2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım ablan hamilemiydi rahatsızlandı galiba yazdıklarından öyle anladımda
İyi olmasına sevindim ikisininde annen bakarsa biraz daha iyi olur tabi .Allah bebişinizi size bağışlasın

Çok sevindim gerçekten İpekin iyi olmasına canım .Daha da iyi olacak inş

Bu arada Mertoşa bir haller oldu uykusunu aldı baya güzel uyudu yani yeni kalkmıştı .Karnı tok altı temiz başka ne dersi varsa kucağımdan bırakınca nasıl ağlıyor gözünden yaşlar gelesiye kadar
Hey Allahım şuram ağrıyor diyebilse çaresine bakacağımda .Kucağıma yapıştı bişey yazmamada müsade etmiyor .Malesef bir süre sadece okumaya çalışacağım tabi becerebilirsem

burcu yazdım ama oğlum gelip sildi yazdıklarımı.
bende karslıyım canım.eşimde karslı başka memlekete gelin gitmedim anlayacağın..
niresinden karsın..içinden mi

kars erkekleri kızlarını kimseye vermiyorlar anlaşılan.benimde eşim karslı canım.
ben Arpaçay' lıyım :)
ve sen hep daha önceden gördüm mü acaba derdim.anammm kız sen şimdi bein kaynanagillerden çıkmaa ammmmmannn :)

sen neresindensin canım.
Yağız oğlanında adı ordan geliyor ele mi.

duru da uyanınca öyle oluyor.bi memnuniyetsin öpsen sarılsan ağlar hemen.biz emziği veriyoruz ağzına kucakta 5-10 dk öylece etrafa bakınıyor sonra kendine gelince iniyor keyifleniyor.elleşme sende bırak ne istiyorsa yap al kucağına oturun.

ben susuz çamçavuş...eşimde kiziroğlu...

kaynanangiller haralıki :))
yağız ismini ben istedim ama memleketle ilgisi olmadan koydum kız.
zaten bizim büyükler söyleyemiyo ananem yağız zor yavuz olsun diyo

sagol canım...
uyku sersemıdır ıpekte oluyor oyle uyanınca 10-15 dk ınmıyor kucagımdan sonra ayılıyor anca.

ipek kuşuma çok sevindim kız zeynep sende kır belini evde otur kimseyide kabul etme çocuk iyice toparlansın şimdi aksıranı tıksarını var çocuk tam düzeliyorderken bozulmasın gene

Bugünde kalabalıkızzz ohooo
esma hoşgeldin için rahat etmiştirrr
hoşbuldum canım sağol korkumuştum rahatladım tabi

aman iyiyimiş.sevindim..kucagına sağ sağlim alır inşallah.

kız burcu alemsin.asında yeniliklere pek alışamıyor annelerimizve babalarımız.bence normal..
ne karsı kız
sağol ayşegülcüm

burcu kız benimde hoşuma giti sizin diyoloklar komik :))

gittin gördün için rahat etmiştir en azından.gitsin tabi annende dinlenir yatar kendini iyi hissedincede evine geçer...ahh analar ahhh
evet cnm ya analar ah ah demi kendimzde anne olunca daha kıymet bilinio

esmacım iyi yapmışsın gitmekle için rahatlamıştır hastaneden çıkınca annene gitmeside iyi olur en azından yatar kalkmaz yerinden
sağol aytencim

ay canım maşallah aman nazar olmasın kuzuya iyiye gitmesine sevindim

elifçim sağol cnm

canım birlikte olmak istersen bunlar sorun deilde istemiyosan gitmeyi , anneminde bi odada sobası yanıyo toplanınca kardeşler felan vız geliyo odadan çıkmak isterse giydiriyom gezdiroym

evet tuğbacım hamile rahatsızlandı ama iyiye gidio
mertoşta zırlıyomuş bazen öle yapıyolar değişik bişiylerle oynamazına izin verince susuyo benimki başka odaya götürü ütüyü gösteriyom çekmeceleri açıtıroym felan

ipek kuşuma çok sevindim kız zeynep sende kır belini evde otur kimseyide kabul etme çocuk iyice toparlansın şimdi aksıranı tıksarını var çocuk tam düzeliyorderken bozulmasın gene
babanem gıbı konustun kız
kır belini falan oda öyle der
peki babaneciiimmmm

sağol kuşummm

Aman bir rahat vermiyor okumak bile çok zor çıkıyorum artık .Oyun oynayalım belki susar
Herkese iyi akşamlar

burcu yazdım ama oğlum gelip sildi yazdıklarımı.
bende karslıyım canım.eşimde karslı başka memlekete gelin gitmedim anlayacağın..
niresinden karsın..içinden mi
bende karslılara gelin gittim pınarcım eşim karslı sarıkamış taşlıgüney köyümüydü neydi köyün adıda..aslen kafkas göçmeni karsa yerleşmiş dedeleri falan...

yeni kalktıklarında huysuz oluyorlar canım hepsi aynı, profil resminizde çok güzelmiş kocaman delikanlı olmuş mertkan

Ben de çıkıyorum kızlar görüşürüz

görüşürüz canım iyi akşamlar.....

evet evet bizdede denir kır belini falan.yöresel konuşmalar eski hanımlarımazda hala vardır..
ankara şivesii....zaaarrr..(sanırım).viiliii..(inanmıyorum), gibi.aklıma gelres yazayım yaa..

babanem gıbı konustun kız
kır belini falan oda öyle der
peki babaneciiimmmm

sağol kuşummm

biliyormusun bende diyecektim ama kırırlırmı acaba dedim.sen ipeği çok dışarı çıkartıyorsun ve ince iydiriyorsun.bak facede resimlerine bakıyorum arabada ama üstünde merserize badi var .bize sıcak geliyor ama onlar üşüyor.sıcağa alışmasın istiyorsun biliyorum ama bırak alışsın.kalın giydir şu çoçuğu.o bi öksürse herkes ah yavrum der ama senin çiğerin parçalanır nasıl öksürdü diye.havallar belli olmuyor bugün sıcak yarın toton donuyor.

dün ne güzel yemek yemişti defne kuş.bugün iki kaşaktan sonra kafayı sağa sola ceviriyo.istemiyorum diyo.zorlamayacagım..

komşu geldi bi kahve içtk..
evde yapıyomuş boğazından geçmemiş bensiz..
kapmış makinayı içinde kahveyle yallah bize..
benm sıpalrda uyudu..
ilk defa utku hadi git yat oğlum dedim ve itirazsız uyudu
burakta ayağımda salladım aç aç uyudu sıpa.
yine hiç iştahı yok..
aman napıym ne zmn acıkırsa ozmn yesin

dün ne güzel yemek yemişti defne kuş.bugün iki kaşaktan sonra kafayı sağa sola ceviriyo.istemiyorum diyo.zorlamayacagım..

bencede zorlama tiksiniyorlar sonra..
ipoş düzelmş çok sevindim darısı benm paşaya..
ara ara öksürüyo bizimki hala..
dr a da gitmedik aradık normal dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…