ahhh hangısı sevmıyor gezmeyıı allahsenarada çıkarmak gerekiyor sibelcim,zeynebinde dediği gibi evleri havalandırıyoruz ama nekadar havalanıyor, çocuklara gerekli temiz hava, 10 dakkikalığına bile olsa çıkarıyorum ben, bime birlikte gidiyoruz mesela, anneme kalsa montta az geliyor kalın battaniye sar diyor bana, ama ben montunu giydirip şapkasını atkısını takıp çıkarıyorum, zeynebinde çok hoşuna gidiyor giyinmeyi değil ama gezmeyi çok seviyor cadı kızım......
Öğleden sonramı toplantıda yedimSaat 18 de de yılbaşı kutlaması var.. birazdan da gidip süt sağcam zaten heh gün bitti
Zeynep Esma görüzünüz aydın kızlar..
Zeynepçim sana katılıyorum çok giydirmem ben de zaten.. benim oğlum hem kıpırdaklıktan hem de genetik(benden) aşırı terliyor.. ve çok ta sıkıntılı.. şimdi evde babaneyle dedesiyle ya onlar acayip pimpirikli burnunu çıkarmıyorlar çocuğun dışarı üşürmüş diye neyssssssse bugün son yarın evdeyim haftasonu da gideceklermiş..
Bugün ve yarın bi daha girememe ya da hepinizi görememe ihtimaline karşı
Ailenizle sevdiklerinizle nice mutlu yıllar diliyorum..
Ayrıca canım arkadaşlarım yeni yılda ve nice yeni yıllarda arkadaşlığımızın devam etmesini temenni ediyorum.
Kuzularımın hepsini de kocaman kocaman öpüyorum
selamlarr
ben geldim
şükür kavuşturana
selamlarr
ben geldim
şükür kavuşturana
aynen öyle mutfağa gitmek wc yegitmek ölüm arkamdan öyle bir ağlıyokiama kendi evimde nereye gidersem gideyim ağlayarakta olsageliyo beni görüncede sırıtıyo helekibanyoda yakaladıysa beni keyfine diyecek yok:)sobalı ewde zor oluyor. benımde kaynanamların ewı sobalı. gıtmek ıstemıyorum. odaya tıkılıyoruz durmuor ıpek sıkılıyor. bıde bı yakıyolar sobayı ılk 15 dk nefes alamıyoruz bı anda parlıyo hamam gıbı oluyo kucucuk oda.
ay ınsallah canım aminn
gitmeyi oda pek istemez gibi geliyor desem gidelimdiye itiraz etmez ama bilmiyorumki yalnızmı olucaz köskös oturucazmı çağıralım ne var diyebilme ihtimali çok bende ozaman annemlere gidelim derim:))kalabalık ve sobalı olunca zor be elifcim.gitmemek daha hayırlı bencede.
eee sende kocişe söyle dinlenelim uzanalım gelen giden olmasa de belki anlar çağırmaz hıı
esma tam üstüne bastın aslında elbette sobalı küçükoda oğlum için ön planda ama babaannem ve kızlarını hiç sevmem ..klasik olur onlarla sohbette eğlencede.. kardeşim ve ablam geldiğinde hiç dinlemem soba neyin (gerçi onlarda böyle kalabalık olmuyorda) koşa koşa giderimhoşbuldum canım sağol korkumuştum rahatladım tabi
elifçim sağol cnm
canım birlikte olmak istersen bunlar sorun deilde istemiyosan gitmeyi , anneminde bi odada sobası yanıyo toplanınca kardeşler felan vız geliyo odadan çıkmak isterse giydiriyom gezdiroym
evet tuğbacım hamile rahatsızlandı ama iyiye gidio
mertoşta zırlıyomuş bazen öle yapıyolar değişik bişiylerle oynamazına izin verince susuyo benimki başka odaya götürü ütüyü gösteriyom çekmeceleri açıtıroym felan
ohh ne düşünceli komşuymuş bayıldım bayıldım aferin ona:)utkununda uyku sorunuvar demekki o yaşlarda daha bir zor oluyor sanırım söz dinletmek:) burakta aç olsa uyumazdı sibelcim uyuyan bebek yiyor yiyen bebek uyuyor ben bunu öğrendim:))komşu geldi bi kahve içtk..
evde yapıyomuş boğazından geçmemiş bensiz..
kapmış makinayı içinde kahveyle yallah bize..
benm sıpalrda uyudu..
ilk defa utku hadi git yat oğlum dedim ve itirazsız uyudu
burakta ayağımda salladım aç aç uyudu sıpa.
yine hiç iştahı yok..
aman napıym ne zmn acıkırsa ozmn yesin
Öğleden sonramı toplantıda yedimSaat 18 de de yılbaşı kutlaması var.. birazdan da gidip süt sağcam zaten heh gün bitti
Zeynep Esma görüzünüz aydın kızlar..
Zeynepçim sana katılıyorum çok giydirmem ben de zaten.. benim oğlum hem kıpırdaklıktan hem de genetik(benden) aşırı terliyor.. ve çok ta sıkıntılı.. şimdi evde babaneyle dedesiyle ya onlar acayip pimpirikli burnunu çıkarmıyorlar çocuğun dışarı üşürmüş diye neyssssssse bugün son yarın evdeyim haftasonu da gideceklermiş..
