2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

vay ilk doğumgünü bebeğimiz aras değilmiiii
rabbim tüm kuzulara hayırlı uzun ömür versin
iyiki doğurmuş seni annecin arascıkkkkkk

aras doğum günün kutlu olsun teyzem nice yıllaraa çok sağlıklı ve hayırlı bir evlat ol inş.

vay ilk doğumgünü bebeğimiz aras değilmiiii
rabbim tüm kuzulara hayırlı uzun ömür versin
iyiki doğurmuş seni annecin arascıkkkkkk
canlarım benim çok saolun ağlattınız beni sabah sabah hepinizi öpüyorum arasta öpüyor tabi kocaman hemde
fatoşcum,aras'ın 1 yaş resmini mutlaka çek..biliyorsun slaytta başı çekiyor bizim paşa...

çekçem canım çekmemem mi...

gözümün yaşı.hayatımın ışığı,beni gülümseten melek yaşamama tek sebeb,hayatımdaki en büyük gerçek allahımın emaneti minik mucizem canım oğlum,ilk göz ağrım senin sevgini nasıl ifade ederim ki annem şaairin dediği gibi kelimeler kifayetsiz kalıyo denizler mürekkep olsa yetmez,
gözlerinin içine bakınca o tatalı gülüşünü görünce dünyalar benim oluyo,babanla bana tattırdığın bu kutsal duygunun bu mutluluğun BİNBİR katını rabbim sana tattırsın annem,,senden sonra hayatımda hiç keşke olmadı ama çok iyiki var artık her cümlemde

iyiki doğdun
iyiki varsın
iyiki benimsin
iyiki benim oğlumsun
seninle OLDUĞUM hergüne binlerce kez şükürler olsun

seni çok seviyorum annecim

Son düzenleme:
HERKESE SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU SEVDİKLERİYLE GEÇİRECEĞİ BAL TATDINDA BİR YIL DİLİYORUM

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...İYİ SENELER....

Günaydın kızlar,

Bugün 2010 un son günü. Bugün biraz buruğum ben. Geçen sene bu zamanlar doğumlarımızı planlıyorduk, uyuyamama, yürüyememe problemlerimizi konuşuyorduk. Bebeğimizin odası şöyle mi olsun böyle mi olsun diye düşünüyorduk. Birbirimize hediyeler gönderiyorduk. Hem korkuyorduk hem çok heyecanlıydık. Ve hepimiz eminim bu seneyi hiçbir zaman unutamayacağız. Bu sene başımıza gelen iyi yada kötü herşey için binlerce şükür..... Bu sene hepimizi anne yaptı. hepimize binlerce şey öğretti. Bu sene bize birbirimizi daha iyi tanımamızı sağladı. Belkide güzel arkadaşlıklar verdi.

2010 yılına çok teşekkür ediyorum. Umarım 2011 de daha cok şükredecek anımız güzelliklerimiz mutluluklarımız olur. 2011 de hepimiz çok sağlıklı kahkahalı neşeli günler yaşarız bebeklerimizle....

Herkese çok güzel bir yıl diliyoruz. Yeni senede tüm gönülden gelen dilekleriniz gerçekleşir inşallah. Doruk ve annesi....

Fatoşcum Aras için çok güzel bir mesaj yazmışsın. Arascım iyiki doğdun. İyiki annen ve babanın minicik oğlusun. Hep sağlıkla, şansla, mutlulukla yaşa..... Hep iyi insanlarla karşılaş.... sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sen hepimizin ilk göz ağrısızın. Hepimiz seni çok seviyoruz.

İYİKİ DOĞDUN ARASCIĞIM....... NİCE SENELERE........

çok duygulandım fatşum Allah acısını göstermesşn hayırlı evlat olsun

günaydın kızlar
Aras paşanın doğum günü kultu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara
günaydınnn cnmm

HERKESE SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU SEVDİKLERİYLE GEÇİRECEĞİ BAL TATDINDA BİR YIL DİLİYORUM

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...İYİ SENELER....
sağol cnm amin cümlemiz inş.

günaydın kızlar Arasın doğum gününü tebrik için erkenden giricektim sözde ama nerdeyse öğlen oldu
Aras paşanın doğduğunu öğrendiğimde çok heyecanlanmıştım.Eşimi aradım ağlayarak anlattım.Yaşıycak mı şimdi o çocuk demişti.Cahillik işte..Ne çok şey öğrendik beraber burda...Aras beyfendi hazretleri gibi erkenci veletlerin dünyaya nasıl mucizevi biçimde tutunduklarını öğrendik mesela..Ne anneler olduğunu gördük sonra..Ne anneler vardı,hergün hastanedeki bebeği iyi olsun diye dualarla evden çıkan anneler..Bir kilo doğan kuzuyu kocaman paşa yapan anneler...
Fatoşcum senin mükemmel anneliğinin ilk yılını kutluyorum..
Evladımız Arasımızın ikinci yaşı inşallah hakkında hep güzelliklere gebedir..
Kayahan abimizden bi parça armağan ediyorum paşama

Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günündenn güzel geçsin...

Son düzenleme:
özlemcim bende buruğum Allaha çok şükür olsun ki yavrularımıza kavuştuk güzel dilerklerin için sağol cnm

ARAS KUZUMun doğum günü kutlu olsun...
gelecek seneler ona hep sağlık,başarı,güzel günler getirsin.
annesiyle,babasıyla,sevdikleriyle sevdiği ve sevildiği uzuuunn bi ömrü olsun...
gözlerim doldu. geçen sene bu zamanlar karnımız burnumuzdaydık. bu sene hepimiz anneliği tattık. gelecek sene allah isteyen herkesi bu duygudan mahrum bırakmasın.
2011 hepimize sağlık getirsin,gerisi gelir zaten. önemli olan sağlık,ötesi boş gerçektende...
hepimize iyi seneler...

diyorummm ve ipeği uyutup geliyorum yarım saate.

Günaydın herkese hepimize güzel bir yıl diliyorummm
aras paşanında doğum günü kutlu olsun valla geçen sene nasıl heycanlanmıştık yaa minicikti şimdi koca adam olduu allah uzun ömürler versinnn

günaydın hayırlı cumalar,iyi seneler herkese

aras paşam doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun, allah sana sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin,seni iyi insanlarla karşılaştırsın ömrün boyunca hep mutlu ol inş.öpüyorum o güzel yanaklarından teyzem

günaydın herkese.

arascım doğum günün kutlu olsun..ne çabuk geçti 1 yıl..daha dün gibi herşey..iyi toparladın ama kuzucuk..annenin kıymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…