hasta olan benim kız arasta hasta ama bana göre ii şükrü saol yinede canım benim
selmacım bizde sizi öpüyoruz yarın kutluyacağım için yazmadım bu günden kutlama mesajı baktım pek boş duruyo şimdiden kutlu olsun miniklerimizin yeni yaşları rabbim uzun sağlıklı yaşlar versin kuzularımıza...
herkese günaydın hayırlı cumalar
özlem maşallah sana planları yapmışsın inşallah güzel geçer 4 gününde
burcu akşam akşam sende uğraşacak bişey aramışsın kız kendine şeker hamuru bende yaptım bakalım nasıl olcak dinlendirme aşamasındayım şimdi 1 şeklini bende bıçakla yapacaktım hiç uğraşmayayım bari evdeki kalıplarla olsun
seldacım işin hayırlı olsun inşallah yiğitte zorlanmaz senden ayrılırken kocanıda boşver aklı sıra gözdağımı vermeye çalışıyor boşanmak kolaymı
fatoşcum geçmiş olsun arasa
evet yarın doğum günümüz bende bu akşam yaparım poğaça kurabiye ve mini keklerimi
selmacım sende pastayı almışsın ne güzel valla pazarlık eden birini götürmek lazım demekki yanımızda bende pazarlık edemem
rüyamda ayşegülü gördüm nerdesin ayşegül anlatayım
unuttuğum varsa kusura bakmayın
Günaydın ayten,
Furkan'ın da birinci yaşı şimdiden kutlu olsun, yarın evdeyim, kızımdan fırsat bulup giremem :)
inşallah doğumgünü kutlaması unutulmaz olur, çok keyifli geçer aileniz için, tekrar kutlarım, nice senelere olsun :)
Yürüdüğünü görseydim bari:)
Ayyy ben çok heyecanlandım.siz pasta kurabiye deikçe beni ateş basıyor.
resimleri sakın unutmayın Zeynep-burak-doruk-furkan nice mutlu yıllarınız olsun inşallah.yarın bende evdeyim giremem.inşallah herşey çok güzel olur güzel vakit geçirirsiniz.anne -babalarla resim unutmayın ben hep böyle güzel organizasyonlarda resmi unuturumda.
ayşecim evet çok güzel bi yazı.bebekler ağlayarak uyutulmamalı.ama yinede ayrı yatmaları gerek diye düşünürüm ben:) her ağladığında yanına gitmek.yada uyuyana akadar onu beklemek dahada güzel.hem sakinleşir hem yalnız hissetmez..
selmacım, aytencim.hülyacım.özlemcim miniklerin dogum gününe az kaldı kolay gelsin sizlere.
burcu valla aferin kız.bişeyi yapmak için çok ezveride bulunuyorsun.olsun çöpe gitsin.yapmasaydında yapabilirmiydim derdin.ee biraz para boşa gidiyo ama denemek güzel.eferin.
ayten bacı kız n nasıl gördün beni rüyanda.anlat bekliyom.
seldacım işin hayırlı olsun.ee kaynana biliyormu şimdi.bakacak dimi..
amaan boşver kocanı.onlar zora gelmiyi sevmiyor.
fatoşcum çok geçmiş olsun.azda olsu iliyelşiyormusnu sevindim.
zeynepcim güle güle.ben yeni okudum.ipek tekrar hasta olmuş geçmiş olsun.
hülya hiç üzülme kız bizim dogum günü kadar sade hiç biriniz olamayacaksınız.çünkü biz kutlamayacagız.yani ne bilemiy öyle bi organizasyona falan girmiyoruz.nasıl olacaksa.zaten cumaya denk geliyo kocada işte((
inşallah kolay gelir heyecan bastı beni şimdiden
ayşegül sizin evdeyiz kayınvaliden ölmüş siz eşinle oraya gidiyosunuz bende sizinn evde kızlara bakıyorum sizde kalıcakmışım ama sende türkan şoraya benziyodun valla ondan sonra kızlarla oyun falan oynuyoruz içimdende diyom ay bu siteler çok karışık kaçıncı bloktaydı ev çıksam bulabilimiyim falan diye düşünüyorum sonra uyandım valla gerisi yok bu kadar
günaydın canım teşekkür ederiz doğum günümüzü kutladığın için inşallah sorunsuz atlatırız bende ondan korkuyorum ama ne olursa olsun eğlenmeye bakıcam darısı sizlerin başına olsun
kaynanammı ölüyo:86:..allah herkese sağlık versin.ömrü uzamıştır
valla sülemesi ayıp türkan şoray gibi garıyımdır:119:
ayy valla benim kızlara iki baksanda bende accık dinlensem iyi olurduyaww sen nerde yaşıyordun bu arada:26:
inşallah canım 1 ay kaldı bizim de, çok heyecanlı süper :)
gönder kızları siz eşinle biraz başbaşa kalın ben tekirdağ çorludayım canım
sizin şu doğumgünü hazırlıklarınıza bi özendimmki sormayın biz öyle kendi aramızda bi pasta keseriz diyoruz kalabalık olmıycağı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?