2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla cnm aynı dert bendede var eşim açısından bişiy yokta iki aile bir araya gelsin istemiyorum mutlaka morel bozucak bişi oluyo ben günün sonunda kriz geçiriyorum malesef her seferinde hayırlısyla atlatalım inş. hiç bir sorun çıkmaz

Ayşegül canım nasılsın kızların nasıl seninle uzun zamandır karşılaşamadım

canım benim yaa.iyiz çocukların ikiside hapşurup duryo ama inşallah bişey çıkmaz.onlar hapşurdukça huylanmaya başlıyom..ama şuan iyiler..sen nasılsın civ civ nasıl.bizde hediyenizi aldık.inşallah doğum gününe yakın zamanda gönderecegim.bu arad eşim seçti kıyafeti civcivin
herşeyi biliyoya.alacagımıda biliyo.e adamcagızın oglu olmayınca içinde kalmasın gel sen seç dedim

ee sizde yine herkesle beraber yapın..erkeklerin içinde oynamak istemiyorsanız da diğer odada oynayın bacım..mumları üflerken hep beraber olursunuz..

Evim çok küçük ve sobalı canım malesef.Annemler dedilerki bizde yap onların evi geniş ve doğalgazlı .
Hemde akrabaları çağırırız bayan sadece tabi herkes gelmek istiyor çünkü .Oynar eğleniriz dediler gayet mantıklı geldi
Evdede ailecek akşam kutlarız diye düşündüm erkekler varken rahatca eğlenilmiyor malum birde kayınpeder yok kalabalık olmasın bilmem ne falan dedi .Ne anlar zaten geri kafalı tarih öncesinden kalmış sana ne demi eşimede dedim bak babanda böyle diyor diye .Oda herşeye rağmen ayrı yapmama müsade etmiyor ne yapayım inat adam inat

Selam kızlar,

FURKAN, BURAK, ZEYNEP, DORUK canlarım en güzel yıllar sizin olsun. Nice nice yıllar görün sağlıkla mutlulukla inşallah. Geç kaldım ama teyzoşunuzun kusuruna bakmayın

Hülyacım çok çok geçmiş olsun. Ameliyat iyi geçmiş çok sevindim. Eskisinden de ii olur inşalah babacığın. Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Aminnnnnnn canım umarım herkesin gönlüne göre olur kuzularımızın ilk doğum günü

İnş. ikiside hasta olmazlar ya havalar bir acayip iki gün güneş oluyor iki gün yağmur .İnsan nasıl koruyacağını şaşırıyor gerçekten :18:
Bu arada çok teşekkür ederiz canım hediye için şimdiden hem sana hem eşine onunda katkısı varmış nede olsa
Civciv iyi çok şükür teyzesi hep yaramazlık peşinde hastalığı atlattı çok şükür .Bende iyiyim işte adet sancılarımda beni zorlamasa daha iyi olcağımda yinede çok şükür bu halimize

Berkinin annesi Serap hoşgeldin canım iyisindir inş.

Ay ben geçmişe hiç bakamadım Hulen Hülyanın babasımı ameliyat olan öyleyse eğer
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin umarım en kısa sürede iyileşir

serap kız geçmiş doğumgünün kutlu olsun..nasıl geçti ne yaptınız..

Doğum günü heyecanı bende de başladı. Kimleri çağıracağıma karar vermedim, pastayı ne yapacağıma karar vermedim, menüme karar vermedim, oğluma ne giydireceğime karar vermedim, magnetlerin siparişlerini vermedim ama süsleeme malzemelerimi aldım
Süslere çok mu ara verdiniz siz bilmiyorum ama ben baya bişey aldım, iyiki doğdun yazısı mutlu yıllar yazısı asmak için diğer süsler renkli balonlar falan 12 TL tuttu. Ayrıca happy birthday yazılı karton tabak ve bardaklar aldım böyle renkli renkli onlar da 6 TL tuttu. Büyüklere de onlarla versem mi diye düşünüyorum çok şekerler çünkü. Ama kağıt diye de ayıp mı olur sadece çocuklara mı versem bilmiyorum.
Kafamda bir sürü şey var hangilerini yapabilicem bakalım.

Ayrıca Burcu ve Serap sizin çocukların doğumgünleri bir an evvel geçsin yoksa masrafı bırak 5 kilo alıp oturcanız bu gidişle

kızlar ya iki saattir bakıyom bişiy yaılmamış görünüyo yorum yazıyorum geri bakıyorum bisürü yazı yazılmış uyuz oldum ya :44:

Hoşgördüm canlar.

