esra ceren'in pastasını ne yaptın canım.ne yaptırıyorsun nereye yaptırıyorsun ?
canım ben dilimini 6 tl den bir yer buldum istinyede... daha doğrusu işle alakalı bir tanıdığımın arkadaşı ende butik pasta yapıyor.. ben ona sipariş verdim... bakmak istersen pastalarına link veriyim sana... ...
:129::129:
ona eşofmanda yakışır.maşallah.hehe biz oçzaman ilk haticelerde yaparız.ordan bi istanbul hoop size.tamamdır
şeker hamuruyla yaptırıyorsun.baktım resimlere güzel pastalar çıkartmış valla.
bende şeker hamuruna karar vermiştim ama bugün kızların pastalarını görünce kremalıda gayet güzel diye kararsız kaldım. kaldık çünkü serap ta kararsız e halen karar veremedik.
geçmiş olsun canım,fazla ilerlemeden iyileşir inş.selvi boylum.....defne hapşura hapşura belliydi .az burnu akmaya başladı.ne versem ilaç.petidus var başlasakmı:26:
inş.kulağı düzelmiştir zeynepcim,öksürüğü içinde belki başka ilaç verir doktoru, iyi haberler verirsin inş.bize ....,olabilir grip olduguna emınsen başla
dr gıtsen yıne onu verecek zati ama yinede sen bilin...
yarında ipeğin kontrolu war umarım kulagı duzelmıstır
ama feci oksuruyor hala offf ona ne etcez bilmem.
aşkolsun seçilcim olurmu ne kusuru tekrar çok teşekkür ederiz,seni ve ömür paşamı öpüyoruz...oh bee selma çok sevindim valla eline ulaşmasına ama geç olmuş kusura bakma.. tam gününde elinde olsun istemiştim ama kısmet.. güle güle giysin fıstığım..
cerenin kıyafeti de pek ciciymiş kendisi gibi maşallah çok güzel olacak kuzum doğum gününde..
ayşegül biz ömürün gribini ıhlamurla atlattık canım.. defnoşuma da geçmiş olsun...
hülyacığımın babası ameliyat olmuş güzel de geçmiş ameliyatı.. allah acil şifalar versin..
ömür rahar vermiyor pek bakamıyrum unuttuklarım varsa afolla..
kolay gelsin haticecim ....Vallahi İstanbulda olanlar sanslı süsleme malzemelerinin hercesidini uygun fiyata bulabiliyorsunuzdur orda.
Ben de mecburen netten siperiş verdim ama sadece kargo 12 tl ödedim
Masa örtüsü ,happy birthday yazısı, 3 lü asma süs birde kapı afişi getirtim.
Balonları burdan alıcam çiçek seklinde yapmaya calısıcam.
Süsleyince fotılarını koyarım.Çarşamba temizliğim var aksamına süslerim sanırım.
Perşembe günüde mamaları hazırlamaya baslarız annecimle
Bende geri geldim napıyosunuz bakalım
Mertoş durmadı çıkmak zorunda kaldım .Sonrada işlere daldım saat baya geçmiş 1 saate kalmaz kaynanamlar gelir off
ee kızlarr.okyonuz azda yazalımmıı.hımm
ee kızlarr.okyonuz azda yazalımmıı.hımm
yakalandık galiba kerem ilk defa erken uyudu bi bakiyim dedim irem tepemde kitap okuyo ama keroş heran uyanabilir
bende keremciğimin hediyesini alamadım daha, doğum günü telaşından, ama hemen alıp kargoya vericem sevilcim pazar gününe kadar elinizde olur inş.canım......
aferin iremeeren uyuyor valla tembel oğluşum benim ....
ayşegül nasıl oldu defne ilaç verdinmi canım.....
yakalandık galiba kerem ilk defa erken uyudu bi bakiyim dedim irem tepemde kitap okuyo ama keroş heran uyanabilir
hiç kötü gibi değil.sarece hapşuruyo.accıda burnu akıyo.ama verdim ilaç.petidusmu aferinmi derken.ferin verdim.şimdi akşam uykusunda.zenebide yat diyom.uykum yok deyip duruyo:))
tabi kızımm yakalarız biz..ohh iyi valla..benimkide uyuyo.bu arada diş çıktımıı.bizim bi tene çıktı şükürr.bide bidee adet oldunmuu.ben daha olmadımmdaa
selma sevil size bişey diycem yada soracagım.ikinizinde yeni okula başlamış bebeleriniz var.ee küçük bbeek varya büyüklerin derslerini etkiliyormu yani.küçük bebekle birinci sınıf nasıl geciyo.çocukla ilgilenme tam oluyormu.yoksa zormuu..:26::26:
yok canım zorlanmak olurmu hiç , yarın sağlık ocağına gidip aşımızı olacaz sevilcim, ordanda annemlere geçecem,zeynebi anneme bırakıp keremciğime hediyemizi alacam inş.canım....acelesi yok selmacım çıakmazsan zorlama kendini sonrada olur önemli diil canım şimdiden teşekkürler
aferin ama kafam şişti valla duymasın
hiç kötü gibi değil.sarece hapşuruyo.accıda burnu akıyo.ama verdim ilaç.petidusmu aferinmi derken.ferin verdim.şimdi akşam uykusunda.zenebide yat diyom.uykum yok deyip duruyo:))
tabi kızımm yakalarız biz..ohh iyi valla..benimkide uyuyo.bu arada diş çıktımıı.bizim bi tene çıktı şükürr.bide bidee adet oldunmuu.ben daha olmadımmdaa
canım bizde 4 tane çıkmıştı zaten iki altta iki üstte şimdide yine üstten iki tane patlamak üzere o sıkıntı yapıyo sanırım bu arada adet madet yok sanırım menopoza girdim benşaka bi yana şu doğum günü telaşı falan bitsin dra gidicem kafaya koydum bi baksın
oooff offf desem anlarsın heralde selmayı bilmem ama ben çok zorlandım halada öyle bi kere tam ilgilenemiyosun bu vicdan azabı yapıyo bende yani istediğim gibi iremle ilgilenememek birde oğklan bana yapışık resmen ders mers hak getire kaleme saldırır kitaba saldırır illede ireminkileri ister ona başka veririz atar ama öyle böyle yapıyoruz işte çok şükür okumayı söktü dahada heveslendi başta çok zorlanmıştık ama şimdi maşallah diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?