2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegül biraz mı çöpe gidiyor adam yakında beni kapının önüne koyacak yeter diye.söyleniyor zaten hepsini hazır alsak daha ucuz olurdu bırak artık denemeyi diyor arada güzellerde çıkıyor tabii

ama bu biz kutlamayacağız yaklaşımını hiç beğenmedim herkesin anası danası yanındamı güzelim.güzel bir akşam yemeği yap ailecek yiyin 1 pasta -1 kek- 1 kurabiye azda kuruyemiş meyvesuyu alsana kutlama.illa büyük pasta yaptırmak değilki olay.

bu arada buraya yazmadım geçmişide okumadığım için bilmiyorum yazıldımı ama sanırım yazılmadı.
Hülya-Hülen'in babası hasta kızlar bi süredir zaten şikayetleri vardı hastaneye gidip geliyorlardı.ama kardeşinin düğün talaşına stresine bağlamışlardı.
beyninde tümor çıkmış bugün hastaneye yatırıp yarın tehlikeli olmayan bölgedekini alıp gerisini ışın tedavisi ile yok etmeye çalışacaklar.Allah yardımcıları olsun.hepinize çok selamı var ve duaya ihtiyaçları var.şuan tek yapabileceğimiz başarılı bir ameliyat olmasını dilemek.

Son düzenleme:
sizin şu doğumgünü hazırlıklarınıza bi özendimmki sormayın biz öyle kendi aramızda bi pasta keseriz diyoruz kalabalık olmıycağı için.

olsun sağlık olsun anne baba çoçuk sağlık olsun varsın çekirdek aile olsun.

bizimde pek kalabalık olmayacak bakalım toplamda 8 kişi falan gelir

aynen bizde 8-9 kişi yeter yaaa bütün sülaleyide toplayamam ki.

mübarek cuma dualarımız hülyayla inşallah başarılı bir şekilde geçer ameliyatda iyileşir babası

ama denemekte güzel.el mahareti gelişiyo işte.olsun olsun.ama tabi pahalıya geliyo
yaw şimdi plan ben o günü kızları alıp oyun parkına götürecegim.orda oynarlar felan.şimdi pastayı kim yiyecek burcu.benim adam yaş pasta pek sevmez.ee zeynepte yaş pasta asla sevmez.bi ben bayılırım.şimdi defnede yiyemeyecek.kaldımı bana koca pasta.kuruyemiş evde her daim bulunur zati.bevet akşam dışarda yemek yiyebiliri.bunuda yapayım bari iyi hadi hatırın var

hülyaya çok üzüldüm yaa.bilmiyordum.bende hemen arayayım bari.ya allah yardıncıları olsun inşallah.

olsun sağlık olsun anne baba çoçuk sağlık olsun varsın çekirdek aile olsun.

aynen bizde 8-9 kişi yeter yaaa bütün sülaleyide toplayamam ki.

çok geçmiş olsun hülya babana Allah acil şifa versin inş dularımz seninle.

Uzun bi aradan sonra herkeze selamlar
nasilsiniz hanimlar kuzucuklarim nasillar insallah hepsi iyidir dogum günü hazirliklari heyecanla devam ediyor bakiyorum:)

Gelelim bize ben su 2 3 haftadir yogun bi sekilde çalisiyorum burda kis indirimleri basladi bizimde isler aldi basini gidiyo valla iki haftada 3 kilo vermisim kosusturmadan
bitkin bi haldeyim yani
Bu yogunlugun içinde Ecemde hastalandi bir hafta ishal kusma öyleki gece uykusunda bile kusuyodu
Ecemden esime geçti biri bitti digeri basladi
Anliycaginiz çok yorgunum kizlar

Neyseki atlattik hastaliklari ve haftaya is saatlerimde daha rahat olucak pazari iple çekiyorum
dinlenmek için.

