2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

doruk un annesi özlem sen doruğa kan tahlili yaptırdınmı kansızlıkla ilgili bi sorunu varmı canım..

kızlar bebişlerin sorunlarını konuştuğumuz topiğe yeni konu açtım..yorumlarınızı bekliyoz..

aa şimdi okudum geçmişivalla uyanmak aynı konu ..bizdede üç gündür öyle.ama ağlamıyo.gayet güleç.hani uykusunu almışta artık uyunmak istiyormuş gibi dinç uyanıyor.bu gece 12 de uyandı.ee 2 ye kadar uyutamadık.aramıza aldık kocayla.ee oynayacakmış.eşim bir iki oynadı ama yok cin gibi gülüyo elleriyle dans ediyo.benim tahmnim.demiştimya artı sütüm yetmiyor diye.asanırım iyice gidiyo.ve süt içmedigi için gece emiyo boşş.ee canı zıkıloyo tabiki.ama memede uyumak istiyo.ne kadar denesemde aldıramıyorum şu biberonu.ama memedede uyumazsını istemiyorum.agzında tutup uyuyo çünkü.cektimmide yaygarayı basıyo.artık süt müt yok .azıcık çıkıyo.ama bu kızı meme vermeden nasıl uyutabilirim.şimdi onu düşünüyorum.emmsin yine ama memede uyumasın istiyorum

zeynepcim yaa valla bende yanlış biliyormuşum.bende okuyunca anladım ama banada başkası vermişti.ee ne diyeyim şimdi verene.töbe töbee.ama akımzıık bended var açıp netten hiç bakmadımkii.neyse en azından çaresini bulmuşsun..
yaa bana neden ulaşmadınız hımmm.telim kimsede yokmu benim

Son düzenleme:

slm canım..burak ta gece memede çok uzun kalıyo..artık uyuyacam diye korkuyorum..
biberonu da almıyo..ağzında çiğniyo..geceden iyi doyurmak lazım sanırsam..

slm canım..burak ta gece memede çok uzun kalıyo..artık uyuyacam diye korkuyorum..
biberonu da almıyo..ağzında çiğniyo..geceden iyi doyurmak lazım sanırsam..

benimki çignemeyi bırak.azıcık dahi girdirmiyo biberonu.zorla soktuysamda.bi türüküyo ayy yüzü gözü hep süt oluyobi damla ah aksın hemen ögürüyo.kusacam diye.ayyy her yolU DENEDİM AMA HERR YOLU S..sütü sevdiremedim.aslında çokta önemli ama..bi yol düşünmem lağzımm..

ayşegül senin işinde zor emzik almıyosa uyumazda kolay kolay
Allahtan benimki alıyo susturucu gibi :)

zor valla işin...bardakla içiyomu..normal bardakla içirsen..

ayşegül senin işinde zor emzik almıyosa uyumazda kolay kolay
Allahtan benimki alıyo susturucu gibi :)

ay esmam ne emzigi.biberon alsaydı ahh.eşime diyom hep suçlusu sensinn.bana aman biberon verme alışmasın.aman verme dedi dedi.bende tamam dedim.akılsız kafa.vermedik.şimdide asla aslaa..gece dedim sen uyut.uyuturum ne var diyo.alıyo kızı kucagına.dandiniyi söyle söyleye kucakta uyutuyo.öyle uyutma çocuk onada alışır diyom.e nasılolacak diyo.valla en düşün dedim.yanımıza aldı bir iki oynadı yordu ama yok uyumuyo.sonra defnde zıkıldı sanırım mememe vuruyo .yeminleaç diyo.emecek.uykuya dalacak..sizin işiniz kolay valla.zeyneptede öyleydi.bu zamanladda eline veredim biberonu.yatagınada koyardım.bi yandan içire bi yandan uykuya dalardı.sonrada bibeoru beşiten atıp uyurdu.bazen elinde kalırdı.ayy ne rahatlıkmış meğeer.bu kız bizi yoracak,.

zor valla işin...bardakla içiyomu..normal bardakla içirsen..

ooo denemedigim yöhtem kalmadı derken ciddiyimm.
bardakta denedim.
alıştırma bardağında denedim
pipetle.
biboronla.
fincanla.
uykuya geçiş esnasında.
uyurken.(uyunken bile bi gözleri açıyo nasıl.hemen anlıyo:)
zeynebin eline verdim biberon belki ablasından özenir içer diyo.yokk.
keçi sütü
inek sütü.
devam sütü(12 ay 36 aylkı olan)
devam maması
yok yok yokk..
valla başka bildiginiz bi yöntem varsa hazırım denemeyee..
bir aydır hiç içmiyo.bi ara haftada bir gün bile olsa accık içiriyordum.şimdi oda yok

ay canım ya ben emzik alışmasaydı düşünemiyodum halimi memede kalmak istiyodu uyuyodu küçükken bende emip uyudumu hemen emziği tıkıyodum ağzına biberonada alıştı şükür bardakla kendi süt içene kadar bırakmaz inş. Allah sanada kolaylık versin cnm

ayşegül hangi ilçedesiniz netten bakim posta kodunu
ilçenizi bilmiyorum ki bakamadım ersinin de öğle tatili bitti yarın vercek mecburen
neyse cuma elinizde olur böylece tam dogum günü :)

canım ya bende aynı dertten muzdarıbım sureklı memede uyuyor besıgı koyunca aglıyor gece olmadık saatlrde cın gıb uyanıyor bu gece 4 de uyandı 5 bucuga kadar onnla oynadım bıde mıdem fena daha da zor gelıyor kızıyorum esımde dıyor sankı anlıyor kızıncada kndıne yapııyorsun
duzelmesını beklıyorum 4 gozle hastalıktan dedım ama sımdı ıyı hala aynı devam edıyor

ayşegül hangi ilçedesiniz netten bakim posta kodunu
ilçenizi bilmiyorum ki bakamadım ersinin de öğle tatili bitti yarın vercek mecburen
neyse cuma elinizde olur böylece tam dogum günü :)

ilçe yok bacım merkezdeyiz.bende baktım neeten46000 imişşşş

bulamadım yaaaa ne ulaşılmaz gacısın
tamam not ettim yarın göndertcez hayırlısıylennnnnn
netten aslanbey diye aradım belki ilçedir diye ama değilmiş
neyse kazasız belasız gelsin de cicileriniz

bu arada sana bakmaya girdim netten çıkıyom gene telini de alıcam bol bi vaktimde kaçamazsın

ivatt öyleyimdirr:86:
iyi baalım sonra görüşürüzz..

defne uyandı çorbasını verem cücüüümee..buralarayım ben..adres yada tel isteyen olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…