2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yakışıklı prenslerim burak ve furkan güzeller güzeli prensesim zeynebim doğum gününüz kutlu olsun Rabbim hep yüzünüzü güldürsün uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin inş.

cnm en tepede seçenekler butonu var oraya tıkla ordada bu konuya abone ol diyo onu tıklayınca konuya abone oluyosun sonrada kontrol panelinden takip edebiliyosun.aramak zorunda kalmazssın böylece topicleri.
canım nasıl yapacaz seçenekler yok en üstte forum takip, albümler, gruplar, oyun kulübü, kontrol paneli var senin en üst dediğin neresi acaba ben anlamadım biraz çok soru sordum kusura bakma

canım nasıl yapacaz seçenekler yok en üstte forum takip, albümler, gruplar, oyun kulübü, kontrol paneli var senin en üst dediğin neresi acaba ben anlamadım biraz çok soru sordum kusura bakma

tamam canım gördüm ve yaptım teşekkür ederim bundan sonra daha rahat bakarım sitenin içeriği biraz farklı diğerlerinden

slmmmmm...
zeynep sinem
ahmet burak
furkan
doğumgününüz kutlu olsun aceleci şubat bebekleri...
nice nice yıllara inş...hep mutlu ve sağlıklı olmanız dileğiyle..
hepinizin totosundan bi ısırık alıyorum

yakışıklı prenslerim burak ve furkan güzeller güzeli prensesim zeynebim doğum gününüz kutlu olsun Rabbim hep yüzünüzü güldürsün uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin inş.

bugün doğum günü olan miniklerin doğum günleri kutlu olsun

hepinize teşekkür ederiz teyzeler oğlum ellerinizden öpüyor

ZEYNEP BURAK FURKAN
Dogüm gününüz kutlu olsun canlarim benim
Rabbim saglikli mutlu nice nice yillar nasip etsin hepinize

Amanda aman bugün iki yakışıklı bir güzelmi doğmuşş...:)
ZEYNEP,AHMET BURAK,FURKAN nice yaşlara inş kuzularım..

bugün doğum günü olan miniklerin doğum günleri kutlu olsun

ZEYNEP BURAK FURKAN
Dogüm gününüz kutlu olsun canlarim benim
Rabbim saglikli mutlu nice nice yillar nasip etsin hepinize

Amanda aman bugün iki yakışıklı bir güzelmi doğmuşş...:)
ZEYNEP,AHMET BURAK,FURKAN nice yaşlara inş kuzularım..

çok sağolun teyzoşlar hepinizi çookkk seviyoruz ve kocaman öpüyoruz sizde iyiki varsınız canlarım

çok moralim bozuk arkadaşlar kardeşimin eşi mide kanaması geçirmiş ah bu uzaklık yanında olamamak çok zor canım benim sesi çok kötü geliyodu kardeşimin dua edin iyleşsin

çok moralim bozuk arkadaşlar kardeşimin eşi mide kanaması geçirmiş ah bu uzaklık yanında olamamak çok zor canım benim sesi çok kötü geliyodu kardeşimin dua edin iyleşsin

canım biran evvel iyileşir inşallah..sen üzme kendini allah yardımcısı olsun.dua etmezmiyiz hiç bütün dualarımız kardeşinin eşiyle..

Zeynep, Burak ve Furkan üç küçük melek.Doğum gününüz kutlu olsun.
Yüzünüz hep gülsün ,sağlık ve mutluluk hep sizinle olsun.
İştahınız hep yerinde olsun, dişleriniz canınızı acıtmadan cıksın,adımlarınızı düşmeden atın insallah.
Hepinizi öpüyorum minişler

Saol canım ya sorma gencecik çocuk allahım esirgesin daha yeni evliler aklım hep orda ağlmaktan dua etmekten başka bişide yapamıyorum şuan

Çok geçmiş olsun Fatoscum.İnsallah en kısa zamanda toparlanır.Uzaklık zor ama ne yapacaksın sende telefonla destek olmaya calısacaksın artık

fatoşcum geçmiş olsun canım.acil şufalar olsun.zetan yanandakilerde bişey yapamıyordur üzülme uzaktayım diye.sürekli acıp sorarsın.:)) şimdi durumu nasılmış..

hepinizden allah razı olsun canlarım.
çok şükür babamın ameliyatı beklediğimizden daha iyi geçti. ve çok şükür kitlenin bi kısmı yerine tamamını aldılar. şu an yoğun bakımda..
eşim iş dönüşü uğradı hastaneye: genel durumu iyiye gidiyormuş fakat ağrısı çok olmuş bağırıp ağlamış , sonra "Hülya" diye sayıklamış. (dr a beraber gittik, işlemleri beraber yaptırdık, ondan herhalde.)
ptesi çıkan kitleyi çukurova üniv. patolojiye götürcem: dr oda önemli dedi. inş iyi sonuçlar alırız.

fırsat buldukça haber ederim sizede. dualarınızı eksik etmediniz: hakkınızı helal edin.

doğum günleri başlamışş.. tüm bebişleri şimdiden kutlayayım ben.
görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…