2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

İNTERNETTEN BAK kahramanmaraş de semtini yaz çıkar.

ben yazın ancak ayırırım mayıs haziran gibi acelemde yok ki ben korkuyorumda odadan sesini duyamam diye anne diye bağırabilene kadar yada yataktan sendi düşmeden inene kadar bile yatırabilirim yanımda.
yok yok bi haller var bu çoçuklarda baksana kime dokunsam aynı durumda.

Zeynep neden dr değiştiriyorsun.sen memnundun dr dan ki süper kadın diyordun yakın diyemi başka dr a götürüyorsun.
birde ballı zencefil demişsin zencefil 2 yaşa kadar yasak.yazmıştım bi ara okumamışsın.duru ya 1 kere verdim aklıma geldi baktım internetten yasakmış.balı ver ama zencefili biraz bekle sanırım böbreklere ağır geliyor.

ZeynepÖzlem sen beyaz ekmek vermiyormuydun ki.ben şu unonun dilimli ekmekleri varya onlardan alıyorum tam buğday kahvaltısını onunla yaptırıyorum bazende komsu fırından değişik ekmekler alıyorum onlarla kahvaltı veriyorum.gün içindede sürekli beyaz ekmek yiyor zaten.
Zeynep bence sen denemelerinde sütü sulandırarak yada yoğurt çorbası ile falan azar azar dene inşallah geçmiştir.
aşıdan sonrada 1 hafta tetikte olacağız demekki.
ve ben kan damlasını çok ihmal ettim.bu ara yine bi düşeyim üstüne.

küçük küçük doğrayıp haşlıyorum iyice sonrada ya yemeğine katıyorum yada hafif kavurup yediriyorum ben kokusundan nefret ederim ama o beğendi kansızlığa iyi gelir dedi annem bende vermeye başladım

Son düzenleme:
hadi ya... dur bı bakınayım şu zencefile netten...
ya çok e-memnunum ama ben memnunum. ersin her doktora gidicem dediğimde hopurdanıyo. çok uzak trafik bi oldumu zor gidip geliyoruz söylenip duruyo. bu da benım doktorun kızı gıt dene memnun kalırsan ona gıt dedı. zati yaşından sonra bi aşıya gidicez bide hastalandıgında. rutin bişey olmicak gidelim neslihana nolucak dedim ama çok uzak diye burnumdan getiriyo sağolsun. zaten bugun kulagı ıcın gotucektım antıbıyotıgımız bıttı bunu bı deneyelım dedım. onun cenesını cekcegıme...
küçük küçük doğrayıp haşlıyorum iyice sonrada ya yemeğine katıyorum yada hafif kavurup yediriyorum ben kokusundan nefret ederim ama o beğendi kansızlığa iyi gelir dedi annem bende vermeye başladım

su an hsta dıye pek yemıyo ama duzelsın ılk fırsatta denıcem bende.

fatoş dr a sen git bir sor bu aşılarda pekiştirme aşısı olanda var bi öncekilerin yararını arttırmak için.alacaklarsa alsınlar ameliyata almayacaklarsada aşısını olsun maden bu kadar beklettiler 15 gün daha bekletsinler.muallakta kalmaz çok zor alıcağız alıcağız ne kadar süre geçti.aras nasıl iyileşmedimi halen.

bu aada benden süt falan gelmiyor.gidiş o gidiş.

özlemcim ersinle konuştum şimdi.
öğleden sonra doktora gidiceğimiz için ipek dogru duzgun uyuyamicak,akşamda 8.30 gibi uykusu gelicek muhtemelen. ben uyuturum sen git 1-2 saat istiyosan dedi ama beşiktaştan galatasaraya nasıl gidilir nasıl gelinir bilmiyorum ki. biliyosun yol fukarasıyım bu taraflarda

didem nerelerde kaç gündür ya?
bu arada bizim oyun günü cmt mi pazar mı olucak?
ersin cmt günü bi yere gidicek bütün bi gün evde yok...
öğleden sonramı sabah mı olucak???

