evet defne yaprağımında bu hafta Özlem çınarda var galiba..
burcu biiizzz
defne hapşura hapşura belliydi .az burnu akmaya başladı.ne versem ilaç.petidus var başlasakmı:26:
ay canım pardon bunu atlamışım... pançoya baktım ama ayakkabı yok istediğim gibi... ya bakmadığım yer kalmadı desem abartmış olmam sanırım... 19 numara buluyorum ama cerenin ayağı 19,5 gibi şu anda 20 almak istiyorum ona... abiye ayakabı dedinmi hep sert taban çıkarıyolar.. çocuk nasıl yürüsün onla ben zor yürürüm... ev ayakkabısı gibi bişey almak istiyorum ona ben.. ama tabi kokoşşş:))))
Ayşegülcüm istersen aferin varsa ona basla.defne hapşura hapşura belliydi .az burnu akmaya başladı.ne versem ilaç.petidus var başlasakmı:26:
ceren 1,5 yaş ölçülerinde canım 2 yaş aldım kıyafetini iyikide öyle almışım tammm oldu... gömlek kumaş olduğu için esneme yapmıyo.. ama etek ve bolerosunu uzun zaman giyer... içine farklı gömlek kombinasyonuyla tabi..
çok sağol canım evet anasının doğru düzgün eteği yok kızınında doğru düzgün pantolonu yok:))) kendimi tatmin ediyorum işte:))
sumaycım bızde kraft omega 9-25 kg kullanıyoruz cok da memnunum.
ahaaaa esra bacım senı buralarda gormek ne hoşşş... elbıse de cok guzel ayrıca. zilli cerene cok yakısacak emınım. bende beyaz,etegı pembe pullarla suslu bı elbıse aldım waıkıkı den. bakalım daha denemedım bıle cocugun ustunde. bu ara pek tembelım pehh...
aysegul bacım yarın yada obur gun defnemın hedayesını gondertcem ama cuma elınıze ulaşsın ıstıyorum. tam dogum gununde. ewdemısınız? sen bana esının iş adresını vermiş idin. nasıl etsek
yarın gonderım prş gelsın o zaman 1 gun erken gelsin.
olabilir grip olduguna emınsen başla
dr gıtsen yıne onu verecek zati ama yinede sen bilin...
yarında ipeğin kontrolu war umarım kulagı duzelmıstır
ama feci oksuruyor hala offf ona ne etcez bilmem.
evet defne yaprağımında bu hafta Özlem çınarda var galiba..
evet hemen başla.peditus iyi geliyor.
bence sen beyaz ilk adım ayakkabısı al.hem 1 kerelik almış olmazsın.dor renktede kırtasiyeden sticer al yapıştır.sonrada çıkartıksın.bence 1 günlük yerine sürekli giyeceği birşey al.o yumuşak tabanlı babaetler falan hep 18-19 numara 19-20 den itibarende ilk adıma geçiyor sanırım.
Ayşegülcüm istersen aferin varsa ona basla.
Çünkü burun akıntısı ilerleyip öksürüğe dönüşüyor.En azından erkenden önünü kesmiş olursun.
oh bee selma çok sevindim valla eline ulaşmasına ama geç olmuş kusura bakma.. tam gününde elinde olsun istemiştim ama kısmet.. güle güle giysin fıstığım..
cerenin kıyafeti de pek ciciymiş kendisi gibi maşallah çok güzel olacak kuzum doğum gününde..
ayşegül biz ömürün gribini ıhlamurla atlattık canım.. defnoşuma da geçmiş olsun...
hülyacığımın babası ameliyat olmuş güzel de geçmiş ameliyatı.. allah acil şifalar versin..
ömür rahar vermiyor pek bakamıyrum unuttuklarım varsa afolla..
Vallahi İstanbulda olanlar sanslı süsleme malzemelerinin hercesidini uygun fiyata bulabiliyorsunuzdur orda.
Ben de mecburen netten siperiş verdim ama sadece kargo 12 tl ödedim
Masa örtüsü ,happy birthday yazısı, 3 lü asma süs birde kapı afişi getirtim.
Balonları burdan alıcam çiçek seklinde yapmaya calısıcam.
Süsleyince fotılarını koyarım.Çarşamba temizliğim var aksamına süslerim sanırım.
Perşembe günüde mamaları hazırlamaya baslarız annecimle
aferinde var petidusta var:26:
yaww benimki pek ssevmiyo ıhlamur.nasıl verdin..
bizde mersine gelelim bariisizden otlanalım..nede olsa defnede 28 ocak..bari kargaşaya gelirde benim kızıda kutlarız
Bize doktor sabah aksam 2 gün aferin verin demişti bir gittiğimizde hemen düzelmişti Duru.
Bu sefer gec kaldık vermeye 4 gündür kurutucu kullanıyoruz malesef ve hala öksürüyor.
Ay gelin vallahi aysegülcüm ne güzel olur.Defnecimle beraber üflerler mumlarını.
Zaten üzülüyorum doğum gününde hiç çocuk olmıycak die.1tane kuzeni var araları 9 ay bir tek o işte.
Ne güzel cümbüş olurdu
kurutucu nee:44:
Masallah Cerene.Benim Duru minyon olunca ona göre düşündüm.Bakim bizimki ne zaman serpilecek
SENDE BEN GİBİSİN.ETEKTEN PEK HOŞLANMAM.AMA KIZLARIMADA SEVMİYOMBEN ETEK ELBİSE.NE BİYEMİM üşüyecekler diye tırsıyom.genelde pantalon tarzı giydiriyorum.havalar iyi olsun elbise etek alırım:)
cerenin kıyafeti de pek ciciymiş kendisi gibi maşallah çok güzel olacak kuzum doğum gününde..
Vallahi İstanbulda olanlar sanslı süsleme malzemelerinin hercesidini uygun fiyata bulabiliyorsunuzdur orda.
Ben de mecburen netten siperiş verdim ama sadece kargo 12 tl ödedim
Masa örtüsü ,happy birthday yazısı, 3 lü asma süs birde kapı afişi getirtim.
Balonları burdan alıcam çiçek seklinde yapmaya calısıcam.
Süsleyince fotılarını koyarım.Çarşamba temizliğim var aksamına süslerim sanırım.
Perşembe günüde mamaları hazırlamaya baslarız annecimle
bizde mersine gelelim bariisizden otlanalım..nede olsa defnede 28 ocak..bari kargaşaya gelirde benim kızıda kutlarız
Antibiyotik yani.İltihap kurutucu manasınında dedim :)
merak etme canım walla ben anlamadım nasıl oldu böyle... birazda genetik sanırım...
cerende bakma özel zamanlarda elbise giyiyo.. yoksa evde eşofmanla hep...
çok sağol canım inşallah güzel olur.. çok özendim walla... ona bakınmaktan kendime bişey bakamadım artık evdekilerden idare edicez..:))
annem ceroşa bakarken ben teyzemle çıktım alışverişe.... tabi bi çıktık eli boş dönüyoruz kıyafet bulamadık.. teyzem diyoki "ne zormuş ceren hanıma kıyafet bulmak.... gerçi onunda çok umunda.. o boklu beziyle otursa farketmez onun için" :))))) koptum var ya doğru söylüyo kadın..
ohh afiyet olsun... walla bizimde geldi çattı hala menü belli değil...
canım sen gel yeterki 29 undada bizimle kutlar defne hanım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?