2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pastanız güzel bence bizim facinın Yanında ÇOOOOOOK güzel ahmet burakta iyi durmuş bizimki felaketti pastaya saldırıyor ağlıyor bütün resimlerimiz öyle oldu bugün tekrar stüdyod çektiricem fotoğraf bakalım orda napacak

ayşegül ve sibel kızlar dün doğum gününü sormuştunuz msnden ama cevap veremedim kusura bakmayın yeğenim sağolsun sabahtan akşam 11 e kadar bilgisayar başından kalkmadı bişey yazayım diyorum birde hep sen kullanıyosun ben hiç oyun oynamayayımmı diyor onun için cevap yazamadım sorduğunuz için teşekkürler uykusuzluk ve insanları yabancılama dışında iyiydi zaten 2 gün kutladık ikisidende doğru düzgün foto yok

Son düzenleme:

güzel oluyor canım dene mutlaka ben çok beğendim.3 dk da yapıp tam 10 dk da fırında istenilen derecede beklet olmama şansı yok sanırım çikolata şelalesi.ben doğum günündede yapayım hem pratik hem 1 çeşit olduda bitti.

Ayten niye beğenmedin pastayı değişik güzel olmuş işte ben beğendim valla.
yaa bizde şimdi Serapla konuştuk bizde mi kremalı yaptırsak şeker hamuru hem çabuk dağılıyor hemde kremalıdan daha lezzetli değil diyorlar.

sağolun kızlar evet baya kafam dağıldı iyi oldu benim için...

desenize bebecikler doğum günü dinlememiş yaramazlık yapmışlar. akşam yaptınız sanırım uyku saatine yakın ipekte çekilmez oluyor o yüzden öğlen 2 uyku arasına denk getirmeyi düşünüyorum bende. yoksa halimiz harap...

ama resimler çok güzelll... ayten resim topiğine de baktım furkan baya zorlamış sizi resim çekerken belli. ayrıca burağın pastasıda hoş duruyor. şeker hamuru ne hiç bi fikrim yok benim. bildiğim usül kremalı pasta istiyorum bende. bilmediğim şeyi alıp hiç riske girmiyim.
özlem eklermi acaba bugun resim dorugunkini de bi göreydik...

burcu alayım şu çukulata şelalesinden bende merak ettim bak...

hülyacım bende beğendim pastanızı çok güzel görünüyo ee tadı güzelmiş daha ne dimi.yakışıklı burağımıza tekrar nice mutlu yıllara.
eminim benim kızda arıza çıkarıcak doğumgünü günü gündüzmü yapsam ne acaba.

twetymiz biraz tuhaf olmuş ondan beğenmedim ama tadı çok süperdi birde küçük durmuş 20 kişilik pastayı 30 a aldık şeker hamurlu eşim istemedi askerden önce pastanede çalışmış biliyor fiyatları yüksek değişen bişeyde yok dedi iyi dedim bende kremalıyı tavsiye ederim tadı konusunda

valla burcucum siz bilirsiniz bizim pastada kremalıydı şeker hamurundan değildi,ama tadı çok güzeldi fıstıklı,krokanlı pembe kremalı, kreması çilekliydi çok hafifti ağır bir krema tadı yoktu yiyen herkeste çok beğendi canım.....

Selma mercimek köftesinin tarifini istiyorum..... benim hep sulu olur sen doğum günü sayfasına yazarmısın...ayy resimlere baktıkça iyice heyecan yaptım.

çok zorladı canım aslında uyudu uykusunu aldı dedim ama yetmemiş galiba dünde zaten hiç uyumadı heyecandan galiba cumartesi günkü resimler daha berbat

günaydın hanımlar nasılsınız? bi geçmişe bakayım...

günaydın güzeller
günaydın kızlar

biz öğleden sonra kutladık 2 gibi,ertesi gün okul olduğundan,Erenin ödevide vardı hiç bitmeyen ödevler ,sonra çocukların banyosu felan o yüzden ben gündüz olsun istedim.....

bende kremalıyı tavsiye ederim.....

günaydın arkadaşlar naabersiniz biz hastayız maalesef çarşambadan beri ishal kerem benim müzmin kabız oğlumda ishal oldu maalesef birde burun akıntısı mızmız uykusuzluk had safhada dra gittik sonuç dişşş ( doğum günü kutlayan bebişlere mutlu yıllar olsun geçmişe bakamadım pek sıra bize geliyor pazar günü doğum günümüz inşallah iyileşir kuzum yaa

EEE esprili olmuş işte herkes klasik yaptırıyor biraz farklılık olsun bence cici olmuş .

ben bu hafta çarşamba birde kremalıya bakayım hoşuma giderse olabilir.şeker hamurunun kilosu 10 tl pastanın üstüne yapmaya 60 tl fark alıyorlar ve tadınıda çok değiştirmiyorsa sırf görüntüye vermeyelim o kadar para.

öyle bu bize has twety hatta twity değil mwity

teşekkür ederiz keremede geçmiş olsun inşallah şu dişler tamamlanırda kurtuluruz şu huysuzluklardan ve hastalıklardan

sevilcim geçmiş olsun.
şu dişler ne zaman tamamlanıyor bitsede kurtulsalar artık...

saol zaynepçim o diş olayı bitmez maalesef 1.5 yaşına kadar yolu var hele azılar çocukları mahvediyo resmen ama irem kolay çıkarmıştı dişlerini kerem öldürdü beni resmen

Selma mercimek köftesinin tarifini istiyorum..... benim hep sulu olur sen doğum günü sayfasına yazarmısın...ayy resimlere baktıkça iyice heyecan yaptım.

2 bardak mercimeği 3,5 4 bardak suyla kaynat ,kaynadıktan sonra mercimeğin altını kapatıp 1 bardak ince bulgur ilave edip onları demlendir,sulu olursa azcık daha bulgur ilave edebilirsin,soğanla salçayı kavurup biraz soğuttuktan sonra, mercimekli bulgurlu karışıma ilave edip,tuzunu, baharatını,(karabiber,pulpiber,azcıkta kimyon)limon suyunu katıp iyice yoğur en sonda taze soğan ve maydanozunu ekleyip şekil ver burcucum, afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…