2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet defne yaprağımında bu hafta Özlem çınarda var galiba..

defne hapşura hapşura belliydi .az burnu akmaya başladı.ne versem ilaç.petidus var başlasakmı:26:

evet hemen başla.peditus iyi geliyor.

bence sen beyaz ilk adım ayakkabısı al.hem 1 kerelik almış olmazsın.dor renktede kırtasiyeden sticer al yapıştır.sonrada çıkartıksın.bence 1 günlük yerine sürekli giyeceği birşey al.o yumuşak tabanlı babaetler falan hep 18-19 numara 19-20 den itibarende ilk adıma geçiyor sanırım.

Masallah Cerene.Benim Duru minyon olunca ona göre düşündüm.Bakim bizimki ne zaman serpilecek

çok sağol canım evet anasının doğru düzgün eteği yok kızınında doğru düzgün pantolonu yok:))) kendimi tatmin ediyorum işte:))

SENDE BEN GİBİSİN.ETEKTEN PEK HOŞLANMAM.AMA KIZLARIMADA SEVMİYOMBEN ETEK ELBİSE.NE BİYEMİM üşüyecekler diye tırsıyom.genelde pantalon tarzı giydiriyorum.havalar iyi olsun elbise etek alırım:)

ee bacım benim koca cuma günüde çılışıyo gı.senin içine nasıl sinecekse biz hep evdeyiz.eğer olmazsa evin adresinide veririm.ama cumaya yetişecekse eşimde evde.hatta cumartesi bile gidiyorlar işesağolasın farketmez canımmm.

olabilir grip olduguna emınsen başla
dr gıtsen yıne onu verecek zati ama yinede sen bilin...

yarında ipeğin kontrolu war umarım kulagı duzelmıstır
ama feci oksuruyor hala offf ona ne etcez bilmem.

evet eminim başlıyo grip.bakayım bugün bi bekleyeyim yarın devam ederse başlarım.
inşallah iyileşmiştir kuzum.oda ilaç içmekten bıkmıştırrr:120::120:

oh bee selma çok sevindim valla eline ulaşmasına ama geç olmuş kusura bakma.. tam gününde elinde olsun istemiştim ama kısmet.. güle güle giysin fıstığım..

cerenin kıyafeti de pek ciciymiş kendisi gibi maşallah çok güzel olacak kuzum doğum gününde..

ayşegül biz ömürün gribini ıhlamurla atlattık canım.. defnoşuma da geçmiş olsun...

hülyacığımın babası ameliyat olmuş güzel de geçmiş ameliyatı.. allah acil şifalar versin..

ömür rahar vermiyor pek bakamıyrum unuttuklarım varsa afolla..

Ayşegülcüm istersen aferin varsa ona basla.
Çünkü burun akıntısı ilerleyip öksürüğe dönüşüyor.En azından erkenden önünü kesmiş olursun.

aferinde var petidusta var:26:

yaww benimki pek ssevmiyo ıhlamur.nasıl verdin..

Vallahi İstanbulda olanlar sanslı süsleme malzemelerinin hercesidini uygun fiyata bulabiliyorsunuzdur orda.
Ben de mecburen netten siperiş verdim ama sadece kargo 12 tl ödedim
Masa örtüsü ,happy birthday yazısı, 3 lü asma süs birde kapı afişi getirtim.
Balonları burdan alıcam çiçek seklinde yapmaya calısıcam.
Süsleyince fotılarını koyarım.Çarşamba temizliğim var aksamına süslerim sanırım.
Perşembe günüde mamaları hazırlamaya baslarız annecimle

bizde mersine gelelim barii sizden otlanalım..nede olsa defnede 28 ocak..bari kargaşaya gelirde benim kızıda kutlarız

aferinde var petidusta var:26:

yaww benimki pek ssevmiyo ıhlamur.nasıl verdin..

Bize doktor sabah aksam 2 gün aferin verin demişti bir gittiğimizde hemen düzelmişti Duru.
Bu sefer gec kaldık vermeye 4 gündür kurutucu kullanıyoruz malesef ve hala öksürüyor.

bizde mersine gelelim barii sizden otlanalım..nede olsa defnede 28 ocak..bari kargaşaya gelirde benim kızıda kutlarız

Ay gelin vallahi aysegülcüm ne güzel olur.Defnecimle beraber üflerler mumlarını.
Zaten üzülüyorum doğum gününde hiç çocuk olmıycak die.1tane kuzeni var araları 9 ay bir tek o işte.
Ne güzel cümbüş olurdu

güzel olurdu.sağol canım...

Masallah Cerene.Benim Duru minyon olunca ona göre düşündüm.Bakim bizimki ne zaman serpilecek

merak etme canım walla ben anlamadım nasıl oldu böyle... birazda genetik sanırım...

SENDE BEN GİBİSİN.ETEKTEN PEK HOŞLANMAM.AMA KIZLARIMADA SEVMİYOMBEN ETEK ELBİSE.NE BİYEMİM üşüyecekler diye tırsıyom.genelde pantalon tarzı giydiriyorum.havalar iyi olsun elbise etek alırım:)

cerende bakma özel zamanlarda elbise giyiyo.. yoksa evde eşofmanla hep...

cerenin kıyafeti de pek ciciymiş kendisi gibi maşallah çok güzel olacak kuzum doğum gününde..

çok sağol canım inşallah güzel olur.. çok özendim walla... ona bakınmaktan kendime bişey bakamadım artık evdekilerden idare edicez..:))
annem ceroşa bakarken ben teyzemle çıktım alışverişe.... tabi bi çıktık eli boş dönüyoruz kıyafet bulamadık.. teyzem diyoki "ne zormuş ceren hanıma kıyafet bulmak.... gerçi onunda çok umunda.. o boklu beziyle otursa farketmez onun için" :))))) koptum var ya doğru söylüyo kadın..

ohh afiyet olsun... walla bizimde geldi çattı hala menü belli değil...

canım sen gel yeterki 29 undada bizimle kutlar defne hanım:))))

Kociş arada şimdi davetiyeleri bastırmıs cok güzel oldu diyor cok meraklandım şimdi.
Bide zarf almıs düz sarı renkli.Yarın dağıtmaya baslarım artık.

kızlar merhaba bizmde doğum günümüz bu hafta ama ben gelecek önümüzdeki cumartesi değil haftaya cumartesi kutlucam ablamları bekliyoruz ondan.benim kzımında kıafeti hazır ama ayakkabı bulamadım bende babet tarzı istiyorum ama bulamadım araştırmaya devam etcem artık..kendimede kıyafet alcam bende şık olım istiyorum benim menü belli yapacaklara paylaştırıldı evi temizlicem onada kadın çağırım diyorum kendim yapamıcam bu sefer çünkü duru durmuyo gelip biriside baksa bana yapışıyo süslemeler içinde eminönüne gidemedim hala okadar ...bende heyecanlanıyorum yaa...

:129::129:
ona eşofmanda yakışır.maşallah.hehe biz oçzaman ilk haticelerde yaparız.ordan bi istanbul hoop size.tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…