2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

doğum günün kutlu olsun darukçum nice sağlıklı mutlu yaşalar diliyorum sana ailenle birlikte kocaman öpüyorum seni...

Hülyacım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda tamamen atlatır babacığın hastalığı...

Zeynep sevindim sizin adınıza. Ne güzel felekten bir gece çalmışsınız. Ohh sefanız olsun..

Ve DORUUUUKKKk İyi ki doğdun minik korsan. Hayırlı ömrün olsun annenle babanla upuzun bir hayat senin olsun minik kuş...

öptük sizi teyzoşlar

doruk paşa iyi ki doğdum kuzum.nice seneleree
zeynepcim ne iyi etmişsiniz.çok iyi gelmiştir eminim
havvacım nasılsın canımm..hiç görüşemez olduk.
selmacım ne ettiniz doğum günün anlatsana..

kutladık bugün ayşegülcüm öldüm yorgunluktan valla ama çok güzel geçti resimler çekildekten hemen sonra uyudu cadı kızım çok uykusu vardı,tabakları rahat rahat hazırladım iyi oldu, çocuklar oynadılar bizlerde güldük eğlendik pastamızı yedik, çok güzeldi pastamızda ebrucuğuma tekrar teşekkür ederim sayesinde güzel bir doğum günü pastamız oldu, sonra hediyelerimizi açtık kızımla,misafirlerimiz uğurladık şimdi zeyno abileriyle oynarken bende resimleri ekleyeyim dedim ayşegülcüm, doğum günümüzü de atlattık çok şükür darısı sizlere inş.canım......

güzel geçmiş ne güzel.daa nece senelere inşallah.yüklede bakayım bende resimlere..bizim olmayacak kutlamamız.yani çekirdek aile olarak kutlarız.yada bilmiyorum işte ne yapacagımızı.yalnızda pek tadı olmuyormuş böyle şeylerin anladım

inş.canım sağol,yükledim birkaç tanesini ayşegülcüm,kımet canım sağlık olsun, birdahaki sefere belki kardeşlerinle hepbirlikte kutlamak nasip olur.....

canlarım hepinize iyi geceler öldüm yorgunluktan bu doğum günü telaşı bayram gibi oldu yavv temizlik falan eşim diyor kırdın kendini iyice ne yapayım..
hülyacım babanın ameliyatı iyi geçmiş çok sevindim inşallah herşey güzel olucakk
doruğumuzun doğum günü kutlu olsun
ZEYNEBİMİZİ RESİMLERİNİ GÖRDÜM MAŞALLAHHH PEK CİCİ OLMUŞ HERŞEYİNİZ SELMACIM ALLAH UZUN ÖMÜR SAĞLIK VERSİN YAVRULARIMIZA

AHMET BURAK,FURKA.ZEYNEP.DORUK İYİKİ DOĞDUNUZZZZ

ZEYNEPÇİM EŞİN AFFETTİRMİŞ KENDİNİ SANA BAK AFERİM ONAAAA

DERİN RAHATSIZ CANIM ONA SIKKIN ONUN HARİCİNDE HERŞEY NORMAL ÖPTÜM HEPİNİZİİİİ
ATLADIĞIM BİŞEY VARSA AFFEEDİNNNN

günaydın kızlar.

fatoşcum geçmiş olsun.

hülya çok sevindim canım, inş patolojik sonuçlar da iyi çıkar..

zeynep iyi olmuş kız, enerji toplamışsındır..ipek de hep babaannesinde kalınca iyi uyuyo, kadın, uyumuyo dediğine inanmayacak artık

serapcım geçmiş olsun derine.grip mi oldu? nesi var güzel gözlü prensesin?

günaydın hülyacım evet üst solunum yolları bide dişler zorluyo yavrumu sen nasılsın cnmm
hamilelik nasıl gidiyor sıkıntı varmıı kız ben hala adet olmadım yaaa

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,okudum geçmişi..doğum günümüz güzel geçti..görümcemler ve annemler vardı dediğim gibi..kayınvalidemler gelmedi, bir kere daha kırıldım..

burak gündüz ne kadar çabalasamda uyumadı,akşam da tam doğum gününde mızırdadı :) ayarlamış gibi..hemen pastayı kesince de uyudu..

pasta olayı tam bi faciaydı..10 kişilik 30 liraya anlaştığım pastayı,eşim almaya gittiğinde 60 lira demişler..artık telefonla konuştum,dedim böyle olmaz,hem telefonda hem sipariş sırasında 30 lira dediniz..neyse bizim hatamız 30 alalım dediler..bir de şeker hamurlu olacaktı,öyle konuşmuştuk ama normal kremalı geldi..zaten hiç de güzel süslememişler..ama tadı enfesdi..onların sisteminin programını biz yapıyoruz, yetkili birini bulup mutlaka dile getirmem lazım..

burak coğu resimde ağlayarak çıktı :) bir kare normal resim size...

günaydın doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkürler ,

fatoşcum geçmiş olsun üzme kendini uzaktayım diye gitsende beklemek dışında bişey yapamazdın

doruk doğum günün kutlu olsun nice senelere annen babanla inşallah

bizim doğum günü tam felaket bütün bebekler aynısını yapmış galiba bizimkide gündüz uyumadı akşam görümcemleri görünce kıyamet koptu yabancı seçiyor resmen kucağıma yapıştı resim işi eşime kaldı oda halletmiş resimleri düzgün bulursam eklerim bir kaçtane

Günaydın ,

Hülya kremalı falan ama bence güzel olmuş ve kovaman pasta nerdeyse oğluş kadar boyu var pastanın :) süslemesini niye beğenmedin bence sade ama gayet hoş gözüküyor.askıları ile de uyumlu.ama zaten bakma görsellik diye diye yırtıyoruz kendimizide tadı önemli takmışız bi şeker hamuruna.

Hülya'nın babasıda iyiyimiş çok şükür.tekrar gözünüz aydın canım.İnşallah pataloji sonuçlarıda temiz çıkar.

Şu dr oetker in çikolata şelalesi süper mutlaka deneyin derim hemde ucuz ama 4 kişilik kalıp var içinde kalabalıksanız 2 paket alın.doğum günündede mutlaka yapıcam kolay bir çeşit işte.

eee diğer resimler dahi ekleyin.

amin serapcım sağol canım,doğum günü koşuşturmasında bende çok yoruldum ama şükür atlattım içok güzel geçti bizim doğum günümüz darısı sizlere inş....

hülyacım bencede pastası çok güzel gözüküyor,allah uzun ömürler versin hayırlı evlatlar olsunlar inş.

zeynepte yabancılıyor insanları ya, bazen tam geçti artık herkese gidiyor diyorum yine ağlıyor yabancı birini görünce,ekle bakalım furkan paşamızın resimlerini bekliyoruz aytencim.....

günaydın burcucum, ben bebişlerin fotolarına ekledim birkaç tanesini, face ekledim ordada var canım...

günaydın burcucum bende alıyım akşama deniyeyim valla akşamları onu dene bunu dene kafayı çizicez burcu özellikle sen ve ben akşam burcuyla telde konuşuyoruz o mutfakta bende mutfakta kurabiye yaptım..heheh...şeker hamurunu denedim burcu ama benimlki sert oldu yaa bekletiyorum 1 gün oda sıcaklığında
hülya bencede pastanız güzel gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…