Çok geçmiş olsun canım ablan hamilemiydi rahatsızlandı galiba yazdıklarından öyle anladımdakızlar slm ben geldimablamı gördüm geldimm çok şükür bebişimiz iyimiş ama yatıyo serumla doktor kesilirse sabaha bile çıkarsın demiş ben karnında öldüyse felan die çok korktumdu
çıkınca annem alıcak götürücek gel yat bizde dedi öle işte sizde kaynatmışınız maşallah sürümüze kaç kişi olmuşunuz gene
Çok sevindim gerçekten İpekin iyi olmasına canım .Daha da iyi olacak inşgeldim kızlar ipeği uyuttum kendimi buraya attım
ama zaten pc açık kalmış hep burdaymışım :)
durumumuz iyi. doktor daha iyi gördüm dedi. ventolini 8 saatte bir yarıma düşürdük. flixotide a devam sabah akşam. salı tekrar görücek. öksürük birazda allerjik gibi,salı duruma göre bakıcaz dedi geldik eve.
burcu yazdım ama oğlum gelip sildi yazdıklarımı.
bende karslıyım canım.eşimde karslı başka memlekete gelin gitmedim anlayacağın..
niresinden karsın..içinden mi
Çok geçmiş olsun canım ablan hamilemiydi rahatsızlandı galiba yazdıklarından öyle anladımda
İyi olmasına sevindim ikisininde annen bakarsa biraz daha iyi olur tabi .Allah bebişinizi size bağışlasın
Çok sevindim gerçekten İpekin iyi olmasına canım .Daha da iyi olacak inş
Bu arada Mertoşa bir haller oldu uykusunu aldı baya güzel uyudu yani yeni kalkmıştı .Karnı tok altı temiz başka ne dersi varsa kucağımdan bırakınca nasıl ağlıyor gözünden yaşlar gelesiye kadar
Hey Allahım şuram ağrıyor diyebilse çaresine bakacağımda .Kucağıma yapıştı bişey yazmamada müsade etmiyor .Malesef bir süre sadece okumaya çalışacağım tabi becerebilirsem
kars erkekleri kızlarını kimseye vermiyorlar anlaşılan.benimde eşim karslı canım.
ben Arpaçay' lıyım :)
ve sen hep daha önceden gördüm mü acaba derdim.anammm kız sen şimdi bein kaynanagillerden çıkmaa ammmmmannn :)
sen neresindensin canım.
Yağız oğlanında adı ordan geliyor ele mi.
Ben de çıkıyorum kızlar görüşürüz
sagol canım...Çok geçmiş olsun canım ablan hamilemiydi rahatsızlandı galiba yazdıklarından öyle anladımda
İyi olmasına sevindim ikisininde annen bakarsa biraz daha iyi olur tabi .Allah bebişinizi size bağışlasın
Bu arada Mertoşa bir haller oldu uykusunu aldı baya güzel uyudu yani yeni kalkmıştı .Karnı tok altı temiz başka ne dersi varsa kucağımdan bırakınca nasıl ağlıyor gözünden yaşlar gelesiye kadar
Hey Allahım şuram ağrıyor diyebilse çaresine bakacağımda .Kucağıma yapıştı bişey yazmamada müsade etmiyor .Malesef bir süre sadece okumaya çalışacağım tabi becerebilirsem
hoşbuldum canım sağol korkumuştum rahatladım tabiBugünde kalabalıkızzz ohooo
esma hoşgeldin için rahat etmiştirrr
sağol ayşegülcümaman iyiyimiş.sevindim..kucagına sağ sağlim alır inşallah.
kız burcu alemsin.asında yeniliklere pek alışamıyor annelerimizve babalarımız.bence normal..
