inş cnm ya gündüzde düzgün uyumuyo ki
dediğin gibi gece huysuzlanıyo devam edşyo bazen kalkıyo ağlıyo
slm cnm ii sen nassın
aa şimdi okudum geçmişivalla uyanmak aynı konu ..bizdede üç gündür öyle.ama ağlamıyo.gayet güleç.hani uykusunu almışta artık uyunmak istiyormuş gibi dinç uyanıyor.bu gece 12 de uyandı.ee 2 ye kadar uyutamadık.aramıza aldık kocayla.ee oynayacakmış.eşim bir iki oynadı ama yok cin gibi gülüyo elleriyle dans ediyo.benim tahmnim.demiştimya artı sütüm yetmiyor diye.asanırım iyice gidiyo.ve süt içmedigi için gece emiyo boşş.ee canı zıkıloyo tabiki.ama memede uyumak istiyo.ne kadar denesemde aldıramıyorum şu biberonu.ama memedede uyumazsını istemiyorum.agzında tutup uyuyo çünkü.cektimmide yaygarayı basıyo.artık süt müt yok .azıcık çıkıyo.ama bu kızı meme vermeden nasıl uyutabilirim.şimdi onu düşünüyorum.emmsin yine ama memede uyumasın istiyorum
slm canım..burak ta gece memede çok uzun kalıyo..artık uyuyacam diye korkuyorum..
biberonu da almıyo..ağzında çiğniyo..geceden iyi doyurmak lazım sanırsam..
benimki çignemeyi bırak.azıcık dahi girdirmiyo biberonu.zorla soktuysamda.bi türüküyo ayy yüzü gözü hep süt oluyobi damla ah aksın hemen ögürüyo.kusacam diye.ayyy her yolU DENEDİM AMA HERR YOLU S..sütü sevdiremedim.aslında çokta önemli ama..bi yol düşünmem lağzımm..
ayşegül senin işinde zor emzik almıyosa uyumazda kolay kolay
Allahtan benimki alıyo susturucu gibi :)
zor valla işin...bardakla içiyomu..normal bardakla içirsen..
ay esmam ne emzigi.biberon alsaydı ahh.eşime diyom hep suçlusu sensinn.bana aman biberon verme alışmasın.aman verme dedi dedi.bende tamam dedim.akılsız kafa.vermedik.şimdide asla aslaa..gece dedim sen uyut.uyuturum ne var diyo.alıyo kızı kucagına.dandiniyi söyle söyleye kucakta uyutuyo.öyle uyutma çocuk onada alışır diyom.e nasılolacak diyo.valla en düşün dedim.yanımıza aldı bir iki oynadı yordu ama yok uyumuyo.sonra defnde zıkıldı sanırım mememe vuruyo .yeminleaç diyo.emecek.uykuya dalacak ..sizin işiniz kolay valla.zeyneptede öyleydi.bu zamanladda eline veredim biberonu.yatagınada koyardım.bi yandan içire bi yandan uykuya dalardı.sonrada bibeoru beşiten atıp uyurdu.bazen elinde kalırdı.ayy ne rahatlıkmış meğeer.bu kız bizi yoracak,.
canım ya bende aynı dertten muzdarıbım sureklı memede uyuyor besıgı koyunca aglıyor gece olmadık saatlrde cın gıb uyanıyor bu gece 4 de uyandı 5 bucuga kadar onnla oynadım bıde mıdem fena daha da zor gelıyor kızıyorum esımde dıyor sankı anlıyor kızıncada kndıne yapııyorsunay esmam ne emzigi.biberon alsaydı ahh.eşime diyom hep suçlusu sensinn.bana aman biberon verme alışmasın.aman verme dedi dedi.bende tamam dedim.akılsız kafa.vermedik.şimdide asla aslaa..gece dedim sen uyut.uyuturum ne var diyo.alıyo kızı kucagına.dandiniyi söyle söyleye kucakta uyutuyo.öyle uyutma çocuk onada alışır diyom.e nasılolacak diyo.valla en düşün dedim.yanımıza aldı bir iki oynadı yordu ama yok uyumuyo.sonra defnde zıkıldı sanırım mememe vuruyo .yeminleaç diyo.emecek.uykuya dalacak ..sizin işiniz kolay valla.zeyneptede öyleydi.bu zamanladda eline veredim biberonu.yatagınada koyardım.bi yandan içire bi yandan uykuya dalardı.sonrada bibeoru beşiten atıp uyurdu.bazen elinde kalırdı.ayy ne rahatlıkmış meğeer.bu kız bizi yoracak,.
ayşegül hangi ilçedesiniz netten bakim posta kodunu
ilçenizi bilmiyorum ki bakamadımersinin de öğle tatili bitti yarın vercek mecburen
neyse cuma elinizde olur böylece tam dogum günü :)
ayşegül hangi ilçedesiniz netten bakim posta kodunu
ilçenizi bilmiyorum ki bakamadımersinin de öğle tatili bitti yarın vercek mecburen
neyse cuma elinizde olur böylece tam dogum günü :)
bulamadım yaaaa ne ulaşılmaz gacısın
tamam not ettim yarın göndertcez hayırlısıylennnnnn
netten aslanbey diye aradım belki ilçedir diye ama değilmiş
neyse kazasız belasız gelsin de cicileriniz
bu arada sana bakmaya girdim netten çıkıyom gene telini de alıcam bol bi vaktimde kaçamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?