evet evet bizdede denir kır belini falan.yöresel konuşmalar eski hanımlarımazda hala vardır..
ankara şivesii....zaaarrr..(sanırım).viiliii..(inanmıyorum), gibi.aklıma gelres yazayım yaa..
biliyormusun bende diyecektim ama kırırlırmı acaba dedim.sen ipeği çok dışarı çıkartıyorsun ve ince iydiriyorsun.bak facede resimlerine bakıyorum arabada ama üstünde merserize badi var .bize sıcak geliyor ama onlar üşüyor.sıcağa alışmasın istiyorsun biliyorum ama bırak alışsın.kalın giydir şu çoçuğu.o bi öksürse herkes ah yavrum der ama senin çiğerin parçalanır nasıl öksürdü diye.havallar belli olmuyor bugün sıcak yarın toton donuyor.
oo selmacım sende kars gelinisin demek ne güzel.
valla ben hiç karsa gitmedim bilmiyorumki neresidir oralar..
yağız paşa uyudu bende hemen mutfağa girip yemekleri halledeyim.
görüşürüz kızlar.gelirim işim bitince.
görüşürüz canım kolay gelsin.....yağız paşa uyudu bende hemen mutfağa girip yemekleri halledeyim.
görüşürüz kızlar.gelirim işim bitince.
evet burcucum eşim karslı....Selma sen bizim gelinmişsin ya .
kız sen ankaralımıydın.senin akrabalar var orda biliyorumda seninde oralı olduğunu atlamışım.
bizim evde hiç konuşulmaz şiveli ama babaannem ve dedemde hepsini öğrendim konuşmalarını anlarım.birde azerice konuşmalarıda anlıyorum 1-2 azerbaycanlı müşterim geldi öyle net anlıyorum ki ofistekiler dumur ne diyor nasıl anladıın eee işin sırrı memlekette.
görüşürüz esmacım....kızlar bende çıkıyorum öpüyorum gece girerim belki
Selma sen bizim gelinmişsin ya .
kız sen ankaralımıydın.senin akrabalar var orda biliyorumda seninde oralı olduğunu atlamışım.
bizim evde hiç konuşulmaz şiveli ama babaannem ve dedemde hepsini öğrendim konuşmalarını anlarım.birde azerice konuşmalarıda anlıyorum 1-2 azerbaycanlı müşterim geldi öyle net anlıyorum ki ofistekiler dumur ne diyor nasıl anladıın eee işin sırrı memlekette.
bence cok gıydırmeyın kızlar bebeleri.
ne bilim ben boyle dusunuyorum
üşümesi terlemesinden çok daha iyi
terleyince bi an bile olsa soguk yese direk akıyor burunları.
hasta diye eve kapatmanında anlamı yok
giydir güzelce çıkar gezdir.
bebek arabasında rüzgarlık var yagmurluk war tak beresını atkısını cıkar.hatta agzını bıle kaparsan atkıyla nerden temız hava alıcak bu cocuklar? bence temız havaya ıhtıyacları war. eve kapanmak cozum degıl.
bizde ipekle sana ve kızlara sevgilerimizi yolluyoruz...gecen sene yılbaşında eşimle konuşuyorduk.seneye defne aramızda olur inşallah.ve bakalım seneye nerde kimle olacagız diyoduk.vay bee maraş kimin aklına gelirdi:86:
bakalım seneye nerde ve kimle olacgız bakalık.
allah hayırlı yıllar .hayırlı günler nasip etsin.sağlıkla sıhatle geçirelim inşallah.umudumuz.mutlulugumuz hiç eksik olmasın..hepinizin yeni yılını kutluyorum.Dostlarım... iyiki tanımışım sizleri hepinizi tek tek kucaklayıp öpüyorumm..allaha emahet olun.bende çıkayımm..
bencede. evler kapalı mekan,ne kadar havalandırabiliyosun ki evi. avm lerde kapalı. temız hava gerek.ben çıkarıyorum zeynebi şapkasını atkısını takıp alışmaları lazım, temiz hava almaları gerekiyor.....
ben çıkarıyorum zeynebi şapkasını atkısını takıp alışmaları lazım, temiz hava almaları gerekiyor.....
gecen sene yılbaşında eşimle konuşuyorduk.seneye defne aramızda olur inşallah.ve bakalım seneye nerde kimle olacagız diyoduk.vay bee maraş kimin aklına gelirdi:86:
allah hayırlı yıllar .hayırlı günler nasip etsin.sağlıkla sıhatle geçirelim inşallah.umudumuz.mutlulugumuz hiç eksik olmasın..hepinizin yeni yılını kutluyorum.Dostlarım... iyiki tanımışım sizleri hepinizi tek tek kucaklayıp öpüyorumm..allaha emahet olun.bende çıkayımm..
gecen sene yılbaşında eşimle konuşuyorduk.seneye defne aramızda olur inşallah.ve bakalım seneye nerde kimle olacagız diyoduk.vay bee maraş kimin aklına gelirdi:86:
valla ben korkuyorum ne yalan söylüym dışarı çıkarmaya..
yoksa canım gidiyo ama dahada ilerler diye çıkmıyoruz.
sanki evde olunca koruma altına almışım gibi geliyo yanlış ama napıym..
valla ben korkuyorum ne yalan söylüym dışarı çıkarmaya..
yoksa canım gidiyo ama dahada ilerler diye çıkmıyoruz.
sanki evde olunca koruma altına almışım gibi geliyo yanlış ama napıym..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?