ne karsı kız
evet cnm ya analar ah ah demi kendimzde anne olunca daha kıymet biliniogittin gördün için rahat etmiştir en azından.gitsin tabi annende dinlenir yatar kendini iyi hissedincede evine geçer...ahh analar ahhh
sağol aytencimesmacım iyi yapmışsın gitmekle için rahatlamıştır hastaneden çıkınca annene gitmeside iyi olur en azından yatar kalkmaz yerinden
ay canım maşallah aman nazar olmasın kuzuya iyiye gitmesine sevindimgeldim kızlar ipeği uyuttum kendimi buraya attım
ama zaten pc açık kalmış hep burdaymışım :)
durumumuz iyi. doktor daha iyi gördüm dedi. ventolini 8 saatte bir yarıma düşürdük. flixotide a devam sabah akşam. salı tekrar görücek. öksürük birazda allerjik gibi,salı duruma göre bakıcaz dedi geldik eve.
elifçim sağol cnmesmacım hadi gözünüz aaydın ablanınve bebeğin iyi olmasına sevindim..
selmacım ohhh iyi yaptın çok tatlıymış bana kadar geldi tadı..
zeynepcim seninde gözün aydın ipektoş iyiye doğru gidiyomuş. yarına bişiyciği kalmıycak inşallah annesi..
canım birlikte olmak istersen bunlar sorun deilde istemiyosan gitmeyi , anneminde bi odada sobası yanıyo toplanınca kardeşler felan vız geliyo odadan çıkmak isterse giydiriyom gezdiroymaz önceannem aradı yarın bizegelin diye halalarım gelicekmiş onlara bende sürüsüne bereket 4 tane hala var çoluk çocuk cümbürcemaat eeevde sobalı 1 odaya gencerle tıkılamıyoruzda çıkmak emeklemek istiyo heryerde hiçgidesim yok benimde attım kocişin üstüne bakalım gelirse gelirizdedim bir umut annemler gelir ilerleyen saatlerdede olsa diyodum o umutta kesildi(kaynanaları çağırmasa bari benimki
Çok geçmiş olsun canım ablan hamilemiydi rahatsızlandı galiba yazdıklarından öyle anladımda
babanem gıbı konustun kızipek kuşuma çok sevindim kız zeynep sende kır belini evde otur kimseyide kabul etme çocuk iyice toparlansın şimdi aksıranı tıksarını var çocuk tam düzeliyorderken bozulmasın gene
sağol kuşummmhoşbuldum canım sağol korkumuştum rahatladım tabi
sağol ayşegülcüm
burcu kız benimde hoşuma giti sizin diyoloklar komik :))
evet cnm ya analar ah ah demi kendimzde anne olunca daha kıymet bilinio
sağol aytencim
ay canım maşallah aman nazar olmasın kuzuya iyiye gitmesine sevindim
elifçim sağol cnm
canım birlikte olmak istersen bunlar sorun deilde istemiyosan gitmeyi , anneminde bi odada sobası yanıyo toplanınca kardeşler felan vız geliyo odadan çıkmak isterse giydiriyom gezdiroym
evet tuğbacım hamile rahatsızlandı ama iyiye gidio
mertoşta zırlıyomuş bazen öle yapıyolar değişik bişiylerle oynamazına izin verince susuyo benimki başka odaya götürü ütüyü gösteriyom çekmeceleri açıtıroym felan
bende karslılara gelin gittim pınarcım eşim karslı sarıkamış taşlıgüney köyümüydü neydi köyün adıda..aslen kafkas göçmeni karsa yerleşmiş dedeleri falan...burcu yazdım ama oğlum gelip sildi yazdıklarımı.
bende karslıyım canım.eşimde karslı başka memlekete gelin gitmedim anlayacağın..
niresinden karsın..içinden mi
Ben de çıkıyorum kızlar görüşürüz
babanem gıbı konustun kız
kır belini falan oda öyle der
peki babaneciiimmmm
sağol kuşummm
dün ne güzel yemek yemişti defne kuş.bugün iki kaşaktan sonra kafayı sağa sola ceviriyo.istemiyorum diyo.zorlamayacagım..
bende karslılara gelin gittim pınarcım eşim karslı sarıkamış taşlıgüney köyümüydü neydi köyün adıda..aslen kafkas göçmeni karsa yerleşmiş dedeleri falan...
oo selmacım sende kars gelinisin demek ne güzel.
valla ben hiç karsa gitmedim bilmiyorumki neresidir oralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?