2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kacgündür uykusuzum kızlar ya.Cuma günü prensesimin doğum günü.
Kafamda bir sürü sey dolanıyor sürekli yatamıyorum.
Liste yaptım 35 kişi olacak.Ben onları eve nasıl sığdırıcam. :26:
Hangi çeşit ikramlar yapsam.
Davetiyesini hazırladım.3 tanede slayt yapıcam. ama daha sadece biri hazır.
Oda süslenecek.Çok şükür elbise işini hallettim.
Ama ne zormus ilk doğum gününe hazırlanmak.Heycandan elim ayağıma dolanıyor bişeyde cıkaramıyorum ortaya.:44:

kızlar hediyeleri gelen yokmu yaa..
hülya selma özlem hediyelerinizi ekleyin de bakalım kızlar...

Hoşgeldin Hatice nasılsın canım doğum günü benim de kafamı bulandırıyor:26:

Kardeşim oynayalım eğlenelim diyor .Eşimde ayrı doğum gününe izin vermem diyor .Kayınpederim ,görümcemin kocası falan derken erkekler oluncada kardeşim oynayamaz ,eğlenemez tabi bende Bir sürü planımız vardı kociş bozdu .Daha kardeşimin haberi yok nasıl olacak bilemiyorum canım çok sıkılıyor .Eşimde diyorki bayanları topla eve pastada alın ama doğum günü değil diş buğdayı yapın hem onun hevesinide almış olursun .Akşama kadar oynayın gülün yiyin için diyor
Bence olur ama annemle kardeşimde farklı planlar yapmışlar .Kocişle bizim düşündüklerimizi kabul edecekler artık bende hep böyle arada kalıyorum ya çok sıkıcı bir durum

cnm kolay gelsin sana benim daha çok var ama bende senin gibi heyecan yapıyorum ya

hoşgeldin cnm baya kalabalık olucaksınız gerçekten bizim şu doğumgünü topicine baksana bakmadıysan eğer.ordan fikir edinebilirsin ikram konusunda

kızlar hediyeleri gelen yokmu yaa..
hülya selma özlem hediyelerinizi ekleyin de bakalım kızlar...
evet evet ben bugün gönderdim yarın gider inş.
ama dorukun ki gelmişti selma katılmışmıydı bilmeiyorum doğum günü telaşesine ekleyemediler heralde

ah tuğbacım ahhh iki aile bir araya gelicek die ben kafayı yiyom kaç aydır
kayınvalidem hepberaber olalım dedi mecbur kaldım bedne ama eşim karışmaz ailece yapıcam bide arkadaşlarımla yapıcam ben inş.

slm cnm iyiyiz şükür sennasılsın elektrikler yokmuş orda hala yokmu annem dedi de :)

ay sorma esma pazar günü donduk resmen.. sabah kalktık elek. yok bekle allah bekle kaçta geldi biliyor musun 16.00.. donduk resmen ömürü öyle bi giydirdim ki robot gibi dolaştı yavrucak..

kızlar sormayın hediye işini bende sormaya çekiniyorum.. zeynepciğime biz gönderdik hediyesini ama selmadan hiç ses çıkmadı korkuyorum sormaya valla eline mi ulaşmadı benim kocam mı göndermeyi unuttu verdiğim gün gönderdm dedi ama perşembe günü vermiştik.. inşallah ulaşmıştır eline..

off büyük stres haaa..bende karmaşadayım hala..konuşmadığım insanları haydee doğumgününe gelin diye çağırmak istemiyorum..kendi ailemle yapsam bi türlü...

evet annemde öle dedi elektirikle yok bi kaç hafta gidip gelicekmiş böle dedii cnm

gönderdiyse gitmiş tir cnm

kızlar burda hediyeyi gönderen gönderdim desin bence...
sonra ulaşmazsa en azından bilinir yani..yazık sonuçta gönderiliyo yani..

Offffffff benimki herşeye karışıyor öyle aileler arasında ayrımcılık olurmuş vs vs. Uzun uzun anlattım ama olmadı doğum gününe izin vermem diyor başkada bişey demiyor .Babası olarak o gün yanında olmalıymış .Eğlenirsekte doğum günü olarak yapmayacakmışım .Yani pasta olsa bile mum üflemeyecek süs olmayacak heleki hediye asla olamayacakmış .Kardeşim çok kızacak ama yapacak bişey yok
Bu çok özel bir gün benim için eşim içinde tabi onuda anlıyorum bir yönden haklı .Oğlumuzun doğum günü bizim için önemli ne kendi ailemden ne onun ailesinden kimseyi mennun etmesekte biz anne baba olarak bir karar aldık .Umarım o özel günde canımı sıkacak olaylar olmaz .Başka zaman olsa neysede o gün kimsenin beni üzmesini sinir etmesini istemiyorum en doğal hakkım diye düşünüyorum .Ama insanlarda nerde o kadar ince düşünce ah ahhhh

hülya pastanız çok güzel duruyo.damadımda çok hoş dUrmuş.yakışıklı oğlum benim
ayten kız üzülme bence pasta çok şık duruyo.oda süperr.bu arada maşalla annesi yakışıklı ogulun güzel pozlar vermiş
serapcım sen daha adet olmamışsın.bence sende havva gibi bi doktora git istersin hamilelik için değil.aksilik olmasın bi gözük.neden olmuyor die.bu arad çok geçmiş olsun derin hanım doğum gününder önce iyileşir inşallah.
herkeste bi hazırlık...umarım herşey yolunda gider sizin için..

ee sizde yine herkesle beraber yapın..erkeklerin içinde oynamak istemiyorsanız da diğer odada oynayın bacım..mumları üflerken hep beraber olursunuz..

Tuğbacım tesekkür ederim işte iyi olmaya calısıyorum Öksürük biraz zorluyor ama bunada şükür.
Müzik konusunda bende kararsız kaldım.Bizim aileeğlenmeyi çok sever herkesin hosuna gider.Ama kayınbabam öyle cok teferruatlı seyleri fuzuli bulur.Eşim kim ne karısır bu kızımın ilk doğumgünü tabiki eğlenceli olacak diyor.İşte benimde böyle kafam karısıyor.
Ama senin eşinin dediğide mantıklıymıs.Diş hediği yapacaksan istediklerini çağır gönlünce eğlen bence

cnm kolay gelsin sana benim daha çok var ama bende senin gibi heyecan yapıyorum ya

Esmacım vallahi erken deme bende öyle diyordum bak geldi bile.Önceden herseyi planlamak lazım.

hoşgeldin cnm baya kalabalık olucaksınız gerçekten bizim şu doğumgünü topicine baksana bakmadıysan eğer.ordan fikir edinebilirsin ikram konusunda

Bakıyorum canım orayada bakmazmıyım.Zaten herkezden bir iki fikir aldım.Ama kişi sayısı cok olunca seçtiklerim yetermi yetmezmi bilmiyorum.

hüycamı ee bulantılarmı başladı.hımm bak dikkat et kendine.
sevilirem paşaya çok geçmiş olsun.bu dişler valla çok zorluyo bebekleri .alllah yardımcımız olsN.

benimde iki gündür kasıklarımda ağrı var sanki adek sancısı gibi.valla umutluyum bakalım belki adet olurum.olmazsam pazartesi yutmaya aşlayacagım zaten şu hapı.zaten bi yaşında olmuş olu.o..
vavelya defnede 28 ocak doğumlu.yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…