fatoş napıyosun iyimisin aras nasıl iyileştimi şimdiden doğum günü kutlu olsun sağlıklı sıhhatli nice mutlu yıllara yeni yılınızda ailece kutlu olsun huzurlu mutlu sağlıklı bir yıl olsun her ne dileğin varsa gerçek olsun
iyi ki doğdun aras
iyiki doğdun, iyi ki doğdun,
mutlu yıllar sana....
Kuzum geçen sene bu gece 1200 lük minnacık bir adamdın, şimdi koca delikanlısın. Allah sana sağlıklı, güzel bir ömür versin annesinin yeni yıl armağanı.....
aras paşamıza mutlu yıllar diliyorum...
Sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir çocukluk geçirmeni,vatana millete hayırlı,ana-babana saygılı bir evlat olmanı diliyorum..
Iyi ki doğdun iyi ki varsın...hayatla mücadelenin en güzel örneğisin sen kuzum...
aras doğum günün kutlu olsun teyzem nice yıllaraa çok sağlıklı ve hayırlı bir evlat ol inş.
canlarım benim çok saolun ağlattınız beni sabah sabah hepinizi öpüyorum arasta öpüyor tabi kocaman hemdevay ilk doğumgünü bebeğimiz aras değilmiiii
rabbim tüm kuzulara hayırlı uzun ömür versin
iyiki doğurmuş seni annecin arascıkkkkkk
fatoşcum,aras'ın 1 yaş resmini mutlaka çek..biliyorsun slaytta başı çekiyor bizim paşa...
günaydın kızlar
aras paşanın doğum günü kultu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara
gözümün yaşı.hayatımın ışığı,beni gülümseten melek yaşamama tek sebeb,hayatımdaki en büyük gerçek allahımın emaneti minik mucizem canım oğlum,ilk göz ağrım senin sevgini nasıl ifade ederim ki annem şaairin dediği gibi kelimeler kifayetsiz kalıyo denizler mürekkep olsa yetmez,
gözlerinin içine bakınca o tatalı gülüşünü görünce dünyalar benim oluyo,babanla bana tattırdığın bu kutsal duygunun bu mutluluğun BİNBİR katını rabbim sana tattırsın annem,,senden sonra hayatımda hiç keşke olmadı ama çok iyiki var artık her cümlemde
iyiki doğdun
iyiki varsın
iyiki benimsin
iyiki benim oğlumsun
seninle OLDUĞUM hergüne binlerce kez şükürler olsun
seni çok seviyorum annecim
günaydınnn cnmmgünaydın kızlar
Aras paşanın doğum günü kultu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara
sağol cnm amin cümlemiz inş.HERKESE SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU SEVDİKLERİYLE GEÇİRECEĞİ BAL TATDINDA BİR YIL DİLİYORUM
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...İYİ SENELER....
özlemcim bende buruğum Allaha çok şükür olsun ki yavrularımıza kavuştuk güzel dilerklerin için sağol cnmGünaydın kızlar,
Bugün 2010 un son günü. Bugün biraz buruğum ben. Geçen sene bu zamanlar doğumlarımızı planlıyorduk, uyuyamama, yürüyememe problemlerimizi konuşuyorduk. Bebeğimizin odası şöyle mi olsun böyle mi olsun diye düşünüyorduk. Birbirimize hediyeler gönderiyorduk. Hem korkuyorduk hem çok heyecanlıydık. Ve hepimiz eminim bu seneyi hiçbir zaman unutamayacağız. Bu sene başımıza gelen iyi yada kötü herşey için binlerce şükür..... Bu sene hepimizi anne yaptı. hepimize binlerce şey öğretti. Bu sene bize birbirimizi daha iyi tanımamızı sağladı. Belkide güzel arkadaşlıklar verdi.
2010 yılına çok teşekkür ediyorum. Umarım 2011 de daha cok şükredecek anımız güzelliklerimiz mutluluklarımız olur. 2011 de hepimiz çok sağlıklı kahkahalı neşeli günler yaşarız bebeklerimizle....
Herkese çok güzel bir yıl diliyoruz. Yeni senede tüm gönülden gelen dilekleriniz gerçekleşir inşallah. Doruk ve annesi....
kimseler yok...
he bacım sakin buralar benimde hiç çalışasım yoköğlen çıkıcam yengemde gelmiş buraya oğluna akşama onlarıda çağırdım ben bu sene eve insan topluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?