2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi ara kimse yoktu yaww.valla benimkide sürekli açıktı.bende sıkıldım çıktım.ama 2010 ocak annelerine baktım bi ara terketmişler nerdeyse.çobuk bitmiş bağları.yaw bizdemi böyle olcazz

UFFF gelin artık ya sıkıldım.pasta börek tarifi bakmaktan içim kıyıldı.

çok baktıkça insanın kafası karışıyor, bence sade şeyleri vakit çok almayacak mamaları bulmalı ve net kararını vermelsin, yoksa nette gezindikçe menü değişir, ben hiç bakmıyorum, nacizane tavsiyem :)

hoşgeldin sibel.
çiğdemcim gördüm mesajı.ekledim canım.
tam yazdım defne uyandı.yemegini yedireyim.tabi hastaya birazda ishal.patates yemegi yaptım.yedireyim.iki üç kaşık alsa yeter.zaten yemiyo(

Merhaba kızlar ne habersiniz.Ben hala iyileşebilmiş değilim.Öksürmekten kaburgalarım ağrıyor artık.
Dün Duruyu annem götürdü sağolsun.Hiç bakacak halim yoktu.Vallahi kızımın ikinci annesi resmen
Doğumgününe tam bir hafta kaldı.Çok heycanlıyım o zamana kadar iyileşmem lazım.
Yopksa hiçbirsey organize edemiycem.

burcu magnetçiler takvimi hediyemi yolladılardı öleyse ayrıyetten sipariş vermiyim oda magnet dimi bide boyu nasıl çok soru sordum kusura bakma cnmcım

hoşgeldin sibel.
tam yazdım defne uyandı.yemegini yedireyim.tabi hastaya birazda ishal.patates yemegi yaptım.yedireyim.iki üç kaşık alsa yeter.zaten yemiyo(

geçmiş olsun ayşegülcüm, yesin inşallah az da yese yeter dediğin gibi :)

geçmiş olsun cnm.keşke benimde annem yakınımda olsaydı

sibelcim cnm hoşgeldin bende görmedim valla

Aaa Aytencim seni bulmusken birsey sorim.
Şimdi ben Durunun davetiyesini hazırladım.Şu hazır şablon olanlara fotosunu yerleştirdim üstüne yazısını da yazdım.Şimdi onları bastırmak istiyorum.
Normal bir fotoğrafçı onları basar dimi özel matbaa ya filan gerek varmı ?
Bİde normal fotoğrafa göre fiyat farkı alırlarmı acaba.

ben şöyle yapcam arkidişler kararımı verdm...
15 şubatta aile toplantımız bnde..kimseye söylemicem doğumgününü kutluyacağımı..
hazırlığımı yapıcam bide pasta alıcam millet gelince çıkarıcam pastayı ahanda doğumgünü.
bide abimler elbistandalar onlar buraya gelince aile arasında yapcam olduda bitti maşallah..
kimseye söylememe nedenimse şimdi burağa hediye gelince utku ister istemez kıskanıcak canı sıkılacak..üzülmesini istemiyorum..bide kimseyi yormak istemiyorum hediye getirmesinler..

normal fotoğrafçı basar canım fiyat farkı almaması lazım sonuçta o sadece baskı yapacak

Sibelcim sen cok ince düşünmüşsünde ben o gelen misafirlerin yerinde olsaydım mahcup olurdum hediye getirmediğim için.Yani bilip gitmeyi tercih ederim sahsi fikrim tabi.Çünkü bu oğlusunun ilk doğum günü.ZAten akrabalarında senin kadar hassas düşünen insanlarsa eminim utkuya da ufak birsey alırda gelirler üzülmesin diye.

normal fotoğrafçı basar canım fiyat farkı almaması lazım sonuçta o sadece baskı yapacak

Ay sağol Aytencim yarında onunla ilgilenim bari.Bugün daha güzel bir fotosunu cekebilirsem zillinin onu koyarım.
Foto 2 aylık halinin fotosu oldu.Bende davetiyede son hakli olsun istiyorum.

hoşgeldin sibel.

hoşbulduk canım..isalmi defne geçmiş olsun..

Ay sağol Aytencim yarında onunla ilgilenim bari.Bugün daha güzel bir fotosunu cekebilirsem zillinin onu koyarım.
Foto 2 aylık halinin fotosu oldu.Bende davetiyede son hakli olsun istiyorum.

inşallah dururda çekersin nerde kaç gündür peşinde koşuyom fotoğraf çekicem diye yok olmadı bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…