2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimklerde öyle.erken yatıp erkenden kalkıyorlar.çook nadir zeynep 9 akadar yatara.sabah rekor kırdı deriz
selma bende öyleydim.erkenden yatıyordum ama bacım bana bişey oldu canım artık eskisi gibi erkenden yatmak istemiyo.

en azından defne bişilerden anlar olur o zaman boyama yapar defter karalar falan oyalanır sen yırttın hadi bide senin eşin erken geliyo birine bakar en azından benim eşim hala yok bak geç gelir genelde ondanda zorlanıyorum ben

hadi kızlar benim kızın uykusu geldi yatırayım bensiz uyumaz şidide bu adet çıktı yanına yatmazsam uyumuyo iyi geceler herkese

biraz zor oluyor tabi ayşegülcüm,zeynep defterlerini falan ulaşabileceği bi yerde bulmuşsa hiç affetmiyor hemen hallediyor sağolsun,sonra anneee diye şikayetler başlıyor,elinden almaya çalıştınmıda zeynep ağlamaya başlıyor, allahtan benim evde büyük bir yardımcım,kurtarıcım var kerem. ben mutfaktaysam kardeşinin ödevlerine bazen o yardım ediyor,erenin ödevi yoksa zeynebi oyalıyor benim sağ kolum yani,keremin bu sene fazla dersi olmuyor yada çoğunu etütte bitirmiş oluyor bu sene hele hiç ilgilenemedim keremle kendisi yapıyor bütün derslerini ve dediğim gibi kardeşlerinlede ilgileniyor canım oğlum benim , internetten notlarına baktım inş.takdir alacak teyzesi ereninde bütün dersleri 5 ama erene yazı yazdırmak büyük bir işkence canım amma çok yazmışım çenem düştü yine

erkenci demek zeynoda ama daha iyi okula başladımı zorlanmaz hiç ne güzel......

evet haklısın.yırttım ben sanarım.eşimde çok yardımcı sağolsun:)

hadi kızlar benim kızın uykusu geldi yatırayım bensiz uyumaz şidide bu adet çıktı yanına yatmazsam uyumuyo iyi geceler herkese

hadii iyi akşamlar.benim kızda öyle bi bekleriz az.korkuyorlarmı nee:26:

ah ah senin durum çok farklı tabii.keremmm..evet.haklısın.maşallah bin keree.haklısın sana büyük kolaylıkk.:)

erkenci demek zeynoda ama daha iyi okula başladımı zorlanmaz hiç ne güzel......

evet erkenci.inşallah zorlanmaz.çok istiyo okula gitmeyi.ben ne zaman gidecegim deyip duruyo.

kızlar daha istekli oluyorlar canım şimdiden başlamış baksana nezaman gidicem diyor demek güzelim benim...eren anasınıfına başladığında ben zeynoya 5 aylık falan hamileydim,amma ağlıyordu eren zor alıştı bensiz kalmak istemiyordu sınıfta, o minicik sıralarda koca göbeğimle az oturmadım o alışana kadar

zeynep mızırdanıyor hemen yanına gidip emzireyim ,sonrada bende yatarım herhalde herkese iyi geceler yarın görüşürüz inş....

ay inşallah canım yaaa..sıkıntı çekmek iztemiyorum..

zeynep mızırdanıyor hemen yanına gidip emzireyim ,sonrada bende yatarım herhalde herkese iyi geceler yarın görüşürüz inş....

bende çıkıyorum.eşim istiyo pc yi.evi toparlayayım.byy.

iyi geceler kızlar..herkişler yatmış..bende 2 posta çamaşır yıkadım serdim kuruttum...
bzmkilerde yattı..bende yatcam bi bakayım dedim.millet uyumuş yahu
utku yarın sinemaya gitcek okuldan arkadaşlarıyla bi heycan bi panik içi içine sığmadı uyudu yavrum..
haydee bende yattım iyi geceler.......

ay açılış benden oldu bugün galiba
hayırlı günler dilerimm
birazdan adliyeye çıkıcam bisürü iş beni bekliyor
oğlum hiç uyuymuyo gece hep ayaklarımda sallıyorum 10da uyutuyorum 2 saat sonra kalkıyo ağlayarak salla salla uyut yerine koyuyorum gene uyanıyo tekrar uyutuyorum bikaç saat sonra gene uyanıyo ne uyku uyuyabiliyorum nede dinlenebiliyorum inş. pilim bitmez
siz diosunuz akşam 8 de 9 da uyur gece sabah 7bucukta kalkar die nerdeee yok anacım hiç belli uyku saati yok gündüzde öle napıcam ben bu çocukla ağrısı vardır die fitil verdim gee yatırırken ama 2 saat sonra gene uyandı doktor atarax şurup verdi ver die bi kere verdim uyudu bikeresinde hiç etkisi olmadı kızlar ya böle gidicek heralde bu
sdağlık olsun napalım çok şükür halimize

Son düzenleme:
Günaydınn.....

