2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ahmet burağın doğum gününü kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum..ne çabuk geçti zaman demekten de alamıyorum kendimi bi türlü..

zeynebin, furkanın, doruk paşanın doğum günlerini kutlarım..herbiriciği öpüyorum kocaman...

ya hem de öyle bir geçecek ki zaman,bir bakmışız üniversite nereyi kazandıları konuşacağız,düğünlerini konuşacağız..heyy heyy....torunları konuşacağız yahuu...

Bizdedoğum günümüzü 3 farklı ilde kutlayacağız inşaAllah...
Bayaa bir anımız, fotoğrafımız ve anlatacak şeyimiz olur herhalde...

doğru diyorsun hülya.zaman gerçektende çabuk geçiyo.dün eşimle diyoruz bizim seneye okula gidecek bi kızımızmı var:26:inanamıyorummaşallahdefne ne zaman bir yaşında oldu diyloruz.maşallah zor bi bebek olmadı kolay geçti zaman.inşallah hep böyle olur.bide yemeyi becerse başka bişey istemiyorum

Bizdedoğum günümüzü 3 farklı ilde kutlayacağız inşaAllah...
Bayaa bir anımız, fotoğrafımız ve anlatacak şeyimiz olur herhalde...

oh oh ne güzel..bende alanyada yapayım bari yaza burda bi kutlama falan yapmayacagız..

YOK CANIM ARAYAN OLMADI :)

ne aldın kız 90 tl ye süsleri öyle kolay kolay satamazsında.

BİZDEDE yiyen yok ya :) suat hiç sevmez pasta kurabiye yapıp yapıp annemlere götürüyorum.götüremiyorsamda 1-2 duruyor gece kalkıp kalkıp yiyorum .

tarifleri doğum günü sayfasına yazıyorum.

Hayırlı günler herkese...

Burcucm bu benim en sevdiğim tatlıdırrrr
yalnız bu sıcak yeniyo sen doğum gününde mi ikram edeceksin?

ayyy gerçekten mi.valla hiç yemedim üzerinde 4 tane renkli kurabiye üstüne yazılan tüp şekerleme vardı dikkatimi çekti aldım.ama hiç okumadım nedir diye.çok vaktimi almazsa olabilir son dk ya milföylü böreğide bırakıcam olmadı arka arkaya atarım .çok oyalarmı ne dersin.ılık yense olmazmı yada migro dalgada ısınsa hadi bi fikir ver.

bak halen kutlamıycam diyo alıcam pastayı basıcam maraşı.kavga çıkacak haa hakkını yeme kızımın.en fazla 500 gr alırsın yaa babasıda sıyrılmaz bence yer pastasından.

Son düzenleme:
slm kızlarr
fatoş geçmiş olsun düne diyememiştim cnm
doğum günü menüsü bende kararlamadım daha ya nasıl yapıcağımda sibelcim gibi iki aileyi bir araya getirme sıkıntısı ile muallakta
anacım okudum unuttum kime ne yazıcağımı ya tel. kapı susmuyoki

söyle huu huuu diyince deprem aklıma geliyor.

burdayız taze anne gel hoşgeldin.bu ara kaçağımız çok ama kürkçü dükkanına dönerler elbet.

kızlar bugün tadınız yok kimse galibaya gelen giden yok

doğum günü olan bebişlerimiz doğum gününüz kutlu olsun doruk u unuttum ben özlemcim sizinde doğum gününüz kutlu olsun

annelerimize de kolay gelsin inş

iyi bi hafta sonu dilerim herkesi öpüyorum

evet canım bugün kimsecikler yok.

sanada iyi tatiller.

kızlar hepinize selamlar....
doğumgünü olan bebişlerin hepsini ayrı ayrı kutluyor hepsini öpüyorum.
ben nete girmeye pek fırsat bulamıyorum sanmayın ki sizi unuttum. hepinizi çok özledim ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum iş ev melis.....
umarım herkes iyidir...
bizim şuan için bir doğum günü planımız yok malum burda kimsemiz olmadığı için yapmak istemiyorum. arkadaşları çağırsam birbirleriyle çok alakasız olacaklar... eee akrabada olmayınca maalesef çekirdek aile olarak kutlayacağız...
hepinizi öpüyorum.

kızlar kimse yok ama benim aklıma bişey takıldı siteye baktım göremedim 1 yaş günü için fikirler vardı o nerede tecrübeli annişler bana yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim bi ara baya bi baktım göremedim siteye hala yabancıyım çok şey var neyi nerde arayacam bilmiyorum

cnm en tepede seçenekler butonu var oraya tıkla ordada bu konuya abone ol diyo onu tıklayınca konuya abone oluyosun sonrada kontrol panelinden takip edebiliyosun.aramak zorunda kalmazssın böylece topicleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…