yok kız kimse bırakmaz burayı dönüp dolaşıp gene geliriz öle alıştıkki birbirimize öğlen vakti böle oluyor heralde burcucum kimler doğum günü yapıcak bende merak ediyorumNE İŞ burası artık çok sakin.doğum günlerinden sonra herkes dağılacak galiba.bende başka topiklere bakınca biz farklıyız diyordum.hadi kızlar herkes biraz daha gayrest göstersiz biz çabucak dağılacak özen göstermiyecek kişiler değiliz.
vee bu haftasonu kimlein doğum günü kutlaması var.
Serap ı biliyorum şimdilik sadece haril harıl menü hazırlığımız var.
slm cnmSelam bacılar kaç gündür üstüste misafirler geliyor perşembeden pazara her akşam doluyduk
Bir türlü şuraya girip kuzuların doğum günlerini kutlayamadım
ZEYNEP , BURAK, FURKAN , DORUK Doğum gününüz kutlu olsun .Nice senelere sağlıkla mutlulukla huzurla girersiniz inş.
yok kız kimse bırakmaz burayı dönüp dolaşıp gene geliriz öle alıştıkki birbirimize öğlen vakti böle oluyor heralde burcucum kimler doğum günü yapıcak bende merak ediyorum
slm cnm
ay ben artık misafir gelince çok yoruluyorum önceden böle olmazdım heralde hiç dinlenmediğimiz için misafir gelincede stres yapıyoum ondan
ama her akşamda çekilmez tuğbacım demi
ya benim bugün hiç halim yok..karnım ağrıyor,midem bulanıyor..:26:
daha kan tahlillerini yaptırıp bigün doktora gitmem lazım..kalp atışını bile duymadım bebişimin,çok merak ediyorum..ama iş zibille....
merhaba kızlar;
çok yorgunum.kaç gündür benimkiler hasta.kızım daha iyi ama oğlumun öksürüğü geçmiyor birtürlü.balgam sökücü veriyorlar daha da öksüyor.artık çıkarıcak bişey de kalmadı.vermiyorum artık balgam sökücü falan..çocukta gıcık oldu artık.ağlamaktan sesi kısıldı..bu gıcık için bildiğiniz bitkisel bişeyler varmı ??
Hülya git artık dra ben senin yerinde olsaydım çatlardım çoktan gitmiştimya benim bugün hiç halim yok..karnım ağrıyor,midem bulanıyor..:26:
daha kan tahlillerini yaptırıp bigün doktora gitmem lazım..kalp atışını bile duymadım bebişimin,çok merak ediyorum..ama iş zibille....
merhaba kızlar;
çok yorgunum.kaç gündür benimkiler hasta.kızım daha iyi ama oğlumun öksürüğü geçmiyor birtürlü.balgam sökücü veriyorlar daha da öksüyor.artık çıkarıcak bişey de kalmadı.vermiyorum artık balgam sökücü falan..çocukta gıcık oldu artık.ağlamaktan sesi kısıldı..bu gıcık için bildiğiniz bitkisel bişeyler varmı ??
tabi sonra dinlenmeye hakkımız yok çocukla ilgileniyoruz demi:)Bende çekememde canım perşembe akşamı arkadaşlarımız geldi .Diğer akşamlar gelenler kayınvalidenin annesi vefat ettiği ya başınız sağolsuna gelmişler .Yoksa üstüste bende sıkılırım .Birde tam benim adetim başladı perşembe günü .Hergün evi temizle ,çay yap, ikram yap, onları topla derken belim koptu yorgunluktan ama ne yapacaksın ben hasta oluyorum gelmeyin diyemezdik :78:
sen o işleri boşver miniğin nasılmış onu öğren git doktora kız merak etmiyonmuya benim bugün hiç halim yok..karnım ağrıyor,midem bulanıyor..:26:
sibel bunları sarmaki anki zor gibi duruyor.
tabi sonra dinlenmeye hakkımız yok çocukla ilgileniyoruz demi:)
sen o işleri boşver miniğin nasılmış onu öğren git doktora kız merak etmiyonmu
selam canlar.. nasılsınız bakalım biz ömürle kahvaltı yaptık ben çay içiyorum ömür efendi oyuncaklarınla oynuyor.. uyutacağım birazdan bi girip bakayım dedim ne yaptınız..
hülyacım burak a da pastanıza da bayıldım.. atlattınız ne güzel darısı başımıza..
ömür mızırdanıyor ben kaçtım.
alarayı yıkadım sonra kendimi yıkadım oh mis gibi olduk uyuttum şimdi hemen uyanmasa bari
Selam canım hoşgeldinselam canlar.. nasılsınız bakalım biz ömürle kahvaltı yaptık ben çay içiyorum ömür efendi oyuncaklarınla oynuyor.. uyutacağım birazdan bi girip bakayım dedim ne yaptınız..
hülyacım burak a da pastanıza da bayıldım.. atlattınız ne güzel darısı başımıza..
ömür mızırdanıyor ben kaçtım.
alarayı yıkadım sonra kendimi yıkadım oh mis gibi olduk uyuttum şimdi hemen uyanmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?