2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

allah kabul etsın canım.
ıyıyız sen nasılsın? ömürün komik dişleri ne alemde

benm adam geç gelckmş gidip ekmek alayım..
çocuklarda yatıyo ama inş uyanmazlar gelene kaaaaa..

Merhaba canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür bebiklerim uyyo bende net başına geçim dedim sen nasılsın canım?

yerim ben senin bebiklerini ay özlem ne güzel yaa ikiz gibi büyüyecekler abi kardeş.. imreniyorum valla.. acaba ben de??

iyi akşamlar iyidir sen nasılsın...

allaha şükür iyilik canım ömür efendiyi uyuttum sizlere bi bakayım dedim.. özledim sizleri valla

allah kabul etsın canım.
ıyıyız sen nasılsın? ömürün komik dişleri ne alemde

hala komik.. 5 te kaldık.. 6.yı bekliyoruz
amin zeynepcim.

benim (kociş değil şuan ona kızgınım oyüzden) koca yine geç gelicekmiş offf yaa bıktım wala bıktım koskoca günde gencerle ilgilendiği zaman 15 dk dün öyleydi bugünde öyle olucak ((

benim (kociş değil şuan ona kızgınım oyüzden) koca yine geç gelicekmiş offf yaa bıktım wala bıktım koskoca günde gencerle ilgilendiği zaman 15 dk dün öyleydi bugünde öyle olucak ((

kız kocana niye kızıyosun iş bu ne yapsın adam çalışmasaydı onada kızardın

slm kızlar uzun zamandır buralara gelemiyordum 1 hafta kadar oldu sanırım . Bel agrısı cekiyordum ahmetimde huzursuz bu aralar yemek yemez uyumaz geceleri 2 de zorla uyutuyorum . sabah aynı saatte uyanıyor 7:30 da .
Umarım herkez iyidr bebişlerde anneleride.
Yılbaşını balıkesirde kayınvalidemlerle gecirecegiz .Onun için bu gece yola cıkarız ben ancak pazartesi girebilirim.Şimdiden herkezin yeni yılını kutluyorum Allah evlatlarınızla nice uzun yıllara erdirsin inşallah.

hoş geldin canım bu ara hepsinde var bir huzursuzluk inşallah geçer sizinde ailece yeni yılınız kutlu olsun inşallah yeni yılda her istediğiniz gerçek sağlığınız yerinde mutlu huzurlu bir yıl olsun

fatoş napıyosun iyimisin aras nasıl iyileştimi şimdiden doğum günü kutlu olsun sağlıklı sıhhatli nice mutlu yıllara yeni yılınızda ailece kutlu olsun huzurlu mutlu sağlıklı bir yıl olsun her ne dileğin varsa gerçek olsun

selam kızlar.. nasılsınızz..
biz bugün daha iyiyiz çok şükür.. ilaçlar iyi geldi..ama antibiyotikten sanırım feci halde pişik oldu poposu. evde vardı ama popolin verdi karşı komşum onu sürdüm uyuyor şimdi..
bide iştahı açılsa ..
dileyin benden ne dilerseniz.:)

hoşgeldinnnnnnnnnn

serap yazmayı unuttum bacım bakkk sanada ıyı seneler tosbık oglunu azcık öp yerimeeeeeeee

hoşbulduk dicem ama geç kaldım ( sadece selam verebildim yani: miray uyandı ve bi daha net başına geçemedim.

hoşgeldin hülyacım nasılsın canım miraycık nasıl,

canım benim sağol. iyi çok şükür cadı. sadece hala dişi yok.

hoşeldin bencede şükür kavuşturana..

hiç sormaa ( yine babamla uğraştım kaç gün... kardeşim ve eşini yemeğe aldım. ya bi de benim bilgisayar oturduğum odada değil. soğuk oluyor burası, o yüzden sadece miray uyuduğu zaman bilg. başına geçebiliyorum.

amin hülyacım sanada iyi yıllar canım

sağol tatlım.

yok canım ben burdayım sıpalr uyuyo yemeğimde ocakta kocişte geç gelcekmş:92:
iyi dileklerin için çok sağol..sanada mutu yıllar

sağol bacım.
bu arada az kaldın ctesi antebe geliyorduk ama son anda vazgeçtim.
eşimin dayı kızını nişanı var. kararsızdık başta, sonra baharda düğün olacakmış: ona gelmeye karar verdik. anlayacağın baharda antepte buluşuyoruz :))) (allah izin verirse)

Merhaba canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür bebiklerim uyyo bende net başına geçim dedim sen nasılsın canım?

oyy kuzum benimm, 2 çocuk anası olmuş da internete takılırmış. maşallah sana valla.
umarım herşey yolundaır ve kuzular iyidir.
çok öptüm. mutlu yıllarrr

çok geçmiş olsun tatlım. inş bir an evvel atlatırsınız.
geçen gün mirayda da pişik olmuştu. üst kat komşum aile hekimi: travazol vermişti 2 güne kalmadan geçirdi. tavsiye ederim.

geçmiş olsun tekrar.
miroş babasını çıldırttı. ben kaçar.

muckk

ben ancak gelebildim ama kimsecikler yok..sabah beri evi temizle yemek yap ütüleri bitirmeye çalış ama bitmesin..ancak işte...bugün nedense ev hanımı modunda çalıştım...her zaman böyle şevkle yapmam da..

ya kızlar bunlar yürüyünce daha fena..5 dakka yer görmüyor pompiş....
Bahar elini de tutturmuyor,salondan odasına odadan mutfağa geziniyor bütün gün..ben de arkasında...
neyse en büyük derdimiz bu olsun tabii de ne bileyim iş yapıp yorulunca...

sedacım ellerin esağlık ozaman.güle güle kirlet
evet yrüyünce iş degişti tabi.bende ses etmeden gözle takip ediyorum düşecekmi diye.ama bi denge yapıyo kendine valla beceriyorlar..benim kızda artık bayagı yürüyo..maşallah çok hoş oluyo ))
aferim baharımaa..

İyi ki doğdun Aras
İyiki doğdun, İyi ki doğdun,
Mutlu yıllar sana....
Kuzum geçen sene bu gece 1200 lük minnacık bir adamdın, şimdi koca delikanlısın. Allah sana sağlıklı, güzel bir ömür versin Annesinin yeni yıl armağanı.....

Aras Paşamıza mutlu yıllar diliyorum...
Sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir çocukluk geçirmeni,vatana millete hayırlı,ana-babana saygılı bir evlat olmanı diliyorum..
iyi ki doğdun iyi ki varsın...Hayatla mücadelenin en güzel örneğisin sen kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…