inş kısa zmanda sağlığına kavuşur canım ya...üzülme sende bol bol dua et..çok moralim bozuk arkadaşlar kardeşimin eşi mide kanaması geçirmiş ah bu uzaklık yanında olamamak çok zor canım benim sesi çok kötü geliyodu kardeşimin dua edin iyleşsin
hepinizden allah razı olsun canlarım.
çok şükür babamın ameliyatı beklediğimizden daha iyi geçti. ve çok şükür kitlenin bi kısmı yerine tamamını aldılar. şu an yoğun bakımda..
eşim iş dönüşü uğradı hastaneye: genel durumu iyiye gidiyormuş fakat ağrısı çok olmuş bağırıp ağlamış, sonra "Hülya" diye sayıklamış. (dr a beraber gittik, işlemleri beraber yaptırdık, ondan herhalde.)
ptesi çıkan kitleyi çukurova üniv. patolojiye götürcem: dr oda önemli dedi. inş iyi sonuçlar alırız.
fırsat buldukça haber ederim sizede. dualarınızı eksik etmediniz: hakkınızı helal edin.
doğum günleri başlamışş.. tüm bebişleri şimdiden kutlayayım ben.
görüşürüz.
hepinizden allah razı olsun canlarım.
çok şükür babamın ameliyatı beklediğimizden daha iyi geçti. ve çok şükür kitlenin bi kısmı yerine tamamını aldılar. şu an yoğun bakımda..
eşim iş dönüşü uğradı hastaneye: genel durumu iyiye gidiyormuş fakat ağrısı çok olmuş bağırıp ağlamış, sonra "Hülya" diye sayıklamış. (dr a beraber gittik, işlemleri beraber yaptırdık, ondan herhalde.)
ptesi çıkan kitleyi çukurova üniv. patolojiye götürcem: dr oda önemli dedi. inş iyi sonuçlar alırız.
fırsat buldukça haber ederim sizede. dualarınızı eksik etmediniz: hakkınızı helal edin.
görüşürüz.
ii geceler kızlarrr
hülyacım çok geçmiş olsun cnm inş.çabucak düzelir cnm
fatoş geçmiş olsun cnm
kızlar ilk kez gece geldim kimseler yok
ii geceler kızlarrr
fatoş geçmiş olsun cnm
saymammı şekerimmmkıss biz varız işte adamdan saymıyonmu
hayırdır nerden düştün böyle bu saatte..
cnm öle oldu eşim geceiişe gitti benimd euykum kaçtı geldim hadi sana iiyi geceler öptümevet esma ilk kez geldinnn..iyi ettin.bi gün yine toplaşırız.bicama partisi filan..ama bende çıkıyorum eşim istiyo neti..hepinize iyi akşamlarr...
sibel bacım ikimiz kaldık sadece :)
Fatoşcum geçmiş olsun allah şifalar versin .....çok moralim bozuk arkadaşlar kardeşimin eşi mide kanaması geçirmiş ah bu uzaklık yanında olamamak çok zor canım benim sesi çok kötü geliyodu kardeşimin dua edin iyleşsin
sağol haticecimZeynep, Burak ve Furkan üç küçük melek.Doğum gününüz kutlu olsun.
Yüzünüz hep gülsün ,sağlık ve mutluluk hep sizinle olsun.
İştahınız hep yerinde olsun, dişleriniz canınızı acıtmadan cıksın,adımlarınızı düşmeden atın insallah.
Hepinizi öpüyorum minişler
sağol havvacımZeynep, Furkan ve Burak doğum günleriniz kutlu olsun ciciler iyi ki varsınız...
hülyacım ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim canım inş.sonuçlarıda iyi çıkar iyi haberlerini bekliyoruz canım...hepinizden allah razı olsun canlarım.
görüşürüz.
ii geceler kızlarrr
fatoş geçmiş olsun cnm
selmacım niş. güzel geçer hayatım minik prenses neşeli olur da harika bir doğum günü olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?