Bugün ve yarın bi daha girememe ya da hepinizi görememe ihtimaline karşı
Ailenizle sevdiklerinizle nice mutlu yıllar diliyorum..
Ayrıca canım arkadaşlarım yeni yılda ve nice yeni yıllarda arkadaşlığımızın devam etmesini temenni ediyorum.
Kuzularımın hepsini de kocaman kocaman öpüyorum
aynen öyle mutfağa gitmek wc yegitmek ölüm arkamdan öyle bir ağlıyokiama kendi evimde nereye gidersem gideyim ağlayarakta olsageliyo beni görüncede sırıtıyo helekibanyoda yakaladıysa beni keyfine diyecek yok:)
gitmeyi oda pek istemez gibi geliyor desem gidelimdiye itiraz etmez ama bilmiyorumki yalnızmı olucaz köskös oturucazmı çağıralım ne var diyebilme ihtimali çok bende ozaman annemlere gidelim derim:))
esma tam üstüne bastın aslında elbette sobalı küçükoda oğlum için ön planda ama babaannem ve kızlarını hiç sevmem ..klasik olur onlarla sohbette eğlencede.. kardeşim ve ablam geldiğinde hiç dinlemem soba neyin (gerçi onlarda böyle kalabalık olmuyorda) koşa koşa giderim
ohh ne düşünceli komşuymuş bayıldım bayıldım aferin ona:)utkununda uyku sorunuvar demekki o yaşlarda daha bir zor oluyor sanırım söz dinletmek:) burakta aç olsa uyumazdı sibelcim uyuyan bebek yiyor yiyen bebek uyuyor ben bunu öğrendim:))
güzel dilekler için hepinize çok teşekkürle..
hepinize mutlu sağlıklı ve huzur içinde güzel ve uzun yıllar diliyorum
selamlarr
ben geldim
şükür kavuşturana
ana ben geldim herkes gidiyooo...
2010 daki gibi (doğumlar, bebekler, hediyeler, paylaşımlar ve tüm güzellikler) hayatınız boyunca sizinle olsun.
MUTLU YILLARRR
elıf ıpek yıyor ama uyumuyor
o nasıl olucak
ana ben geldim herkes gidiyooo...
2010 daki gibi (doğumlar, bebekler, hediyeler, paylaşımlar ve tüm güzellikler) hayatınız boyunca sizinle olsun.
MUTLU YILLARRR
aynen öyle mutfağa gitmek wc yegitmek ölüm arkamdan öyle bir ağlıyokiama kendi evimde nereye gidersem gideyim ağlayarakta olsageliyo beni görüncede sırıtıyo helekibanyoda yakaladıysa beni keyfine diyecek yok:)
gitmeyi oda pek istemez gibi geliyor desem gidelimdiye itiraz etmez ama bilmiyorumki yalnızmı olucaz köskös oturucazmı çağıralım ne var diyebilme ihtimali çok bende ozaman annemlere gidelim derim:))
esma tam üstüne bastın aslında elbette sobalı küçükoda oğlum için ön planda ama babaannem ve kızlarını hiç sevmem ..klasik olur onlarla sohbette eğlencede.. kardeşim ve ablam geldiğinde hiç dinlemem soba neyin (gerçi onlarda böyle kalabalık olmuyorda) koşa koşa giderim
ohh ne düşünceli komşuymuş bayıldım bayıldım aferin ona:)utkununda uyku sorunuvar demekki o yaşlarda daha bir zor oluyor sanırım söz dinletmek:) burakta aç olsa uyumazdı sibelcim uyuyan bebek yiyor yiyen bebek uyuyor ben bunu öğrendim:))
güzel dilekler için hepinize çok teşekkürle..
hepinize mutlu sağlıklı ve huzur içinde güzel ve uzun yıllar diliyorum
olmasak şaşarım
yemesi güzel tabi sende onunla idare et diye artıkım heralde zynepcim ne biliyim(istisnasınız dicektim sibel demiş ben diyemedimelıf ıpek yıyor ama uyumuyor
o nasıl olucak
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar yarın yine görüşürüz inş
yemesi güzel tabi sende onunla idare et diye artıkım heralde zynepcim ne biliyim(istisnasınız dicektim sibel demiş ben diyemedim)
iyi akşamlar canım inşallah görüşürüz yarın yine öpüyorum 2 böcek 1 çiçeğini:)
Merhaba canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür bebiklerim uyyo bende net başına geçim dedim sen nasılsın canım?iyi akşamlar kızlar komşudaydım yasin okuması yaptı sonra da aşure dağıttı.. çok güzel oldu bende arada yapmak istiyorum böyle şeyler.. evlere dağılırken de herkese hediye verdi.. ne kadar güzel oldu yaa bende yapaağım en kısa zamanda böyle şeyler..
ee nasılsınız bakalım..
iyi akşamlar kızlar komşudaydım yasin okuması yaptı sonra da aşure dağıttı.. çok güzel oldu bende arada yapmak istiyorum böyle şeyler.. evlere dağılırken de herkese hediye verdi.. ne kadar güzel oldu yaa bende yapaağım en kısa zamanda böyle şeyler..
ee nasılsınız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?