valla cnm aynı dert bendede var eşim açısından bişiy yokta iki aile bir araya gelsin istemiyorum mutlaka morel bozucak bişi oluyo ben günün sonunda kriz geçiriyorum malesef her seferinde hayırlısyla atlatalım inş. hiç bir sorun çıkmazOffffffff benimki herşeye karışıyor öyle aileler arasında ayrımcılık olurmuş vs vs. Uzun uzun anlattım ama olmadı doğum gününe izin vermem diyor başkada bişey demiyor .Babası olarak o gün yanında olmalıymış .Eğlenirsekte doğum günü olarak yapmayacakmışım .Yani pasta olsa bile mum üflemeyecek süs olmayacak heleki hediye asla olamayacakmış .Kardeşim çok kızacak ama yapacak bişey yok
Bu çok özel bir gün benim için eşim içinde tabi onuda anlıyorum bir yönden haklı .Oğlumuzun doğum günü bizim için önemli ne kendi ailemden ne onun ailesinden kimseyi mennun etmesekte biz anne baba olarak bir karar aldık .Umarım o özel günde canımı sıkacak olaylar olmaz .Başka zaman olsa neysede o gün kimsenin beni üzmesini sinir etmesini istemiyorum en doğal hakkım diye düşünüyorum .Ama insanlarda nerde o kadar ince düşünce ah ahhhh
Ayşegül canım nasılsın kızların nasıl seninle uzun zamandır karşılaşamadım
ee sizde yine herkesle beraber yapın..erkeklerin içinde oynamak istemiyorsanız da diğer odada oynayın bacım..mumları üflerken hep beraber olursunuz..
Aminnnnnnn canım umarım herkesin gönlüne göre olur kuzularımızın ilk doğum günüvalla cnm aynı dert bendede var eşim açısından bişiy yokta iki aile bir araya gelsin istemiyorum mutlaka morel bozucak bişi oluyo ben günün sonunda kriz geçiriyorum malesef her seferinde hayırlısyla atlatalım inş. hiç bir sorun çıkmaz
İnş. ikiside hasta olmazlar ya havalar bir acayip iki gün güneş oluyor iki gün yağmur .İnsan nasıl koruyacağını şaşırıyor gerçekten :18:canım benim yaa.iyiz çocukların ikiside hapşurup duryo ama inşallah bişey çıkmaz.onlar hapşurdukça huylanmaya başlıyom..ama şuan iyiler..sen nasılsın civ civ nasıl.bizde hediyenizi aldık.inşallah doğum gününe yakın zamanda gönderecegim.bu arad eşim seçti kıyafeti civcivin
herşeyi biliyoya.alacagımıda biliyo.e adamcagızın oglu olmayınca içinde kalmasın gel sen seç dedim
Hoşgördüm canlar.
Beni kutlayan tüüüm dostlarıma çok teşekkür ederim.
Sibelcim iyi geçti ama dün değil biz Cumartesi çıktık dolaştık hediye aldırdım kocişe. Cuma günü de annem teyzem kuzenim falan çıktık gezdik dolaştık. Dün de evde oturup üçümüz zaman geçiririz yemek yeriz falan dedik. Emme dün elektrik idaresine sövmekle geçtiSabah kalktığımızda elektrik yoktu akşam da 8 de geldi. Ne yapacağımızı bilemedik oynadık çıktık arabayla dolaştık acık araba kullandım yok yok akşam olmadı bi türlü yemek keyfimizin de içine ettiler:78:
Neyse tabi genel olarak keyifli bir hafta sonu geçirdim
serap kız geçmiş doğumgünün kutlu olsun..nasıl geçti ne yaptınız..
kızlar sıkı durun Esra burda.yakalandık kaçakkk
ayy evet serap dene dene 5 i bilmem ama 1-2 kilo almışımdır.
slm kızlar nasılsınız...
bende ceroşun doğum günü hazırlıklarını bitirmek üzereyim.. serapcım bende süsleme için çok şey aldım ama walla şu kadar para verdim diyemiyorum farklı yerlerden bölük pörçük aldım toplamda ne kadara geldi bilemiyorum... benim için en önemli şey elbisesiydi çok şükür çok içime sinen bir kıyafet aldım kızıma ama bir türlü ona uygun bir ayakkabı bulamadım napıcam bilmiyorum... dore rengi ayakkabı arıyorum kızlar önerebileceğiniz bir yer var mı?
kızımın kıyafetini sizerede gösteriyim ama burda çok belli değil bolerosunda ve eteğinin orta fırfırında dore simler var...
B&G Store 2010 Spring Summer
kızlar bu adrese girince sol üstte koleksiyonlar var orayı tıklayın sonrada riccione firstline tıklayın... allata resimler açılıcak soldan 4. resim...sarışın bi kızın üstünde...
kızlar ya burda muhabbet niye bu kadar yavaş 40 yılda bir geldim bir sürü insan var konuşan yok...
Aman ya misafirlerle ilgileneceğim derken olacağı buydu işte herşeyi atlamışım kusura kalma Serapcım
Bende geçmiş doğum gününü kutlarım eşinle ve tospiş oğlunla daha nice senelere mutlulukla girersin inş. İyiki doğmuşsun canım bizde iyiki seni tanımışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?