sizin ne zaman doğum günü.şubatın kaçı??
sizin şu doğumgünü hazırlıklarınıza bi özendimmki sormayın biz öyle kendi aramızda bi pasta keseriz diyoruz kalabalık olmıycağı için.
bizimde pek kalabalık olmayacak bakalım toplamda 8 kişi falan gelir
Ayşegül biraz mı çöpe gidiyor adam yakında beni kapının önüne koyacak yeter diye.söyleniyor zaten hepsini hazır alsak daha ucuz olurdu bırak artık denemeyi diyor arada güzellerde çıkıyor tabii
ama bu biz kutlamayacağız yaklaşımını hiç beğenmedim herkesin anası danası yanındamı güzelim.güzel bir akşam yemeği yap ailecek yiyin 1 pasta -1 kek- 1 kurabiye azda kuruyemiş meyvesuyu alsana kutlama.illa büyük pasta yaptırmak değilki olay.
bu arada buraya yazmadım geçmişide okumadığım için bilmiyorum yazıldımı ama sanırım yazılmadı.
Hülya-Hülen'in babası hasta kızlar bi süredir zaten şikayetleri vardı hastaneye gidip geliyorlardı.ama kardeşinin düğün talaşına stresine bağlamışlardı.
beyninde tümor çıkmış bugün hastaneye yatırıp yarın tehlikeli olmayan bölgedekini alıp gerisini ışın tedavisi ile yok etmeye çalışacaklar.Allah yardımcıları olsun.hepinize çok selamı var ve duaya ihtiyaçları var.şuan tek yapabileceğimiz başarılı bir ameliyat olmasını dilemek.
Ayşegül biraz mı çöpe gidiyor adam yakında beni kapının önüne koyacak yeter diye.söyleniyor zaten hepsini hazır alsak daha ucuz olurdu bırak artık denemeyi diyor arada güzellerde çıkıyor tabii
ama bu biz kutlamayacağız yaklaşımını hiç beğenmedim herkesin anası danası yanındamı güzelim.güzel bir akşam yemeği yap ailecek yiyin 1 pasta -1 kek- 1 kurabiye azda kuruyemiş meyvesuyu alsana kutlama.illa büyük pasta yaptırmak değilki olay.
bu arada buraya yazmadım geçmişide okumadığım için bilmiyorum yazıldımı ama sanırım yazılmadı.
Hülya-Hülen'in babası hasta kızlar bi süredir zaten şikayetleri vardı hastaneye gidip geliyorlardı.ama kardeşinin düğün talaşına stresine bağlamışlardı.
beyninde tümor çıkmış bugün hastaneye yatırıp yarın tehlikeli olmayan bölgedekini alıp gerisini ışın tedavisi ile yok etmeye çalışacaklar.Allah yardımcıları olsun.hepinize çok selamı var ve duaya ihtiyaçları var.şuan tek yapabileceğimiz başarılı bir ameliyat olmasını dilemek.
olsun sağlık olsun anne baba çoçuk sağlık olsun varsın çekirdek aile olsun.
aynen bizde 8-9 kişi yeter yaaa bütün sülaleyide toplayamam ki.
24 şubat canım o özel gün :)
ama 26 sı cuma yapıcam partiyi, çok yakın akrabalarımız anneler teyzeler ve çok yakın bebişli arkadaşlarım 25 kişi yaklaşık olarak :)
merhaba kızlar nasılsınız
Uzun bi aradan sonra herkeze selamlar
nasilsiniz hanimlar kuzucuklarim nasillar insallah hepsi iyidir dogum günü hazirliklari heyecanla devam ediyor bakiyorum:)
Gelelim bize ben su 2 3 haftadir yogun bi sekilde çalisiyorum burda kis indirimleri basladi bizimde isler aldi basini gidiyo valla iki haftada 3 kilo vermisim kosusturmadan
bitkin bi haldeyim yani
Bu yogunlugun içinde Ecemde hastalandi bir hafta ishal kusma öyleki gece uykusunda bile kusuyodu
Ecemden esime geçti biri bitti digeri basladi
Anliycaginiz çok yorgunum kizlar
Neyseki atlattik hastaliklari ve haftaya is saatlerimde daha rahat olucak pazari iple çekiyorum
dinlenmek için.
Kuzularin dogum günleri geldi valla öyle böyle yasina giren minislerimi kutluyorum ve kocaman öpüyorum
iste benden bu kadar bu sabah biraz vaktim var 1 de basliycam ise aksamda 10 da çikicam tabi
Uzun bi aradan sonra herkeze selamlar
nasilsiniz hanimlar kuzucuklarim nasillar insallah hepsi iyidir dogum günü hazirliklari heyecanla devam ediyor bakiyorum:)
Gelelim bize ben su 2 3 haftadir yogun bi sekilde çalisiyorum burda kis indirimleri basladi bizimde isler aldi basini gidiyo valla iki haftada 3 kilo vermisim kosusturmadan
bitkin bi haldeyim yani
Bu yogunlugun içinde Ecemde hastalandi bir hafta ishal kusma öyleki gece uykusunda bile kusuyodu
Ecemden esime geçti biri bitti digeri basladi
Anliycaginiz çok yorgunum kizlar
Neyseki atlattik hastaliklari ve haftaya is saatlerimde daha rahat olucak pazari iple çekiyorum
dinlenmek için.
Kuzularin dogum günleri geldi valla öyle böyle yasina giren minislerimi kutluyorum ve kocaman öpüyorum
iste benden bu kadar bu sabah biraz vaktim var 1 de basliycam ise aksamda 10 da çikicam tabi
oh size daha zaman var.ne güzel kalabalık daha güzel olur böyle eğlenceler.:))sendede planlar hazırdır dimi
Saol canim benim valla bende özledim sizleri söyle ayaklarimi uzatip pc yi alip sizlerle uzun uzun muhabbet etmeyi özledim.hoşgeldin.
oo reyhancım ya.valla özledim kız.hastalıklar geçmiş bitmiş.ohh..sanada kolay gelsin canım.ohh gitsin kilolar.
saol canim sanirim daha tanismadik seninle ben Reyhan minik kizimin adida Ecemgeçmiş olsun küçük prensese canım
Saol canim benim valla bende özledim sizleri söyle ayaklarimi uzatip pc yi alip sizlerle uzun uzun muhabbet etmeyi özledim.
Sen nasilsin sekerler nasillar
saol canim sanirim daha tanismadik seninle ben Reyhan minik kizimin adida Ecem
memnun oldum canım ben Sevil canım kızımın adı Elif İlayda
kızlar oku oku bitiremedeim yahuuu
doğum günü hazırlıkları tam gaz gidiyor desenize biz şubat doğumlu anneler ocak bebişlerin partilerinden kopiş alıcaz
hülyacım babana geçmiş olsun ameliyatı iyi geçerde iyileşir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?