2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esracığım ben çok beğendim elbisenizi.Zilliyede çok yakışır totsunda etekler pek yakışıyor.
Pançoda görmüştüm galiba ayakkabı.ama ayakkabı gibi değilde yani yumuşak babaet tarzı bi bak canım.

kraft omega bizimki.9-25 kg bizimki.
9-36 kilo olanlar hafif yatar pozisyona geçmiyor.sürekli dik oturma düzenide arabada çoçuğa rahat olmuyor.bizim koltukta duru 5 dk dan sonra uyuyor hep böyle oluyor bence çok rahat ki uyuyor ve terletmiyor tabii buda çok önemli.

bende Serapcığıma Derin'in hediyesini yolladım ve eline ulaştı.

Esra süslemeleri nerden aldın.eminönünden mi.yaa ben aldım 24 tane falan balon 6-6 aldımda ordan biliyorum sayısını birde happ britday yazısı azmı oldu acaba.birazda şu ince uzun balonlardan mı alsam.

cok teşekkürler XSİDE...
9-18,9-25 ve 9-36kg modellere baktım ben de....
9-25 kg alıp uzun süre mi kullansam diyordum..ama yatması da önemli tabi.. artık Aydın ilk tip koltugunda oturmuyor,etrafa bakmak istiyor,ayakları da sıgmıyor artık, boyu 80cm oldu.... acilen almam lazım... kraft Omega benim de hoşuma gitmişti,280TL civarında sanırım...

burcu bu hafta bizde doğum günü kutlucaz kısmetse sormuşsun pazar günü keremin doğum günü ama ben hain gelin olarak sadece kenditarafımı davet ettim sadece annemler ablamlar vede abimler olacak kocamda bişey demedi oda istemiyo örümcekleri zaten menüde kafamda şekilleniyo yavaş yavaş zaten çok kalabalık diiliz fazla bişey yapmam oğlanında keyfi yok zaten bakalım inş olur

MERT BEBEDEN 210 tl ye almıştık biz.zaten şuan 10 kilo civarındalar bence almışken 9-25 kilo olanlardan al.biz 4 ay falan oldu sanırım buna transfer olalı.diğerinde evet durmak istemiyorlar.kraft olmasa bile 9-25 kilo arası farklı markalara bak sunn lerde güzeldi .

mercimekli köftenin solundaki ne bacım..onu diyom:18:
he o mu sibelcim boşnak böreği daha doğrusu boşnak mantısı annem yaptı canım .....

sağol tubacım darısı başınıza....

geçmiş olsun canım ıhlamur içirebilirsen ıhlamur ver biraz yumuşatır .....

evet ya çok stresli bir işmiş biz atlattık darısı başınıza haticecim....

kızlar hediyeleri gelen yokmu yaa..
hülya selma özlem hediyelerinizi ekleyin de bakalım kızlar...
bugün geldi daha komşuma gitmiştim ya tam yeni oturdum tel.çaldı kurye kapıdaymış gittim aldım hemen hediyemizi

aldım canım bugün aldım çok teşekkür ederim çok beğendim hediyeni resim çekip ekleyecektim hatta ama makinenin şarjı bitmiş,bulamadım şarjıda en kısa zamanda eklerim inş.

bende senin gibi stres yaptım bizimki iyi geçti esmacım inş.sizin doğum gününüzde iyi geçer canım ....
sağol canım seninde doğum günün kutlu olsun tekrar.....

hoşgeldin esracım çok beğendim cerenin elbisesini iyi günlerde giysin inş....

teşekkür ederiz canım.....

Derin-Kerem-Ceren yokmu arttıran.ayy çok heyecanlı her hapta bir doğum günü telaşı olacak topikte.benimde aynı canım kendi ailem ,2 kaynım ve eltim. yeter zaten.
bu durumda bende hain gelin oluyorum sefam olsun

bende keremciğimin hediyesini alamadım daha, doğum günü telaşından, ama hemen alıp kargoya vericem sevilcim pazar gününe kadar elinizde olur inş.canım......

