2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pek aktif gördüm seni.ben buraya bile zor yetişiyorum hem sen bizi başka annelerlemi aldatıyorsun

neyse bak sen 2 gün sonra rahatsın bize daha 15 gün var.ikramlıkları nasıl hallediyorsun Özlem hazırmı alacaksın.

Burcucum baya bi ugrasmıssın yaaa

ben 1 seklinde yapamıcam büyük ihtimalle. ama harf kalıbı aldım. kurabiyeyi doruk un harflerinden yapacağım. istersen sana duru nun harflerini gönderirim dogum günün bitince bana geri gönderirsin.

1 bilgisayardan cıktı aldım 6-7 adet onları cubuklara gecirip keklere böreklere batıracağım.

bu arada kız nurturiadaki annelerde cok seker. belki bizim grubada dahil olurlar ilerde. yaz geliyor piknik planlamayı düşünüyorum.

ben 1-2 oyuncakçıya baktım bulamadım.cumartesi günü suatı sürükleyip götürmeyi düşünüyorum bulamazsam isterim canım düşünmen yeter.
uğraştımda sonuç fos çıktı .
dene dene valla sıkıntılar bastı beni artık denemiyeceğim yaaa. bende cumartesi yapacağım ya öncesi cuma izin alıcam ve kurabiyeleri falan cuma akşamından yaparım baktım olmadı beğenmedim gider hazırını alırım denemiycem valla.15 gündür mutfakla acayip kaynaştık.
denemiycem diyorum bu akşam kesin birşeyler yaparım

Günaydın
Çok keyifsiz bir sabah..
Eşimle dün gece kavga ettik fena halde.. (boşanacakmış benden:)
Bilmediğim bir numaranın çağrısıyla uyandım arıyorum sürekli meşgul galiba görüşmeye gittiğim firmalardan biri (akad kozmetik )arıyor.. Eğer doğru tahmin ediyorsam pazartesi iş başı yapmamı isteyecekler..

canım ben paşabahçeden ve thcibodan aldım kalıplarımı. ikeadada cok güzel kalıplar var bu arada. illa 1 olacak diye takılma boşver. oldugu kadar.

ben ctesi tüm gün mutfakta kendim yapacağım menüyü. olduğu yere kadar valla elimden geleni yaparım. gerisi keyfine bakarım. begenmeyen yemesin napim ya. hazır zaten tuzlu cubuk ve acıbadem kurabiyesi alacağım. kısır bir arkadaşım yapacak. börekler, kek, kurabiye, salata yapacağım 2 çeşit. bide pastamız var işte. ne olsun. ctesi nevzat alıp cıkar dorugu ben hızlı bir şekilde evi organize ederim. bugünde süsleme malzemelerimizi alacağım.

pehhhh boşanmak o kadar kolaymıymış.

Selda iş için arıyorlarsa ne yapacaksın ?sen çok bunaldın evde çalışma saatleri uygunsa bence dene.ne kaybedeceksin en fazla kayınvalidem bakamıyor der çıkarsın.

aman bencede pehh.. her sinirlendiğinde bu böyle olmuyor diyor..
tartışma konusuda benim ona sitemlerimden kaynaklandı.. neyse yaa oluyor böyle şeyler..
dediğin gibi eğer işyeriyse arayan deneyeceğim.. yiğit bunalıma girer mi acaba benden ayrılınca?

nasılsınız?

ay ebn hala gribim öksürükte cabası ama çok kötü öksürüyorum boğazlarım mahvoldu sızlıyolar resmen ama düne göre iyim....

