2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

daha pasta börek peşindemisin burcu bu akşam ne deniyosun bakalım

yaa dr oetker çikolata şelalesi almıştım çarşanba günü denesem mi ? hazir ya bu denemeden direk yapsam mı?

banyolu kurabiye var çikolatalı vereyimmi tarifini kolay güzşel birşeye benziyor

yaa aslında iyi kötü menüm hazır ama ben yinede pratik güzel şeyler bulabilirmiyim diye bakıyorum
bu benim sadece soğum gününe özel birşey değil severim mutfak olaylarını yeni tarifler yaparım atarım huyum oldu artık.

dr gitmesende bi sağlık ocağına gitsene kuru öksürük ilaçsız geçmiyor.balgam sökücü falan verir bak iyi gelir.geçecek diye bekleme.

Fatma canım hediye yolladığı takvim yarım a4 kağıdından büyük yani 20-25 cm var.magnetli yine ortasında kocaman Durunun resmi var alt taraftada aylar güzel yapmış sağolsun.magnet altı siyah olduğu için sana tavsiyem alt zemini açık renkli olan resimlerini yolla özellikler.

Kızlar ben cıkmak zorundayım.Kızımın yanına gidim artık vallahi bir gecede özledim.
Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın

sibel hoşgeldin kız,gezdin geldin lee..

iyi düşünmüşsün ammaaa...hatırlarsan benim mevlüdü de kayınvalide öyle yapmıştı..ben çok kızmıştım gelen herkes bolca sitem etti niye söylemedin diye..neyse hediyesini sonra getiririz o zaman dediler :) hülya havasını alsın gibisinden şimdi yaparsan da yine sonradan hediye alıp getirirler yine aynı şey olcak canım..sen en iyisi gelenlere hem burağa,hem utkuya hediye alın deeeeeeeee

ohh ne güzel iyi etmişsin.bu arada duru gibi defnede 28 ocak doğumlu:)

geçmiş olsun ayşegülcüm, yesin inşallah az da yese yeter dediğin gibi :)
aynen ısrar etmiyorum zaen.

çok tanıdıklara olabiliri.komşu falan mahçup olmasınlarda.

hoşbulduk canım..isalmi defne geçmiş olsun..

evet kutü değil ama var işte.bu sefer dişten.ikinci accık patlamış.

burcu bende severim sürekli değişik şeyler denerim..eşim sağolsun değişikliğe kapalı bir insan ben yapıyom çocuklarla yiyoz ohhh misss.

furkanımızın doğum günü kutlu olsun... hayırlı evlat olsun inşallah... nice mutlu sağlıklı senelere ersin ...

hoşbulduk canım..bilmiyorum ya şimdi kafam karıştı..söylemym diyodumda..

anladım cnm sağol.kurabiye tarifini alıyım adı çok ilginçmiş:97:

hıımm dişten demek..

aayy burak bi huysuzlaştıki sormayın ya..mızmızın teki oldu çıktı..
acayip huyu değişti..

Son düzenleme:
kızlar parti paketine gittim süsleme malzemelerini aldım. 90 tl. para verdim. aklıma geldi ilgilenenlerin bilgisine partiden sonra o malzemelerin saglamlarını satacağım ben. yoksa napıcam onları bidaha.

burcu bu arada senin ilandan hic arayan oldumu canım kac gündür sorucam aklımda

sibel oh gezdin geldin negüzel hoşgeldin canım ...
ayşegül kızkardeşinle gezdinizmi canım neler yaptınız gittimi kardeşin,......
vavelya geçmiş olsun canım....
burcu bende severim yeni şeyleri denemeyi,yaparım ertesi güne kalmaz bizde tatlı şeyleri çok seviyoruzda birde sebze yemeklerini iştahla yeseler çok mutlu olacam.....
özlemcim süsleri almışsın canım,eşimde yarın gidip alacak eminönünden bakalım inş.güzel şeyler alır....

deneme direk yap öyle daha iyi oluyo bulduğun tarifi gönder bende bakayım nasıl bişeymiş

he valla gezdim geldim..iyi oldu..

hülyacım babana acil şifalar diliyorum allah yardımcınız olsun...
sibelcim keyif sende mis gibi gezdein geldin oh...bence haber ver doğum günü olduğunu çocuğun ilk doğum günü hediyesiz olmaz utkuya üzülüyon amam burağada haksızlık oluyo düşünene utkuyuda sevindirri bence
hülyacım saol canım çok hastayım arkadaşım çok
ayşegüln sende saol bacım kardeşingitti zor oluyo gideni yollamak geçmiş olsun defne kulşumada...
çiğdem bende ekledim canım seni özlemde aldım maşallah kzıızn ne şeker yerim onu ben
özlem
hadi güle gülekullanın süslerinizi...sat tabi çok para 90 TL YARISINI GERİ ALSAN KARDIR...
HATİCE SANADA GEÇMİŞ OLSUN BEDE SENİN GİBİ ÇOK HASTAYIM ÖKSÜRMEKTEN BOĞAZLARIM YIRTILDI...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…