Furkanın doğum günü nasıldı anlatsana canım sende. :)

Furkanın doğum günü nasıldı anlatsana canım sende. :)

biraz felaket başlasada sonradan düzeldi uykusunu tam alamadı halasını pek görmediğinden yabancıladı kucağıma yapıştı kaldı pastayı keserken mumu üfler gibi yaparken tam felaketti ağlama krizine girdi pastayı artık biz kestik fotoğraf bile yok sonra yavaş yavaş açıldı ama en özel anlarda fotoğraf çekemedik sizin güzel geçmiş duyduğuma göre doruk paşa nice doğum günleri kutlar anne babasıyla ilerde onlarında çocuklarının doğum günü kutlamalarını görürüz inşallah

Son düzenleme:
zeynepcim pano tam galatasaray lisesinin karşısındaki aradan iceri girince. istersen seninle once yapı kredinin oralarda buluşabiliriz. besiktastan taksime dolmuşla gel. dönüşte taksiye bineriz. önce beni bırakırsınız sonra sen devam edersin. sana nasıl kolay gelecekse sen karar ver. panonun yeri cok kolay beyogluna geldikten sonra.

bu arada buluşmayla ilgili yazışmalar burda

25 ocak akşamı taksim - Sayfa 12 - Kıpır anneler ve cocuklarının etkinlik rehberi grubu.. - Nurturia

Hımm Furkan beğenmedi yani partisini :)) olsun. onada kocaman kahkahalarla dolu yaşlar diliyorum. ömrü boyunca sağlıklı mutlu şanslı olsun.

burcu arada deniyorum ama bir gelişme yok. sadece sabahları kızarmış ekmegin üzerine pınarın labne peynirini incecik sürüyorum o bisey yapmıyor. Doruk ta bir sevdi resmen ekmeğin üzerinden peyniri yalıyor önce :))

benim sütümde iyice azaldı. sadece geceleri oda cok az geliyor artık. süt vermem bitince bence gececek dorukun alerjisi.

Hımm Furkan beğenmedi yani partisini :)) olsun. onada kocaman kahkahalarla dolu yaşlar diliyorum. ömrü boyunca sağlıklı mutlu şanslı olsun.

galiba arkadaşları arasında kutlamak istiyordu bizim paşa sağol canım güzel dileklerin için bütün şubat meleklerinin yüzünden gülücük eksik olmasın

ipek uyandı bi ara vakit bulunca bakıcam linke.
olabilir aslında sen aşşağı yukarı kaça kadar takılırsın
kimseyi de tanımıyorum ki gelicek olanlardan

özlemcim akşam eltim çağırmış bizi yemeğe,ersine söylemiş ama ersin yarın diye sallamamış,bugünmüş meğer.
bu seferlik etkinlik kuşu olmayayım ben,cmt görüşürüz olmaz mı?

özlemcim akşam eltim çağırmış bizi yemeğe,ersine söylemiş ama ersin yarın diye sallamamış,bugünmüş meğer.
bu seferlik etkinlik kuşu olmayayım ben,cmt görüşürüz olmaz mı?

tamam canım kasma tabiki boşver. ctesi bir aksilik olmassa buluşuyoruz o zaman. dideme gidiyoruz eger o müsait olmassa bana gelirsiniz.

shıne ın oğluşu AHMET ve maximen nur un oğluşu ÖMER FARUK doğum günleriymiş kutlu mutlu olsun sağlıkla nice yıllar geçirsinler inş.

kızlar demek çoğu bebiş emir kağan gibiymiş uyku konusunda inş. geçicek bu zamanlarda

esma kaanın uykusuzluğu devam ediyor galiba inşallah bir an önce düzene girer furkanında uykusu güzeldir ama cumartesi yani doğum gününde çok ağladığı içinmi bilmem gece çok huysuzlandı uykusunda ağladı her ağladığında kalktım uyuyor

inş cnm ya gündüzde düzgün uyumuyo ki
dediğin gibi gece huysuzlanıyo devam edşyo bazen kalkıyo ağlıyo

slm şekerler nabersinz
slm cnm ii sen nassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…