Derin-Kerem-Ceren yokmu arttıran.ayy çok heyecanlı her hapta bir doğum günü telaşı olacak topikte.benimde aynı canım kendi ailem ,2 kaynım ve eltim. yeter zaten.
bu durumda bende hain gelin oluyorum sefam olsun

burcu biiizzz

fatoşcumm balkabagını ben.tencereye balkabagı.patetes.havuç.küçük kuru sogan .az salça.az tuz.biraz tereyeıgı.hepsini haşlayıp blendırdan geçiriyom..

hayır canım soldan 4. resim... riccione firstline tıkladıktan sonra soldan 4. resim üstünde bolero gömlek altındada kat kat fırfırlı etek takımı...

çok sağol canım aslında pembe düşünüyordum bende ama bu kıyafeti netten görünce vuruldum gerçeğini görüncede aşık oldum:)))))) çok cici...

Esra süslemeleri nerden aldın.eminönünden mi.yaa ben aldım 24 tane falan balon 6-6 aldımda ordan biliyorum sayısını birde happ britday yazısı azmı oldu acaba.birazda şu ince uzun balonlardan mı alsam.

yeter canım ya fazlada abartmaya gerek yok ne olucak önemli olan eğlence... çok mutlu bir gün daha ne olsun...

hoşgeldin esracım çok beğendim cerenin elbisesini iyi günlerde giysin inş....

çok sağol canım benim çok mutlu oldum beğenmene...

burcu uzun balonlardan al mutlaka,çok güzel oluyo süslemesi..ama şişirmek için pompa lazım..onu unutma :)

sibel bizim hediyemiz gelmedi daha canım,berrinin pc bozukmuş,cuma aldı adresi...geldiği zaman koyarım resmini..

serapcım doğum günün kutlu olsun canım..nice senelere sağlıklaa..

esra çok beğendim kıyafetini.çokta şık..sen etek elbise giydirmei seviyorsun eminim güzel yakışır...

defne hapşura hapşura belliydi .az burnu akmaya başladı.ne versem ilaç.petidus var başlasakmı:26:

ay canım pardon bunu atlamışım... pançoya baktım ama ayakkabı yok istediğim gibi... ya bakmadığım yer kalmadı desem abartmış olmam sanırım... 19 numara buluyorum ama cerenin ayağı 19,5 gibi şu anda 20 almak istiyorum ona... abiye ayakabı dedinmi hep sert taban çıkarıyolar.. çocuk nasıl yürüsün onla ben zor yürürüm... ev ayakkabısı gibi bişey almak istiyorum ona ben.. ama tabi kokoşşş:))))

Esracım çok hoşmuş elbise .E bunun 1 yasa göre olanı varmıydı bari.Ben bir yaşa göre bulamadım bir türlü.Bende tüllü ip askılı bir elbise aldım üstünede bolero giydiricem.

sumaycım bızde kraft omega 9-25 kg kullanıyoruz cok da memnunum.

ahaaaa esra bacım senı buralarda gormek ne hoşşş... elbıse de cok guzel ayrıca. zilli cerene cok yakısacak emınım. bende beyaz,etegı pembe pullarla suslu bı elbıse aldım waıkıkı den. bakalım daha denemedım bıle cocugun ustunde. bu ara pek tembelım pehh...

aysegul bacım yarın yada obur gun defnemın hedayesını gondertcem ama cuma elınıze ulaşsın ıstıyorum. tam dogum gununde. ewdemısınız? sen bana esının iş adresını vermiş idin. nasıl etsek
yarın gonderım prş gelsın o zaman 1 gun erken gelsin.

defne hapşura hapşura belliydi .az burnu akmaya başladı.ne versem ilaç.petidus var başlasakmı:26:

olabilir grip olduguna emınsen başla
dr gıtsen yıne onu verecek zati ama yinede sen bilin...

yarında ipeğin kontrolu war umarım kulagı duzelmıstır
ama feci oksuruyor hala offf ona ne etcez bilmem.

Esracım çok hoşmuş elbise .E bunun 1 yasa göre olanı varmıydı bari.Ben bir yaşa göre bulamadım bir türlü.Bende tüllü ip askılı bir elbise aldım üstünede bolero giydiricem.

ceren 1,5 yaş ölçülerinde canım 2 yaş aldım kıyafetini iyikide öyle almışım tammm oldu... gömlek kumaş olduğu için esneme yapmıyo.. ama etek ve bolerosunu uzun zaman giyer... içine farklı gömlek kombinasyonuyla tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…