kızlar gunaydın.
aysegule ulaşmam lazım adresıne posta kodu olarak 7400 yazmış,hediye ersinde öğlen göndericek ama sanırım yanlış yazdı boyle bı posta kodu yoktur kı
telefonu yokmu kımsede?
bı de gecmıse bakayım...
merhaba kızlar..
burağı aşıya götürdüm ama çarşamba cuma yapıyorlarmış..
kan tahlillerimi verdim, yarın alıcam.. sonra da patrondan artık izin alıp doktora gideceğim, bebişimi göreceğim inşallah.
kızlar aynı durum bizim evde de var.burak akşam uyuyunca sabaha kadar uyuyor,bi su içmeye kalkıyor diye bu ara odasını ayıracaktım,diyip duruyordum ya..ama 2-3 gündür gece 2.5-3 gibi acayip ağlayarak uyanıyor..pışpışla,su ver,emzik ver,beşiğini salla yok geri uyumuyor cocuk..ayağımızda sallıyoruz, tamam uyudu diyip koyuyoruz beşiğe, 2 dk sonra yine uyanıyor..bu gece 1 saat oyalandı böyle..bence sanki rüya görüyor da çok korkuyor gibi kalkıyor..yani bizim ayrı oda işi hala beklemede :) bu dönemin geçmesini bekliyorum şimdi de..
evet doruk alerjik bünyeli biraz daha beklemez doğru olucak sanırım.
azar azar peynir falan denesene belki düzelmiştir (inşallah)
aynen öyle,istiyo veriyorum ne edek :)
dalak nasıl veriyosun peki?
kötü olmuş... telafisi yokmu? yapılamaz mı şu an aşılar. benım bıldıgım yaşından önce olmaz ama sonra 1 ay opsiyonu vardı sanki. bi araştırsan???
ya bende eltım dogum yaptıgında cocuk katına ındım en alt katta kucuk bi poliklinikti. osmanoglıunun methini çok duydum,iyi doktorları varmış. babası harika bi adammış rahmetli ama bakalım,denemekten zarar gelmez...
işte aras yıl başında yaşına girdi ya ocak sonuna kadar bekliyebiliyolar ama dün gitti eşim ameliyat olacağı hastaneye sordu yaptıralımmı diye izin vermemeişler...yani olmuyo
hadi ya... dur bı bakınayım şu zencefile netten...İNTERNETTEN BAK kahramanmaraş de semtini yaz çıkar.
ben yazın ancak ayırırım mayıs haziran gibi acelemde yok ki ben korkuyorumda odadan sesini duyamam diye anne diye bağırabilene kadar yada yataktan sendi düşmeden inene kadar bile yatırabilirim yanımda.
yok yok bi haller var bu çoçuklarda baksana kime dokunsam aynı durumda.
Zeynep neden dr değiştiriyorsun.sen memnundun dr dan ki süper kadın diyordun yakın diyemi başka dr a götürüyorsun.
birde ballı zencefil demişsin zencefil 2 yaşa kadar yasak.yazmıştım bi ara okumamışsın.duru ya 1 kere verdim aklıma geldi baktım internetten yasakmış.balı ver ama zencefili biraz bekle sanırım böbreklere ağır geliyor.
ZeynepÖzlem sen beyaz ekmek vermiyormuydun ki.ben şu unonun dilimli ekmekleri varya onlardan alıyorum tam buğday kahvaltısını onunla yaptırıyorum bazende komsu fırından değişik ekmekler alıyorum onlarla kahvaltı veriyorum.gün içindede sürekli beyaz ekmek yiyor zaten.
Zeynep bence sen denemelerinde sütü sulandırarak yada yoğurt çorbası ile falan azar azar dene inşallah geçmiştir.
aşıdan sonrada 1 hafta tetikte olacağız demekki.
ve ben kan damlasını çok ihmal ettim.bu ara yine bi düşeyim üstüne.
küçük küçük doğrayıp haşlıyorum iyice sonrada ya yemeğine katıyorum yada hafif kavurup yediriyorum ben kokusundan nefret ederim ama o beğendi kansızlığa iyi gelir dedi annem bende vermeye başladım
zeynep bende senin gibi herşeye başladım kiviyi çok seviyor oğlum yapcak bişey yok denedim alerjide yapmadı devam ediyorum bende ciğer ve dalakta veriyorum ara ara balıda 1 ay önce denedim onuda veriyorum sütüde denedim sevdi hemde ben şekersiz içtiğim için onada öyle verdim o halde bile sevdi artık sütede başlayacağım
Furkanın doğum günü nasıldı anlatsana canım sende. :)
Hımm Furkan beğenmedi yani partisini :)) olsun. onada kocaman kahkahalarla dolu yaşlar diliyorum. ömrü boyunca sağlıklı mutlu şanslı olsun.
zeynepcim pano tam galatasaray lisesinin karşısındaki aradan iceri girince. istersen seninle once yapı kredinin oralarda buluşabiliriz. besiktastan taksime dolmuşla gel. dönüşte taksiye bineriz. önce beni bırakırsınız sonra sen devam edersin. sana nasıl kolay gelecekse sen karar ver. panonun yeri cok kolay beyogluna geldikten sonra.
bu arada buluşmayla ilgili yazışmalar burda
25 ocak akşamı taksim - Sayfa 12 - Kıpır anneler ve cocuklarının etkinlik rehberi grubu.. - Nurturia
özlemcim akşam eltim çağırmış bizi yemeğe,ersine söylemiş ama ersin yarın diye sallamamış,bugünmüş meğer.
bu seferlik etkinlik kuşu olmayayım ben,cmt görüşürüz olmaz mı?
inş cnm ya gündüzde düzgün uyumuyo kiesma kaanın uykusuzluğu devam ediyor galiba inşallah bir an önce düzene girer furkanında uykusu güzeldir ama cumartesi yani doğum gününde çok ağladığı içinmi bilmem gece çok huysuzlandı uykusunda ağladı her ağladığında kalktım uyuyor
slm cnm ii sen nassınslm şekerler nabersinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?