2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız kimse bırakmaz burayı dönüp dolaşıp gene geliriz öle alıştıkki birbirimize öğlen vakti böle oluyor heralde burcucum kimler doğum günü yapıcak bende merak ediyorum

slm cnm
ay ben artık misafir gelince çok yoruluyorum önceden böle olmazdım heralde hiç dinlenmediğimiz için misafir gelincede stres yapıyoum ondan
ama her akşamda çekilmez tuğbacım demi

Bende çekememde canım perşembe akşamı arkadaşlarımız geldi .Diğer akşamlar gelenler kayınvalidenin annesi vefat ettiği ya başınız sağolsuna gelmişler .Yoksa üstüste bende sıkılırım .Birde tam benim adetim başladı perşembe günü .Hergün evi temizle ,çay yap, ikram yap, onları topla derken belim koptu yorgunluktan ama ne yapacaksın ben hasta oluyorum gelmeyin diyemezdik :78:

ya benim bugün hiç halim yok..karnım ağrıyor,midem bulanıyor..:26:

daha kan tahlillerini yaptırıp bigün doktora gitmem lazım..kalp atışını bile duymadım bebişimin,çok merak ediyorum..ama iş zibille....

merhaba kızlar;
çok yorgunum.kaç gündür benimkiler hasta.kızım daha iyi ama oğlumun öksürüğü geçmiyor birtürlü.balgam sökücü veriyorlar daha da öksüyor.artık çıkarıcak bişey de kalmadı.vermiyorum artık balgam sökücü falan..çocukta gıcık oldu artık.ağlamaktan sesi kısıldı..bu gıcık için bildiğiniz bitkisel bişeyler varmı ??

Süt iznin bittimi şimdi senin.yaa en çokta bu süt izin olayına üzülüyorum.
cumartesi günleri çalışacakmısın artık.bir süre daha söylemeyeceksen işe cumartesi günleri halletmen lazım tahlildi kontroldü.ki zaten ilk aylar ayda bir çağrıyorlardı.armut ye Hülya bana iyi gelmişti.ya senin bulantıların olmuyordu yediğin birşey bulantı yapmıştır belki yağlı yediysen poğaça falan.

geçmiş olsun .
işte boğazında balgam kalmış ki oda gıcık yapıyor.bize en son dr öksürük şurubu verdide öksürüğümüz öyle kesildi.sen ilaça devam et bence ıhlamur falan kesmiyor öksürüğü.

Hülya git artık dra ben senin yerinde olsaydım çatlardım çoktan gitmiştim Ama sende haklısın neden izin aldığına anlam veremeyen bir patronla çalıştığın için işleri bırakıpta gidemiyorsun .Senin şu anlayışsız patronunada çok kızıyorum ha

Çok geçmiş olsun canım .Bence nacizane tavsiyem bırak öksürsün eğerki balgamı varsa öksürmesi daha iyi .Öksürürken ağzından çıkacak diye bişey yok çişiyle kakasıyla falanda çıkabiliyormuş
Boğazları içinde ıhlamur içirebiliyorsan hergün ver hiç değilse ıhlamur boğazlarını yumuşatır.İçerisine bal falanda koy daha kolay içer

selam canlar.. nasılsınız bakalım biz ömürle kahvaltı yaptık ben çay içiyorum ömür efendi oyuncaklarınla oynuyor.. uyutacağım birazdan bi girip bakayım dedim ne yaptınız..

hülyacım burak a da pastanıza da bayıldım.. atlattınız ne güzel darısı başımıza..

ömür mızırdanıyor ben kaçtım.

tabi sonra dinlenmeye hakkımız yok çocukla ilgileniyoruz demi:)

sen o işleri boşver miniğin nasılmış onu öğren git doktora kız merak etmiyonmu

tabi sonra dinlenmeye hakkımız yok çocukla ilgileniyoruz demi:)

sen o işleri boşver miniğin nasılmış onu öğren git doktora kız merak etmiyonmu

Onu hiç söylemiyorum bile canım .Tabi çocukta hasta onunlada ilgilenen şahsiyet yine benim o uyusa benim ağrıdan uyumam mümkün olmuyor malesef

slm cnm iyiyiz şükür sennasılsın elektrikler yokmuş orda hala yokmu annem dedi de :)

güzel gözünüyor sibel,kolaymış da.

evet ya,hiç bulantım olmazdı ama bugün bi halsizlik var üstümde..sabah iyi kahvaltı edemedim ondan herhalde..bi de gece burağa her kalktığımda mutlaka bulanıyor midem..gündüz pek bişey yok aslında..öyle böyle güdülecek bu deve..

bu hafta gidicem bakalım, işlerimi bitireyim de.. yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vermeyi, çarşamba da doktora gitmeyi düşünüyorum..

Selam canım hoşgeldin

alarayı yıkadım sonra kendimi yıkadım oh mis gibi olduk uyuttum şimdi hemen uyanmasa bari

Oh sefanız olsun güle güle kirlenin canım :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…