uyku tutmadı...
acil şifalar dileyen, dua eden herkesten allah razı olsun.
evet yatırdık babamı bugün hastaneye. sabah erkenden de alacaklar ameliyata. hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden. dua ediyoruz ve sadece iyi olacağını düşünüyoruz. çünkü moralinin iyi olması gerek, ki öylede.
nooluur dua edin, allah onu başımızdan eksik etmesin.
sizlere de göstermesin.
allaha emanet olun.
sağol canımkızlar hepinize selamlar....
doğumgünü olan bebişlerin hepsini ayrı ayrı kutluyor hepsini öpüyorum.
ben nete girmeye pek fırsat bulamıyorum sanmayın ki sizi unuttum. hepinizi çok özledim ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum iş ev melis.....
umarım herkes iyidir...
bizim şuan için bir doğum günü planımız yok malum burda kimsemiz olmadığı için yapmak istemiyorum. arkadaşları çağırsam birbirleriyle çok alakasız olacaklar... eee akrabada olmayınca maalesef çekirdek aile olarak kutlayacağız...
hepinizi öpüyorum.
hülyacım allah acil şifalar versin canım,inş.ameliyatı iyi geçer babanın dualarımız seninle canım benim..uyku tutmadı...
acil şifalar dileyen, dua eden herkesten allah razı olsun.
evet yatırdık babamı bugün hastaneye. sabah erkenden de alacaklar ameliyata. hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden. dua ediyoruz ve sadece iyi olacağını düşünüyoruz. çünkü moralinin iyi olması gerek, ki öylede.
nooluur dua edin, allah onu başımızdan eksik etmesin.
sizlere de göstermesin.
allaha emanet olun.
geçmiş olsun sedacım,amin canım çok sağol baharıda senide kocaman öptükbirkaç gündür kendi dişle ilgili problemlerimden giremiyorum siteye..
doğumgünü olan kuzularımı kocaman öpüyorum,onlara en başta sağlıklı mutlu huzurlu ve analı-babalı günler diliyorum..
amin fatoşcum sağol canım benim sizide öpüyoruz kocaman kocamanahmet burak ....
zeynep sinem.....
furkan ........
doğum gününüz kutlu olsun melekler rabbim yüzünüzü hep güldürsün ailenizle birlikte nice sağlıklı yaşlar yaşayın inşallah ttalı böcüklerim benim kocaman öpüyorum hepinizi annelerinizi....
Ii hafta sonları canlarım
birkaç gündür kendi dişle ilgili problemlerimden giremiyorum siteye..
doğumgünü olan kuzularımı kocaman öpüyorum,onlara en başta sağlıklı mutlu huzurlu ve analı-babalı günler diliyorum..
ahmet burak ....
zeynep sinem.....
furkan ........
doğum gününüz kutlu olsun melekler rabbim yüzünüzü hep güldürsün ailenizle birlikte nice sağlıklı yaşlar yaşayın inşallah ttalı böcüklerim benim kocaman öpüyorum hepinizi annelerinizi....
Günaydın herkese.....
Bugün biricik kızım Zeynep Sinem'in,Ahmet Burak'ın ve Furkan'ın doğum günü
İyiki doğdunuz, allah sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin,hayırlı evlatlar olursunuz inş.rabbim sizleri bütün kötülüklerden ve kötülerden korusun,karşınıza hep iyi insanları çıkarsın, ömrünüz boyunca hep mutlu olun inş.canlarım benim
zeynep sinem
ahmet burak
furkan
doğum gününüz kutlu olsun.güzel meleklerimiz.artık bebeklikten çıkıp sizler çocukmu oldunuzzallah uzun ömürler versin sağlıkla sıhatleailenizle beraber.üçünüzüde öpüyorum bgün çok güzel geçecek eminm sizler için.
bak bak doğum günü anneleri burdu.ee anlatın bakalım selma.aytenn bugün saat kaçta donkk yapacaksınızz..herşey hazırmı.hııı
ben 16.30 da doğum yapıyorum canım doğum için herşey hazır doğum günü içinse pasta börekler eksik
zeynep sinem
ahmet burak
furkan
doğum gününüz kutlu olsun.güzel meleklerimiz.artık bebeklikten çıkıp sizler çocukmu oldunuzzallah uzun ömürler versin sağlıkla sıhatleailenizle beraber.üçünüzüde öpüyorum bgün çok güzel geçecek eminm sizler için.
sağolun canlarımhepinize teşekkür ederiz inasn inanamıyor valla 1 yıl oldu geçen sene bu saatlerde hastane koridorlarında son testler için koşturuyordum 16.30 da oğlumu kucağıma aldım bugün doğum gününü kutluyorum allah cümlemize böyle güzel günler yaşatsın zeynep sinem ahmet burak sizinde doğum gününüz kutlu olsun nice senelere anne baba kardeşlerle inşallah
bak bak doğum günü anneleri burdu.ee anlatın bakalım selma.aytenn bugün saat kaçta donkk yapacaksınızz..herşey hazırmı.hııı
eee yetişecekmi .donk dediğimde ne zaman partiye başlıyorsunuz
bende doğum diye okuyorum akşam 1.30 da yatınca böyle oluyor yetişir canım birazdan başalarım akşam 8 gibi anca gelir misafirlerim
sağolun canlarım
ayşegülcüm babamız,dayılarımız bugün çalışıyor diye yarın kutlama yapabilecez,hazırlanmaya çalışıyorum canım,evi silip süpürdümmü işim bitecek,evi süsleyecek abilerimiz, sonrada mutfağa girip yarınki misafirlerimiz için poğoça ve kurabiye yapacam,annem börek yapacak,kayınvalidemde sarma ve içli köfte yapacak,mercimek köftesini büyük gelinimiz ben yaparım sen uğraşma dedi ,komşumda bir tatlı yapacakmış, sağolsunlar bana pek bişey bırakmadılar, çok heyecanlıyız valla hayırlısıyla inş.güzel geçer doğum günüsü kızımın
aytencim kolay gelsin canım benim yerimede öp furkanın yanaklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?