2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh hangısı sevmıyor gezmeyıı allahsen
bende montunu gıydırır sapka atkısını takarım,he atkı pek tutmaz zilli o ayrı :)
arabasında yagmurlugu war onuda kapadımı ne yagmur alır ne ruzgar
ohhhh gezin
abartmadan tabi. bencede gunde 10-15 dk da olsa temız hava gerenk

ya eskıler oyle serap anlatamazsın. mesela doktora gıderken halam aradı way cıkarıyonuz da usutuyonuz da saydı saydı bıssuru. cınler tepeme cıkıyo bısey demıyorum yaşlılar alınırlar diye. orda cocuklardan kaptı kapıcagını usutmekle alakası yok desem kırılıcak bılıyorum. neyse dedım kapadım bende.
ipekte cok terlıyor. sırtı degıl ama kafası su ıcınde kalıyor. kafayı gor banyo yapmıs gıbı oluyor ama sırtında gram ter yok. nasıl iş bilemedim... enteresan...

ana ben geldim herkes gidiyooo...

2010 daki gibi (doğumlar, bebekler, hediyeler, paylaşımlar ve tüm güzellikler) hayatınız boyunca sizinle olsun.
MUTLU YILLARRR

aynen öyle mutfağa gitmek wc yegitmek ölüm arkamdan öyle bir ağlıyokiama kendi evimde nereye gidersem gideyim ağlayarakta olsageliyo beni görüncede sırıtıyo helekibanyoda yakaladıysa beni keyfine diyecek yok:)
kalabalık ve sobalı olunca zor be elifcim.gitmemek daha hayırlı bencede.
eee sende kocişe söyle dinlenelim uzanalım gelen giden olmasa de belki anlar çağırmaz hıı
gitmeyi oda pek istemez gibi geliyor desem gidelimdiye itiraz etmez ama bilmiyorumki yalnızmı olucaz köskös oturucazmı çağıralım ne var diyebilme ihtimali çok bende ozaman annemlere gidelim derim:))
esma tam üstüne bastın aslında elbette sobalı küçükoda oğlum için ön planda ama babaannem ve kızlarını hiç sevmem ..klasik olur onlarla sohbette eğlencede.. kardeşim ve ablam geldiğinde hiç dinlemem soba neyin (gerçi onlarda böyle kalabalık olmuyorda) koşa koşa giderim
ohh ne düşünceli komşuymuş bayıldım bayıldım aferin ona:)utkununda uyku sorunuvar demekki o yaşlarda daha bir zor oluyor sanırım söz dinletmek:) burakta aç olsa uyumazdı sibelcim uyuyan bebek yiyor yiyen bebek uyuyor ben bunu öğrendim:))

güzel dilekler için hepinize çok teşekkürle..
hepinize mutlu sağlıklı ve huzur içinde güzel ve uzun yıllar diliyorum

elıf ıpek yıyor ama uyumuyor
o nasıl olucak

ana ben geldim herkes gidiyooo...

2010 daki gibi (doğumlar, bebekler, hediyeler, paylaşımlar ve tüm güzellikler) hayatınız boyunca sizinle olsun.
MUTLU YILLARRR

yok canım ben burdayım sıpalr uyuyo yemeğimde ocakta kocişte geç gelcekmş:92:
iyi dileklerin için çok sağol..sanada mutu yıllar

Son düzenleme:

amin canım seninde yeni yılın kutlu olsun

selma du bende yarın oğluşları alıp bim e gideyim bak canım çekti..
bu hafta müzkli hacyatmaz varmış kapışmazlarda elime geçerse alayım bi tane..
kendilerine bi arkadaş olsun evde

yılbaşında bizde evdeyiz zaten benm kociş öyle yılbaşı neyin anlamaz..
ne farkı varki diyo idrak edemiyo sanrsam yeni bi yıla girdiğimizi
anlatıyom ama anlamıyo...

elıf ıpek yıyor ama uyumuyor
o nasıl olucak
yemesi güzel tabi sende onunla idare et diye artıkım heralde zynepcim ne biliyim(istisnasınız dicektim sibel demiş ben diyemedim)
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar yarın yine görüşürüz inş

iyi akşamlar canım inşallah görüşürüz yarın yine öpüyorum 2 böcek 1 çiçeğini:)

ehhh bunada sukur en azından yıyor...

selmacım gorusuruzz

iyi akşamlar kızlar komşudaydım yasin okuması yaptı sonra da aşure dağıttı.. çok güzel oldu bende arada yapmak istiyorum böyle şeyler.. evlere dağılırken de herkese hediye verdi.. ne kadar güzel oldu yaa bende yapaağım en kısa zamanda böyle şeyler..

ee nasılsınız bakalım..

Merhaba canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür bebiklerim uyyo bende net başına geçim dedim sen nasılsın canım?

iyi akşamlar iyidir sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…