iyi akşamlar kızlar komşudaydım yasin okuması yaptı sonra da aşure dağıttı.. çok güzel oldu bende arada yapmak istiyorum böyle şeyler.. evlere dağılırken de herkese hediye verdi.. ne kadar güzel oldu yaa bende yapaağım en kısa zamanda böyle şeyler..
ee nasılsınız bakalım..
Merhaba canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür bebiklerim uyyo bende net başına geçim dedim sen nasılsın canım?
iyi akşamlar iyidir sen nasılsın...
allah kabul etsın canım.
ıyıyız sen nasılsın? ömürün komik dişleri ne alemde
benim (kociş değil şuan ona kızgınım oyüzden) koca yine geç gelicekmiş offf yaa bıktım wala bıktım koskoca günde gencerle ilgilendiği zaman 15 dk dün öyleydi bugünde öyle olucak((
slm kızlar uzun zamandır buralara gelemiyordum 1 hafta kadar oldu sanırım . Bel agrısı cekiyordum ahmetimde huzursuz bu aralar yemek yemez uyumaz geceleri 2 de zorla uyutuyorum . sabah aynı saatte uyanıyor 7:30 da .
Umarım herkez iyidr bebişlerde anneleride.
Yılbaşını balıkesirde kayınvalidemlerle gecirecegiz .Onun için bu gece yola cıkarız ben ancak pazartesi girebilirim.Şimdiden herkezin yeni yılını kutluyorum Allah evlatlarınızla nice uzun yıllara erdirsin inşallah.
hoşgeldinnnnnnnnnn
serap yazmayı unuttum bacım bakkk sanada ıyı seneler tosbık oglunu azcık öp yerimeeeeeeee
hoşgeldin hülyacım nasılsın canım miraycık nasıl,
hoşeldin bencede şükür kavuşturana..
amin hülyacım sanada iyi yıllar canım
yok canım ben burdayım sıpalr uyuyo yemeğimde ocakta kocişte geç gelcekmş:92:
iyi dileklerin için çok sağol..sanada mutu yıllar
Merhaba canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür bebiklerim uyyo bende net başına geçim dedim sen nasılsın canım?
selam kızlar.. nasılsınızz..
biz bugün daha iyiyiz çok şükür.. ilaçlar iyi geldi..ama antibiyotikten sanırım feci halde pişik oldu poposu. evde vardı ama popolin verdi karşı komşum onu sürdüm uyuyor şimdi..
bide iştahı açılsa ..
dileyin benden ne dilerseniz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?