2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız

marhaba cnm hoşgeldin

hoşgeldin reyhancım geçmiş olsun gerçi geçmiş bitmiş hastalıklar.

doğru canım.hadi bakalım.iyi geçecektir emenim.hımm facede bende bakayım kızına.ee özelden yaz bakim faceni.yada ben yazayım.

Saol canim benim valla bende özledim sizleri söyle ayaklarimi uzatip pc yi alip sizlerle uzun uzun muhabbet etmeyi özledim.
Sen nasilsin sekerler nasillar

saol canim sanirim daha tanismadik seninle ben Reyhan minik kizimin adida Ecem

neyse olsun canım.böyle aradad gir merakta ediyoz seni.iyiler şükür.defne az grip gibi ama gayet iyi duruyo.ilaç kullanıyoruz bi tane.sanırım başlangıcında yakalıdık.o yüzden iyi atlatıyor.

yaww hülya düşünecegim bakalım.cuma olmasıda kötü oldu.olmazsa bizde cumartesi yapalım bizde.

ohh afiyet olsun yiyorsa ver tabi.hem ıspanaklısınıda bulmuşsun.öalla süperr

maşallah yesin yarasın kuzuya

alarada dünden beri püskürmeyi öğrendi ağzına ne verirsem püskürüyo ya ne edicem ben şimdi nasıl unutturucam yemesini geçtim antibiyotiği içmesi lazım

hülyayı aradım bende şimdi(hulen)..yarın sabah ameliyat olacakmış babası.allah yardımcıları olsun.inşallah çabucak iyileşir.

evet canım tanışmadık ben çok fazlla giremiyorum kızımdan dolayı azılar çıkıyor bu sıralar hepsi üst üste geldi biraz huzursuz
ıspanağı benim kuzucukta seviyor
ıspanaklı erişteli nasıl oluyor

alarada dünden beri püskürmeyi öğrendi ağzına ne verirsem püskürüyo ya ne edicem ben şimdi nasıl unutturucam yemesini geçtim antibiyotiği içmesi lazım

benimkide yapıyo o püskürtmeyi şurup içmeyi sevmiyor birde yemeği beğenmezse istemezse püskürtüyor sevdiği şey olunca yapmıyor ama kafasını sağa sola sallıyor yemiyecem diye

inş. yer ayşegülcümm

ayşegül kız hani karedşin korunma yöntemi sölücekti araştırcaktı yni ?

Saol Hülyacim evet bu aralar yogun bi dönem dinlenmeye pek vakit yok
napalim idare etmeye çalisiyorum.
Valla canim daha dogum günü için bisey planlayamadim ama tarih belli biz subat 2de Ecemle yasit çocugu olan arkadaslarimi çagiricam fazla kalabalik degil 6 kisi falan daha menu hazir degil süsleme falan belli degil bakicam artik
Ve 3 subat dogum günündede ailece kutlamayi düsünüyoruz biz ve babamlar o kadar

marhaba cnm hoşgeldin

hoşgeldin reyhancım geçmiş olsun gerçi geçmiş bitmiş hastalıklar.
Hosbulduk tatlim saol evet atlattik hastaliklari

Geçmis olsun canim Defneme aman hemen atlatir insallah

hülyayı aradım bende şimdi(hulen)..yarın sabah ameliyat olacakmış babası.allah yardımcıları olsun.inşallah çabucak iyileşir.
çok geçmis olsun babasina Allah yardimcisi olsun insallah iyi haberlerini aliriz

inş. yer ayşegülcümm

ayşegül kız hani karedşin korunma yöntemi sölücekti araştırcaktı yni ?

kız o gezmelerde pekte doktoru falan aramadık yaww:44:..amaan geçen gelmeden önceki sormamda doktor değilmi hemen ria demiş

benimkide hiç sevmiyo şurubu öüğre öğüre içiyodu zaten şimdi bide püskürüyo.

benimkide püskürtür.heleki süt denemelerimde.pür pür hiç agza denk gelmiyo.

Son düzenleme:
kız o gezmelerde pekte doktoru falan aramadık yaww:44:..amaan geçen gelmeden önceki sormamda doktor değilmi hemen ria demiş

benimkide püskürtür.heleki süt denemelerimde.pür pür hiç agza denk gelmiyo.

alara daha yeni keşfetti heralde püskürmeyi deli oluyom iice Allah bize booooooooool sabır versin

Hadi kizlar size doyum olmaz ben kaçiyorum hazirlanip ise gidicem
kendinize iyi bakin bebisleri kocaman öpüyorum

inş. yer ilk kez denicem
benimkide istemediği şeyi itiyo diliyle yemez hayatta şurupları şınıga ile veriyom

bende evde giremiyorum cnm çalışıyorum işte daha fazla girme şansımoluyo
cnm yufkacıya uğradım erişte vardı yeşil ıspanaklıymış ıspanakın suyula karıyolar hamuru heralde sormadım ama faydalı olacağını düşündüm aldım

Son düzenleme:
zeynep sinem
ahmet burak
furkanın doğum günleriymiş yarın şimdiden kutlarım nice güzel yaşlar görsünler kuzucuklar inş.

günaydın yazdık ayol kimse cvp vermemiş..kimse görmemiş sanırım..küstük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…