde tamamen iyileşmiş olur canım

Ipeğim çok daha iyimiş çöok sevindim valla hiç bi bebişimiz hasta olmasın aklımız kalıyorr

oh maşallah kuzuma allah yaşatmasın bi daha inş onunla geçmiş olsun zeynepcim...daha da iyi olacak prenses...

iyi olmasına çok sevindim zeynep salıya kadar tamamen düzelir inş.canım....

teşekkür ederim kızlar. şükür daha iyi dedi doktor havalara uçucaktım sevincimden

haklısın selmacım ya yap yap yine aynı...

hadi gözün aydın zeynepcim.ev ortamı iyi geldi ipeğe.inşallah daha da iyi olacak..

az önceannem aradı yarın bizegelin diye halalarım gelicekmiş onlara bende sürüsüne bereket 4 tane hala var çoluk çocuk cümbürcemaat eeevde sobalı 1 odaya gencerle tıkılamıyoruzda çıkmak emeklemek istiyo heryerde hiçgidesim yok benimde attım kocişin üstüne bakalım gelirse gelirizdedim bir umut annemler gelir ilerleyen saatlerdede olsa diyodum o umutta kesildi (kaynanaları çağırmasa bari benimki

Zeynep geçmiş olsun canım ya. Sevindim iyileşme sürecinin güzel geçtiğine.

haklısın selmacım ya yap yap yine aynı...

hadi gözün aydın zeynepcim.ev ortamı iyi geldi ipeğe.inşallah daha da iyi olacak..
sağolun kızlar. ev iyi geldi evet,hastanede daha çok mikrop alıcaktık boylesı daha iyi oldu gibi

burcu yazdım ama oğlum gelip sildi yazdıklarımı.
bende karslıyım canım.eşimde karslı başka memlekete gelin gitmedim anlayacağın..
niresinden karsın..içinden mi

hangi esra erzurumlu kız bende erzurumluyum benimde dikkatimi çekti o taraftan olduğun

Voles Esra vardı ya o erzurumlu canım.
bende onun söylemlerinden işkillenmiştim var bi doğu havası bu kızda dedim doğru çıktı.

Ayşegül pınar kars lımısın dedi de ona dedim evet diye.bizde kaz meşhur diyince bildi hemen :)

benimde cizelgemi zeynep yapmıştı halende annamam bu cizelge işinden.

Zeynep hadi gözün aydın canım salıya kadarda kolladınmı iyi olacak atacak tamamiyle inşallah.

sobalı ewde zor oluyor. benımde kaynanamların ewı sobalı. gıtmek ıstemıyorum. odaya tıkılıyoruz durmuor ıpek sıkılıyor. bıde bı yakıyolar sobayı ılk 15 dk nefes alamıyoruz bı anda parlıyo hamam gıbı oluyo kucucuk oda.
ay ınsallah canım aminn

kalabalık ve sobalı olunca zor be elifcim.gitmemek daha hayırlı bencede.
eee sende kocişe söyle dinlenelim uzanalım gelen giden olmasa de belki anlar çağırmaz hıı

bende onu düşünmüştüm ama genede bir sorayım dedim sorduktan sonrada bizim topikte başka esra varmıydıki diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…