Esma al Duru'yu Emir'e vur.bu gece garip bir uyku düzeni vardı onuda geçtim sabah saat 4 te bi kalktı pir kalktı inletti ortalığı.ağla ağlaaa derdi ne bilmiyorum.altını açtım zorlada olsa kaşık mama yaptım 4-5 kaşık verdım açlıktan mı dedim , yok değil bu hafta perşembe günü izin alıcam belki dr a götürürüm kulağı değil ama boğazlarından şüpheleniyorum.uyku düzeni için ben akşam yatsın sabah kalksın demiyorum ama en azından ağlayarak uyanmasın.gündüzleri uykusundan gülerek uyanan bir çoçuk duru ağlıyorsa kesin bi ağrısı var.bakalım 1-2 güne belli olur.

Ah ah o uykusuzluk bende 4,5 aylıkken başladı 11,5 aylık oldu halen sürüyor en iyi 2 sat oda belki genellikle yarım saat ve 1 saat aralıklarla uyanma krizlerimiz var.

Son düzenleme:
günaydın herkese zeynep uyuyor şimdi uyanınca sağlık ocağına gidecez 1 yaş aşısını olacak bu ay hiç kilo almadı gibime geliyor bakalım görecez artık,sonrada anneme gidecem bugün,erenin toplantısı varmış oraya gitmem lazım,hediyemizi de almak istiyorum bugün çok işim var akşama anca gelebilirim herhalde.......

allah allah mutlaka bir sıkıntıları vardır, acaba gündüz uykularınımı çok uyuyorlar ki,uykularını almış oluyorlar,dişten olabilir,kulakları veya boğazları ağrıyor olabilir,odaları çokmu sıcak oluyor yada tam tersi üşüyorlarmı birçok sebebi olabilir, off dertlerini anlatamıyorlarki anlayalım kıyamam ben onlara.....

Kızlar günaydın hepinize.

çok yoğun ve güzel bir haftasonu geçirdik. Resimleri facede gördünüz zaten detayları. Dün de izin aldım. Doruk u 12. ay kontrolüne götürdük. Herşey yolundaymış. boy 78 kg. 9,750 baş 45 cm olmuş.
gelişimi gayet normal. yanlız bu aralar gece aglayarak uyanma bizdede var. sanırım bu büyüme atağı kızlar. panik olmamak gerekiyor. bizim cok uyku sorunumuz yokken birden bunu yapmaya başladı Doruk. bir süre sonra biz pes etmez rutin bir şekilde uyutmaya devam edersek gececektir diyorum ben. ama tabi kulak gibi şeylerden şupheleniyorsanız ihmal etmeyin götürün. ama uyuması icin ilac vermeyin bence. Doruk bu aralar cok aktif devamlı birşeyler buluyor kendine ugraşacak o yüzdende uykuyu reddediyor sizinkilerde oyledir eminim. bence sabırlı olmak gerekiyor. uyku saatlerindede evi sakinleştirmek ışığı loşlaştırmak, tvyi kapatıp hafif muzik koymak ve onun yanında oturuyor bile olsanız oynamamak gerek bence. ben bunu deneyeceğim en azından.

Sizin haftasonunuz nasıldı?

selmanın resimlerine şimdi bakıcam. zeynepin dogum gününüde merak ediyorum. :))

Ah ah o uykusuzluk bende 4,5 aylıkken başladı 11,5 aylık oldu halen sürüyor en iyi 2 sat oda belki genellikle yarım saat ve 1 saat aralıklarla uyanma krizlerimiz var.

yok bizimki ara ara olan uyanma sıkıntıları.sizin uyanma sorunu bayağı bir uzun sürmüş.

hadi iyi haberlerle gel.kilo almıştır ama bize almamış gözüküyor.

var bir sıkıntısı bakalım neymiş.perşembe belli olur yada Özlemin dediği gibi büyüme atakları , umarım tek gecelik bi huysuzluktur.

Özlem gördük resimleri canım çok güzel geçmiş belli.yorucu ama deymiştir.
süt alerjisi için test yaptırdın mı ne çıktı sonuç ne geçmiş mi ?
birde 1. yaş aşısı 1 tanemi kolamı vuruyorlar yine.

günaydın özlemcim maşallah doruğa doğum gününüz çok güzel geçmiş sizinde sevindim canım, yalnız bir resmine bayıldım hani uykudan uyanmış şaşkın şakın bakıyor ya çok tatlı çıkmış,papyonda yakışmış pek yakışıklı olmuş maşallah paşama, hadi biz atlattık darısı diğer bebişlere inş.

bu kız ne zaman işim var biyere gidecem o zaman uyuyor,uyanmıyacağı tutuyor neyse ben kalkıp hazırlanayım bari belki azcık ses yaparsam uyanır,öğleden sonraya kalmayalım, kendinize iyi bakın bebişleride sizleride öpüyorum

kızlar gunaydın.
aysegule ulaşmam lazım adresıne posta kodu olarak 7400 yazmış,hediye ersinde öğlen göndericek ama sanırım yanlış yazdı boyle bı posta kodu yoktur kı
telefonu yokmu kımsede?
bı de gecmıse bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…