merhaba kızlar..
burağı aşıya götürdüm ama çarşamba cuma yapıyorlarmış..
kan tahlillerimi verdim, yarın alıcam.. sonra da patrondan artık izin alıp doktora gideceğim, bebişimi göreceğim inşallah.
kızlar aynı durum bizim evde de var.burak akşam uyuyunca sabaha kadar uyuyor,bi su içmeye kalkıyor diye bu ara odasını ayıracaktım,diyip duruyordum ya..ama 2-3 gündür gece 2.5-3 gibi acayip ağlayarak uyanıyor..pışpışla,su ver,emzik ver,beşiğini salla yok geri uyumuyor cocuk..ayağımızda sallıyoruz, tamam uyudu diyip koyuyoruz beşiğe, 2 dk sonra yine uyanıyor..bu gece 1 saat oyalandı böyle..bence sanki rüya görüyor da çok korkuyor gibi kalkıyor..yani bizim ayrı oda işi hala beklemede :) bu dönemin geçmesini bekliyorum şimdi de..
yok bizimki ara ara olan uyanma sıkıntıları.sizin uyanma sorunu bayağı bir uzun sürmüş.
hadi iyi haberlerle gel.kilo almıştır ama bize almamış gözüküyor.
var bir sıkıntısı bakalım neymiş.perşembe belli olur yada Özlemin dediği gibi büyüme atakları , umarım tek gecelik bi huysuzluktur.
Özlem gördük resimleri canım çok güzel geçmiş belli.yorucu ama deymiştir.
süt alerjisi için test yaptırdın mı ne çıktı sonuç ne geçmiş mi ?
birde 1. yaş aşısı 1 tanemi kolamı vuruyorlar yine.
özlemcim ben her gün kivi veriyorum ipeğe,meyve salatasına ekliyorum.
sakatat 15 te bir veriyorum o da ciğer sadece.
bal da öksürük için bal&zencefil karışımı şeklinde minicik bi parça ağzına sürüyorum.
hadi ciğerle bal tamam ama kivi neden verilmiyor onu hiç anlamıyorum. doktora kalsa mandalina portakal da verme diyodu 1 ay önce ama ben veriyodum.
inek sütüne de başladım. ooo onu verme bunu verme offff daral geldi. bi veriyorum bakıyorum ertesi 2-3 gün vücudunda bi tepki yoksa,kusma yada kanlı kaka tarzı bişey yoksa azar azar devam ediyorum,napiyim...
ohhh maşallah furkan paşaya. ne güzel kilo almış boyu da uzamış.günaydın kızlar bizde aşımızı olduk geldik iki omzunada aşı yaptılar ağladı kuzum bu aşıda 300 gr almışız 2 santim uzamışız kan ilacına devam etcez bu kadar bizden haberler
Zeynepcim nasıl ipek.
sen beni dogum gününde aramıssın ama telim sessizdi sonrada dönemedim sana. dün sana mesaj attım ararken doruku uyutuyordum. sonra gene fırsat bulamadım geri dönmek icin. kusura bakma arkadaşım nolur.
Zeynepcim bu arada ben bu aksam nurturiadaki annelerle icmeye gidiyorum. sende gelsene :)
evet doruk alerjik bünyeli biraz daha beklemez doğru olucak sanırım.kivi alerjik bir meyvaya ondan olabilir bilmem. bizim doruk ta alerjik bünyeli cesaret edemiyorum. ciger olarak sadece karaciger ver dedi. haşlayıp biraz kavurarak ver dedi onuda. ama 1 ay daha beklicem ben. biraz daha büyüsün sıpa. süt durumumuz zaten biliyorsun. verebilsem sadece peynirede ragzıyım ben ama şu anda yok. hala arada ceyrek yumurta veriyorum sadece malesef.
ama işte yinede 10 kg. yu bulmuşuz. emzirmemin etkisi. bu arada ben 49 kg. ya düştüm o ayrı mesele. vitamin kullanmaya başladım bende.
aynen öyle,istiyo veriyorum ne edek :)zeynep bende senin gibi herşeye başladım kiviyi çok seviyor oğlum yapcak bişey yok denedim alerjide yapmadı devam ediyorum bende ciğer ve dalakta veriyorum ara ara balıda 1 ay önce denedim onuda veriyorum sütüde denedim sevdi hemde ben şekersiz içtiğim için onada öyle verdim o halde bile sevdi artık sütede başlayacağım
kötü olmuş... telafisi yokmu? yapılamaz mı şu an aşılar. benım bıldıgım yaşından önce olmaz ama sonra 1 ay opsiyonu vardı sanki. bi araştırsan???ya biz arasa bu aşıyı yaptıramadık ameliyat olcak diye ertelendi 1 ay geçmesi gerekiyomuş eğer aşılanırsa keşke yaptırsaydık hastalandı ameliyat kaldı onunla aşı zamanıda geçti...dün eşlim gidip kağıt aldı sağlık ocağına verdi aşı olamaz şu neden dolayı ama ben çok endişeleniyorumeksik olacak çocuğun aşısı...
bide ne diycem kızlar ben arasa süt sağmayı 6 ayda bıraktım yoktu diye ki yoktu şimdi bile hala göğsümü sıkınca çıkıyo benim gibi erkenden bırakanlar sizinde geliyomu hala süt sıkınca...
Fatoşcum teşekkürler arkadaşım. nice yaşlarını görelim hep birlikte.
bu arada Zeynep ben Osmanoğlu hastanesini cok beğenirim. dorukta orda doğdu zaten ama cocuk doktorunu hic begenmemistim. isimlerini hatırlamıyorum. 2 tane kadınla görüştüm orda hic begenmedim. bakalım sen beğenecekmisin. bide cocuk bölümü cok kötü geldi bana. sanki bir köyde ucra bir köşedeki poliklinik gibiydi. sen git yorumlarını bekliyorum.
aksam ben 6.30 gibi evde oluyorum. 7 - 7.30 gibi hazırlanıp cıkıcam. 8 gibi beyoglu panoda olurum. dorugu gotürmücem tabiki. cocuksuz içkili bir buluşma bu. bücürlerin dedikodusu yapılacak. :)) ayarlayabilirsen gel bence. bende ilk defa tanışıcam hepsiyle.
sanırım Zerrin hanımdı bizimkide. kısa boylu kadıncağız. iyiydi ama bilmem benim icime sinmedi iste.
diger kadında gözlüklü esmer uzun saclı bir kadındı. bana biraz dominant yaptırımcı gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?