2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tarifi bende aldım selmacım
köften süperdi,seninki kadarını becerebilirmiyim bilmem ama denicem.
saol zaynepçim o diş olayı bitmez maalesef 1.5 yaşına kadar yolu var hele azılar çocukları mahvediyo resmen ama irem kolay çıkarmıştı dişlerini kerem öldürdü beni resmen
neyse az kalmış 1.5 yaşa bari
öyle bu bize has twety hatta twity değil mwity

sağol sevilcim,keremede çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ......

bizim pastayı 55 tl ye aldık biz burcu......

saol canım inşallah selma doğum günü süslerini nerden aldın yada alanlar nerden aldınız

bir kısmını eşim almış eminönünden bir kısmıda daha keremin doğum günlerinden kalma canım.....

hıı iremden de kalanlar var bi evi araştırayım bende değişik kurabiye tarifi istiyorum kızlar kolay ve lezzetli olsunn

zeynep ve furkanın resimleri süper görünüyor..biz atlattık darısı sizlere..pek planlandığı gibi olmuyor sanırım..burak uyumayınca tüm planları bozdu..doruğun nasıl geçti acaba merak ediyorum bende. zeynep yarın yükler artık resim..yiğitinkini gördüm facede, çok güzel görünüyordu o da..

kereme geçmiş olsun,oda mı salgına yakalandı acaba?

burcu mercimek köf. için benim ölçüm şöyle..hiç şaşmaz, süper olur :) 2 ölçü suda 1 ölçü mercimeği pişiriyorsun,piştikten sonra da 1 ölçü ince bulgur koyup ağzını kapatıyorsun..kalan kısım selmanın dediği gibi..

slm kızlar..doğumgünleri kutlanmış ohhh...
tarifler yine havada uçuşuyo....

selma bende burma tatlısı sanırım o onun tarifini isticektim
burma tatlısıysa biliyorum da başkaysa ver..
aman iyice saçmaladım...

Son düzenleme:
tarifi bende aldım selmacım
köften süperdi,seninki kadarını becerebilirmiyim bilmem ama denicem.

neyse az kalmış 1.5 yaşa bari

afiyet olsun canım....

hıı iremden de kalanlar var bi evi araştırayım bende değişik kurabiye tarifi istiyorum kızlar kolay ve lezzetli olsunn
ben serapın tarçınlı kurabiyesinden yaptım hem çok kolay hemde güzel oluyor.....

evet ya biz atlattık çok şükür darısı diğer bebişlere inş.....

Sağol canım.birde böyle deniyeyim.Seldada yaptığında çok lezzetliydi.

geçmiş olsun Sevilciğim.ilaç kullanmaya başladıysan 1-2 güne keser ishali iyi gelir doğum gününe kadar sürünmeye yerlerde yuvarlanmaya devam eder.

Son düzenleme:

sağol hülyacım onları çekene kadar öldüm valla çok zormuş anladım doğum günü olayları darısı sıradakilere ama çoooooooook güzel bir duygu

Son düzenleme:

du bunuda altına not alayım öyle tutturamazsam bir sonrakine böyle nederim.sağol kuşum.

slm kızlarr
doğum günü resimlerini gçrdüm atlattınız ne güzel darısı başımıza ben böle durumlarda çok steres yapıyorum ay gidip sakinleştirici felan alıcam ozaman ben

bu arada ebrucum hediyeni kargoya verdim cnm inş. beğenirsin
cnm aslında ben sana başka bişiy almıştım ama son anda paketin içini açıp bakmak aklıma geldi mağzada farketmemişim bi baktım hatalı çok üzüldüm değiştirmeye götürdüm aynısı kalmamış başka bişiy aldım yerine inş. beğenirsin cnm

NE İŞ burası artık çok sakin.doğum günlerinden sonra herkes dağılacak galiba.bende başka topiklere bakınca biz farklıyız diyordum.hadi kızlar herkes biraz daha gayrest göstersiz biz çabucak dağılacak özen göstermiyecek kişiler değiliz.

vee bu haftasonu kimlein doğum günü kutlaması var.
Serap ı biliyorum şimdilik sadece haril harıl menü hazırlığımız var.

Selam bacılar kaç gündür üstüste misafirler geliyor perşembeden pazara her akşam doluyduk
Bir türlü şuraya girip kuzuların doğum günlerini kutlayamadım

ZEYNEP , BURAK, FURKAN , DORUK Doğum gününüz kutlu olsun .Nice senelere sağlıkla mutlulukla huzurla girersiniz inş.

:13: Haklısın canım umarım diğerleri gibi olmayız .Burası bende acayip bağımlılık yaptı çünkü girmezsem herkesi merak ediyorum ve sohbet etmeyi çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…