selda çok güzel tarifler var burda bende kurabiye yapıcam ama bir kalıbım yok bıçakla keserek yapabilirsem bende bundan yaparım
ende bıçakla yapıcam aytencim..nerden bulalım şimdi kalıbı:)
Kızlar biz 20 gündür falan sanasol diye bir vitamin kullanıyoruz. bir arkadaşım tavsiye etmişti kızının iştahını açmış bi dene demişti. doktora sormadan kullanmak doğru değil diyeceksiniz ama ben denedimve faydası oldu.. bilmiyorum ondan mı iştahı açıldı yiğitin
bu arada biri daha vardı tek göğsüyle emziren kimdi hatırlayamadım ama benimde idare ettiğim tek göğsüm yetmiyor artık anlıyorum.. boş boş çekiyor sıpa alışkanlık oldu sanırım uyumadan da bırakmıyor..
selam şekerler,
bugün yoğundum ancak girdim atlayarak okudum valla itiraf edeyim.
Yiğitim - Ecrin dila nice mutlu yıllar olsun size.İyiki doğdunuz.
Yiğit'in cicleride çok güzel güle güle giysin.
bende bugün Derin 'in hediyesini kargoya vereceğim.İnşallah yarın ellerinde olur ve beğenirler.
Dün balon işimizi hallettim Happy birthday yazımızı aldık.elbise işi kaldı ama daha bulamadım.
Magnetlerimizde geldi ama zaten onlar misafirler için değildi kendimize yaptırmıştım.beğendim güzel ama renkler biraz soluk gibi o kadar takvim hediye yollamışlar birde.
Ayten takvim hediye yollamışlar canım.yapmış kadar oldun ben yaparım teklifin bile süperdi teşekkür ederim canım.
benimde bu hafta selda sol göğsüm iyice gitti
ayten saol ben başvuru formunu doldurdum
carrefour larda 1 şeklinde mum var.hemde 1 tl 2-3-4-5 te var tabii stokmu yapsak ki
balonlarında bazılarını ordan aldım sonra balon evi varya Suat beni oraya götürdü geri kalan balonlarıda ordan aldık.
Hoşgeldin canım kızım - biricik dünyamız falan yazılı :) güzel balonlar.
ne güzel canım onlarda doğum günü hediyesi göndermişler duruya elbise bende bulamadım gönlüme göre işte bişeyler yaptık tam istediğim gibi olmsada napalım kısmet ama kızlar şanslı bu konuda kolay bulursun elbise süsleride halletmişsin ne güzel valla ben süs falan bulamdım burda doğru düzgün eşimde internetten sipariş vermez bu konuda inatçı biraz sade olcak galiba bizim ev
BALONSUZ OLMAZ.carrefour yokmu.yaa kırtasiyeden balon al.öyle cicli bicili olmasada balonları olsun.
üşenme çık hallette gel.
http://img502.imageshack.us/img502/7774/1253310060.jpg
böyle bişey sordum daha sadesi 12 tl dedi burda 5,5 diyo
güzelmiş.
ben balon evinden happy b.... yazısını çok pahalıya aldım yaa. bak bu güzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?