2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

seni geçen gün okumuştum canım cevapta yazdım hatta arasın karnı ağrıyor demiştinya onun için dedim kendine iyi bak çabucak iyileş canım

Günaydın ayten,

Furkan'ın da birinci yaşı şimdiden kutlu olsun, yarın evdeyim, kızımdan fırsat bulup giremem :)
inşallah doğumgünü kutlaması unutulmaz olur, çok keyifli geçer aileniz için, tekrar kutlarım, nice senelere olsun :)

günaydın canım teşekkür ederiz doğum günümüzü kutladığın için inşallah sorunsuz atlatırız bende ondan korkuyorum ama ne olursa olsun eğlenmeye bakıcam darısı sizlerin başına olsun

Ayyy ben çok heyecanlandım.siz pasta kurabiye deikçe beni ateş basıyor.
resimleri sakın unutmayın Zeynep-burak-doruk-furkan nice mutlu yıllarınız olsun inşallah.yarın bende evdeyim giremem.inşallah herşey çok güzel olur güzel vakit geçirirsiniz.anne -babalarla resim unutmayın ben hep böyle güzel organizasyonlarda resmi unuturumda.

sorma canım bizim mevlütten hiç bir fotoğrafımız yok mesela üstelik evde birde ayrıca kamera varken güzel dimi inşallah bu defa unutmam doğum günümüzü kutladığın içinde teşekkürler burcu teyzesi daha iyi doğum günleri durunun olsun

Son düzenleme:
en sade doğum günü de bizim olacak herhalde :) kayınvalidemler gelmiyormuş ..çok şükür denk geldi de görümcemler gelecek bari..pasta siparişini verdim ben de,10 kişilik 30 lira, şeker hamurlu :) bunu da yeni öğrendim :)

selda hayırlı olsun arkadaşım..için cızz ediyordur ama bak hepimiz bırakıp geliyoruz paşa paşa işe..kimsenin uşağı da bunalıma girmedi :)

2010: gündüzleri iyi,geceleri sancılanıyordum,karnım burnumda,nefes bile alamıyorum artık,ablam boğa gibi tıslıyon diye dalga geçiyo..gece saat 3 de feci halde sancılanıp kar kaplı, buzlu yolllarda hastaneye gittim :) 8 e kadar hastanede kıvrandıktan sonra,doktor geldi ve oğlum Ahmet Burak,canımın içi, 8:30 da dünyaya gözlerini açmış..

2011: karnımda minik bir bebek,gündüzleri iyi,geceleri kasık ağrıları ile uğraşmaktayım :)

2012 de neler olacak bakalım,kısmet hayırlısı :)

anlatmayın ya ağlıycam şimdi.kızımı özledim.ama dana olmuş halinden çok yeni doğmuş halini daha çok özledim emzirdiğim içime soktuğum günleri.

ben resim işini kardeşime verdim. görevlendirdim. cünkü resimleri ben cekersem bu seferde ben olmuyorum resimlerde. bakalım insallah güzel resimler cekmeyi becerir

hülyacım böyle yazma yaw valla gecen sene bu zamanları düşündükçe hıçkıra hıçkıra aglayasım geliyor benim.

ayşecim evet çok güzel bi yazı.bebekler ağlayarak uyutulmamalı.ama yinede ayrı yatmaları gerek diye düşünürüm ben:) her ağladığında yanına gitmek.yada uyuyana akadar onu beklemek dahada güzel.hem sakinleşir hem yalnız hissetmez..
selmacım, aytencim.hülyacım.özlemcim miniklerin dogum gününe az kaldı kolay gelsin sizlere.
burcu valla aferin kız.bişeyi yapmak için çok ezveride bulunuyorsun.olsun çöpe gitsin.yapmasaydında yapabilirmiydim derdin.ee biraz para boşa gidiyo ama denemek güzel.eferin.
ayten bacı kız n nasıl gördün beni rüyanda.anlat bekliyom.
seldacım işin hayırlı olsun.ee kaynana biliyormu şimdi.bakacak dimi..
amaan boşver kocanı.onlar zora gelmiyi sevmiyor.
fatoşcum çok geçmiş olsun.azda olsu iliyelşiyormusnu sevindim.
zeynepcim güle güle.ben yeni okudum.ipek tekrar hasta olmuş geçmiş olsun.
hülya hiç üzülme kız bizim dogum günü kadar sade hiç biriniz olamayacaksınız.çünkü biz kutlamayacagız.yani ne bilemiy öyle bi organizasyona falan girmiyoruz.nasıl olacaksa.zaten cumaya denk geliyo kocada işte((

inşallah kolay gelir heyecan bastı beni şimdiden

ayşegül sizin evdeyiz kayınvaliden ölmüş siz eşinle oraya gidiyosunuz bende sizinn evde kızlara bakıyorum sizde kalıcakmışım ama sende türkan şoraya benziyodun valla ondan sonra kızlarla oyun falan oynuyoruz içimdende diyom ay bu siteler çok karışık kaçıncı bloktaydı ev çıksam bulabilimiyim falan diye düşünüyorum sonra uyandım valla gerisi yok bu kadar

kaynanammı ölüyo:86:..allah herkese sağlık versin.ömrü uzamıştır
valla sülemesi ayıp türkan şoray gibi garıyımdır:119:
ayy valla benim kızlara iki baksanda bende accık dinlensem iyi olurduyaww sen nerde yaşıyordun bu arada:26:

gönder kızları siz eşinle biraz başbaşa kalın ben tekirdağ çorludayım canım

sizin şu doğumgünü hazırlıklarınıza bi özendimmki sormayın biz öyle kendi aramızda bi pasta keseriz diyoruz kalabalık olmıycağı için.

inşallah canım 1 ay kaldı bizim de, çok heyecanlı süper :)

sizin ne zaman doğum günü.şubatın kaçı??

gönder kızları siz eşinle biraz başbaşa kalın ben tekirdağ çorludayım canım

ayy valla iyi olurdu.tekirdağğğ

sizin şu doğumgünü hazırlıklarınıza bi özendimmki sormayın biz öyle kendi aramızda bi pasta keseriz diyoruz kalabalık olmıycağı için.

biz ne edekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…