hıımm bilemiyorum yaneeeee...kız bizede takvim yapsana..foto yolluym sana..msn den yollasam olurmu ciciş..
olur canım gönder msnden
UFFF gelin artık ya sıkıldım.pasta börek tarifi bakmaktan içim kıyıldı.
UFFF gelin artık ya sıkıldım.pasta börek tarifi bakmaktan içim kıyıldı.
aytencim msn ni açarmısın göndericemde..
hoşgeldin sibel.
çiğdemcim gördüm mesajı.ekledim canım.
tam yazdım defne uyandı.yemegini yedireyim.tabi hastaya birazda ishal.patates yemegi yaptım.yedireyim.iki üç kaşık alsa yeter.zaten yemiyo(
Merhaba kızlar ne habersiniz.Ben hala iyileşebilmiş değilim.Öksürmekten kaburgalarım ağrıyor artık.
Dün Duruyu annem götürdü sağolsun.Hiç bakacak halim yoktu.Vallahi kızımın ikinci annesi resmen
Doğumgününe tam bir hafta kaldı.Çok heycanlıyım o zamana kadar iyileşmem lazım.
Yopksa hiçbirsey organize edemiycem.
Aaa Aytencim seni bulmusken birsey sorim.
Şimdi ben Durunun davetiyesini hazırladım.Şu hazır şablon olanlara fotosunu yerleştirdim üstüne yazısını da yazdım.Şimdi onları bastırmak istiyorum.
Normal bir fotoğrafçı onları basar dimi özel matbaa ya filan gerek varmı ?
Bİde normal fotoğrafa göre fiyat farkı alırlarmı acaba.
ben şöyle yapcam arkidişler kararımı verdm...
15 şubatta aile toplantımız bnde..kimseye söylemicem doğumgününü kutluyacağımı..
hazırlığımı yapıcam bide pasta alıcam millet gelince çıkarıcam pastayı ahanda doğumgünü.
bide abimler elbistandalar onlar buraya gelince aile arasında yapcam olduda bitti maşallah..
kimseye söylememe nedenimse şimdi burağa hediye gelince utku ister istemez kıskanıcak canı sıkılacak..üzülmesini istemiyorum..bide kimseyi yormak istemiyorum hediye getirmesinler..
normal fotoğrafçı basar canım fiyat farkı almaması lazım sonuçta o sadece baskı yapacak
hoşgeldin sibel.
çiğdemcim gördüm mesajı.ekledim canım.
tam yazdım defne uyandı.yemegini yedireyim.tabi hastaya birazda ishal.patates yemegi yaptım.yedireyim.iki üç kaşık alsa yeter.zaten yemiyo(
Ay sağol Aytencim yarında onunla ilgilenim bari.Bugün daha güzel bir fotosunu cekebilirsem zillinin onu koyarım.
Foto 2 aylık halinin fotosu oldu.Bende davetiyede son hakli olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?