daha pasta börek peşindemisin burcu bu akşam ne deniyosun bakalım
çok baktıkça insanın kafası karışıyor, bence sade şeyleri vakit çok almayacak mamaları bulmalı ve net kararını vermelsin, yoksa nette gezindikçe menü değişir, ben hiç bakmıyorum, nacizane tavsiyem :)
Merhaba kızlar ne habersiniz.Ben hala iyileşebilmiş değilim.Öksürmekten kaburgalarım ağrıyor artık.
Dün Duruyu annem götürdü sağolsun.Hiç bakacak halim yoktu.Vallahi kızımın ikinci annesi resmen
Doğumgününe tam bir hafta kaldı.Çok heycanlıyım o zamana kadar iyileşmem lazım.
Yopksa hiçbirsey organize edemiycem.
Merhaba kızlar ne habersiniz.Ben hala iyileşebilmiş değilim.Öksürmekten kaburgalarım ağrıyor artık.
Dün Duruyu annem götürdü sağolsun.Hiç bakacak halim yoktu.Vallahi kızımın ikinci annesi resmen
Doğumgününe tam bir hafta kaldı.Çok heycanlıyım o zamana kadar iyileşmem lazım.
Yopksa hiçbirsey organize edemiycem.
aynen ısrar etmiyorum zaen.geçmiş olsun ayşegülcüm, yesin inşallah az da yese yeter dediğin gibi :)
ben şöyle yapcam arkidişler kararımı verdm...
15 şubatta aile toplantımız bnde..kimseye söylemicem doğumgününü kutluyacağımı..
hazırlığımı yapıcam bide pasta alıcam millet gelince çıkarıcam pastayı ahanda doğumgünü.
bide abimler elbistandalar onlar buraya gelince aile arasında yapcam olduda bitti maşallah..
kimseye söylememe nedenimse şimdi burağa hediye gelince utku ister istemez kıskanıcak canı sıkılacak..üzülmesini istemiyorum..bide kimseyi yormak istemiyorum hediye getirmesinler..
hoşbulduk canım..isalmi defne geçmiş olsun..
sibel hoşgeldin kız,gezdin geldin lee..
iyi düşünmüşsün ammaaa...hatırlarsan benim mevlüdü de kayınvalide öyle yapmıştı..ben çok kızmıştımgelen herkes bolca sitem etti niye söylemedin diye..neyse hediyesini sonra getiririz o zaman dediler :) hülya havasını alsın gibisinden şimdi yaparsan da yine sonradan hediye alıp getirirler yine aynı şey olcak canım..sen en iyisi gelenlere hem burağa,hem utkuya hediye alın deeeeeeeee
yaa dr oetker çikolata şelalesi almıştım çarşanba günü denesem mi ? hazir ya bu denemeden direk yapsam mı?
banyolu kurabiye var çikolatalı vereyimmi tarifini kolay güzşel birşeye benziyor
yaa aslında iyi kötü menüm hazır ama ben yinede pratik güzel şeyler bulabilirmiyim diye bakıyorum
bu benim sadece soğum gününe özel birşey değil severim mutfak olaylarını yeni tarifler yaparım atarım huyum oldu artık.
dr gitmesende bi sağlık ocağına gitsene kuru öksürük ilaçsız geçmiyor.balgam sökücü falan verir bak iyi gelir.geçecek diye bekleme.
Fatma canım hediye yolladığı takvim yarım a4 kağıdından büyük yani 20-25 cm var.magnetli yine ortasında kocaman Durunun resmi var alt taraftada aylar güzel yapmış sağolsun.magnet altı siyah olduğu için sana tavsiyem alt zemini açık renkli olan resimlerini yolla özellikler.
hıımm dişten demek..ohh ne güzel iyi etmişsin.bu arada duru gibi defnede 28 ocak doğumlu:)
aynen ısrar etmiyorum zaen.
çok tanıdıklara olabiliri.komşu falan mahçup olmasınlarda.
evet kutü değil ama var işte.bu sefer dişten.ikinci accık patlamış.
cigdem aldım seni listeme. harika cok güzel bir kızın var masallah ona
yaa dr oetker çikolata şelalesi almıştım çarşanba günü denesem mi ? hazir ya bu denemeden direk yapsam mı?
banyolu kurabiye var çikolatalı vereyimmi tarifini kolay güzşel birşeye benziyor
yaa aslında iyi kötü menüm hazır ama ben yinede pratik güzel şeyler bulabilirmiyim diye bakıyorum
bu benim sadece soğum gününe özel birşey değil severim mutfak olaylarını yeni tarifler yaparım atarım huyum oldu artık.
dr gitmesende bi sağlık ocağına gitsene kuru öksürük ilaçsız geçmiyor.balgam sökücü falan verir bak iyi gelir.geçecek diye bekleme.
Fatma canım hediye yolladığı takvim yarım a4 kağıdından büyük yani 20-25 cm var.magnetli yine ortasında kocaman Durunun resmi var alt taraftada aylar güzel yapmış sağolsun.magnet altı siyah olduğu için sana tavsiyem alt zemini açık renkli olan resimlerini yolla özellikler.
furkanımızın doğum günü kutlu olsun... hayırlı evlat olsun inşallah... nice mutlu sağlıklı senelere ersin ...
sibel oh gezdin geldin negüzel hoşgeldin canım ...
ayşegül kızkardeşinle gezdinizmi canım neler yaptınız gittimi kardeşin,......
vavelya geçmiş olsun canım....
burcu bende severim yeni şeyleri denemeyi,yaparım ertesi güne kalmaz bizde tatlı şeyleri çok seviyoruzda birde sebze yemeklerini iştahla yeseler çok mutlu olacam.....
özlemcim süsleri almışsın canım,eşimde yarın gidip alacak eminönünden bakalım inş.güzel şeyler alır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?