tarifi bende aldım selmacım2 bardak mercimeği 3,5 4 bardak suyla kaynat ,kaynadıktan sonra mercimeğin altını kapatıp 1 bardak ince bulgur ilave edip onları demlendir,sulu olursa azcık daha bulgur ilave edebilirsin,soğanla salçayı kavurup biraz soğuttuktan sonra, mercimekli bulgurlu karışıma ilave edip,tuzunu, baharatını,(karabiber,pulpiber,azcıkta kimyon)limon suyunu katıp iyice yoğur en sonda taze soğan ve maydanozunu ekleyip şekil ver burcucum, afiyet olsun canım
neyse az kalmış 1.5 yaşa barisaol zaynepçim o diş olayı bitmez maalesef 1.5 yaşına kadar yolu var hele azılar çocukları mahvediyo resmen ama irem kolay çıkarmıştı dişlerini kerem öldürdü beni resmen
öyle bu bize has twety hatta twity değil mwity
sağol sevilcim,keremede çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ......günaydın arkadaşlar naabersiniz biz hastayız maalesef çarşambadan beri ishal kerem benim müzmin kabız oğlumda ishal oldu maalesef birde burun akıntısı mızmız uykusuzluk had safhada dra gittik sonuç dişşş( doğum günü kutlayan bebişlere mutlu yıllar olsun geçmişe bakamadım pek sıra bize geliyor pazar günü doğum günümüz inşallah iyileşir kuzum yaa
bizim pastayı 55 tl ye aldık biz burcu......EEE esprili olmuş işte herkes klasik yaptırıyor biraz farklılık olsun bence cici olmuş .
ben bu hafta çarşamba birde kremalıya bakayım hoşuma giderse olabilir.şeker hamurunun kilosu 10 tl pastanın üstüne yapmaya 60 tl fark alıyorlar ve tadınıda çok değiştirmiyorsa sırf görüntüye vermeyelim o kadar para.
saol canım inşallah selma doğum günü süslerini nerden aldın yada alanlar nerden aldınız
hıı iremden de kalanlar var bi evi araştırayım bende değişik kurabiye tarifi istiyorum kızlar kolay ve lezzetli olsunnsağol sevilcim,keremede çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ......
bizim pastayı 55 tl ye aldık biz burcu......
bir kısmını eşim almış eminönünden bir kısmıda daha keremin doğum günlerinden kalma canım.....
afiyet olsun canım....tarifi bende aldım selmacım
köften süperdi,seninki kadarını becerebilirmiyim bilmem ama denicem.
neyse az kalmış 1.5 yaşa bari
ben serapın tarçınlı kurabiyesinden yaptım hem çok kolay hemde güzel oluyor.....hıı iremden de kalanlar var bi evi araştırayım bende değişik kurabiye tarifi istiyorum kızlar kolay ve lezzetli olsunn
zeynep ve furkanın resimleri süper görünüyor..biz atlattık darısı sizlere..pek planlandığı gibi olmuyor sanırım..burak uyumayınca tüm planları bozdu..doruğun nasıl geçti acaba merak ediyorum bende. zeynep yarın yükler artık resim..yiğitinkini gördüm facede, çok güzel görünüyordu o da..
kereme geçmiş olsun,oda mı salgına yakalandı acaba?
burcu mercimek köf. için benim ölçüm şöyle..hiç şaşmaz, süper olur :) 2 ölçü suda 1 ölçü mercimeği pişiriyorsun,piştikten sonra da 1 ölçü ince bulgur koyup ağzını kapatıyorsun..kalan kısım selmanın dediği gibi..
2 bardak mercimeği 3,5 4 bardak suyla kaynat ,kaynadıktan sonra mercimeğin altını kapatıp 1 bardak ince bulgur ilave edip onları demlendir,sulu olursa azcık daha bulgur ilave edebilirsin,soğanla salçayı kavurup biraz soğuttuktan sonra, mercimekli bulgurlu karışıma ilave edip,tuzunu, baharatını,(karabiber,pulpiber,azcıkta kimyon)limon suyunu katıp iyice yoğur en sonda taze soğan ve maydanozunu ekleyip şekil ver burcucum, afiyet olsun canım
günaydın arkadaşlar naabersiniz biz hastayız maalesef çarşambadan beri ishal kerem benim müzmin kabız oğlumda ishal oldu maalesef birde burun akıntısı mızmız uykusuzluk had safhada dra gittik sonuç dişşş( doğum günü kutlayan bebişlere mutlu yıllar olsun geçmişe bakamadım pek sıra bize geliyor pazar günü doğum günümüz inşallah iyileşir kuzum yaa
zeynep ve furkanın resimleri süper görünüyor..biz atlattık darısı sizlere..pek planlandığı gibi olmuyor sanırım..burak uyumayınca tüm planları bozdu..doruğun nasıl geçti acaba merak ediyorum bende. zeynep yarın yükler artık resim..yiğitinkini gördüm facede, çok güzel görünüyordu o da..
burcu mercimek köf. için benim ölçüm şöyle..hiç şaşmaz, süper olur :) 2 ölçü suda 1 ölçü mercimeği pişiriyorsun,piştikten sonra da 1 ölçü ince bulgur koyup ağzını kapatıyorsun..kalan kısım selmanın dediği gibi..
selma bende burma tatlısı sanırım o onun tarifini isticektim
burma tatlısıysa biliyorum da başkaysa ver..
aman iyice saçmaladım...
NE İŞ burası artık çok sakin.doğum günlerinden sonra herkes dağılacak galiba.bende başka topiklere bakınca biz farklıyız diyordum.hadi kızlar herkes biraz daha gayrest göstersiz biz çabucak dağılacak özen göstermiyecek kişiler değiliz.
vee bu haftasonu kimlein doğum günü kutlaması var.
Serap ı biliyorum şimdilik sadece haril harıl menü hazırlığımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?