Beni kutlayan tüüüm dostlarıma çok teşekkür ederim.

Sibelcim iyi geçti ama dün değil biz Cumartesi çıktık dolaştık hediye aldırdım kocişe. Cuma günü de annem teyzem kuzenim falan çıktık gezdik dolaştık. Dün de evde oturup üçümüz zaman geçiririz yemek yeriz falan dedik. Emme dün elektrik idaresine sövmekle geçti Sabah kalktığımızda elektrik yoktu akşam da 8 de geldi. Ne yapacağımızı bilemedik oynadık çıktık arabayla dolaştık acık araba kullandım yok yok akşam olmadı bi türlü yemek keyfimizin de içine ettiler:78:
Neyse tabi genel olarak keyifli bir hafta sonu geçirdim

Son düzenleme:

aa ordadamı yoktu elektrik..bursa da da yokmuş anam ne iş..
neyse iyi geçmiş sonuçta birbirnize zaman ayırmışsınız..

serap kız geçmiş doğumgünün kutlu olsun..nasıl geçti ne yaptınız..

Aman ya misafirlerle ilgileneceğim derken olacağı buydu işte herşeyi atlamışım kusura kalma Serapcım

Bende geçmiş doğum gününü kutlarım eşinle ve tospiş oğlunla daha nice senelere mutlulukla girersin inş. İyiki doğmuşsun canım bizde iyiki seni tanımışız

nasılsınız...
hülyacım aytencim pastalar süper görünüyo oh atlatan guruba geçtiniz sizde gözünüz aydın amam asıl diğer pastalar süper oğlanlar yerim onları ben

hasta bebeişlere annelere çok geçmiş olşsun...

ayşegülcüm balkabağından çorba tarifini yazarmısın veya kim biliyosa yazabilirmi...

slm kızlar nasılsınız...
bende ceroşun doğum günü hazırlıklarını bitirmek üzereyim.. serapcım bende süsleme için çok şey aldım ama walla şu kadar para verdim diyemiyorum farklı yerlerden bölük pörçük aldım toplamda ne kadara geldi bilemiyorum... benim için en önemli şey elbisesiydi çok şükür çok içime sinen bir kıyafet aldım kızıma ama bir türlü ona uygun bir ayakkabı bulamadım napıcam bilmiyorum... dore rengi ayakkabı arıyorum kızlar önerebileceğiniz bir yer var mı?

kızımın kıyafetini sizerede gösteriyim ama burda çok belli değil bolerosunda ve eteğinin orta fırfırında dore simler var...

B&G Store 2010 Spring Summer
kızlar bu adrese girince sol üstte koleksiyonlar var orayı tıklayın sonrada riccione firstline tıklayın... allata resimler açılıcak soldan 4. resim...sarışın bi kızın üstünde...

kızlar sıkı durun Esra burda.yakalandık kaçakkk

ayy evet serap dene dene 5 i bilmem ama 1-2 kilo almışımdır.

kızlar ya burda muhabbet niye bu kadar yavaş 40 yılda bir geldim bir sürü insan var konuşan yok...

slm canım..elbise çok hoş..eminim çok yakışacak ceroş a..
ayakkabıyla ilgili bi fikrim yok..kızım yok çünkü

kızlar ya burda muhabbet niye bu kadar yavaş 40 yılda bir geldim bir sürü insan var konuşan yok...

sayfada sorun vardı...
herkese merhabalar! dogum günü olan bebişlere iyiki dogmuşlar, nice yıllara...Voles sanırım soldan değil sagdan 4. resim ? cok seker görünüyor,güle güle giysin kızın....
int.ten oto koltugu arastırıyorum hala...kullanan var mı? farklı gruplar var hangisi iyi olur acaba bilemedim...

Sağol Tubişim ben de sizleri iyi ki tanımışım
Hepinizi çok seviyorum.
düşün ki her akşam rüyamda biriniz en son Defnenin altını temizliyodum Pohlu Defne

Esracım çok beğendim kıyafetinizi. İyi günlerde giysin Ceroş. Valla ne yalan söyleyim pembe kız kıyafetlerinden baygınlık geldi bana böyle renkler daha çok hoşuma gidiyo. Ecenazıma da hediyemi pambe almadım umarım beğenir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…