yaa dr oetker çikolata şelalesi almıştım çarşanba günü denesem mi ? hazir ya bu denemeden direk yapsam mı?
ben de ahmet burağın doğum gününü kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum..ne çabuk geçti zaman demekten de alamıyorum kendimi bi türlü..
zeynebin, furkanın, doruk paşanın doğum günlerini kutlarım..herbiriciği öpüyorum kocaman...
ya hem de öyle bir geçecek ki zaman,bir bakmışız üniversite nereyi kazandıları konuşacağız,düğünlerini konuşacağız..heyy heyy....torunları konuşacağız yahuu...
Bizdedoğum günümüzü 3 farklı ilde kutlayacağız inşaAllah...
Bayaa bir anımız, fotoğrafımız ve anlatacak şeyimiz olur herhalde...
kızlar parti paketine gittim süsleme malzemelerini aldım. 90 tl. para verdim. aklıma geldi ilgilenenlerin bilgisine partiden sonra o malzemelerin saglamlarını satacağım ben. yoksa napıcam onları bidaha.
burcu bu arada senin ilandan hic arayan oldumu canım kac gündür sorucam aklımda
sibel oh gezdin geldin negüzel hoşgeldin canım ...
ayşegül kızkardeşinle gezdinizmi canım neler yaptınız gittimi kardeşin,......
vavelya geçmiş olsun canım....
burcu bende severim yeni şeyleri denemeyi,yaparım ertesi güne kalmaz bizde tatlı şeyleri çok seviyoruzda birde sebze yemeklerini iştahla yeseler çok mutlu olacam.....
özlemcim süsleri almışsın canım,eşimde yarın gidip alacak eminönünden bakalım inş.güzel şeyler alır....
nazarımızmı değdi ne..bende çıkıyorum.iyi akşamlar herkese..
Hayırlı günler herkese...
Burcucm bu benim en sevdiğim tatlıdırrrr
yalnız bu sıcak yeniyo sen doğum gününde mi ikram edeceksin?
doğru diyorsun hülya.zaman gerçektende çabuk geçiyo.dün eşimle diyoruz bizim seneye okula gidecek bi kızımızmı var:26:inanamıyorummaşallah defne ne zaman bir yaşında oldu diyloruz.maşallah zor bi bebek olmadı kolay geçti zaman.inşallah hep böyle olur.bide yemeyi becerse başka bişey istemiyorum
oh oh ne güzel..bende alanyada yapayım bari yazaburda bi kutlama falan yapmayacagız..
kızlar bugün tadınız yok kimse galibaya gelen giden yok
doğum günü olan bebişlerimiz doğum gününüz kutlu olsun doruk u unuttum ben özlemcim sizinde doğum gününüz kutlu olsun
annelerimize de kolay gelsin inş
iyi bi hafta sonu dilerim herkesi öpüyorum
kızlar kimse yok ama benim aklıma bişey takıldı siteye baktım göremedim 1 yaş günü için fikirler vardı o nerede tecrübeli annişler bana yardımcı olursanız sevinirim
canım çok teşekkür ederim bi ara baya bi baktım göremedim siteye hala yabancıyım çok şey var neyi nerde arayacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?