2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok moralim bozuk arkadaşlar kardeşimin eşi mide kanaması geçirmiş ah bu uzaklık yanında olamamak çok zor canım benim sesi çok kötü geliyodu kardeşimin dua edin iyleşsin
inş kısa zmanda sağlığına kavuşur canım ya...üzülme sende bol bol dua et..

çok sevindim canım iyi olmasına..aklımdaydın arayacaktım misafirim vardı yeni gittiler..kk ya bakıym yazmamışsa arayayım dedim daha..baktım yazmışsın..

çok sevindim hepsini almalarına.inşallah sonuçlarda güzel geçerde bu günleri gülümseyerek anarsanız.dularım sizlerle.

ii geceler kızlarrr

hülyacım çok geçmiş olsun cnm inş.çabucak düzelir cnm

fatoş geçmiş olsun cnm

kızlar ilk kez gece geldim kimseler yok

ii geceler kızlarrr

fatoş geçmiş olsun cnm

kıss biz varız işte adamdan saymıyonmu
hayırdır nerden düştün böyle bu saatte..

ii geceler kızlarrr

fatoş geçmiş olsun cnm

evet esma ilk kez geldinnn..iyi ettin.bi gün yine toplaşırız.bicama partisi filan..ama bende çıkıyorum eşim istiyo neti..hepinize iyi akşamlarr...

Son düzenleme:
kıss biz varız işte adamdan saymıyonmu
hayırdır nerden düştün böyle bu saatte..
saymammı şekerimmm
başta kimse gözükmedide
evet esma ilk kez geldinnn..iyi ettin.bi gün yine toplaşırız.bicama partisi filan..ama bende çıkıyorum eşim istiyo neti..hepinize iyi akşamlarr...
cnm öle oldu eşim geceiişe gitti benimd euykum kaçtı geldim hadi sana iiyi geceler öptüm

çok moralim bozuk arkadaşlar kardeşimin eşi mide kanaması geçirmiş ah bu uzaklık yanında olamamak çok zor canım benim sesi çok kötü geliyodu kardeşimin dua edin iyleşsin
Fatoşcum geçmiş olsun allah şifalar versin .....

sağol haticecim

Zeynep, Furkan ve Burak doğum günleriniz kutlu olsun ciciler iyi ki varsınız...
sağol havvacım

hülyacım ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim canım inş.sonuçlarıda iyi çıkar iyi haberlerini bekliyoruz canım...

ii geceler kızlarrr

fatoş geçmiş olsun cnm

iyi geceler esmacım bende pek bu saatlerde gelemiyorum ama yarın büyük gün kızımın doğum gününü kutlayacaz orayı topla burayı topla,süslemelerle uğraş derken bu saat oldu öldüm yorgunluktan bir duş alıp yatacam poğaça ve kurabiyeyide yarın yaparım artık inş.yarın güzel bir gün olur herkes için......

yarın belki giremeyebilirim o yüzden ben şimdiden doruk paşamın doğum gününü kutluyorum, iyiki doğdun ilk yaşın kutlu olsun minik korsanım sağlıklı ve mutlu nice senelere paşam

selmacım niş. güzel geçer hayatım minik prenses neşeli olur da harika bir doğum günü olur inş.

Serapcığımında doğum gününü bugünden kutluyorum, Berkuşla, eşinle ve tüm sevdiklerinle daha nice senelere canım benim iyiki doğdun ......

saolun arkadaşlar....

allaha şükür kendine gelmiş konuşmuş iymiş amam müşade altında tuttuyolarmış....

hülyacım çok sevindim hadi gözünüz aydın sonuçlarda iyi çıkar inşalalh...

hulen canım babana çok geçmiş olsun..ama ameliyatının iyi geçmesi çok sevindirici..inşallah tez zamanda ayaklanıp yanınıza, başınıza döner sağlıkla..
fatoş size de çok geçmiş olsun..allah tez zamanda şifasını versin inşallah..

melekler..!iyi ki geldiniz dünyamıza..hepinizi çok seviyoruz..hayatımız sizlerle güzel..iyi ki varsınız hepiniz iyi ki doğdunuz..

hiiiç üşenmedim kaldığım yerden tek tek okudum ne var ne yok diye

Hülyacım İpeği sormuşsun sağolasın,çok daha iyi,ama bu öksürük baki kaldı bize sanırım. çrş kontrole götürücem ama çok öksürüyor yine,hele yemek yerken boğuluyor öksürmekten resmen kusuyor bu seferde... nasıl olucak bilmiyorum...

herkeste bi doğumgünü telaşı... benim mönüm kafamda şekillendi. halamlar yengemler kuzenler hepsi 1-2 çeşit yapıcaklar bende yapıcam,e pastası hazır alıncak içecekler de öyle. bi süsleme işi kaldı onuda haftaya halledicem...

Hülya (HULEN) canım babanın durumunu okudum. ameliyat başarılı geçmiş çok ama çok sevindim. büyük geçmiş olsun,dualarımız seninle. inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

AHMET BURAK,FURKAN ve ZEYNEP SİNEM dün doğumgünlerinizdi unuttum sanmayın. bugunde DORUK kuzunun doğum günü. Hepinize nice nice sağlıklı,başarılı,mutlu seneler diliyorum. Allah sizi hep korusun,ananıza babanıza vatanınıza hayırlı evlatlar olun inşallah. Melekler daima sizinle olsun... Hepinizi çok ama çok seviyorum.

Dün öğleden sonra yeni bebiş Kaan ın duası vardı,akşamda kaynanam ipeğe baktı ersinle taksime çıktık. süpriz yapmış bana arkadaşları organize etmiş,kendini tamamen affettirdi nihayet 8 di çıktığımızda gece 2 de geldik eve. yorulduk uykusuz kaldık ama değdi. çok çok iyi geldi. eski günlerdeki gibi güldük eğlendik sohbet ettik. ipekte babanesini hiç üzmemiş hemen uyumuş,gece de hiç uyanmadı,9.30 dan sabah 7.30 a kadar sadece 1 kere mızırdandı emzik verdik geri yattı o kadar. bu kzın zoru derdi bizimle sanırım

neyse kızlar yarın görüşürüz artık. bütün yazılanları okudum ama unuttuğum olabilir kusuruma bakmayın artık

dorukçum doğum günün kutlu olsun kuzum Rabbim uzun ömür sağlıklı mutlu bi yaşam versin sana.

zeynepçim oh ne ii gelmiştir sana benimde çok ihtiyacım var böle bi kaçamağa ama bırakıcak kimsem yok kuzumu gerçi emdiği için zaten durmazda bensiz.bak düşünceliymiş yine eşin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…