merhaba kızlar nasılsınız
Uzun bi aradan sonra herkeze selamlar
nasilsiniz hanimlar kuzucuklarim nasillar insallah hepsi iyidir dogum günü hazirliklari heyecanla devam ediyor bakiyorum:)
Gelelim bize ben su 2 3 haftadir yogun bi sekilde çalisiyorum burda kis indirimleri basladi bizimde isler aldi basini gidiyo valla iki haftada 3 kilo vermisim kosusturmadan
bitkin bi haldeyim yani
Bu yogunlugun içinde Ecemde hastalandi bir hafta ishal kusma öyleki gece uykusunda bile kusuyodu
Ecemden esime geçti biri bitti digeri basladi
Anliycaginiz çok yorgunum kizlar
Neyseki atlattik hastaliklari ve haftaya is saatlerimde daha rahat olucak pazari iple çekiyorum
dinlenmek için.
Kuzularin dogum günleri geldi valla öyle böyle yasina giren minislerimi kutluyorum ve kocaman öpüyorum
iste benden bu kadar bu sabah biraz vaktim var 1 de basliycam ise aksamda 10 da çikicam tabi
evet canım vaktim var, toparlanıcaz o vakte kadar, bir de görümcem çok yardımcı bana organizasyon çok sever, mevlütte çok kalabalıktık, planlar hazır, sürekli elimde defterim not alıyorum unutmamak için :)
evde sevdiklerimizle hep beraber bu günü daha da güzel kutlamak maksat, bir de ilk yaş tabii, çok heyecanla ve severek yapıyorum hazırlıkları :)
Saol canim benim valla bende özledim sizleri söyle ayaklarimi uzatip pc yi alip sizlerle uzun uzun muhabbet etmeyi özledim.
Sen nasilsin sekerler nasillar
saol canim sanirim daha tanismadik seninle ben Reyhan minik kizimin adida Ecem
reyhancım maaile geçmiş olsun size :) ya senin iş çok yorucu be bacım,bizim akşam var en azından dinlendiğimiz..bide oturuyoz akşama kadar :) Allah kolaylık versin..sen doğum günü için neler düşünüyorsun?
ayşegüllkutlayın kızın doğum gününü,olur mu öyle, pasta sevmeyiz diye..cumartesi için sen yap bi plan,güzel olur kız..
ayy burcu,güldüm kız ben sana..ilk evlendiğim zamanlar ben de çok deniyordum,eşime de rezil oluyordum..bırakalı çok oldu :) sen de bırak denemeyi,boşverrrrrr....
aa bi de fatoşa geçmiş olsun dicem unuttum 40 kere.. çok geçmiş olsun canım,kusura bakma..
demek ameliyata karar verdiler, hayırlısı olsun haklarında..Rabbim yanlarında olsun..
ilayda 2010 sevil hoşgeldin bende esma oğlum emir kağan memnun oldum cnmtanışmadıkdı demi senle
kızlar ben oğluma ıspanaklı erişte aldım yufkacıdan haftada bir yapıcamyesin makarna gibi şeyleri çok seviyo kuzum
ilayda 2010 sevil hoşgeldin bende esma oğlum emir kağan memnun oldum cnmtanışmadıkdı demi senle
kızlar ben oğluma ıspanaklı erişte aldım yufkacıdan haftada bir yapıcamyesin makarna gibi şeyleri çok seviyo kuzum
maşallah yesin yarasın kuzuya
alarada dünden beri püskürmeyi öğrendi ağzına ne verirsem püskürüyo ya ne edicem ben şimdi nasıl unutturucam yemesini geçtim antibiyotiği içmesi lazım
Saol Hülyacim evet bu aralar yogun bi dönem dinlenmeye pek vakit yokreyhancım maaile geçmiş olsun size :) ya senin iş çok yorucu be bacım,bizim akşam var en azından dinlendiğimiz..bide oturuyoz akşama kadar :) Allah kolaylık versin..sen doğum günü için neler düşünüyorsun?
.
Hosbulduk tatlim saol evet atlattik hastaliklarimarhaba cnm hoşgeldin
hoşgeldin reyhancım geçmiş olsun gerçi geçmiş bitmiş hastalıklar.
benimkide yapıyo o püskürtmeyi şurup içmeyi sevmiyor birde yemeği beğenmezse istemezse püskürtüyor sevdiği şey olunca yapmıyor ama kafasını sağa sola sallıyor yemiyecem diye
Geçmis olsun canim Defneme aman hemen atlatir insallahdoğru canım.hadi bakalım.iyi geçecektir emenim.hımm facede bende bakayım kızına.ee özelden yaz bakim faceni.yada ben yazayım.
neyse olsun canım.böyle aradad gir merakta ediyoz seni.iyiler şükür.defne az grip gibi ama gayet iyi duruyo.ilaç kullanıyoruz bi tane.sanırım başlangıcında yakalıdık.o yüzden iyi atlatıyor.
yaww hülya düşünecegim bakalım.cuma olmasıda kötü oldu.olmazsa bizde cumartesi yapalım bizde.
ohh afiyet olsun yiyorsa ver tabi.hem ıspanaklısınıda bulmuşsun.öalla süperr
çok geçmis olsun babasina Allah yardimcisi olsun insallah iyi haberlerini alirizhülyayı aradım bende şimdi(hulen)..yarın sabah ameliyat olacakmış babası.allah yardımcıları olsun.inşallah çabucak iyileşir.
inş. yer ayşegülcümm
ayşegül kız hani karedşin korunma yöntemi sölücekti araştırcaktı yni ?
benimkide hiç sevmiyo şurubu öüğre öğüre içiyodu zaten şimdi bide püskürüyo.
kız o gezmelerde pekte doktoru falan aramadık yaww:44:..amaan geçen gelmeden önceki sormamda doktor değilmi hemen ria demiş
benimkide püskürtür.heleki süt denemelerimde.pür pür hiç agza denk gelmiyo.
Hadi kizlar size doyum olmaz ben kaçiyorum hazirlanip ise gidicem
kendinize iyi bakin bebisleri kocaman öpüyorum
inş. yer ilk kez denicemmaşallah yesin yarasın kuzuya
alarada dünden beri püskürmeyi öğrendi ağzına ne verirsem püskürüyo ya ne edicem ben şimdi nasıl unutturucam yemesini geçtim antibiyotiği içmesi lazım
bende evde giremiyorum cnm çalışıyorum işte daha fazla girme şansımoluyoevet canım tanışmadık ben çok fazlla giremiyorum kızımdan dolayı azılar çıkıyor bu sıralar hepsi üst üste geldi biraz huzursuz
ıspanağı benim kuzucukta seviyor
ıspanaklı erişteli nasıl oluyor
zeynep sinem
ahmet burak
furkanın doğum günleriymiş yarın şimdiden kutlarım nice güzel yaşlar görsünler kuzucuklar inş.
günaydın yazdık ayol kimse cvp vermemiş..kimse görmemiş sanırım..küstük
canım benim sayfa açık ama temizlik yaptığım için ara ara bakıyorum görmemişim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?