özlemcim çok yoğunsun canım maşallah hadi bakalım az kaldı bitecek tatlı telaşeler facede doruğun resimlerine bayıldım yerim onu ben....
burcu allah seni canım eşin haklı valla kızmada baktın olmuyo ne uğraşıyon yoruyon kendini bacım sanki çok az yoruluyosunuz duru neden kalkıyo ki arsa gibi onund amı karnı ağırıyo gece karın ağrısı tutuyo arasında 2 gündür....
seldacımm hayırlı olsun işin hakkında hayırlısı....bu erkekelerin hepsimi aynı benim uyuzda hasta hasta ağlattı geçen beni....

yarında 3 şubat meleğinin doğum günü zeynep sinem...ahmet burak...furkanımızın

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar.....

dün ebrunun söylediği pastaneye gittim zeynebin pastasını oraya sipariş ettik bakalım inş.güzel olur ebrucum çok sağol canım, kaç yere sordum 150-130-115 tl gibi fiyatlar verdiler uçmuşlar bunlar,eşim bu fiyatları duyunca boşver selma normal bir pasta alalım daha uygun olur dedi, ama ilk doğum gün olduğu için biraz özendim tabi, üşenmedim fatihteki ebrunun söylediği pastaneye gittim , 25 kişilik (kare şeklinde olacak) pastaya 75 tl dediler ama büyük gelinimizle gitmiştim o pazarlık etti,ben hayatta pazarlığı becerememde neyse 55 tl anlaştık verdik siparişimizi eşim alacak pazar sabahı bakalım,ebrucum tekrar çok teşekkür ederim canım sayende pasta işimi hallettim işlerimin çoğunu hallettim sayılır yarın evi silip süpürecem serapın tarçınlı kurabiyelerinden ve mayalı poğoça yapacam pazar gününe hazır olsun diye......

geçen sene bu gün hamileydim akşamına kanamam geldi hastaneye yattım ertesi günü yani yarın kızımı aldım kucağıma, zaman ne çabuk geçiyor, allah bütün bebişlerimize sağlık ve uzun ömürler versin,hayırlı evlatlar olsunlar inş......

günaydın Selma,

çok sevindim pasta işinizi hallettiğine, ne güzel uygun da olmuş, inşallah içinize siner.

yarın giremezsem diye şimdiden kutlarım zeynep'in yeni yaşı kutlu olsun, nice senelere, insan sanki yeniden doğum yapacak gibi heyecanlanıyor ilk yaşında, çok güzel duygular bunlar :)

amin inşalalh hayırlı evlat olur miniklerimiz...oh iyi içinede sinmiş ne güzel halletmişin sevindim canım sanada hayırlı cumalar...

ben bi öleceğim günü bilmiyorum galiba... pazartesi iş başı yapıyorum kızlar..
hadi hayırlı olsun yeni işin seldacım....

günaydın kızlar,

hayırlı olsun Selda, Akad kozmetik demiştin yanılmıyorsam, muhasebede çok yakın akrabamız var, sen hangi bölümde başlayacaksın yeri neresi ?
günaydın canım....

geçmiş olsun fatoşcum zeyneple benden arasa ve sana kocaman öpücücükler sağol canım....

inş.canım sağol sizide öptük kocaman

herkese günaydın hayırlı cumalar

özlem maşallah sana planları yapmışsın inşallah güzel geçer 4 gününde

burcu akşam akşam sende uğraşacak bişey aramışsın kız kendine şeker hamuru bende yaptım bakalım nasıl olcak dinlendirme aşamasındayım şimdi 1 şeklini bende bıçakla yapacaktım hiç uğraşmayayım bari evdeki kalıplarla olsun

seldacım işin hayırlı olsun inşallah yiğitte zorlanmaz senden ayrılırken kocanıda boşver aklı sıra gözdağımı vermeye çalışıyor boşanmak kolaymı

fatoşcum geçmiş olsun arasa

evet yarın doğum günümüz bende bu akşam yaparım poğaça kurabiye ve mini keklerimi

selmacım sende pastayı almışsın ne güzel valla pazarlık eden birini götürmek lazım demekki yanımızda bende pazarlık edemem

rüyamda ayşegülü gördüm nerdesin ayşegül anlatayım

unuttuğum varsa kusura bakmayın

günaydın aytencim sanada hayırlı cumalar.....

hasta olan benim kız arasta hasta ama bana göre ii şükrü saol yinede canım benim

selmacım bizde sizi öpüyoruz yarın kutluyacağım için yazmadım bu günden kutlama mesajı baktım pek boş duruyo şimdiden kutlu olsun miniklerimizin yeni yaşları rabbim uzun sağlıklı yaşlar versin kuzularımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…