kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,okudum geçmişi..doğum günümüz güzel geçti..görümcemler ve annemler vardı dediğim gibi..kayınvalidemler gelmedi, bir kere daha kırıldım..
burak gündüz ne kadar çabalasamda uyumadı,akşam da tam doğum gününde mızırdadı :) ayarlamış gibi..hemen pastayı kesince de uyudu..
pasta olayı tam bi faciaydı..10 kişilik 30 liraya anlaştığım pastayı,eşim almaya gittiğinde 60 lira demişler..artık telefonla konuştum,dedim böyle olmaz,hem telefonda hem sipariş sırasında 30 lira dediniz..neyse bizim hatamız 30 alalım dediler..bir de şeker hamurlu olacaktı,öyle konuşmuştuk ama normal kremalı geldi..zaten hiç de güzel süslememişler..ama tadı enfesdi..onların sisteminin programını biz yapıyoruz, yetkili birini bulup mutlaka dile getirmem lazım..
burak coğu resimde ağlayarak çıktı :) bir kare normal resim size...
günaydın burcucum bende alıyım akşama deniyeyim valla akşamları onu dene bunu dene kafayı çizicez burcu özellikle sen ve ben akşam burcuyla telde konuşuyoruz o mutfakta bende mutfakta kurabiye yaptım..heheh...şeker hamurunu denedim burcu ama benimlki sert oldu yaa bekletiyorum 1 gün oda sıcaklığında
hülya bencede pastanız güzel gözüküyor
güzel oluyor canım dene mutlaka ben çok beğendim.3 dk da yapıp tam 10 dk da fırında istenilen derecede beklet olmama şansı yok sanırım çikolata şelalesi.ben doğum günündede yapayım hem pratik hem 1 çeşit olduda bitti.
Ayten niye beğenmedin pastayı değişik güzel olmuş işte ben beğendim valla.
yaa bizde şimdi Serapla konuştuk bizde mi kremalı yaptırsak şeker hamuru hem çabuk dağılıyor hemde kremalıdan daha lezzetli değil diyorlar.
güzel oluyor canım dene mutlaka ben çok beğendim.3 dk da yapıp tam 10 dk da fırında istenilen derecede beklet olmama şansı yok sanırım çikolata şelalesi.ben doğum günündede yapayım hem pratik hem 1 çeşit olduda bitti.
Ayten niye beğenmedin pastayı değişik güzel olmuş işte ben beğendim valla.
yaa bizde şimdi Serapla konuştuk bizde mi kremalı yaptırsak şeker hamuru hem çabuk dağılıyor hemde kremalıdan daha lezzetli değil diyorlar.
sağolun kızlar evet baya kafam dağıldı iyi oldu benim için...
desenize bebecikler doğum günü dinlememiş yaramazlık yapmışlar. akşam yaptınız sanırım uyku saatine yakın ipekte çekilmez oluyor o yüzden öğlen 2 uyku arasına denk getirmeyi düşünüyorum bende. yoksa halimiz harap...
ama resimler çok güzelll... ayten resim topiğine de baktım furkan baya zorlamış sizi resim çekerken belli. ayrıca burağın pastasıda hoş duruyor. şeker hamuru ne hiç bi fikrim yok benim. bildiğim usül kremalı pasta istiyorum bende. bilmediğim şeyi alıp hiç riske girmiyim.
özlem eklermi acaba bugun resim dorugunkini de bi göreydik...
burcu alayım şu çukulata şelalesinden bende merak ettim bak...
günaydın hanımlar nasılsınız? bi geçmişe bakayım...
günaydın kızlargünaydın güzeller
biz öğleden sonra kutladık 2 gibi,ertesi gün okul olduğundan,Erenin ödevide vardı hiç bitmeyen ödevlersağolun kızlar evet baya kafam dağıldı iyi oldu benim için...
desenize bebecikler doğum günü dinlememiş yaramazlık yapmışlar. akşam yaptınız sanırım uyku saatine yakın ipekte çekilmez oluyor o yüzden öğlen 2 uyku arasına denk getirmeyi düşünüyorum bende. yoksa halimiz harap...
ama resimler çok güzelll... ayten resim topiğine de baktım furkan baya zorlamış sizi resim çekerken belli. ayrıca burağın pastasıda hoş duruyor. şeker hamuru ne hiç bi fikrim yok benim. bildiğim usül kremalı pasta istiyorum bende. bilmediğim şeyi alıp hiç riske girmiyim.
özlem eklermi acaba bugun resim dorugunkini de bi göreydik...
burcu alayım şu çukulata şelalesinden bende merak ettim bak...
twetymiz biraz tuhaf olmuş ondan beğenmedim ama tadı çok süperdi birde küçük durmuş 20 kişilik pastayı 30 a aldık şeker hamurlu eşim istemedi askerden önce pastanede çalışmış biliyor fiyatları yüksek değişen bişeyde yok dedi iyi dedim bende kremalıyı tavsiye ederim tadı konusunda
twetymiz biraz tuhaf olmuş ondan beğenmedim ama tadı çok süperdi birde küçük durmuş 20 kişilik pastayı 30 a aldık şeker hamurlu eşim istemedi askerden önce pastanede çalışmış biliyor fiyatları yüksek değişen bişeyde yok dedi iyi dedim bende kremalıyı tavsiye ederim tadı konusunda
valla burcucum siz bilirsiniz bizim pastada kremalıydı şeker hamurundan değildi,ama tadı çok güzeldi fıstıklı,krokanlı pembe kremalı, kreması çilekliydi çok hafifti ağır bir krema tadı yoktu yiyen herkeste çok beğendi canım.....
EEE esprili olmuş işte herkes klasik yaptırıyor biraz farklılık olsun bence cici olmuş .
ben bu hafta çarşamba birde kremalıya bakayım hoşuma giderse olabilir.şeker hamurunun kilosu 10 tl pastanın üstüne yapmaya 60 tl fark alıyorlar ve tadınıda çok değiştirmiyorsa sırf görüntüye vermeyelim o kadar para.
günaydın arkadaşlar naabersiniz biz hastayız maalesef çarşambadan beri ishal kerem benim müzmin kabız oğlumda ishal oldu maalesef birde burun akıntısı mızmız uykusuzluk had safhada dra gittik sonuç dişşş( doğum günü kutlayan bebişlere mutlu yıllar olsun geçmişe bakamadım pek sıra bize geliyor pazar günü doğum günümüz inşallah iyileşir kuzum yaa
sevilcim geçmiş olsun.
şu dişler ne zaman tamamlanıyor bitsede kurtulsalar artık...
Selma mercimek köftesinin tarifini istiyorum..... benim hep sulu olur sen doğum günü sayfasına yazarmısın...ayy resimlere baktıkça iyice heyecan yaptım.
teşekkür ederiz keremede geçmiş olsun inşallah şu dişler tamamlanırda kurtuluruz şu huysuzluklardan ve hastalıklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?