Kuzularin dogum günleri geldi valla öyle böyle yasina giren minislerimi kutluyorum ve kocaman öpüyorum

iste benden bu kadar bu sabah biraz vaktim var 1 de basliycam ise aksamda 10 da çikicam tabi

24 şubat canım o özel gün :)
ama 26 sı cuma yapıcam partiyi, çok yakın akrabalarımız anneler teyzeler ve çok yakın bebişli arkadaşlarım 25 kişi yaklaşık olarak :)

oh size daha zaman var.ne güzel kalabalık daha güzel olur böyle eğlenceler.:))sendede planlar hazırdır dimi

doğum günü planları başlamı ne güzel bizimde kafamızda fikirler oluşmaya başladı 1 şeklinde şeker hamurundan pasta yaptıracaz üstünde pamuk prenses ve 7 cüceler olmasını istiyor eşim internetten kurabiye kalıbı, pasta süsleme malzemesi, şeker hamuru isteyecez bende evde kurabiyeler , börekler, kekler, aperatifler hazırlamayı düşünüyorum süslerimizde hazır eşim almış sağolsun

merhaba kızlar nasılsınız

hoşgeldin.

oo reyhancım ya.valla özledim kız.hastalıklar geçmiş bitmiş.ohh..sanada kolay gelsin canım.ohh gitsin kilolar.

geçmiş olsun küçük prensese canım

oh size daha zaman var.ne güzel kalabalık daha güzel olur böyle eğlenceler.:))sendede planlar hazırdır dimi

evet canım vaktim var, toparlanıcaz o vakte kadar, bir de görümcem çok yardımcı bana organizasyon çok sever, mevlütte çok kalabalıktık, planlar hazır, sürekli elimde defterim not alıyorum unutmamak için :)

evde sevdiklerimizle hep beraber bu günü daha da güzel kutlamak maksat, bir de ilk yaş tabii, çok heyecanla ve severek yapıyorum hazırlıkları :)

hoşgeldin.

oo reyhancım ya.valla özledim kız.hastalıklar geçmiş bitmiş.ohh..sanada kolay gelsin canım.ohh gitsin kilolar.
Saol canim benim valla bende özledim sizleri söyle ayaklarimi uzatip pc yi alip sizlerle uzun uzun muhabbet etmeyi özledim.
Sen nasilsin sekerler nasillar
geçmiş olsun küçük prensese canım
saol canim sanirim daha tanismadik seninle ben Reyhan minik kizimin adida Ecem

Saol canim benim valla bende özledim sizleri söyle ayaklarimi uzatip pc yi alip sizlerle uzun uzun muhabbet etmeyi özledim.
Sen nasilsin sekerler nasillar

saol canim sanirim daha tanismadik seninle ben Reyhan minik kizimin adida Ecem

memnun oldum canım ben Sevil canım kızımın adı Elif İlayda

reyhancım maaile geçmiş olsun size :) ya senin iş çok yorucu be bacım,bizim akşam var en azından dinlendiğimiz..bide oturuyoz akşama kadar :) Allah kolaylık versin..sen doğum günü için neler düşünüyorsun?

ayşegüll kutlayın kızın doğum gününü,olur mu öyle, pasta sevmeyiz diye..cumartesi için sen yap bi plan,güzel olur kız..

ayy burcu,güldüm kız ben sana..ilk evlendiğim zamanlar ben de çok deniyordum,eşime de rezil oluyordum..bırakalı çok oldu :) sen de bırak denemeyi,boşverrrrrr....

aa bi de fatoşa geçmiş olsun dicem unuttum 40 kere.. çok geçmiş olsun canım,kusura bakma..

demek ameliyata karar verdiler, hayırlısı olsun haklarında..Rabbim yanlarında olsun..

kızlar oku oku bitiremedeim yahuuu
doğum günü hazırlıkları tam gaz gidiyor desenize biz şubat doğumlu anneler ocak bebişlerin partilerinden kopiş alıcaz

hülyacım babana geçmiş olsun ameliyatı iyi geçerde iyileşir inş.

Son düzenleme:
ilayda 2010 sevil hoşgeldin bende esma oğlum emir kağan memnun oldum cnmtanışmadıkdı demi senle

kızlar ben oğluma ıspanaklı erişte aldım yufkacıdan haftada bir yapıcamyesin makarna gibi şeyleri çok seviyo kuzum

bende arada geçmiş sayfaları okuyayım diyorum ama vazgeçiyorum çok fazla birikiyor yaaa oku oku bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…