sayfada sorun vardı...
herkese merhabalar! dogum günü olan bebişlere iyiki dogmuşlar, nice yıllara...Voles sanırım soldan değil sagdan 4. resim ? cok seker görünüyor,güle güle giysin kızın....
int.ten oto koltugu arastırıyorum hala...kullanan var mı? farklı gruplar var hangisi iyi olur acaba bilemedim...
cok teşekkürler XSİDE...
9-18,9-25 ve 9-36kg modellere baktım ben de....
9-25 kg alıp uzun süre mi kullansam diyordum..ama yatması da önemli tabi.. artık Aydın ilk tip koltugunda oturmuyor,etrafa bakmak istiyor,ayakları da sıgmıyor artık, boyu 80cm oldu.... acilen almam lazım... kraft Omega benim de hoşuma gitmişti,280TL civarında sanırım...
he o mu sibelcim boşnak böreği daha doğrusu boşnak mantısı annem yaptı canım .....mercimekli köftenin solundaki ne bacım..onu diyom:18:
sağol tubacım darısı başınıza....Selam bacılar kaç gündür üstüste misafirler geliyor perşembeden pazara her akşam doluyduk
Bir türlü şuraya girip kuzuların doğum günlerini kutlayamadım
ZEYNEP , BURAK, FURKAN , DORUK Doğum gününüz kutlu olsun .Nice senelere sağlıkla mutlulukla huzurla girersiniz inş.
geçmiş olsun canım ıhlamur içirebilirsen ıhlamur ver biraz yumuşatır .....merhaba kızlar;
çok yorgunum.kaç gündür benimkiler hasta.kızım daha iyi ama oğlumun öksürüğü geçmiyor birtürlü.balgam sökücü veriyorlar daha da öksüyor.artık çıkarıcak bişey de kalmadı.vermiyorum artık balgam sökücü falan..çocukta gıcık oldu artık.ağlamaktan sesi kısıldı..bu gıcık için bildiğiniz bitkisel bişeyler varmı ??
evet ya çok stresli bir işmiş biz atlattık darısı başınıza haticecim....Ay kacgündür uykusuzum kızlar ya.Cuma günü prensesimin doğum günü.
Kafamda bir sürü sey dolanıyor sürekli yatamıyorum.
Liste yaptım 35 kişi olacak.Ben onları eve nasıl sığdırıcam. :26:
Hangi çeşit ikramlar yapsam.
Davetiyesini hazırladım.3 tanede slayt yapıcam. ama daha sadece biri hazır.
Oda süslenecek.Çok şükür elbise işini hallettim.
Ama ne zormus ilk doğum gününe hazırlanmak.Heycandan elim ayağıma dolanıyor bişeyde cıkaramıyorum ortaya.:44:
bugün geldi daha komşuma gitmiştim ya tam yeni oturdum tel.çaldı kurye kapıdaymış gittim aldım hemen hediyemizikızlar hediyeleri gelen yokmu yaa..
hülya selma özlem hediyelerinizi ekleyin de bakalım kızlar...
aldım canım bugün aldım çok teşekkür ederim çok beğendim hediyeni resim çekip ekleyecektim hatta ama makinenin şarjı bitmiş,bulamadım şarjıda en kısa zamanda eklerim inş.ay sorma esma pazar günü donduk resmen.. sabah kalktık elek. yok bekle allah bekle kaçta geldi biliyor musun 16.00.. donduk resmen ömürü öyle bi giydirdim ki robot gibi dolaştı yavrucak..
kızlar sormayın hediye işini bende sormaya çekiniyorum.. zeynepciğime biz gönderdik hediyesini ama selmadan hiç ses çıkmadı korkuyorum sormaya valla eline mi ulaşmadı benim kocam mı göndermeyi unuttu verdiğim gün gönderdm dedi ama perşembe günü vermiştik.. inşallah ulaşmıştır eline..
bende senin gibi stres yaptım bizimki iyi geçti esmacım inş.sizin doğum gününüzde iyi geçer canım ....valla cnm aynı dert bendede var eşim açısından bişiy yokta iki aile bir araya gelsin istemiyorum mutlaka morel bozucak bişi oluyo ben günün sonunda kriz geçiriyorum malesef her seferinde hayırlısyla atlatalım inş. hiç bir sorun çıkmaz
sağol canım seninde doğum günün kutlu olsun tekrar.....Selam kızlar,
FURKAN, BURAK , ZEYNEP , DORUK canlarım en güzel yıllar sizin olsun. Nice nice yıllar görün sağlıkla mutlulukla inşallah. Geç kaldım ama teyzoşunuzun kusuruna bakmayın
Hülyacım çok çok geçmiş olsun. Ameliyat iyi geçmiş çok sevindim. Eskisinden de ii olur inşalah babacığın. Allah başımızdan eksik etmesin onları.
hoşgeldin esracım çok beğendim cerenin elbisesini iyi günlerde giysin inş....slm kızlar nasılsınız...
bende ceroşun doğum günü hazırlıklarını bitirmek üzereyim.. serapcım bende süsleme için çok şey aldım ama walla şu kadar para verdim diyemiyorum farklı yerlerden bölük pörçük aldım toplamda ne kadara geldi bilemiyorum... benim için en önemli şey elbisesiydi çok şükür çok içime sinen bir kıyafet aldım kızıma ama bir türlü ona uygun bir ayakkabı bulamadım napıcam bilmiyorum... dore rengi ayakkabı arıyorum kızlar önerebileceğiniz bir yer var mı?
kızımın kıyafetini sizerede gösteriyim ama burda çok belli değil bolerosunda ve eteğinin orta fırfırında dore simler var...
B&G Store 2010 Spring Summer
kızlar bu adrese girince sol üstte koleksiyonlar var orayı tıklayın sonrada riccione firstline tıklayın... allata resimler açılıcak soldan 4. resim...sarışın bi kızın üstünde...
sayfada sorun vardı...
herkese merhabalar! dogum günü olan bebişlere iyiki dogmuşlar, nice yıllara...Voles sanırım soldan değil sagdan 4. resim ? cok seker görünüyor,güle güle giysin kızın....
int.ten oto koltugu arastırıyorum hala...kullanan var mı? farklı gruplar var hangisi iyi olur acaba bilemedim...
burcu bu hafta bizde doğum günü kutlucaz kısmetse sormuşsun pazar günü keremin doğum günü ama ben hain gelin olarak sadece kenditarafımı davet ettimsadece annemler ablamlar vede abimler olacak kocamda bişey demedi oda istemiyo örümcekleri zaten menüde kafamda şekilleniyo yavaş yavaş zaten çok kalabalık diiliz fazla bişey yapmam oğlanında keyfi yok zaten bakalım inş olur
burcu bu hafta bizde doğum günü kutlucaz kısmetse sormuşsun pazar günü keremin doğum günü ama ben hain gelin olarak sadece kenditarafımı davet ettimsadece annemler ablamlar vede abimler olacak kocamda bişey demedi oda istemiyo örümcekleri zaten menüde kafamda şekilleniyo yavaş yavaş zaten çok kalabalık diiliz fazla bişey yapmam oğlanında keyfi yok zaten bakalım inş olur
Derin-Kerem-Ceren yokmu arttıran.ayy çok heyecanlı her hapta bir doğum günü telaşı olacak topikte.benimde aynı canım kendi ailem ,2 kaynım ve eltim. yeter zaten.
bu durumda bende hain gelin oluyorum sefam olsun
sayfada sorun vardı...
Esracım çok beğendim kıyafetinizi. İyi günlerde giysin Ceroş. Valla ne yalan söyleyim pembe kız kıyafetlerinden baygınlık geldi bana böyle renkler daha çok hoşuma gidiyo. Ecenazıma da hediyemi pambe almadım umarım beğenir:26:
Esra süslemeleri nerden aldın.eminönünden mi.yaa ben aldım 24 tane falan balon 6-6 aldımda ordan biliyorum sayısını birde happ britday yazısı azmı oldu acaba.birazda şu ince uzun balonlardan mı alsam.
hoşgeldin esracım çok beğendim cerenin elbisesini iyi günlerde giysin inş....
esracığım ben çok beğendim elbisenizi.Zilliyede çok yakışır totsunda etekler pek yakışıyor.
Pançoda görmüştüm galiba ayakkabı.ama ayakkabı gibi değilde yani yumuşak babaet tarzı bi bak canım.
esra çok beğendim kıyafetini.çokta şık..sen etek elbise giydirmei seviyorsun eminim güzel yakışır...
defne hapşura hapşura belliydi .az burnu akmaya başladı.ne versem ilaç.petidus var başlasakmı:26:
Esracım çok hoşmuş elbise .E bunun 1 yasa göre olanı varmıydı bari.Ben bir yaşa göre bulamadım bir türlü.Bende tüllü ip askılı bir elbise aldım üstünede bolero giydiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?